Üni’de birtakım olaylar 9. bölüm (2. dönem)

“Bugün yapacağım şey için için hiç olmadığım kadar heyecanlıydım. Okuldan çıkmış he zamanki gibi bizimkilerle takılmıştık. Akşamüstü sözleştiğimiz saatte onunla buluşmak için adrese gittim.

Kapının zilini elim titreyerek çaldım, gerginliğimi yenmek için kendimi telkin ederek rahatlatmaya çalıştım. Bu işe sevgilim beni teşvik etmişti, her he kadar onu kırmamak için kabul etmiş olsam da, yaşadığımız şeyden sonra bundan hoşlandığımı ve o duyguya karşı koyamadığımı farkettim.

Daire kapısı açıldığında Özlem hoca kaşımdaydı. “Hoş geldin Zülal’ciğim, içeri gel” diyerek karşıladı.

Güzel yemekler pişirmiş, benim için harika bir masa hazırlamıştı. Bir de kırmızı şarap vardı masada. “Özlem hocam ne gerek verdi ne kadar uğraşmışsınız.” dedim. Bana gülümseyerek “olur mu Zülal’ciğim lafı bile olmaz. Seni hoş bir şekilde karşılamak istedim. Ayrıca bana buradayken ismimle hitap edebilirsin sorun yok.” dedi.

Güzel bir ziyafet çekiyorduk. Yemeklerimizi yerken kendimizden bahsettik, birbirimizi biraz daha tanımaya başlamıştık. Laf bugünkü konulara geldiğinde, Deniz ile nasıl gidiyor diye sordu.

-Herşey yolunda. Gayet mutluyuz hocam. Şey kusura bakmayın Özlem hanım.

“Sorun yok canım rahat olabilirsin. Zamanla alışırsın.” diyerek samimi bir şekilde gülümsedi. Onun tavırları, konuşması oldukça kibardı ve beni kendine çekiyordu. Zaten Özlem hoca son derece zarif bir kadındı ve hatta bu haliyle onun yalnız yaşamasına şaşırıyordum doğrusu. Bazı kadınlar, erkeklerin onlara aşırı talep gösterdiği düşünüldüğünde, garip şekilde yalnız olabiliyordu. Sonuçta adım atması gerekenin erkekler olduğu kodlanmıştı, bazı kadınlar adım atmayı reddettiği için belki de bu yüzden yalnız kalabiliyordu. Bu kadın ulaşılmaz bir kale gibiydi fakat Deniz bir şekilde yaklaşabilmişti.

-Deniz bu yıl da dersinizi aldıklarını söyledi.

“Canım Deniz’i konuşmayalım şimdi. Ben gerçekten seni görmek için çağırdım.” Ciddileşen güzünde o kırmızı dudaklarından dökülmüştü. “O gün mükemmeldin hayatım. Sen gerçekten güzel bir kızsın.” kızarmıştım. Utanarak “teşekkürler Özlem hanım çok zarifsiniz. Bence siz de çok güzelsiniz. O günü ben de unutamadım, daha önce böyle olağanüstü birşey yaşamamıştım” dedim utangaç bir tavırla.

Masadan kalkarak elini uzattı gel hayatım dedi.

Memnuniyetle elini tutarak yatak odasına doğru gitmeye başladık. Üzerinde benim için giydiği şık bir elbise vardı. Vücut hatları yaşına göre oldukça diri, cildiyse bebek gibiydi. Küt kesim saçları ona daha bir ciddiyet yaratıyordu. Böyle bir tipte kadından beklenmeyecek kadar şehvetliydi. Sıcacık elini tutarken heyecanım daha da artmıştı.

“Duş almak ister misin canım?” dediğinde. “Evet güzel olur” diyerek banyoya geçtim. Ben sıcak bir duşun ardından havlu ile çıktığımda beni yatak odasında üzerinde kırmızı dantelli iç çamaşırlarıyla karşıladı. Çekingen tavırlarla yanına doğru gittim. Elini uzatarak boynuma attı ve öpüşmeye başladık. Ateşli bir şekilde öpüşüyorduk, eliyle üzerimdeki havluyu çekip yavaşça attığında çıplak vücudum karşısındaydı. Göğüslerimi avuçlamaya başladığında “Nasıl hissediyorsun hayatım?” diye sordu. Meme uçlarıma dil atıyordu.

“Ahh çok güzel Özlem. Harikasın.” diyebildim inleyerek.

Bir elini göbeğime atarak aşağı doğru sıvazladı ve oramda parmağıyla, yani vajinamın girişinde, nazik hareketlerle benimle oynamaya başladı. Çok farklı duygular hissediyordum ıslanmıştım. Islak parmağına bakarak bana doğru uzatıp iki parmağını ağzıma soktu. Parmaklarını emiyordum. Gözlerimi kapatmış Özlem bir yandan amımı parmaklıyor, parmaklarını emdirirken kendimden geçiyordum.

Hayatım sıra sende dedi. Bana neler yapabileceğini göster.

Elimden tutarak yatağa uzandığı gibi beni üstüne aldı. Üzerindeki önden klipsli sutyenini açarak iki yana ayırdı. “Nasıl hayatım göğüslerim, beğendin mi?” diye sordu. Dolgun göğüsleri harika görünüyordu. Başımı olumlu şekilde salladım. Biraz okşadıkça hafif inlemelere başlamıştı bile. Sol tarafında biraz yan dönerek bir göğsünü emerken sağ elimle kadınlığına doğru ilerledim. Çamaşırının içine daldırarak kukusunu okşamaya başladım. Onu okşamaya devam ederken arada başımı kaldırıp gözlerine bakıyordum. Gözlerini kapatmış hızlı nefes alışverişlerle hafif inlemelere devam ediyordu.

Aşağı tarafına geçtim. Külotunu çekerek çıkardıktan sonra, bir bacağını kaldırıp amımı onunkine denk getirerek kucağına oturdum. Kalçamı kıvrak hareketlerle oynatıyor vulvalarımızı birbirine sürtüyorduk. O da yattığı yerde kalçasını sağa sola oynatıyor zevkten kendinden geçiyordu. Bu makas pozisyonunu izlediğim pornolarda birçok defa gördüğüm için adapte olmam zor olmamıştı. “Daha sert canım daha sert agghh” diyerek inliyordu.

Başımdan tutarak kendine çekti bir süre öpüştükten sonra beni aşağıya doğru iterek amına yöneltti. Sinekkaydı tıraş edilmiş amı tertemiz önümdeydi. Dil atarak ağzımla uyarmaya başladım. Ben dil attıkça farklı sesler çıkarıyordu “harikasın hayatım” diyordu. Bir süre dilimle klitorisini uyarıyor iki parmağımla deliğine sokup çıkarıyordum.

O anda Deniz’in de burada olmasını diledim. Onun türlü fantezileri ve taş gibi sikiyle bizi bir an boş bırakmazdı. Kadın kadına olduğumuzda bir erkeğin sikinin kıymetini daha çok anlamıştım. Yine de Özlem hocaya birbirimizi tatmin ederken zevk alıyordum, onun benimle oynaması, benim onu bu şekilde zevkten inletmem hoşuma gitmişti. Bu bambaşka bir deneyimdi benim için.

Doğrulup yan çekmeceden iki tarafı penis şeklinde bir oyuncak çıkardı. Bana tarif ederek önce bir ucunu kendi vajinasına sokmaya başladı. Ben de kucağına gelerek elimle ortasından tutup diğer ucunu amıma almaya başladım. Ellerimi göğüslerine atmıştım onlarla oynarken, dildo ortamızda kalmıştı. İkimizde kalça hareketlerimizle içimize alıyorduk. Hareketimiz hızlanmış inlemelerimiz artmıştı sonunda. Özlem hoca kasılarak orgazm olmaya başladı. Ben de çok fenaydım, vücudum titriyor zevkten kendimden geçmiştim.“

Zülal’in yazdığı Word dosyasına bakarak “Hiç fena değil. Biraz düzeltmeler yaparak çok güzel hikaye çıkar bundan” dedim sırıtarak. Ondan geçen gün Özlem ile yaşadığı seksi yazmasını istemiştim. Onları izleme şansım olmamıştı, o yüzden onların bensiz yaptığı seksi okuyarak hayal etmek güzel olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir