Köylünün Efendisi 15

  • Aferin cevher var sende, orospuluk cevheri…. Ama işlemek için daha derine inmem gerekecek deyip bana doğru domalmış olan götüne kocaman bir tükürük bıraktım. Göt deliğine gelen bu kocaman parça yavaşça akacak ve amıyla karışacaktı. Daha elimi amcığına sürmemiştim.

Arkasına geçip, yarağımı bir iki sefer amcığına sürdükten sonra yavaşça içine girdim. Dudaklarından bir ohhh çıkıverse de kaç yıllık evliliğinde ilk kez içine giren başka bir yarağın olduğuna neredeyse emin gibiydim. Tekrar yüklendim, tekrar inledi. Tekrar yüklendim yine inledi. Kafasını ellerinin arasından santim kaldırmamış sadece inleyişini duymuştum bu biçimli beyaz kalçalar hafif kıllı götüne doğru seyrekleşen ama uzamış kılları rahatlıkla görüyor ama iğrenmiyordum. Temizd, mis gibi sabun kokuyordu. Derisi parlak sırtında incecik gözüken sarımsı tüyleri ile iştah açıcı bile sayılabilirdi.

Fakat bu kadın buraya incelenmek için gelmemiş kocasına olan hırsından kendini siktirmeye gelmiş, inceleyen irdeleyen biri olmaktan çok belki de son kez sikeceğim bu kadına karşılık vermem gereken tek şey yarağımdı. İki elimle kalçalarını sıkışırtıp tek ama etkili bir vuruş yaptım, sonra bir daha… bir daha… yavaş ama sağlam sikiyordum, o da alışmış bağırışları, sikkkkk işte böyleee sikkkkk, koy amımaaaa koyyyyyy, oyyyyyy diye bağırıyordu.

Lojman tek katlı arada çocuklar lojmanın önüne top oynamaya gelirdi ama bu soğuk havalarda köyün çobanından başka kimsenin dışarda işi olmazdı. Ses gider, duyulur korkusu olmadan sikmeye devam ettim. Arada kalçalarına olanca gücümle indiriyor, intikam almak için altıma yatan bu orospunun istediği şey ona fazlası ile verdiğimi biliyordum. O sırada beklenmedik bir şey oldu, biraz önce fırlattığım telefon çalmaya başladı, arayan suzan ablaydı.
Telefona uzanıp ona verdim ve aç dedim;

Sesini ayarlayıp efendim diyerek açtı. Kalçalarına bastırıp bir kez daha sertçe yüklendim, ahhhh deyip biraz sonra dedi, bir kkez daha yüklendim. Evet — iyiyim dedi. Kalçasına inceden attığım tokat inanılmaz bir ses çıkarttı. Ahhh deyip hepiniz şerefsizsiniz deyip kapattı. Telefonda konuşurken inanılmaz ıslanmıştı. Hoşuna gitti bakıyorum da dediğimde,

  • Merak etmiş ondan aramış
  • Ben yemedim sen de yemedin, derdi başka dedim
  • Derdi neymiş dediğinde
  • Seni sikilirken duymak, seni buraya onun için göndermişti. Sen de buraya onun için geldin, sikildiğini biliyor, senin sikilişini duymak istedi herhalde dedim.
  • Sen de nasıl siktiğini göstermek istedin herhalde, açınca telefonu daha da sertleştin diye karşılık verdi.
  • Evet, duysun istedim, belki senin inleyişine o da gelir deyip tekrar aynı sertlikte soktum yarağımı.
  • Evli barklı kadın niye gelsin saçmalıyorsun dedi.
  • Senin komşu da evli barklı, kocanın altına niye yatmış dediğimde.
  • Daha sert sik beni konuşma deyip durdurdu.

Ülkemizde halılar gerçek yünden yapılmıyor ne yazıkki, ayağa kalktığımızda palyaço burnu gibi kızarmıştı dizlerim. Anadolu’da erkek tarafı kadın tarafının mirasında hak sahibidir. Buna da genelde “ diz hakkı “ denir. ( bilgilendirme bitmiştir 😉)

Ayağa kaldırdığımda koltuğa uzanmıştı bile anında Ayşe, yanındaki dikilip, yat demedim, koltukta domal dediğimde yüzüme kırgın kırgın baktı. Belli ki böyle sikilmek istiyordu ama ses çıkaramıyordu. İyi deyip domaldı. Arkasına geçip yine amına geçirdiğimde şunları söylediğimi dün gibi anımsıyorum.

“ sen buraya sadece sikilmek için geldin, beni beğendiğini söylemedin, yakışıklı adam vereceksem buna vereyim demedin, hatta bu kadar kısa zamanda ancak seninle olabileceği için buraya geldim diye küstahlık yaptın. Yüzüne bakmadan sikeceğim seni deyip içine girip çıkmaya devam ederken sağ baş parmağımı götüne bastırdım.

İpleri elime almış sadece sikmek eylemini gerçekleştirmesinin kendisinin talebi olduğunu, benimse sadece onu sikilecek bir delik olarak algıladığımı ve başta yaptığımız anlaşmayı anımsamış olacak ki yapma diyemedi, günah diyemedi, orası olmaz amımı sik sadece diyemedi. Sadece acı çektiğini ifade eder gibi inledi ki benim sikimde bile değildi.

Üstten tükürük bırakıyor, artık kurumaya başlayan amcığını ıslatıyor, bıraktığım tükürük götüne olduğu için parmağımı da içinden çıkarmıyor ıslak tutuyordum. Götünü sikeceğimi anlamıştı. Belki verdiği pişmanlık belki götünün acısı, ya da biraz önce söylediğim acı sözlerin etkisi bilmiyorum ama yüzünü bana dönüp “yavaş yap” dedi.

  • Merak etme, ilk mi olacak diye sorduğumda
  • Kocam olacaksın, parmak bile girmedi oraya dediğinde parmağımı da daha da ittirmiş, götünün darlığına şahit olmuştum.

Bakireydi, alacaktım, götünün bekaretini kaybetmiş şekilde evine dönecekti Ayşe.

not: bazı yarak kafası arkadaşlarımız, yok köylü şivesi olsun, yok şöyle olsun böyle olsun diyor, ananızın amı diyorum. her köyde yaşayan şiveli kırık türkçe ile konuşmuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir