Sorumluluk Sınavı – 6

NOT: Yüklerken boşlukları siliyor yarım yamalak yüklüyor o yüzden sürekli postu atıp atıp sildim. Yine olmazsa yapacak bir şey yok. Dikkat edin kendinize , iyi okumalar.

Bir sabah klasiği , alarma küfrederek güne uyandım. Sıcaktan terlemiştim gece , bir o yana bir bu yana dönüp sonunda gene uyuyamıyordum. En sonunda yüzümü serin suyla yıkayıp o şekil 10 dakika yattıktan sonra uykuya zar zor dalabilmiştim. Haliyle sabah kalktığımda sanki boğa tarafından sikilmiş gibi yorgundum. Ayağa zar zorda olsa kalktım ve alarmı kapattım. Elimi yüzümü yıkadıktan sonra giyinmeden önce bir 5 dakika uzanayım diye yatağa yattım. Yatış o yatış. Tekrardan uykuya dalmışım , ilk ders zaten bitmiş olmalıydı. “Ananıı” diyerekten dikildim ayağa , hızlıca giyinip kulaklıklarımı da evde unutarak çıkmıştım dışarı.

Dışarı çıkarken öyle acele etmiştim ki pantolonun dükkanı kapamayı bile unutmuşum yolun ortasında farkedip hemen kapattım. Komşu ablaya selam vermiştim bir de o şekilde , “salak kafam” diyerek vurdum kendi kendime. Okulun önüne geldiğimde yavaştan ayılmaya başladığım için ortalıkta bir şey olmamasına rağmen sikim sertleşiyordu. Kötü şeyler düşünerek indirdim ve geç kağıdı almak için Müdüre Sema Hanımın odasının kapısını çaldım.İçeri girdiğimde raflara bir kaç evrak yerleştiriyordu. Sıkı bir pantolon giymişti ve kalçasının kıvrımlarını çok iyi gösteriyordu. “Ananı sikeyim” dedim içimden “Yine kalktı benimki”. “Ne vardı oğlum” dedi bana bakarak. Dalgın moddan kafamı sallayarak çıktım ve “Hocam geç kağıdı alacaktım da” dedim. Yavaştan sikim sertleşerek belirginleşmeye başladı , içimden “Öcalanın kıllı götü , öcalanın kıllı götü” diyerek sakinleştirmeye çalışıyordum yarrağımı ama gözümü ondan alamıyordum ki. Adımı soyadımı sordu ve söyledim :

+Neydi okul numaran?
-531 (yutkunarak)
+Neden geç kaldın bakalım
-Uyanamadım hocam
+Hıı dikkat et birdahakine , al bakiyim

Geç kağıdını verirken gözünün anlık olarak yarrağıma kaydığını gördüm. Farketmişti büyük ihtimalle kaldırdığımı , normal hali o şekilde olamazdı çünkü. Madara olmuştuk sabah sabah amk. Çantama dizimle vura vura sınıfa doğru ilerledim ve okulda boktan kalitesiz şekilde vakit geçirdim.

Bu alt sınıflar ney haftası tam anlamadım ama özel bir günle ilgili resimler çizmişler , okul yönetimi de yakındaki bir mağazada bunları sergiletmek istemiş. Aysel Hoca ve Ece Hoca avm yetkilileriyle konuşacaktı , “Bir öğrenci olsun yanımızda , bir kaç örnek resim taşıttırırız” falan bahanesiyle beni aldırmışlar aralarına. Nöbetçi öğrenci gelip sınıfımdan aldı beni. Aysel’in arabasına atlayıp avmye doğru yola çıktık , öncekinde olduğu gibi onlar önce ben arkadaydım. Resimleri falanda sadece araba bagajına attık , bir daha taşımayacaktım. Avmnin içinden girdikten sonra üst katta bir köşede avm yetkilisi bir piç bunlarla konuşuyordu bende yanlarında öğrenci üniformamla yancı gibi bekliyordum. Bu piç Ece Hocaya yavşamaya başladı , “Saçlarınız çok güzelmiş , altın sarısı.” diye girip “Kahve içecek vaktiniz varmı bir aradan” diye devam etti. Dişimi ve elimi sıkarak izliyordum bu durumu , sinirlendiğimi anlayan Ece Hoca “Şu an ilgilenmiyorum , teşekkürler” diye geçiştirdi hepsini. Ama yinede güzelliğinden ötürü yetkilileri tatlıya bağlamış sergi işini kabul ettirmişti. Bir kafeye geçip kahve içtik , Aysel ısmarlamıştı :

-Ağzının içine girecekti neredeyse orospu çocuğu.
E: Yüz vermedim zaten , senden başkasına vermem ben merak etme.
-Niye vermedin ağzının payını.
E: Sema’ya ne diyecektim okulda , bize kızacaktı sonra.
-Biraz daha devam etseydi sikecektim anasını orospu çocuğunun. (Ki hiçbi sikim yapamazdım)
A: Tabi canım tabi.
-Ciddi söylüyorum vurmamak için zor tuttum kendimi.
E:Keyfi yerinde değil bugün beyefendinin , sakinleştirmek lazım biraz.

Göz kırparak dedi son söylediğini , Aysel’de başını salladı hafiften sırıtarak. Bana güzel bir deneyim yaşatacakları belliydi , ne olur ne olmaz bu iki hanıma havalı görüneyim diye bende bilerekten biraz çok sinirlenmiş numarası yapıyor tribe giriyordum. Ben kahvemi hemen bitirmiştim zaten. Onlarda bitirdikten sonra ayaklandılar , “Haydi kalkıyoruz” dedi Aysel.

Arabaya atladıktan sonra okula doğru sürmediklerini hemen anlamıştım , Aysel’in evine doğru gidiyorduk yolu hatırlıyordum. Evin önünde durduklarında “Nereye geldik gene ya” diye numara yaptım. Aysel kapımı açtı ve “Gel hadi gel , hararetini alalım senin” dedi. Pantolonum yırtılacak gibiydi. Eve girdiğimiz gibi soyunup koltuğa attım kendimi , kendi evimmiş gibi rahattım. Yatak odasında gülüşerek soyunuyorlardı (Sesi çok az gelse de gülerekten “Hadi sen çağır” dediğini duydum Aysel Hoca’nın) , Ece çıplak şekilde yanıma gelip kolumdan tutarak beni sürükledi. Yatağa doğru attılar beni , sonrasında üstüme atladılar. Dilim düğümlenmişti , çok konuşamıyordum. Aysel kırmızı rujlu dudağıyla bana sakso çekmeye başladı , git gel yaparken rujun sikimde O şeklinde bir iz bıraktığını farkettim.

Ece de görüş açımı memeleriyle kapadı ve beni emzirmeye başladı. İşi daha da üst boyuta taşıdılar.Ece yüzüme amcığını sürtmeye başladı , bende sırtından ve kalçasından tutup onu yüzüme bastırıyor am dudağını dilliyordum. Bunlar yaşanırken sikiminde daracık bir deliğe girdiğini hissettim , Aysel’in amcığına girdiğimi anladım. İkisinin inlemesi birbirine karışıyordu , İki farklı tonda “ıhhhh” sesi vardı odada ve bu beni daha çok moda sokuyordu. Bir süre bu şekilde devam ettik ama bir süre geçince monotonlaşmıştı ikisi için.

Yer değiştirmeyi denediler , ben Aysel Hocama “Hocam taze siktiğim amı yalayamam , kendi yarrağımı yalamış gibi hissederim şimdi” dedim. “Emzireyim bari , boşta kalmasın ağzın” dedi. Ece Hoca am yalama faslından sonra içine almıştı yarrağı. Çok kısa sürede tatmin oluyordu şaldır şaldır gelmeye başladı. “Ayy Aysel sen devam et , bacaklarım titriyor” dedi. Bu sefer yatakta yatmaktan sıkılmış ayağa kalkmıştım. “Aysel Hocam , domal” dedim. “Hocam lafını kaldır , sikiyorsun şuanda bizi farkında mısın?” dedi. “Tamam , Aysel” demiştim , çok garip hissettiriyordu derken bile hala korku hissetmiştim.

Önümde eğildi ama ben diğer deliğe temas etmeye başlamıştım. Koluma vurup “Girme şimdi oradan , hazırlanmam lazım onun için. Hem okula gidicem sonra acıdan oturamam bak” diye söylendi. Emir demiri keser , amcığına geri döndüm. 5 dakika – 10 dakika – 15 – 20 ve 25. “Boşal artık oğlum okula dönmemiz lazım” dedi nefes nefese. Hala ayaktaydık ve bacaklarımız ağrıyordu. O gelmişti gelmesine ama ben boşalamamıştım hala.”Ay çekil ay” diyerek koluma vurdu , nefes nefese “Ece sen geç kurbanın olayım , belim kırılacak” dedi. Ece uzun süre bizi izlemişti , duyar duymaz fırladı ve önümde pozisyon aldı. “Giriyorum hocam” dedim. “Gir aşkım gir” diye bağırdı Ece Hoca. Aysel ise söylene söylene amını okşuyordu yatakta uzanarak. Ecenin sarı saçlarından tutarak kendime çektim. Günün sonunda onun amına bahçe hortumu gibi boşalmıştım.

Yorgunluktan yatağa attık kendimizi. En uçta ben , diğer uçta Ece ve Aysel birbirini ıslak mendille temizliyordu. Aysel’e Müdüre Sema Hanımdan gelen bir çağrı. Yukarıdaki beyaz tavan , taşşaklarım ağrıyor ve nefes nefeseydim. Unutamayacağım bir an olmuştu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir