Aile Saadeti 17

B: abi düşündüğün gibi değil.

G: okan ne sikim yediğini bilmiyor muyum?

Abime verecek cevabım yoktu.

G: gel benimle.

B: nereye

G: gel amk bişey gösterecem.

Abimin peşine takıldım. Odamıza geçtik.

G: bak şimdi sana anlatacaklarım göstereceklerim var

B: sen annemle aramızda olanlara bişey demeyecekmisin?

G: bunu sonra konuşuruz.

B: noluyor anlatsana adam gibi.

Gökhan bilgisayarın başına geçti. Ve cebinden çıkardığı bir flash diski taktı. Flash diskin içinden 15-16 video çıktı.

Biz seninle babamı izlediğimiz gün telefon kapanmış ama herşeyi çekmişti. Sana söylemedim. Görüntüleri izledikten sonra sabah çok erken saatte dükkana gittim. Ve dükkandaki kamera kayıtları bir hard diske aktarılıyor orayı açtım.

B: güvenlik kayıtları hafızada kalmıyor mu?

G: hayır hard diske aktarılıyor. Makine günlük kayıt yapıyor. Yani o gün bir çalma çırpma olursa hard diske bakmaya gerek yok. Neyse Ara sıra babam alır ordakileri siler boş alan açardı. Biz genelde kontrol etmezdik. Yıllardır böyledir bu. Kimse bakmaz içine. Zaten şifrelidir. Bi tek ben ve babam biliyor şifreyi. Onu da zaten babam kontrol ettiği için ben bakmıyordum bile. Ama dün gece telefonda gördüklerimden sonra baktım. Ve hepsini kaydettim.

B: inşallah tahmin ettiğim şey değildir.

G: tahmin ettiğin şey.

B: babam erkek mi sikiyor.

G: sadece sikmiyor.

B: ohaaa siktiriyor mu?

G: ikisi de

B: oğlum kafayı yicem amk. Gül gibi karısı var. Mükemmel bir kadın. Annem bana diyorki (bunu söylerken abimden sert tepki alacakmıyım diye bekliyordum) aramızda tutku yok. İsteklerini karşılayamıyorum falan diyor. Çıldırıcam amk.

G: o yüzden sana karşı koyamadı değil mi?

B: abi bak o işte kadının suçu yok. Bayağıdır dertleşiyoruz biz. Bugün benim canım biraz sıkkındı. Yanıma geldi boynuma falan sarıldı. Altında sütyen de yoktu. Etkilendim ve bi anda dudağından öptüm. Kadın ağladı utandı. Özür diledim falan. Konu kapandı. Sonra işte sen geldin. Yemek hazırlarken limon bulamayınca sorayım dedim. Bi girdim odaya çırılçıplaktı. Yanına gidip elledim. Dayanamadım. Olan bu. Karşı koyamadı. O da insan. Ama onlar gittikten sonra hata mı anladım. Daha da yaklaşmam. Hatta evden ayrılmayı falan düşünüyorum. Bi kaç ay köye giderim sonra da üniversite. Daha da gelmem artık.

G: bunları konuşuruz acele etme. Benim de bu konuda söyleyeceklerim var sana. Neyse bu sonraki konumuz. Şimdi babam bunu ne kadar zamandır yapıyor bilmiyorum ama videoların hepsini bende izlemedim hızlı hızlı geçtiklerimde bişey görürsem attım flasha. Burda sadece 3 aylık videolar var. Ondan öncesi yok. Neyse izle bak.

Abim en eski videoyu açtı.

Akşam vaktiydi. Abimle babam dükkanda son işleri yapıyolardı. Sonra abim çıktı. Babam teli eline alıp birini aradı. Yaklaşık 20 dakika sonra biri geldi. Babam dükkanın kapısını açtı. İçerisi karanlıktı. Gece görüşten izliyorduk. Sonra bi adam girdi içeri. Babam yaşlarında birlikte büroya geçtiler. Büro daki kamera da ses vardı.

Babam bürodaki koltuğuna kuruldu. Adam da karşı koltuğa. Ondan bundan muhabbet etmeye başladılar. Tanımadığımız kişilerden bahsediyor o şöyle verir diğeri şöyle sakso çeker muhabbetleri dönüyordu. Babam mini buzdolabından vodka ve kola çıkardı. İkisi de birer kadeh aldı. Diğer adam ince zayıf uzun boylu bir adamdı. Bi süre sonra misafir adam “ abim ben benim karıyı ikna ettim. Aramıza bi ap alıcaz” dedi. Babam ise “benim karı gayet itaatkar ama bunu kabul etmiyor, neymiş ayıpmış günahmış falan filan” dedi. “Götten bile vermiyor amk” dedi. Sonra kalktı ayağa pantolon ve donunu indirdi. “Bende bu yarrağı köküne kadar hard saplıyorum” dedi. Yanındaki adam “senin karı kıymetini bilmiyor abi. Bu yarak yenmez mi diyip” babamın aleti okşamaya başladı. Babam adamı izliyordu. Bi süre sonra “al artık ağzına” dedi. Adam gırtlağa kadar alıyordu babamın büyük yarağını.

Abimle videoları izlerken ben ayakta abim koltukta oturuyordu. Benim yarak kalkmıştı. Abimin arkasındaydım ve çaktırmamaya çalışıyordum. Volkan ile yaşadıklarımız aklıma geldi. Azmıştım ama abime belli edemezdim. Abim dikkatle videoyu izliyordu. Yüzünü göremiyordum ama o da heyecanlanmıştı anlaşılan.

Adam bi süre sakso çektikten sonra babam şu koltuğu aç diye komut verdi. Bürodaki 3lü koltuk açıldı. Babam üstünü çıkardı. Komple soyundu. Adam da üstündekileri çıkardı. Babam koltuğa uzanıp gel dedi. Adamla 69 yaptılar. Ben iyice zevke gelmiş aletimi okşuyordum çaktırmadan. Tam o sırada abim videoyu durdurdu ve bana döndü.

G: gördün mü lan babanı.

B: gördüm. Bu ne amk. Adamın gizli hayatı varmış.

G: bakıyorum sen de kaldırmışsın.

B: kalktı amk bilmiyorum.

G: neyse izlemek istermisin daha.

B: bilmem. Yeterince gördük aslında ama annemle neden sorun yaşadıklarının bi sebebini öğrenmiş olduk.

G: oğlum dur başka video açıcam sana. Bekle

Diyip bu videoyu kapattı. Yine aynı adamdı.

B: bu aynı adam değil mi? Sen tanıyon mu bunu.

G: tanıyorum. Sanayide usta. Dükkanı var.

B: vay amk.

G: bak burda daha çok bahsediyolar karılarından. İzle bak.

Videoyu açtı. Yine bürodalardı. Bu sefer adam konuşuyordu. “Abi biz ap bulduk. Aramıza aldık hanımla.” “ gerçek mi diyon lan” “ evet abi internetten bulduk. Eve getirdim. Ap ile sevişmeye başladım. Hanım da aramıza girdi. İlk başta hanım ikimize sakso çekti dizlerinin üstünde biz öpüşürken sonra ikisi bana çekti sakso. Sonra ap oğlan benim karıya misyoner girdi ben de apye arkadan. Çocuk çok iyi sikti hanımı. Aleti de büyük. Hanım çok itiraz etmişti ama iş bittikten sonra tekrar yapalım diye yalvarmaya başladı. Tabi amk karısını tost yaptık ya ondan. Delirdi amk 4-5 kez boşalmıştır. “ vay amk yaa. Benim karı kabul etmiyor bi türlü. Yok ayıp günah, yok oğlanlar duyarsa rezil oluruz, hep bir bahane” “ abi sen de oğlanları da al aranıza.” Gülüştüler. “Senin büyük oğlanı gördüm sana benziyorsa onda da senin gibi yarak vardır yenge delirir.”

G: şimdi anladığım kadarıyla babamın iki isteği var. Bunlardan biri götten sikmek diğeri aralarına bi ap gay almak.

B: ap gay dediğin hem siken hem siktiren değil mi?

G: evet. Aktifpasif demek. Neyse. Bunları heralde babam annemle konuşuyor isteklerini söylüyor.

B: eeee

G: şimdi bu olay 26 nisan da olmuş.

B: evet.

G: Bak sana bişey anlatıcam. Madem her bi boku yedik dinle o zaman.

B: anlat amk artık.

G: mayısın 5inde bi arkadaşın asker uğurlaması vardı. Ben de gittim bizim ekiple. Sonra çıktık ordan bi bara gittik. İçtik tabi. Kafam çok güzel oldu. Sonra arkadaşlar beni eve bıraktılar. Kapıda annem beni aldı. Zaten kafam güzel ama hatırlıyorum herşeyi. Neyse beni getirdi yine soydun her zamanki gibi banyoya soktu. Yalnız ben öyle zil zurna değilim. Annem farketmedi heralde. Yalpalıyorum ama konuştuklarımızı hatırlıyorum. Yaşadığımı da tabi. Neyse annem beni banyoya soktu. Çırılçıplak soydu. Küvete uzandım. Annem zaten biliyon yarı çıplak. Üstü ıslanmasın diye şortu da çıkardı. Kilot atlet kaldı. İçinde sütyen de yok. Ben o ana kadar çaktırmadım ama sarhoş gibi davranıyorum iyice. Annem bana su tuttu. Kafama sabun döktü. Sonra başladı yıkamaya. Ben arada el kol hareketleri yapıyorum ama çaktırmıyorum. Manzara güzel çünkü.

B: vay amk. Annesine kafayı takan tek ben değilim.

G: oğlum ben sana hep dedim. Annem gibi karım olacak inmem üstünden. Neyse annem beni yıkadıkça ıslandı. Memeler iyice çıktı ortaya. Ben de tabi farkındayım. Alet kalkmaya başladı benim. Annem vücudumu yıkarken aletin kalktığını görünce sabun aldı eline sonra göğsümü falan yıkadı köpürttü ama aletime gelince şöyle bir durdu. Ses dinledi. Sonra kalktı kapıyı kapadı. Kilitledi. Geldi benim aleti aldı eline. Bana 31 çektirmeye başladı.

B: hassiktir lan.

G: vallahi diyorum. Neyse sonra sabunlu sikime suyu tuttu sabun gidince eğilip ağzına aldı. Bi süre öyle yaladı. Sonra ben tabi sarhoş taklidi ile elimi kafasına attım. Bsstırınca öğürdü çıkardı. Ben tabi hemen gözü kapatıp sanki ne yaptığımı bilmiyormuş gibi davrandım. Sonra annem kaldırdı beni. Tabureye oturtup duvara yasladı. Havluyla kuruladı. Beni öyle bırakıp içeri gitti yeni don atlet ile döndü. Bi güzel giydirdi. Sonra da omuzumun altına girip yatağa taşıdı yatırdı.

B: vay amk.

G: oğlum esma sultanda neler var sen bilmiyorsun ama ben şimdi bağlantı kuruyorum. Demek ki babam annemi zorlayınca acaba başka erkek nasıl olur diye düşünüp belki de benim üstümde test etti kendini. Ben elimi atmasam belki memnun kalacaktı.

B: belkide

G: neyse durum bu. Babamız sikişiyor erkeklerle. Karısını da ortamına çekmek istiyor ama annemiz yanaşmıyor.

B: peki sen sikişiyon mu erkeklerle.

G: yooo o nerden çıktı?

B: annem bi kere sikinde prezervatifle sızdığını söyledi. Hatta prezervatif bokluymuş.

G: arada bir götten siktiğim bir escort var. Ona gideriz arkadaşlarla heralde sarhoşum diye şaka yapmıştır piçler.

B: neyse yemedim de yedim say.

G: lan yarak sen sikişiyon mu? Gayet normal karşıladın bunları.

B: o mantıkla sen de sikişiyon amk

G: oğlum ben görüp göreceğimi gördüm. Şaşkınlık gitti üstümden sen yeni görüyon ama şaşırmadın. Sikin de kalkmış.

B: sanki senin ki kalkmamış amk. Ciddi anlat lan var mı sikiştiğin.

G: yok.

B: bak sen anlat ben de bişey anlatcam.

G: söz mü?

B: söz.

G: peki dinle o zaman. Bugün gündüz bi bahane bulup çıktım babamın sikiştiği ustanın dükkana gittim. Erhan Usta “akşam babam bana uğrasın dedi” dedim.

B: hassiktir.

G: neyse hayırdır falan dedi. Biz bugün buluşmayız dedi. Ben de ustam orasını bilemem. Akşam uğrasın dedi. İşi çok yoğun telefona bakacak zamanı yok. Arama sen çık gel bence. Dedim

B: eee malsın amk sen. Böyle denir mi ya ararsa.

G: gerizekalı dinle. Adamın dükkana gitmeden önce babamın telden adamı engelledim. Zaten 15 dakika sonra haber geldi. Neyse bugün cidden yoğundu. İşleri bitirdiğimizde saat 7 olmuştu. Çıktım eve geldim.

B: eee olm adam gelmiştir dükkana babama beni çağırmışsın demiştir. Yakalanmışsın ya amk

G: gelse yakalanırdım. Gelmemiş. Babam da çıktı eve geldi. Zaten o gelmeden önce ben çıktım. Dükkana gittim.

B: eeee

G: neyse adam ben ordayken geldi.

B: siktin mi lan adamı?

G: gerisini dinlemek istiyosan sen de anlat bakalım ne işler çevirdiğini.

B: madem söz verdik. Dinle o zaman.

Bugün volki ile yaşadığım herşeyi anlattım. Sadece götüme soktu demedim sürtündü dedim. Onun dışında herşeyi anlattım. Hikayem bitince abim

G: hayırlı olsun kardeşim babamın dünyasına adım atmışsın sende

B: o zaman sen de bişet yaptın amk.

G: dinle madem sen anlattın ben de anlatayım. Erhan usta 20.45 civarı geldi. Açtım kapıyı beni görünce bi şok oldu. Hayırdır gökhan dedi. Hayır abi gir içeri dedim. Gel büroya dedim. Açtım videoları önüne koydum. Adam yalvarmaya başladı. Dedim herkese anlatırım. Zaten dedim böyle baba olmaz olsun falan. Traş yaptım biraz.

B: eeee çakal

G: neyse işte dedim karını sikecem. Ancak öyle bişey demem kimseye. İşine geliyorsa sana bi saat süre. git karını ikna et ara geleyim. Adam tabi yalvardı falan. Videoları gösterdim. Burada dedim izin vermiş anlatıyosun babama ballandıra ballandıra. Adam kahul etti. Gitti. 1 saate yakın süre sonra aradı. Karım kabul etti ama eskisi gibi kabulüm demiş. Yani ap olarak biri demiş.

B: sen de götten verdin mi laa yoksa.

G: yok yavrum. Adama sen ap olursun ben aktifim dedim.

B: eee

G: e si kabul etti işte. Az önce karısının koynundan geliyorum. Ama taş gibi karısı var. Her türlü pozisyonda siktim

B: adamı?

G: onu da siktim mecburen.

B: bırak amk mecburenmiş. Zevk almışsın işte ne konuşuyon.

G: aldım vallahi. Adam saksoyu çok iyi çekiyordu. Beni bi posta sakso ile boşalttı. Sonra her türlü pozisyonda siktim. Karısı da ben adamı sikerken taşaklarımı yalıyordu. Yalnız bişeyi söylemeyi unuttum. Adam karısının yanında hiç siktirmemiş hep ap bulup sikmiş. Hem de karısını siktirmiş ama kendini siktirmemiş. Karısı da böylece adamın götten verdiğini öğrendi. Çok zevkliydi lan. İkisi birden sakso çektiler yüzlerine falan boşaldım amk.

B: vay amk. Desene bugün herkesin miladı gibi oldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir