Üni’de birtakım olaylar 12. bölüm Final (2. dönem)

-Delirdin mi sen. Bu seferki olmaz.

“Neden?” dedim. “Ne farkı var ki? Herhangi bir üçüncü kişi gibi düşün. Serdar iyi çocuktur ondan sır çıkmaz.”

“Ya duyulursa Deniz?” dedi endişeyle. “Zülal’in üstüne yemin ederim duyulmayacak!” dedim.” Biraz durdum. “Bu üçlü ilişkiyi yaşamazsak, bu kaçamaklarımızın hiçbir anlamı olmaz. Sen de ben de zevk almak istiyoruz. İkinci bir yarak daha heyecan katar. Sen de benim istediğim gibi heyecan aramasan beni davet etmezdin.” dedim.

“Peki tamam. Sana güveniyorum Deniz. Sevdiğin kız üzerine yemin ettin bak.. Bütün havam söndü. Şimdi gel, baştan başla bakalım öküz” dedi ergen gibi gülerek.

Ben ön sevişmeye devam ederken kapı çalmıştı. Bornozu üstüme alarak kapıya gidip Serdar’ı karşıladım. Yüzüme endişe ve heyecanla bakıyordu. Antrede kısık sesle “Nasıl olacak bu iş olum, heyecandan öleceğim şuan.” dedi.

-Merak etme kanka birkaç dakika sonra alışacaksın. Ece’yle 6 aydır takılmıyor musun. Artık birşeyler öğrenmişsindir.

-Öyle de kanka bu bambaşka birşey.. üstelik beni de çıplak göreceksin. Nasıl olacak.. of keşke gelmeseydim, şu sikimin peşine neden düştüm ki.

-Dur sakin ol. Sen de beni göreceksin, olum bunda birşey yok. Sen asıl olaya odaklan.. bu arada birbirimize dokunmak yok, söylemem şart değil. Oldukça netim bu konuda homo değilim. Aklında bulunsun diye söylüyorum.

-Tamam ya biliyorum. Ben de aynı şekildeyim.

-Tamam kanka ben içeri geçiyorum, sende gel kendini hazır hissedince.. ama çok sürmesin.

Ben tekrar Özlem’in yanına dönerek muameleye devam ettim. Onu tüm becerilerimi kullanarak iyice azdırıyordum.

Yatakta Özlem uzanmışken onun kukusuyla ilgileniyordum. Başımı kaldırdığımda Özlem kafasını yan tarafına dönmüş, Serdar’ın sikine sakso çekerken gördüm. Bir anda kankamı çıplak ve Özlem’in cesur hareketini gördüğümde ani bir irkilmiştim. Fakat benim çabalarım sonucu olan, içinde bulunduğum durumda oldukça keyfim yerine gelmişti. Şimdi birçok fantezimi gerçekleştirme vaktiydi.

Bir süre ben Özlem’i, Özlem Serdar’ı kıvama getirdikten sonra, ben Özlem’in başının tarafına geçerek sırtına yastık koyup başını yükselttim. Ben Özlem’in ağzına vereceğim, Serdar da bacaklarının önüne geçerek sikişe başlayacaktı. Çocuk heyecandan titriyordu. Onu sakinleştirmek için, “Özlem serdar nasıl seni iyi sikebilecek mi sence?” dedim göz kırparak. “Serdar’ı aramızda bu kadar istediğine göre ondan hiç şüphem yok. Yarrağı hiç fena değil, şimdiden taş gibi oldu baksana.” dedi.

Ben altta yatağa uzanarak Özlem’i bana arkası dönük kucağıma aldım. “Anal durumun nasıl?” diye sordum. “Temiz sorun yok” dedi. Özlem akıllı kadındı, benim anal girmeden onu bırakmayacağımı bildiği için temizlenmişti.

Sikimi tutup götüne dayadım, o da eliyle tutarak içine almaya başladı. Yavaş yavaş götüne giriyordum bu sırada Serdar aletiyle Özlemin amını fırçalıyordu. “Ben de giriyorum!” dedi titrek ses tonuyla. Özlem başınıyla onayladı.

Serdar yavaş yavaş Özlem’in amına giriyordu, ben de bu sırada kalçasından tutmuş oynatarak ağır hareketlerle götünden sikiyordum. Özlem inlemeleri artarak hızlı nefes alıp veriyor. “Yavaş çocuklar aaghh çok iyi.. mükemmelsiniz erkeklerim sikmeye devam edin” diyerek bize gaz veriyordu. Serdar önden vuruyor, ben arkadan vuruyordum. Özlem yukarıda yorulmuş olacak ki üstüme ağırlığını daha çok vermeye başladı. Pozisyon değiştirelim diyerek içinden çıkartarak altından çekildim.

Ben penisimi temizleyip geliyorum diyerek banyoya gittim.

Döndüğümde Özlem domalmış Serdar arkadan sikiyordu. Şaşkın şekilde, “o siz de amma hızlısınız” diyerek Özlem’in önüne geçtim. Arkadan amından sikilirken, önde sikimi ağzına vermiştim. İleri geri sarsılırken, ritmik şekilde bana sakso çeken Özlemin belinin üstünde, Serdarla karşı karşıya gelmiştik. Özlem’e pompalarken ellerini kalçasına koymuştu, beni görünce utarak gülümsedi. Bir süre bu şekilde seks yaptık ben sıkılmıştım yine.

“Özlem vajinan ikimizi alır mı acaba?” dedim. Şaşırarak bana baktı.”Bilmem daha önce denemedim ters birşey olmasın” dedi. “Elini soktuğun oldu mu hiç, doğru söyle” dedim. Utanarak evet dedi. “Tamam güzel, alır o zaman” dedim. Serdar çekingen hareketlerle kenara geçti “Nasıl yapıcaz kanka?” dedi. “Siz bana uyun yeter” dedim.

“Bu kez sen alta geç” dedim, o yatağa sırt üstü uzanırken, Özlem’i onun kucağına yönelttim. Ben de Özlemin arkasından yaklaştım. Serdar sikini tutarak Özlem’in amına dayadı. Özlem yavaşça inip kalmaya başladı. Bu sırada sırtına dayanarak kollarımı ona dolamış, Özlem’in göğüslerini avuçluyordum. Zevkten inliyorlardı. Özlem’i Serdar’ın üstüne öne doğru eğerek arkasına dayandım. Serdar kalçasını yavaş hareket ettirerek sikmeye devam ediyordu. Onu Özlem’in amının içindeyken ben de sikimi tutarak onun üstünden sokmaya başladım. En sonunda yarağım büyük ölçüde girmişti Serdar’la siklerimiz Özlem’in amının içindeydi. Yavaş yavaş ileri geri harekete başladık.

Özlem’in yüksek şiddette inlemeleri odada yankılanmaya başlamıştı. Amından vıcık vıcık ses geliyordu. Serdar’ın penisi benimkinin altında birlikte deliğe girerken benimkine teması içimi gıdıklamıştı. İkimiz de bazen senkronize, bazen farklı ritimde bir süre Özlem’i sikişe devam ettik. Serdar ben geliyorum diye bağırdığı an, elimle tuttuğum gibi onunkini çıkardım. Dışarı oluk oluk boşalıyordu. O sırada ben pompalamaya devam ediyordum.

Özlem’i dizi üstü kaldırarak “Serdar çık altından!” dedim. Şaşırdı. O çekilirken “şimdi başının Özlem’in kasığının altına getirerek uzan yatağa, ayaklarını uzat Özlem senin ufaklıkla ilgilenir” dedim. Ben de Özlem’in içinden çıktığım gibi Serdar’ın 69 pozisyonunda özleme muameleye başlamasını izledim. Onlar birbirine oral yaparken, ben Özlem’in arkasında yukarından götünün girişini zorlamaya başladım. Götünden sikişe başladığımda üçümüz de orgazmik sesler çıkarıyor kendimizden geçiyorduk.

En sonunda çıkarıp Özlem’in sırtına patladım. Uzun süre tutmamdan dolayı, kadının sırtına spermlerim çarpmıştı resmen. Serdar “olum nasıl uzun dayanıyorsun sen” dediğinde, “Çok basit. Mastürbasyonu durup devam ederek uzun tut kanka, sekste süreyi uzatırsın” dedim.

Üçümüz de tükenerek yatağa yığılıp kalmıştık. Ben Özlem’in yanında onu okşayarak öpüyordum. Yarağım tükenmişti kalkmıyordu artık. Özlem de zaten orgazma ulaşmıştı, onu nazik hareketlerle teşekkür edermişçesine okşuyordum.

Ertesi gün Zülal ile buluştuk.

“Zülal’im dün Özlem hocaya gittim. Son defa birşeyler yaşadık. Bunu ben başlattım farkındayım ama artık durumu eşitledik. Bundan sonra seni kimseyle paylaşmak istemiyorum. Şu an istediğim şey bu.” O da sıcak bir gülümsemeyle bana baktı. “Tamam aşkım ben de aynı şeyi istiyorum.” dedi. “Sana hediyem var” diyerek bana bir paket uzattı. Merakla açtığımda ona gülerek baktım, “bana kitap mı aldın.. hem de seks pozisyonları. Ciddi misin.”

“Evet noldu ki fantezileri farklı şeyleri seviyorsun. Birlikte deneriz azgın boğam benim” dedi. Kitabı kenara koyarak, “Kızım beni daha tanıyamadın mı” diyerek başımı işaret ettim “Hepsi burada var. Sana bundan sonra yapacaklarımı hayal bile edemezsin. Hiç kimse seni benim kadar hakkıyla sikemez” dedim ukala bir gülümsemeyle.

O yıl Serdar benim yüzümden sevgilisi Ece’den ayrılmıştı. Ara sıra Özlem ile buluşmalarına devam ediyordu. Daha sonraki dönemlerde Özlem hocayı okulda hiç görmedim. Ben de artık tövbeliydim sadece Zülal ile devam ediyordum. Çok tiksindiğim kondomu kullanma, hastalık kapma derdim olmadan tek eşli takılıyordum, üstelik aşık olduğum kızı bulmuştum. Üniversite yılları boyunca onunla her yerde seviştik. Üniversite bittiğinde çok geçmeden evlendik.

Serdar’la da arada görüşüyoruz. O da benden beter oldu çıktı. Hala anlatır yad ederiz o günleri.

En beğendiğiniz bölümü yorumlara yazın, buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler.

1.bölüm https://www.reddit.com/r/Nsfw_Hikayeler/s/2qzcZkqQls

2.dönem 8. Bölüm https://www.reddit.com/r/Nsfw_Hikayeler/s/BfWQ8iBRfA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir