İnek Annem (Part-5: Gece Atıştırması)

Duştan çıkıp hızlıca mutfağa döndüm. Babam masaya oturmuş, annem yemekleri koyuyordu. Normalde annemin tam karşısında otururdum ama bu sefer yanına oturdum. Annemin kokusunu almak bile felaket azdırıyordu beni. Babam sofrada gündelik konulardan bahsetmeye başladı annemle sohbet ediyorlardı benimse aklım bambaşka yerlerdeydi. Yavaşça bir elimi aşağı indirip annemin kalın baldırının üstüne koydum. Ve yumuşak baldırlarını hafif hafif sıktırıp okşamaya başladım. Hiçbir tepki vermiyordu annem. Elimi hafifçe kaydırıp bacaklarının arasına doğru götürdüm. Parmak uçlarımda amının sıcaklığını hissediyordum. Yeniden dimdik olmuştu sikim. Elimi biraz daha ilerletirken annem bir anda kalkıp babama yemek koydu ama benim yanıma oturmadı “burdan daha çabuk koyarım yemekleri” diyerek benim çaprazıma oturdu. Yaptıklarım babam varken riskliydi anneme hak vermiştim. Hızlıca yemeğimi yiyip odama geçtim. Ders çalışmam gerekiyordu ama aklım hala annemdeydi. Delicesine bir azgınlık vardı.

Odamdaydım ama adamakıllı ders çalışamıyordum. Felaket azgındım. Odaklanmaya çalışırken saatler geçti. Odamın kapısı tıklatıp babam açtı kapıyı. “Nasıl gidiyor çalışmalar” şeklinde rutin baba soruları sorup “biz yatıyoruz iyi geceler” dedi. Arkasından annem geldi. Pembemsi açık renk saten geceliğini giymiş. Açık hiçbir yeri yoktu. Altı uzun üstü uzun önden iliklemeli saten bir pijamaydı. Ama beni azdıran şey annemin bunu sütyensiz giymiş olmasıydı. İri memeleri füze gibi karşıya bakmakla kalmıyor meme uçları da iyice geriyordu pijamasını. “İyi geceler oğlum” dedi gülümseyerek sıcak bir ses tonuyla. Memelerinden gözümü alamayarak “iyi geceler anne” dedim. Kapıyı kapayıp çıktı ama aklımdan çıkmıyordu. Delicesi azmıştım. Aklımda bir şey vardı ama beklemeliydi.

Bir süre odamda bekledikten sonra babamın horlamasını duymaya başladım ve harekete geçip annemgilin yatak odasına yöneldim. Odaya ilk girdiğimde babamın horultusu her yeri inletiyordu. Babam arkasını dönmüş annemse sırt üstü yatmış uyuyordu. Yavaş ve sessiz adımlarla anneme doğru yaklaştım. Üzerindeki geceliğin düğmeleri gerilmişti. Koca memeleri öylesine yumuşak ve pofuduk duruyordu ki şöyle bir kadın yanımda yatsa yastık kullanmam diye düşündüm. Meme uçları geceliğini deliyordu resmen. Üstündeki pike belden aşağısını örtüyordu sadece. Sikim kazık gibi olmuştu. Annemin iyice yanına geldim elimi yavaşça göğüslerine attım. Saten geceliğinin üstünden yumuşacık memelerine dokundum. Yavaş yavaş elimi gezdirmeye başladım. Ben elimi gezdirdikçe maya gibi dalgalanıyordu annemin memeleri. Yavaşça baksırımı sıyırıp sertleşip demir gibi olmuş sikimi çıkardım. Elimi annemin göğüslerinin üzerinde yavaşça gezdirirken bir yandan da sikimi sıvazlamaya başladım. Annemin sıcaklığı nefesi her şeyi delicesine azdırıyordu beni. Kafası bana doğru dönüktü. Sessizce eğilip yüzüne doğru yaklaştım. Sıcak nefesini yüzümde hissediyordum annemin. Yavaşça dudaklarımı dudaklarına değdirdim. Çıldırmak üzereydim. Babam hala aynı şekilde horlayarak uyuyordu. Sessizce ayağa kalkıp sikimi anneme doğru uzattım. Yavaşça yarrağımın başını annemin yumuşacık kadın dudaklarına değdirdim. Heyecandan kalbim duracaktı neredeyse. Tekrar elimi annemin memelerine doğru uzatıyordum ki bir anda annem kıpırdandı ve gözlerini açtı.

Şaşkın ve tedirgin bir ses tonuyla fısıldayarak “oğlum napıyorsun” dedi. “Anne çok fenayım uyuyamıyorum” dedim. Yavaşça kafasını çevirip babamı kontrol etti. Horul horul uyuyordu babam. “Odana geç ben geliyorum şimdi” dedi. Heyecanla odama geçtim. Sikim pijamamı delecekti neredeyse. Gelince ne yapacaktım öpecek miydim elleyecek miydim kızacak mı acaba diye onlarca soru dolanıyordu kafamda. Sonunda odamın kapısı aralandı. Annem o muhteşem geceliğiyle girdi içeri. Geniş kalçası, kıvrımlı beli ve iri göğüsleriyle böyle bir geceliğin içinde bile muhteşem azdırıcı görünüyordu. Kaan’la anneme neden inek lakabı taktığımızı tekrar anlıyordum resmen.

Annem odamın kapısını yanaştırıp tam kapatmadı. “Babanın sesini duyalım” dedi sessizce. Babam gürültülü şekilde horlamaya devam ediyordu. Bana dönüp “noldu oğlum niye uyuyamıyorsun sen?” dedi şefkatli ve anaç bir ses tonuyla. Odamdaki koltukta oturuyordum, demir gibi olmuş pijamamı gerdiren sikimi gösterdim kafamla. “Bu böyleyken nasıl uyuyayım anne” dedim. “E akşamüstü boşaldın ya oğlum” dedi sitemkar ama sıcak bir şekilde. “Düşündükçe tekrar tekrar kalkıyor anne durduramıyorum ki” dedim. Ayağa kalkıp anneme sarıldım. Teninin yumuşaklığı kadınsı kokusu aklımı başımdan alıyordu. Yanağına dokunup kafasını kendime doğru çevirip dudaklarından öpmeye başladım. Annemin yumuşacık kalın dudaklarını emiyordum resmen. Bir elimi memesine götürüp yoğurmaya başladım. Bir elimle de belinden kavradım kendime doğru çektim kalkık yarrağım annemin göbeğine baskı yapıyordu. Annemin dudaklarını emdikçe daha da fazla azıyordum. Annem öpücüklerime ufak karşılıklar verse bariz hareketler yapmaktan kaçınıyordu hala. Annemin memesini yoğurmayı bırakıp saten geceliğinin düğmelerini çözmeye başladım. Bunu yaparken belinden kavradığım elimi hiç bırakmıyor annemi kendime doğru çekiyordum. Geceliğinin düğmelerini komple çözdükten sonra elimi direkt annemin çıplak memesine attım. O yumuşaklık o sıcaklık yeniden avcumun içindeydi.

Annemin dudaklarını öpmeyi bırakıp direkt göğüslerine odaklandım. Biraz eğilip iki elimi birden memelere attım. İnek Nebahatın iri göğüsleri avuçlarımdaydı. İçimden geldiği gibi yoğurup sıktırmaya başladım. Kalbim delicesine çarpıyordu kalp krizi mi geçireceğim acaba diye bile aklımdan geçiyordu. Memelerle oynarken resmen titriyordu ellerim. İki memeyi birbirine yapıştırıp yıllardır seyrettiğim ve fotoğrafladığım çatalın çıplak haline baktım. Pürüzsüz bembeyaz dolgun ve yumuşacık memeleri, pembe meme uçları… her şey aklımı başımdan alıyordu. İstediğim gibi elleyebiliyordum annemin iri memelerini. Birini bıraktım ve elimi annemin beline doğru atıp kendime doğru çektim. Bıraktığım memeye yumulup özgürce emmeye başladım annemin memesini. Diğer memeyi de elimle yoğuruyordum. Annemin meme uçları dilime değiyordu. Azdıkça azıyordum. Ben memelerini emdikçe annemde de bir şeyler oluyordu farkındaydım. Nefes alışverişi değişiyor kalbi daha hızlı çarpıyordu. Ama bu doğrultuda hiçbir şey yapmıyordu. Yaptığım şeylere izin veriyordu ama kendisinin hiçbir hamlesi olmuyordu. Red etmiyor ama teşvik de etmiyordu. Azgınlıkla birlikte bu kayıtsızlığa da kızmaya başladım.

Bir anda her şeyi bırakıp annemin üstündeki önü açık olan geceliği komple çıkarttırdım. Annemi soyarken “Oğlum dur napıyosun” dese de “çıkar şunu komple” diyebildim sadece. Zaten çıkarırken de direnmemişti. Annem altında saten geceliğinin altıyla duruyor üstü ise çırıl çıplaktı. Mükemmel vücudu çıplak şekilde karşımda duruyordu. Güzeller güzeli yüzü kıvırcık saçları iri göğüsleri ve bembeyaz teniyle karşımda bir afet vardı. Ama öylece duruyordu sadece. Bir anda sıkıca sarılıp dudaklarına yapıştım. Çıplak sırtını elliyor ve kendime doğru bastırarak hırsla sömürüyordum kalın dudaklarını. Ama hala bir şey yapmıyordu. Bir anda bıraktım kollarından tuttum ve güzel yüzüne iri gözlerine bakarak “bir şeyler yap artık” dedim. “Ne yapayım oğlum” dedi yumuşak ses tonuyla. Altımdaki pijamayı ve boxerımı indirip yarrağımı çıkardım. Annemin elini tutup yarrağımı kavrattım ve ileri geri yapmaya başladım. “İşte bunu yap” dedim. Sonra iki elimle annemin yüzünü çenesinden kavrayıp dudaklarını öpmeye başladım. Ben bırakınca annem sikimi sıvazlamaya devam etti. Annemin kalın dudaklarını emerek iri göğüslerini yoğuruyordum o da benim sikimi sıvazlıyordu. Boşalmak üzereydim ama bu fırsatı bulmuşken daha ileri gitmek istiyordum. Siktirmeyeceğini biliyordum çünkü ne zaman elimi amına atsam kaçıyordu. Ama belki sakso ya da belki göğüslerinin arası, kafam çok karışıktı ama böylece bitemezdi.

Öpmeyi bırakıp kafamı çektim ve gözlerine baktım. O esnada nefesimi kontrol etmeye çalışarak ve sessizce “anne sakso çekebilir misin?” dedim. Annem iri güzel gözleriyle anlamsızca bana bakıyordu. “O ne oğlum?” dedi. “Annem böyle boşalamayacağım hem şeyim de ağrımaya başladı bir şey yapmamız lazım” dedim. Ama annem hala anlamamış gözlerle bana bakıyordu. O anlık azgınlıkla hiç düşünmeden “Anne şeyimi ağzına alabilir misin?” dedim. Gözleri kocaman açıldı. Şaşkınlık ve utançla karışık bir ifade vardı yüzünde. “Alamam oğlum niye böyle bir şey istiyorsun?” dedi. “Anne boşalmam için bu şart ama çok basit bir şey büyütülecek bir şey değil bu, elinle değil de dudağınla değeceksin sadece” dedim. Yüzündeki ifade biraz yumuşadı ama hala tedirgindi.

“Gel bak diyerek” annemi koltuğa oturttum. Demir gibi sikim anneme doğru uzanıyordu. Annemin bu duruma yabancı olduğu belliydi. Ne yapacağını bilemiyordu. “Öpeyim mi yani” dedi. “Olur öp sen” dedim. Annem sikimi tutup şişmiş başını usulca öptü. Patlamak üzereydim çok zor tutuyordum kendimi. Kafasını tutup ağzını sikmek istiyordum ama yavaş ve ürkütmeden tiksindirmeden ilerlemem gerektiğinin farkındaydım. “Anne mesela lolipop gibi düşün bunu. Birazcık ağzına alabilir misin. Bir saniyecik tutsan bile olur” dedim. Annemin yarrağımı kökünden sıkıca tuttu. O da çok garip hissediyordu farkındaydım ne yapacağını bilemiyordu. Kısa bir süre yarrağıma bakıp yutkundu. Ve yavaşça dudaklarını o şeklimde açıp yarrağımı ağzına aldı. Yarrağımın şişmiş başı annemin ağzının içindeydi. Islak tükürüklerini hissediyordum. Kalın dudakları yarrağımın etrafını sarmıştı. İri ve güzel gözleriyle bana bakıyordu. Yüzünde “yapabiliryor muyum” der gibi heyecanlı ve garipseyen bir ifade vardı. Hayallerimdeki görüntüyü yaşıyordum. Dudakları yarrağımın çevresinden hiç ayrılmayarak kafasını geri çekti ve yarrağımı ağzından çıkardı. Gerçekten tam bir lolipop yalıyormuşçasına yalamıştı yarrağımı. Ve görüntü karşısında daha fazla tutamıyordum kendimi. Yarrağımı elime alarak hızlıca annemin göğüslerine doğru fışkırarak patladım. Annem panikle “ayy naptın oğlum” dese de durduramıyordum kendimi. Oluk oluk boşaldım annemin göğüslerine. Yıllardır hayalini kurduğum koca memeler beyaz döllerimle kaplanmıştı. Keşke bu anın fotoğrafını çekip Kaan’a gösterebilseydim. Nefesimi kontrol edip sakinleştim. Annemin döllerimle kaplanmış memelerine bakıyordum. Muazzam bir görüntüydü. Annem de kafasını eğmiş göğüslerine bakıyordu. Pembe meme ucundan döllerim sarkıyordu. Aşağı doğru sünerek bacağına düştü beyaz dölüm. Kafalarımızı kaldırıp göz göze geldik ve tam o sırada babamın horlaması kesildi. Annem “hiyy toparlan çabuk” diyerek panikle hemen geceliğinin yerdeki üstünü alıp giydi ve telaşla düğmelerini iliklemeye başladı. Ben de apar topar pijamamın altını giydim. Tam üstümüzü başımızı düzeltirken benim odamın kapısı aralandı.

Babam gözlerini bile tam açmamıştı. Uykulu ve sakin sakin “napıyosunuz bu saatte?” dedi. Ben ne cevap vereceğimi bilemeyerek afalladım ve “hiiiç” dedim. Babam kafasını çevirip anneme baktı. “Nebahat sen uyumamış mıydın ya?” dedi. Annem “uyumuştum da midem kazındı bir şeyler atıştırdım baktım Deniz de uyumamış ona kızmaya geldim. Sen niye kalktın hayatım?” dedi. “Gece atıştırması ha?” dedi babam gülerek “Deniz bak annen haklı oğlum sınav senendesin düzenini bozma ben de susadım ya boğazım kurumuş” diyerek mutfağa doğru yöneldi. Annem de peşinden çıktı ve kapıyı kapattı. Ben de derin bir nefes alarak yatağa bıraktım kendimi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir