Aile Saadeti Başlangıç

Merhaba Ben Okan. 185 boyunda yakışıklı bir gencim.

Ailemle mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz. Mutluluğumuza mutluluk katan olaylar zincirini sizlere anlatıcam. Ama anlatmadan önce biraz ailemden bahsedeyim.

Dededen zengin bir aileyiz. Babam Göksel sanayide araba parçası satar.Dedem şehrin ilk parçacı dükkanını açmış. Bakmış ki babam da okumuyor almış temelden yetiştirmiş. 18-19 yaşlarına gelen babamı sanayi ortamında çakala çukala uymasın diye de babaannemin uygun gördüğü annemle evlendirmiş. Annem babamdan bir yaş küçükmüş. Köylümüz dedemin çobanlık arkadaşı hüseyinin kızı. Tabi Hüseyin dedemi hiç hatırlamıyorum genç yaşta akciğer kanserinden öldü. Anneannem de köy yerinde dayımlarla yaşayıp gidiyor. Annemle babam evlendikten bir sene sonra abim Gökhan doğmuş. İki sene sonra da ben. Aramızda iki yaş var. Şimdi baba-dede mesleği abime geçecek gibi. Hemen hemen abim de babamla aynı kaderi yaşıyor. Okumada gözü olmadığından sanayide babamın yanında. Ama onun pek karı kızla işi olmaz. Bi kaç it kopuk arkadaşı var ama onlarda abime babamdan korkularından pek yanaşmazlar. Yani görünmezler babama. Abim arada bunlarla çıkar içer falan ama sarhoş geldiğini hiç hatırlamıyorum. Zaten babamla işe gidiyor babam ile dönüyor. Çok nadir arada arkadaşları ile dışarı çıkar. Babam evde masa kurduğu zamanlar abime de bi kadeh verir. Abimi anca kendi ile içer bilir. Abimle de aramız çok samimidir. Göründüğünün aksine fırlamanın, abazanın önde gidenidir. Libidosu yüksektir. Bi kere 31 e vurmadan yatmaz asla. Nerden mi biliyorum. Çünkü aynı odayı paylaşıyoruz. Her gece çarşafın yorganın altında patlatır 31ini. Bana sende çek lan utanma abinden der. Ben de arada patlatırım. Babam onun nasıl çakal olduğunu bilmez. Ne zaman bişey yapsak paparayı ben yerim. Ona bişey olmaz. “Niye söylemiyorsun abi” dediğimde ise “oğlum zaten bütün gün tepemde bide yediğim naneleri duyarsa iyice başıma musallat olur. “ der. Yani velhasıl kelam abaza bir abiye, kuralcı bir babaya ve güzel seksi bir anneye sahibim. Haaa sahiden annemden hiç bahsetmedim. Annem Esma erken yaşta evlendiği için yaşı genç. 17 yaşında babamın koynuna girmiş. Görücü usulü de olunca babama saygıda kusur etmez. Babam ne derse o olmuştur onun için hep. Dışarı çıkarken giyinişi gayet hanımdır ama sırf babam istediği için evde yarı çıplak dolaşır. Şort askılı giyer. İlk evlendiklerinde babam evde cıvıl cıvıl kadın isterim demiş. Annemin anlattığına göre babam biz 14-15 yaşına gelinceye kadar özel günleri hariç babamla sevişmediği günleri olmazmış. Özel günleri hariç tabi. Hatta bazen özel günlerinde babamı ağzı ya da eliyle boşaltırmış. Babamın geniş bir fantezi dünyası varmış. Yaşananlardan sonra anladığım kadarıyla seks fantezileri geniş bir yelpazeye sahipmiş ve babamın istekleri hiç bitmezmiş. Biz 14-15 yaşlarına gelince babam geceleri bazen geç gelmeye çok yorulduğu için de annemle sevişmemeye başlamış. Tabi annemin anlattığı buydu.tüm olan bitenden sonra anlattı bana. Nedenini ise bu hikayede öğreneceksiniz. Babaannem anneme “bizim bunların sülalesinin erkekleri azgın kızım. Bunları mutlu etmezsen başka karılara kaçarlar” dermiş. Babamın da nasıl bir libidoya sahip olduğunu anlamışsınızdır.

Bazı geceler inlemeleri duyarız abimle. Hatta gülüşür babam yine annemin üstünden geçiyor diyerek şakalaşırız. Annem de kendine bakmış güzel bir kadın tabi. Abim annem gibi karım olsa bende üstünden hiç inmem der. Şahsen bende aynı fikirdeyim. Bu zamana kadar inlemelerini falan çok duyduk ama asla bişey görmedik. Hatta yarı çıplak annemin bile mahrem yerlerini hiç görmedim. Abim bi keresinde 13-14 yaşlarındayken annemin göğüslerini görmüş. Gece uyanıp tuvalete giderken yine babamın sikişi bitirip banyoya gideceği bi anda kapı açılmış abim de uyku sersemi bakınca annemin memelerini görmüş. Tabi babam hemen önüne geçip niye ayaktasın sen demiş. Abim de su içmeye gidiyordum diyerek paçayı yırtmış. Babam banyoya girmiş abim mutfağa. “Gördüğüm memeleri hiç unutamadım oğlum” der abim. “Evlenecek olursam kesinlikle annem gibi dolgun memeli bir kadın istiyorum” der. Babam ise 185 boy kaslı yapılı yakışıklı bir adam. Çalışma hayatı onu hiç salmamış. Güçlü ve dinç. Zaten daha kaç yaşındaki?

uzun uzun anlatmaya çalıştım ailemizi, hayatımızı. Evimiz bir bahçe içinde müstakil bir ev. Çevremizdeki hemen hemen tüm evlerde aynı durumda. Evimiz de gayet büyük ve geniş. Annem komşularıyla babam ve abim işiyle ben ise okul, ders ve azgınlığım ile kendi hayatlarımızı yaşıyorduk.

Her şey okulda bi arkadaşımla aramızda geçen muhabbet ile başladı.

Bir yaz günü okulların kapanmasına yakın mezuniyete az bir süre kala kankam volkiyle bahçede kızları kesip muhabbet ediyorduk. Volki de ben gibi azgındır. Ama benden çok daha piçtir. Bi sürü kızla sikişmişliği vardır. Ben ise öpüşmek ve elleşmekten ileriye hiç gidememiştim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir