Köylünün Efendisi 14

Duşta 1 posta üstüne fatma ile yorucu bir sex, ağzına bir posta derken halim kalmamıştı. Üzerime bir şey giymeden dolapta sakladığım 7/24 enerji 8 saat etkili yazan içeceklerden bir tane içmiş bir tane de üstüne normal enerji içeceğini içmiştim ki tekrar kapı çaldı. Aq mal karısı ne unuttu acaba desem de kapının gözetleme yerinden baktığımda akşam gelecek olan Ayşe’yi gördüm.

Daha 1 saat vardı havanın kararmasını , bir saniye hemen açıyorum deyip hemen salona geçmiş, etrafı kısaca toparladıktan sonra üzerime eşofmanı geçirmiş kapıya koşmuştum. Bu zamansız ziyaret kendimi yakalanmış gibi hissettirmişti. Kapıyı açtığımda utangaç bir eda ile Suzan abla gönderdi deyip yaptıkları kısırdan bir borcama koyup getirmişti. Suzan abla sadece kısır için gelmediğini de söyledi deyip elindeki borcamı alıp mutfağa doğru ilerlemiştim. Kapıyı kapatıp geleceğini biliyordum. Ben mutfağa geçtikten sonra önce kapı sonrasında da kapının kilidinin sesini duydum.

-Beni mi kendi evimde kilitledin, kaçmayayım diye kendini mi dediğimde. Birisi geçti biraz önce, bu yolda karşılaştık selam verdi yürüdü. Senin evden mi çıkıyordu diye sorguladı.

  • Haa evet Fatma Abla, Hasan abinin eşi, lokma dökmüşler onu getirdi, ister misin vereyim mi sana dedim. Ve bunu çok normal bir şeymiş gibi söyleyiverdim.
  • Valla biz de öğleden beri evdeydik ama sana özel lokmaydı herhalde deyip güldü. Koridorun ortasında karşılıklı birbirimize laf sokar olmuştuk,

Bir şeyleri ima mi ediyorsun ki öyle bir şey yok yoksa senin derdinden mi başlayalım diye sordum. Hiç çekinmeyecem ben, net olayım sen de net ol. Suzan abla zaten anlatmış, ardından da eve gittiğimde benimki aradı, bir daha görüşmeyeceğini söyledi. Ben de ikna oldum ama o nasıl komşumu siktiyse ondan beter beni sik ki ben de onu boynuzlamış olarak gideyim. Derdim bu, zırt pırt gelemem, bir sefer sikeceksin tam sik öyle gönder beni dedi.

Konuşma ne kadar azdırıcı olsa da daha beş dakika önce boşalmış sikime çok da etki yapmamıştı. Salona geçip koltuğa oturdum ve salonun ortasında boş boş beni izleyen bu yabancı kadına şu soruyu sordum.

  • Bu kadar çok mu istiyorsun seni sikmemi?
  • seni değil, senin sikmeni de değil, sikilmeyi istiyorum. Yarın evime dönecem, bu kadar kısa zamanda kimseyi de bulamam. Suzan abla güvenilir demese asla gelemezdim. Dedi
  • Benden sana bir zarar gelmez elbette ama sana değişik bir teklifim olacak. Sen net konuştun ben de net konuşacam. Çok hoş bir kadınsın, seninle birlikte olmak isterim. Ama sevişirken yok öyle olmaz, böyle yapmam dersen, seni sikmeyi bırakırım. Üzerimi giyer, suzan Ablayı arar Suzan ben am budalası değilim, sen bana güvendin bu kadın benim istediklerimi yapmıyor, gel şimdi bu yarağımı sen indir derim dedim.
  • beni öldürsen, sikilmeden gitmem burdan deyip hışımla soyunmaya başladı.

Biraz sonra hırsından kendini siktirecek olan kadının soyunuşunu izliyordum. Bacaklarında selülit olmasına rağmen kalçaları gayet diri duruyor, göğüsleri hafif sarkmış ama bembeyaz, kahverengi uçları misket gibi şişmiş, amcığı kavisli bir dalga gibi duruyordu.

Eşofmanımı indirip önce sikimi yalayacaksın sonra ben sana ne yapmak istersem o dedim. Tamam deyip önümde diz çöktü.
Halıda daha Fatmanın izleri duruyorken şimdi Ayşe’nin ağzına vermiştim. Fakat Ayşe Fatmanın getir götürünü bile yapamazdı bu konuda. Yalamayı bilmiyor, sadece büyük öpücükler atıp duruyordu. Hafiften irileşmiş olan sikimi sapından tutup kafasını geri kaldırdım. Yüzüne bakıp sen yalamıyorsun sadece öpüyorsun, kocanın seni neden aldattığı belli daha sakso çekmeyi bilmiyorsun sen deyip aşağılamıştım.

  • Öğret o zaman şerefsiz. Yalıyorum işte dediğinde ağzını geniş tutup boğazına doğru git gel yapması gerektiğini söylemek kolaydı fakat sadece şunu dedim. Ağzını aç ve dilini çıkar…

Uslu bir köpek gibi dilini çıkardı. Sapından tuttuğum sikini ağzına diline vurmaya başladım, dilini içeri kaçırmadan ağzınla öpmeye çalış şimdi diyor ama ne kadar hamle yapmaya çalışsa da tam olarak beceremiyordu. Bu dilini sadece konuşmak için kullanıyorsun sanırım deyip ayağa kalktım, ağzını kapamamasını söyledim ve ufak ufak ağzına doğru sokmaya başladım.

Bak sen şu anda yalamıyorsun sadece ağzını siktiriyorsun, kocanın da başında ufak ufak kaşıntılar başlamıştır şu anda, biraz sonra amcığını yardığımda kocanın da kafası yarılacak, bu yarak kadar boynuzları ona her baktığında sadece sen göreceksin kocanın kafasında dedim.

Ağzını, usul usul bana siktirmeye alışan Ayşe artık alışmış bir yandan taşaklarımla oynuyor bir yandan da artık kapalı olan ağzında gelip gitmekte olan sikimi yalıyordu. Şimdi halının üzerine domal dediğimde ikiletmemiş, götünü havaya dikip ellerini yüzünün altında birleştirmiş sikilmeyi bekliyordu. Aferin böyle bekle sikicini, manzara burdan çok güzel gözüküyor sen de görmek ister misin dediğimde anlamsız anlamsız bana bakarken çantasından telefonunu almış arkasına geçip bir fotoğrafını çekip telefonu geri fırlatmıştım.

Öfkeyle bana bakmasına rağmen, hem kendi telefonu olması hem de asıl istediğini bu anı anımsamak olan bu kadın çaresizce bana bakıp sikmeyecek misin efendim dedi.

Efendim dediği anda bu fanteziden hoşlandığımı anlamış olmalı ki devam etti.

  • Orospunuz domaldı sizin için bekliyor, sikerseniz sevinirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir