Köylünün Efendisi 5

Hayat ne tuhaf… 1 sene önce saf temiz duygularla geldiğim bu köyde onların yaşadığı çarpık ilişkinin bir yerde kurtarıcısı aydınlatıcısı olmam gerekirken düpedüz parçası oluvermiştim.

Lojmana geldiğimde geldiğimde duş Bile almadan yatağıma uzanmıştım. Arada elimle ağrıyan kasıklarıma baskı yapıyor hala üzerimde olan Fatma’nın kokusunu içime çekiyordum. Ayaküstü sikivermiştim Fatma’yı, odunluk kenarında soğukta düpedüz becermiştim bu azgın orospuyu. Üstelik sadece bir paket sigaraya mal olmuştu. Öğrendiğim şeyler bile daha fazla ederdi.

Ahmet’in karısı suzan ablayı tanırdım. Arada Hasan’la birlikte yaptığı yemeklerden gönderirdi. Hatta Ahmet abi bir seferinde evinibok götürüyor hocam benim hatun bi el atsın bu eve sen işteyken dediğinde olur mu abi öyle şey, ben temizlerim deyip utanmıştım bile. Şimdi teklif etse olur abi deyip işten erken gelip evde tek yakalar mıyım diye düşünürdüm muhtemelen.

Fatma ara ara Ayşegül hesabından yazıyor ısrarla foto video istememe rağmen karşılık vermiyordu. Sadece özledim keşke olsan, keşke benim kocam sen olsan diye duygusala bağlıyor bense konuyu hep göğüslerine kocaman kalçalarına amının sıcaklığına bağlama derdindeydim. Ben bunları yazdığımda ise tam Benim istediklerime karşılık gelecek şeyler yazmıyor o geceden başka düşünüp bakıp hayal edip 31 çekecek fazla malzeme vermiyordu.

O aralar İlçe merkezinden bir sigortacı ile yazışıyor, karşılıklı birbirimizi tartıyorduk. Benim bu yaşta biriyle evlenme gibi bir derdim olmamasına rağmen bu hanımefendi her seferinde beni işyerine çağırıyor, çay kahve içerken köyden görenler yavaştan aramızın iyi olduğunu düşünmeye başlamıştı bile. Görev yaptığım yerde de kendi köyümde de bu aralar en çok rastladığım soru hocam düğün ne zaman oluyordu.

Bir akşam yine lojmanda tek başıma otururken kapı çaldı gelen Ahmet abiydi. Kola cips getirmiş ayrıca suzan ablanın yaptığı yemeklerden de getirmişti. İçeri aldım. Abi yemek yapmıştım niye zahmet ettin falan deyince baban aç kaldığını iyi bakmadığımızı falan düşünürse anamızı siker burada. Sen bize önce onun sonra devletin emanetisin deyince gururlanmıştım. Bırak bu edebiyatı oturalım iki koyayım sana pes’te deyip Tv yi açmıştım. Ahmet abi de duymuş görmüş olacak ki hocam sigortacı hanım ile işi ilerletmişsiniz bu yaz düğün varmış dediğinde Kadın bana göre değil Ahmet abi. Hem duygusal hem de zayıf. Bana at gibi biri lazım deyip güldüm. Tanıdığım bir at var ama kızarsın şimdi demişti. Kimmiş diye ağzını yokladım umarsızca. Bizim Hasan’ın karısı valla at gibi inek gibi de denilebilir deyip gülmüştü.

  • beni kesmez Ahmet abi. Geçen gün birlikte geldik hastaneden uyuşuk biri onun gibi iki tanesini aynı anda harcarım abiii deyip güldüm.
  • abart hoca abart. Kadın dev gibi senden utanmıştır bir kez konuşmasını duydum bizim hatunla cıvıl cıvıldı valla dedi.

Ben bilmem Ahmet abi. Siktiklerim dağıttıklarımın cesareti ile böyle konuşuyorum. Geçen Samsun’da dul bi kadınla birlikteydim 2 saat aralıksız siktim kadının amcığından kan sızlamış yatak ince ince damla damla kan oldu valla deyip güldüm.

  • dullar yakışmaz hoca sana deyince sinirlenip evliler yakışır mı ulan deyip Mutfağa gidip bi bira açtım kendime. Ahmet abi kolasını içerken ben biramı içiyordum. Kızma hocam diye yanaşmaya çalışıyor aptal saptal oyun oynuyor maçı kazanıp sevinmemi istiyordu. Daha da sinirlendim.
  • abi aptal aptal oynuyorsun farkında değilim sanma. Bir el daha böyle oynarsan eline kol yerine kol gibi sikimi verir bundan sonra onunla oynattırırım seni dedim.

Oyunu bir sonraki el yeterince ciddiye aldığına kanaat getirip aferin keyif ver böyle deyip gülünce göt korkusundan hocam demişti.

Katıla katıla güldüm ama bi ibnelik de sezinlememiş değildim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir