İnek Annem (Part-4: Tatmin)

Duşa gittiğimde kafamda onlarca soru işareti vardı. Muazzam bir heyecan yaşamıştım. Hayalini kurduğum şeylerin en azından yarısını gerçekleştirmiştim ve bu bir başlangıç olabilirdi. Duşta o anları hayal ederek otuzbir çekip tekrar boşaldım. Duştan çıktığımda annem etrafı toparlamış ve yatmıştı. Telefonum televizyonun önünde duruyordu. Gidip telefonu aldım. Kaan’dan onlarca mesaj gelmişti. Anneme türlü fanteziler yazıyor ve bizim eve gelmek istiyordu. Bu yaşadıklarımı Kaan’a anlatmalı mıydım emin değildim. Bundan sonra ne yapacağımı bilemez halde yatıp uyudum.

Sabah uyandığımda babam eve gelmiş mutfakta masada oturuyordu. Annem de kahvaltıyı hazırlamış çaylarımızı dolduruyordu. Hiçbir şey olmamış gibi bir ortam vardı. Annem üstünde her zamanki gündelik ev kıyafetleri vardı. Bir tişört ve altında ince bir tayt. Göğüsleri her zamanki gibi ileri doğru fırlıyor her hareketinde sallanıyordu. Ama artık o tişörtün içindeki iri topların nasıl göründüğünü nasıl yumuşak olduklarını nasıl koktuklarını nasıl bir tatları olduğunu biliyordum. Annem keşke karım olmuş olsa ve sabah uyanır uyanmaz onun vücuduyla oynayarak sevişebilsem diye içimden geçiriyordum.

Babama “ooo hoşgeldin baba” diyip sarıldım. O esnada annemin hareketlerini gözlemliyordum hiçbir şey olmamış gibi normal şekilde devam ediyordu. Zaten babam burdayken farklı olması da beklenemezdi. Sonra her zamanki gibi anneme günaydın diyerek öptüm yanağından. Her sabah uyanınca gider yanağından öperdim zaten ama bu sefer belinden tutup koklayarak öptüm. Hiçbir tepki vermedi o da beni yanağımdan öptü ve “günaydın oğluşum” dedi gülümseyerek. Masaya oturdum annem kahvaltılıkları falan koydu. Yemek yerken babamın işlerinden havadan sudan falan konuşuyorduk. Bense sürekli anneme bakıyordum göğüsleri çıldırtıyordu beni. Sikim dimdik olmuştu sadece dün geceyi düşünebiliyordum.

Ben bu hayallere dalıp gitmişken annemin “hadi oğlum geç kalıcaksın” sesiyle gerçek dünyaya döndüm ve “hemen çıkıyorum” diyerek hızlıca bir şeyler yiyip kalktım masadan. Annem her zamanki gibi beni okula uğurlamak için kapıya geldi. Hiçbir şey olmamış gibi istisnasız her şeyi her zamanki gibi yapıyordu. Ben ayakkabılarımı giydim ve vedalaşma öpücüğü için anneme döndüm. Annem bana doğru eğildi her zamanki gibi yanağını uzattı. Bense ani bir kararla bir anda dudağını öptüm ve arkamı dönüp hızla merdivenlerden indim. Dudağının yumuşaklığını ve ıslaklığını hissetmiştim. Muazzam bir şeydi ama kalbim hızla çarpıyordu. Garip bir his vardı içimde hem korku hem sevinç. Karmaşıktı. Ne tepki vereceğini kestiremediğim için hızla kaçmıştım ordan ama merak da ediyordum. Acaba kaçmasam dursam ne olurdu? Ama bu his çılgın bir azgınlık vermişti bana. Sikim dimdik bir şekilde hızla okula gittim.

Sınıfa girer girmez Kaan “ooo ineklerin efendisi” diye koşarak yanıma geldi. “Oğlum nolmuş lan öyle dün ineğimiz az daha damızlık oluyormuş” dedi gülerek. “Sorma ya ucuz atlattık” diye karşılık verdim. Sıra arkadaşıydık zaten en arkada yerimize oturduk tekrar. “Kanka çıkışta size gidelim dün geceden beri ineği hayal ediyorum” dedi. “Ya bugün pek müsait değil ev biliyorsun babam da döndü” dedim. “Olsun oğlum ineği ilk defa mı bostancı varken göreceğiz sanki” dedi. Haklıydı daha önce pek çok kez babam evde olduğu halde annemi dikizleyerek asılmak için bizim eve gitmiştik. “Ya inek de pek müsait değil” falan dedim. Annemle bir şeyler yaşarsak diye Kaan’ın evde olmasını istemiyordum. Kaan “o zaman yarın size gidelim” dedi bir şekilde geçiştirdim ve Kaan bana dün ona gönderdiğim görüntülerden en sevdiği kısımları anlatmaya başladı. Kaan anlattıkça her zamankinden daha fazla azıyordum. Çünkü o tombul memelerin yumuşaklığını o koca götün dolgunluğunu ve o kalın dudakların tadını biliyordum artık. Eve dönmek için can atıyordum saniyeleri sayıyordum. Ve son zilin de çalmasıyla apar topar eve gittim.

Evde her şey sıradandı. Babam oturma odasında uzanmış televizyon seyrediyor annemse mutfakta akşam için yemek yapıyordu. Eve her zamanki girip doğruca odama gittim. Üzerimi değiştirdim rahat bir eşofman giydim. Önce oturma odasına gittim dikkat çekmemek için babamla havadan sudan bir muhabbet ettim ama hızlıca konuşsak da mutfağa geçsem diye düşünüyordum sadece. Ve babamın biraz daha lafı uzatacağını anlayınca su içme bahanesiyle mutfağa gittim.

Mutfağa girince annemi süzmeye başladım. Altında ev hali bir tayt üstünde de sıradan bir tişört vardı. Ama tişörtü dağ gibi götünün üzerinde düşmüştü. Koca götü bütün hacmiyle ve yuvarlaklığıyla ortalıktaydı. Elim ayağıma dolaşmıştı tekrar. Bir anlık cesaretimi toplayıp annemin arkasına geçtim. Kalkık sikimi götüne yaslayarak arkadan sarıldım göbeğine doğru. “Ben geldim” dedim sessizce o da aynı sessizlikte “hoşgeldin” dedi. Ama sesinde tuhaf bi sıcaklık vardı. Asla bana bakmıyordu hatta ben yokmuşum gibi devam ediyordu işine. Ne yapmam gerektiğini bilemiyordum. Hafifçe ensesini öptüm. Hiçbir şey demedi ve hiçbir şey yapmadı öylece duruyordu. Bundan cesaret alarak aniden göbeğinden sıkıca kavrayıp kalkık sikimi iyice dolgun götünün yarığına dayadım ve pompalar gibi sürtündüm. “Ihh” diye bir irkilme sesi geldi annemden sonra fısıltıyla “baban içerde” dedi. “Biliyorum” dedim.

Annemi kendime bastırarak koca götüne sürtmeye başladım. Bu esnada elimi yavaşça tişörtünün içine soktum. Yumuşacık tenini ve sıcaklığını hissediyordum. Yıllardır hayalini kurduğum koca göte demir gibi sikimi dayamış özgürce sürtüyordum. Kalbim heyecandan duracak gibiydi. Bir yandan da oturma odasından gelen seslere dikkat kesilmiştim. Babam geliyor mu acaba diye kulağım sürekli oradaydı. Elimi annemin tişörtünün içinde yukarı doğru götürdüm. Sütyenine değiyordum. O iri memeleri çevreleyen ve yıllardır asıldığım sütyenine şu an annemin üzerindeyken dokunuyordum. Koca götünün dolgunluğu sütyeninin dokusu tüm bunları hissederken beynimde şimşekler çakmıştı. O anda sadece mutfak tezgahına domaltıp pürüzsüz bembeyaz koca götünü açığa çıkararak çatır çatır sikmek istiyordum. Ama babam içerdeydi.

Bir anda durup koridora yöneldim ve kenardan babama baktım. Normal şekilde yayılmış televizyon izliyordu. Sonra hemen annemin yanına dönüp arkadan sertçe yapıştım koca götüne. Ve o koca memelerini tişörtünün üstünden yoğurup sıktırmaya başladım. Bu esnada da dolgun götüne pompalar gibi sürtüyorum. Komple vücudumu yapıştırmıştım annemin vücuduna. O iri memelerini canım istediği gibi sıktırıp avuçluyordum tişörtün üstünden. Kendimi fazla kaptırmış olacağım ki annem sessizce “oğlum yavaş” dedi. Artık azgınlıktan kafam gitmişti. “Ohh harikasın anne” diyebildim. Annemin koca memeleri avuçlarımı dolduruyordu. Memelerini çapraz şekilde tutup iyice sıktırarak annemi kendime doğru yapıştırdım ve sikimi sertçe vurdurmaya başladım. Annemin sıcak ve ince sesi fısıltıyla “oğlum sakin ol” dediği anda delicesine boşalmaya başladım. Annemin götüne bastıra bastıra boşalıyordum. Sikimin başı annemin götünün yanakları arasında şişip iniyor ve her seferinde oluk oluk sıcak döllerin akıyordu. Eminim annem de götünün arasında hissediyordu bunları.

Boşaldıktan sonra sakinleyip annemin memelerini bıraktım ve yavaşça geri çekildim. Önümdeki ıslaklık annemin gri taytına da geçmişti. Annem yine sessizce ama yüzüme bakmadan “baban acıkmıştır hadi git temizlen gel” dedi. Ne diyeceğimi bilemeyerek “Anne senin de arkan şey olmuş“ dedim. “Tamam ben hallederim git sen” dedi. Arkamı dönüp hızla mutfaktan çıktım ve banyoya yöneldim. Duşa girdim ama bu sefer içimde soru işaretlerinden ve belirsizliklerden çok tatmin duygusu vardı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir