İnek Annem (Part-3: İlk Temas)

Bizim evin banyo kapısında sorun vardı açılıp kapanırken hep ses çıkarırdı. Buna güvenerek iyice rahat takılmaya başlamıştım. Görüntüleri büyük ekranda izlerken çekerken fark etmediğim detaylar fark ediyordum. Annem tanımadığı adamların ortasında oynarken löpür löpür sallanan memelerine birkaç kez eli çarpıyordu adamların. Ellerin anneme değdiği yerleri durdurup ekran görüntüsü alıyor ve hemen Kaan’a gönderiyordum. Hatta bir tanesinin annemi belinden tutup kendine doğru çektiği bir an vardı. Tam o anda durdurup ekran görüntüsü aldım. Adam annemi belinden tutmuş ve pompalıyormuş gibi görünüyordu. Hemen Kaan’a gönderdim ve mesaj olarak “Bak inek anneme çakıyorlar ;)” yazdım.

Bir sürü beni coşturan detay fark ediyordum. En sonunda pantolonumu indirip görüntüleri izlerken asılmaya başladım. Annemin süslenip püslenip en güzel haliyle tanımadığımız adamların mezesi olmasına aşırı azmıştım. Çılgınlar gibi asılıyordum. Gözüm dönmüştü adeta. Sonra arkamdan gelen “Deniz” sesiyle irkildim. Yavaşça arkamı döndüm. Annem beyaz bornozuna sarılmış kafasında saçlarına sardığı havluyla arkamda duruyordu. Başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Her şeyi görmüştü. Yüzünde bir şaşkınlık ifadesi vardı. Ne kadar zamandır ordaydı bilmiyordum. O azgınlıkla kapının sesini hiç duymamıştım. Hiçbir şey demeden yavaşça kumandaya uzanıp televizyonu kapattım. Eriyip gitmek yok olmak istiyordum o an. Yavaşça doğrulurken aynı ses bu sefer “Bekle” dedi. Yerimde oturup kaldım. Pantolonumu bile çekememiştim. Annem yavaş ve sakin bir şekilde gelip yanıma oturdu. Sessizce oturuyorduk. Geçen her saniye yerin dibine giriyordum. Bir süre sonra annem “bana bak” dedi. Kafamı çevirdim üzerinde bornozuyla başında havlusuyla dibimde oturuyordu. Korkuyordum ne yapmalıydım ne demeliydim bilmiyordum.

Sonra ansızın annem yüzüme doğru yaklaştı. Sıcak nefesini suratımda hissediyordum. Donakalmıştım. Bir anda yavaşça yumuşacık dudaklarını dudaklarımda hissettim. Usulca öpüp biraz çekildi. Annemin güzel iri gözlerine ilk kez bu kadar yakından bakıyordum. Sonra bir anlık cesaretle yavaşça çenesinden tutup kendime doğru çektim ve kalın yumuşacık dudaklarını öpmeye başladım. Annem de karşılık veriyordu. Tek kelime etmeden birbirimizi öpüyorduk. İlk öpüşmemi hayallerimin kadını annemle yaşıyordum. Öperken annemin yumuşacık yanağını okşuyordum. Ben gayet yavaş ve usulca öperken annem uzun öpücüklere ve hafif hafif emmeye başlamıştı. Annemin ağzının tadını alabiliyordum. Ben de annemden gördüğüm şekilde dudaklarını emmeye başladım. Annemin kalın etli dudakları ağzıma doluyordu adeta. Elimi yanağından boynuna doğru kaydırdım. Bornozunun yakası iyice açılmıştı. Yavaşça omzuna doğru götürdüm elimi. Bornozu omzundan düştü bir tarafı komple açılmıştı. Göğüslerinin doğal duruşunu fark edebiliyordum. Ama kafamı çekip komple bakamıyordum. Elimi yavaşça aşağıya beline doğru götürdüm. Dolgun vücudu yumuşacık beli her şeyi hissedebiliyorum. Göğsü koluma değiyordu ama dokunmaya çekiniyordum. Annemin belini yoğurup hafifçe sıktırıyordum.

Kontrol tamamen annemdeydi. Hafifçe öpüşmeye devam ederken bir anda sikime dokundu ve yavaşça kavradı. Sikim yeni kalkıyordu henüz tam sertliğine ulaşmamıştı. Annem sikimi iyice tutup hafif hafif sıvazlamaya başladı. Ben de bundan cesaretle elimi biraz daha aşağı indirdim. Yıllardır hayalini kurduğum koca götünün bir yanağı avcumun içindeydi. Sıktırıp bırakıyordum. Parmaklarımın arasına dolan götün dolgunluğu iyice azdırmıştı beni. Sikim bu esnada dimdik olmuştu. Annem artık sıkıca kavramış bana mastürbasyon yapıyordu. Dudaklarımız iyice iç içe geçmişti dillerimizi hissediyorduk. Bundan cesaretle elimi ileri doğru götürdüm ve koca götünün bir lobunu iyice kavradım. Parmaklarım göt yarığına girmiş parmak uçlarımda deliğin büzülmeye başlayan kısımlarını hissediyordum. Bembeyaz pürüzsüz koca göt avcumun içindeydi. Götünü avuçlaya avuçlaya annemin kalın dudaklarını emiyordum. Kaan’la uzun zamandır hayalini kurduğumuz şeyi yaşıyordum. Ama asıl anneme inek dememize sebep olan güzelliklerini keşfedememiştim.

Elimi annemin götünden çekip yavaşça göbeğine doğru getirdim. Memesinin biri elimin üstüne değiyordu. Ama cesaret edip de bir türlü memeye dokunamıyordum. Annem bunu fark etmiş olacak ki öpmeyi bırakıp biraz geri çekildi. Gözlerimin içine bakıyordu. Annemin güzel yüzü kıvırcık saçları iri gözleri kalın ve ıslak dudakları… tüm güzelliğiyle karşımdaydı. Tuttuğu penisimi de bıraktı. Göbeğinin üzerindeki elimi alıp memesine koydu. Kafamı eğip ilk kez memelerine baktım. İki memesi de açıktaydı. Bembeyaz pürüzsüz pamuk gibi iri göğüsleri ve pembe meme uçları. İlk kez görüyordum bunları. Yıllardır kovaladığım hayalini kurduğum kıyafetlerin içinde löpür löpür sallanarak aklımı başımdan alan o iki meme yanıbaşımda ve çırıl çıplaktı.

Memenin ucu avuç içimde farklı bir his yaratıyordu. Parmaklarımda o yumuşaklığı ve dolgunluğu hissediyordum. İstemsizce hafifçe sıktırıp bastırdım. Parmaklarım gömülüyordu resmen. Artık ok yaydan çıkmıştı. Diğer elimi de diğer memeye attım ve kafamı annemin iri göğüslerine doğru eğdim. Muhteşem kokuyorlardı. Yavaşça göğsünün üstünü öpüp memeyi dudaklarımda hissettim. Ve nihayet başımı eğip annemin memesini emmeye başladım. Bulutların üstündeydim resmen. Bir meme ağzımda diğeri avcumun içindeydi. Birini emip diğerini yoğuruyordum. Muhtemelen annemi tanıyan tüm erkeklerin hayalini gerçekleştiriyordum.

Bu esnada annem de taşaklarıma koydu elini. Yavaş yavaş okşuyordu toplarımı. Felaket azmıştım boşalmanın eşiğindeydim artık. Ama boşalırsam her şey biter diye düşündüm bir an. Olabildiğince sıkıyordum kendimi. İş buraya kadar gelmişken sikmeliydim. Milli olabilme ihtimalim vardı hem de hayalimdeki kadınla. Bu fırsatı kaçırmamalıyım dedim kendi kendime. Bir elimi memeden çekip annemin bacak arasına doğru attım yumuşacık amını parmak uçlarımda hissettiğim an annem taşaklarımı bırakıp sikimi sıkıca tutarak hızlı hızlı mastürbasyon yapmaya başladı. Çok zor tutuyordum kendimi. Memeyi bırakıp sessizce “boşalıcam” dedim. Sakin ama sıcak bir ses tonuyla bana doğru eğilerek “boşal oğluşum” dedi ve dudaklarıma yapıştı. Annemin dudaklarımı emmesiyle boşalmaya başlamam bir oldu. Fışkırarak oluk oluk boşalıyordum. Bacaklarım kasılıyordu. Hayatımda daha önce hiç böyle boşalmamıştım. Annem ben boşalırken de durmuyor aynı hızla devam ediyordu. Beyaz döllerim annemin parmakları arasından sızarken yavaşladı annem. Ve bıraktı. İkimiz de nefes nefeseydik. Sessizce duruyorduk. Ama sessizliği annem bozdu. “Git duşa gir sen ben buraları temizlerim” dedi. Hiçbir şey demeden kalkıp kafamda onlarca soru işaretiyle banyoya gittim.

“İnek Annem (Part-3: İlk Temas)” üzerine 4 yorum

  1. Hi there,

    I recently came across your website on yetiskinhikayeleri.net and found it very interesting. I was curious, have you ever considered creating an eBook out of your website content?

    There are tools available, that allow you to easily convert website content into a well-designed eBook. This could be a great way to repurpose your existing content and potentially reach a new audience.

    Of course, I understand this might not be something you’re interested in, but I just wanted to share the possibility!

    Anyway, here is the tool I had in mind. It’s only $16.95 so worth checking out:
    https://furtherinfo.org/lgb7

    Best regards,
    Mikki

  2. Hi there,

    We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers both safely and practically.

    – We guarantee to gain you 700-1500+ subscribers per month.
    – People subscribe because they are interested in your channel/videos, increasing likes, comments and interaction.
    – All actions are made manually by our team. We do not use any ‘bots’.

    The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

    If you have any questions, let me know, and we can discuss further.

    Kind Regards,
    Amelia

  3. Hi,

    I just visited yetiskinhikayeleri.net and wondered if you’d ever thought about having an engaging video to explain what you do?

    Our videos cost just $195 for a 30 second video ($239 for 60 seconds) and include a full script, voice-over and video.

    I can show you some previous videos we’ve done if you want me to send some over. Let me know if you’re interested in seeing samples of our previous work.

    Regards,
    Joanna

    Unsubscribe: https://removeme.click/ev/unsubscribe.php?d=yetiskinhikayeleri.net

  4. Hi there,

    Are you tired of paying monthly fees for website hosting, cloud storage, and funnels?

    We offer a revolutionary solution: host unlimited websites, files, and videos for a single, low one-time fee. No more monthly payments.

    Learn more: https://furtherinfo.org/0wg3

    Here’s what you get:

    Ultra-fast hosting powered by Intel® Xeon® CPU technology
    Unlimited website hosting
    Unlimited cloud storage
    Unlimited video hosting
    Unlimited funnel creation
    Free SSL certificates for all domains and files
    99.999% uptime guarantee
    24/7 customer support
    Easy-to-use cPanel
    365-day money-back guarantee

    Plus, get these exclusive bonuses when you act now:

    60+ reseller licenses (sell hosting to your clients!)
    10 Fast-Action Bonuses worth over $19,997 (including AI tools, traffic generation, and more!)

    Don’t miss out on this limited-time offer! The price is about to increase, and this one-time fee won’t last forever.

    Click here to learn more: https://furtherinfo.org/0wg3

    Tesha

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir