Aile Saadeti 13

Eve geldiğimde Doğrudan odama geçtim. Annem peşim sıra geldi. Sabahki olayı açacaktı heralde ama sallamadım. Yüzümü görünce endişelendi heraldeki durdu ve

A: neyin var?

B: bişeyim yok.

A: oğlum ne oldu?

Yaşadıklarımızı düşünüyordum aslında. Çok keyif almıştım. İki posta boşalmıştım. Ama bi yandan da götüme girip girmediği belli olmayan yaraktan dolayı canım acıyordu. Ciddi bişey varsa ben bunu nasıl anlatırdım abime.

B: anne bişey yok. Çekil önümden ben tuvalete gidiyorum.

A: iyi git bakalım.

Tuvalete girdim ve aynadan götüme bakmaya çalıştım. Baksırda kan vardı. Suyu açıp yıkadım. Sonra baksırı giyip geri odama döndüm. Annem hala oturmuş odamda beni bekliyordu. Yine ip askılı ve şort altındaydı. Bu sefer içinde sütyen de yoktu. Onu böyle görmek azdırıcıydı.

A: anlatacakmısın?

B: anlatmıcam. Ne diye duruyon başımda.

A: oğlum bi derdin var işte anlat.

B: anne bi derdim yok. Çıkarmısın?

Kolundan tutmuştum. Biraz fazla sıkmış olmalıyımki annem kolunu kurtarmak için hareket etmişti. Onun hareketleri ile göğüsleri sallanıyordu. Ben de o görüntüyü gördükçe aleti dikiyordum. En sonunda anneme

B: yav anne çık odamdan.

Annem şaşırmış yüzüme bakıyordu. Üzülmüştü.

Bana ne olduğunu bilmiyordum. Şu an tek derdim kıçımdaki acı ve biri farkederse endişesiydi. Bu endişeyi gidermem lazımdı. Ama nasıl yapacağımı bilmiyordum. Askerlik falan aklıma geliyor doktor bakarda pembe teskere verirse rezil olurum endişesi yaşıyordum. Askerlik gibi bir sürecin nasıl olduğunu bilmiyordum. Yalnızca kulaktan dolma bilgiler vardı. Eğip göt deliğine bakıyolar falan gibi. Bu konuda yakınımda olan tek kişi abimdi. O askerliğini geçen sene yapmıştı. Ama ona sorarsam rezillik diz boyuydu. Yaşadığım şeyi anlatmadan bunu nasıl çözebilirim diye düşünüyordum. Tüm bu düşünceler içinde anneme kötü davranmıştım. Gidip gönlünü alayım diye düşündüm.

İçeri geçtim. Sessizce oturdum. Annem bana baktı. Anne yüreği dayanamadı yine ve

A: şimdi anlatacakmısın?

B: anlatacak bişey yok.

A: oğlum sen artık çocuk değilsin. Bana rahatlıkla anlatabilirsin. Kızla falan mı kavga ettin.

Kahkahayı bastım. Ne kızı anne oğlun götünden sikildi bugün diyemedim. Aslında volkanın evinden çıkarken kendimi çok iyi hissediyordum. Seks yapmıştım ağza boşalmıştım ama eve gelinceye kadar düşünceler beni sarmıştı. Güldüğümü gören annem.

A: keyfin yerine geldi galiba.

B: yok gelmedi. Sadece söylediğin komikti.

A: nesi komik? Oğlum siz şu an evlenseniz boy boy çocuğunuz olur. Artık büyüdünüz bunda utanılacak ne var. Kızla bozuşmuş olabilirsin.

B: yok anne kızla bozuşmadık. Çünkü kavga edecek bir kız yok.

Annem gerçekten endişelenmişti. Kalkıp yanıma oturdu. Elini omzuma attı. Saçımı okşadı. Annemin göğüsleri üstten gayet açık şekilde görünüyordu. Kafamı okşadıkça göğsü koluma değiyordu. Sikimde yine bir hareketlenme başladı. Annem konuşurken herşey flulaştı. “Ben erkeğim” diyordum içimden. Bu düşüncelere dalıp gitmişken annemin kokusu benim gözümü kararttı ve zaten dip dibe olan dudaklarımızı bir anda birleştirdim. Gözlerimi kapatıp annemi öptüm. Annemin bana bakıp bakmadığını bile bilmiyordum. 5 saniye kadar süren o öpücükten sonra annem yanımdan kalktı ve ben gözlerimi açtım. Annem eli yüzünde içeri doğru gidiyordu. Ne yapacağımı bilemedim. Ağlıyormuydu acaba. Ne yapmıştım ben böyle? Hemen özür dilemeliydim. Annemin arkasından kalkıp hemen mutfağa geçtim. Annemin arkası dönük bişeyler doğruyordu.

B: Anne özür dilerim. Sen öyle sevgili falan diyince canımda çok sıkkındı. Bi anda oldu. Zaten mükemmel bir kadınsın. Benim kadınlardan yana şansım yok bi de bunun üstüne değişik şeyler oluyor hayatımda. Ne yaptım bilmiyorum bi anda oldu. Özür dilerim ne olur affet.

A: tamam.

Sadece tamam demekle yetindi. Bakmıyordu bana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir