Sorumluluk Sınavı – 4

Çavuş dimdik olmuş , ellerim ise titriyordu. Titrek ellerimden birini Aysel’in bacağına , diğerini ise Ece’nin göğsüne uzatmıştım. Avuçluyordum ve yoğuruyordum onları , pizza hamuru hazırlar gibi. Çavuşum beynimin kontrolünü ele aldıktan sonra coşkuyla Aysel’in üstüne attım kendimi , pembe külodunu kopararak attım üzerinden. Ben sikimi sokmaya çalışacaktım ama yan taraftan Ece “Ağır ol bakalım , yok hemen öyle sikmek” dedi ve kafamdan tutup Aysel’in amına bastırdı. Hunharca dilliyor ve dondurma yalar gibi yalıyordum. Aysel’in iniltileri yankılanıyordu evin içinde. Ece’de arka tarafıma sarkmış taşşaklarımı ve cinsel yarrağımı yalamakla meşguldü. Hani köpekler nasıl suyu dilini çıkararak içer bende o köpeğin su içmesi gibi hunharca yalıyordum Aysel Hocanın amcığını.

Kafamdan tutup bastırıyor “Mükemmelsin aşkım , mükemmelsin” diye deli gibi bağırıyordu. Ece’nin ise sadece yarrağımın ucunu ve taşşaklarımı yaladığını hissediyordum. Kafamı amcıktan kaldırıp Ece’ye doğru “Böyle iştahlı yalarsan çok çabuk boşalırım Hocam he” dedim. “Ay biz onu unuttuk ya , hemen geliyorum aşkım” diyip kapıdan çıktı mutfağa mı salona mı başka bir yere mi anlamadım koşmaya başladı. Bende kafamı Aysel’in memelerine diktim , sikim vücuduma öyle bir hükmediyordu ki başka bir şey düşünmek hiç cazip gelmiyordu. Memelerini lökür lökür emerken o da şefkatli şekilde saçlarımda ellerini gezdiriyor , tatlı tatlı sesler çıkarıyordu.

Elinde bir bardak su , bir de hapla beraber kapıdan girmişti Ece Hoca. “Çabuk iç te şunu , kısa sürede bitmesin işin nolur nolmaz” dedi. Verdiği hapı yuttuktan sonra biraz geriye yaslandım. “E hemen etkisini gösterir mi ki bu” dedim. “Bilmiyorum orasını , heralde gösterir” dedi.

Daha fazla uzatmak istemedim çünkü daha fazla bu am yalama merasimini uzatırsam yarrağım isyan bayrağı çekecek , elimden bir kaza çıkacaktı. “Allahu ekber” nidalarıyla İstanbulun surlarından girermiş gibi yarrağımla intikal ettim Aysel’in amının içine. “Sik aşkım sik , parçalaaa” diye inledi. Ece’de biraz dışta kaldı , onada “Gel sende taşşaklarımı yala” dedim. Aysel’in amından pompalarken Ece’de taşşaklarımı dilliyor bacaklarımı ovuyordu.

Fakat onların aklına daha ilginç bir fikir geldi. Ece Aysel’in yüzüne oturdu ve Aysel Ece’nin amını götünü yalamaya başladı.

Zevk içinde çığlıklar atıyorlardı , sonrasında Ece ile yer değiştirdiler. Bu sefer Ece Aysel’in amını yalarken ben Ece’yi sikiyordum. Ece’ye soktuğumda ikisi birden sallanıyordu. Bazen dengelerini bozmak için daha sert giriyordum ama bunu yaparken kendi belimde ağrıyordu. Kontrolü yavaş yavaş kaybetmeye başladım , sadece boşalmak anlamında değil. Artık çok yorulmaya da başlamıştım , Yerdeki halıya doğru hayvanlar gibi akıttıktan sonra kendimi yatakta Ece’nin üzerine saldım. Kendimi salarken kafam ve burnum Aysel’in sırtıyla kalçasına sürünerek düşüyordu yatağa. “Ne oldu hemen yoruldun mu? Durmak yok bu akşam bizim akşamımız olacak” dedi Ece Hoca.

Onlar birbirleriyle öpüşüp yalaşıyordu , bende biraz sıvı takviyesi için mutfağa gidip bol bol su içtim. Odaya geri döndüğümde bunlar apayrı pozisyonlarda tarif edemeyeceğim kadar garip şeyler yapıyorlardı. Atladım üzerlerine , “Yavaş ol ayı” diye bağırdı Aysel , Ece’de hafif bir inilti çıkardı. “Sus ulan gevşek , götümüzü sikiyon matematik sınavında bırakta biraz ben sikeyim seni” dedim ve kafasından tutup yarrağıma doğru eğdim. Yalan yok şimdi kadın falan ama kuvvetliydi hoca biraz , koluma vurdu ve “Burada sen bana değil , ben sana hükmederim” diyip beni yatağa doğru itledi. Ece’de heyecanlı heyecanlı komidinin içinden (nasıl yazılıyo komodin mi komidin mi aydınlatırsınız beni) plastik kelepçe çıkardı , ellerimi kelepçeyle sıktılar. Onlara direnebilirdim ama direnmek hiç içimden gelmiyordu , sadece Aysel biraz fazla agresifleşti işkence falan yapmasından tırstım. “Neler planlıyorsunuz” deyince tatlı sesiyle “Sen sus bakiyim” diyerekten yüzüme oturup sesimi kesti Ece Hoca. Amını şapır şupur yalarken yeniden dimdik olan sikime de Aysel Hoca oturmuştu. Amcığın suratıma kurduğu baskı ilk sevişmemizde olduğu gibi biraz çevreyi analiz etmemi zorlaştırıyordu ancak duyduğum seslerin arasından bunların öpüşme seslerini çok net ayırt edebiliyordum. Sanırım verdikleri hap etkisini gösteremeye başlıyordu çünkü aralıksız 45-50 dakika daha seks yapmıştık. Sonlara doğru ikiside bitkin düştü , Aysel’de “Hadi indir artık yarrağını piç” diyerek elimdeki plastik kelepçeyi çıkardı. Kafasından tutup yatağın bazasına dayayarak kendimi zorlaya zorlaya sikiyordum onu. “Sik beni sik , kocacığım” diyordu , Ece’de sırtıma atlamış ensemi ve kulaklarımı yalıyordu. İkisini de hunharca boşaltmış ve yeterince tatmin etmiştim bu akşam.

Aysel’in içine attırdıktan sonra kendimi yatağa doğru bıraktım. Tuvaletim gelmişti çok fena , tuvaletimi yaparken taşşaklarımın ağrısını daha çok hissediyordum. Yarrağımda bu kadar sürtünmeden dolayı tahriş olmuştu. Beraber duş aldıktan sonra uyku bastırdı ve beraber sarılarak uyuduk.

Yatak öyle bir çekim uyguluyordu ki anlatamam , hava kararmıştı ve telefonumun zil sesi kulaklarımı tırmalıyordu. Sıcaktan su gibi ter vardı üstümüzde ama yinede çok konforlu geliyordu yatakta kalmak. Hafiften kafamı kaldırdıktan sonra öndeki tv ünitesindeki masada duran telefondan “Babam” yazısını ayırt etmiştim. Örümcek hislerim devreye girmiş gibi tüylerim diken diken oldu. Saat kaçtı , bu saatte otobüs kalmış mıydı , ne yalan uyduracaktım. 18 yaşıma gelmiştim ama hala aileme yalan uydurmak zorundaydım çünkü farklı bir eve çıkacak ekonomik özgürlüğüm daha yoktu , hala liseliydim neticede.

Kalkıp yavaş yavaş yürüyerek telefon kapanmadan son anda yetiştim ve duyduğum ilk ses :

-Niye açmıyon lan telefonu , kaç oldu arıyoruz

+Arkadaştaydık baba yav , ders çalışırken uyuya kalmışız

-Ulan it yalan söyleme bari

+Tamam baba ya oyun oynadık

-Siktirme şimdi oyununu gel eve saat kaç oldu

Saat 1 olmuştu harbi , eve nasıl gidecektim bu saatte otobüs yoktu. Mecburen Aysel Hocamı dürttüm. Annesini uyandırmaya çalışan küçük çocuklar gibi “Hocaaam , hocaaam” diye itekliyordum sessizce. “Hıı efendim aşkım” dedi uykulu bir şekilde sesi tam çıkmayarak. “Ya saat geç oldu da beni eve çağırıyolar , otobüste kalmadı beni bir eve kadar atıversene”.

“Tamam , elimden tutsana kalkayım” dedi.

Donumu ve kıyafetlerimi giydim , Aysel Hoca’da üstüne yerdeki kıyafetleri giyince arabanın anahtarını alıp dışarı çıktık. Sıkı boxerım , tahriş olmuş yarrağımı biraz acıtıyordu. Krem falan sürsem geçer miydi ki? Hocamı sikmeye ara mı verecektim yarın , düşüncelerin içinden sıyrılıp hocayla beraber dışarı çıktım. Gecenin serin rüzgarı beni biraz ayıltmaya yetmişti. Aysel uykulu bir şekilde arabayı kullanıyordu ve evin biraz gerisinde beni bıraktı ; arabadan inmeden kolumdan tuttu , dudağımdan tutkulu bir şekilde öperek “Hafta sonları uğra yanıma , adresi öğrendin zaten” dedi ve gülümseyerek arabanın kapısını kapattım.

Eve vardığımda babam bana bir fırça çekip , uzun uzun öğütler verdi ve nihayetinde yatağıma saldı. İnanılmaz bir uykum vardı ve okulda artık 2 tane seksi karım olmasına rağmen sabah söverek uyanacaktım. Buna rağmen belkide hayatımda bugüne kadarki en huzurlu uykuya dalıyordum…

NOT : Okuyucu olan sizlersiniz , hikayeyle ilgili bir talebiniz olursa yorumlardan veya dmden iletebilirsiniz. Kesin yazacağım diyemem ama kafamdaki hikayenin içinde sırıtmazsa mutlaka eklerim. Sizleri seviyorum , dikkat edin kendinize.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir