Annemi Restoran Tuvaletinde Sikti – 1

Bu bahsedeceğim olaylar eskiden yaşandı. O zaman annem 40 yaşlarındaydı. Ben de liseye gidiyordum. Annem beyaz tenli, sarışın 1,60 boylarında 80 kilo civarı balık etli evli bir anneydi. Babam ise ailesine karşı ilgisiz, sevgi nedir bilmeyen bir ATM babaydı.(Sadece para veren) Her şey şimdi bu anlatacağım ilk olayla başladı.

O zamanlar evde 2 tane bilgisayar vardı. Bi tanesi eski bir masaüstü diğeri ise benim kullandığım laptoptu. Benim laptobumda bir chat programı yüklüydü. Annem ise masaüstünü kullanıyordu ve orada tavla, okey vs oynuyordu.. Bazı günler oyun oynamak için benim laptobumu kullanıyordu.

Bir gece ben uyandım tuvalete gitmek için, yatağımdan kalktım ve salonun ışığı yanıyordu. Salona baktığımda annem benim laptobumdaydı. Fakat laptobun masaüstü açıktı. Bilenler bilir, gizli bir şeye bakarken yakalandığımızda bir anda masaütüne geçeriz ve o gizli şey neyse onu saklarız. Bunu görünce hiç ses etmedim ama bir işkillendim. Acaba chat programından birileri ile mi konuşuyor diye aklımdan geçirdim.. Lavaboya gidip, geri yattım.

Ertesi günü okuldan döndükten sonra, laptobuma o chat uygulamasında ki mesajları otomatik kayıt eden bir aracı uygulama yüklemiştim. Acaba gerçekten o programdan birileri ile mi konuşuyordu diye görmek istemiştim. O gün hiç bu konu hakkında konuşmadık.

Ertesi günü sabah yine okula gitmek için kalktım ve hemen laptobumu açıp, kayıtlı mesaj var mı diye kontrol etmek istemiştim. Tam da düşündüğüm gibi bir kişi ile konuşma vardı ve benim konuştuğum biri değildi. Bunu görünce başımdan aşağıya kaynar sular döküldüğünü hissettim. Ellerim titreyerek mesajları açtım. Okuduklarım karşısında adeta şoke olmuştum.. Konuşmanın tamamını okuyamadım ama şöyle bir göz gezdirmiştim ve konsepti anlamak için buda yeterliydi. Mesajlaşmanın bir bölümü şöyleydi.

Adam: Yarrağımı görmek ister misin?
Annem: Hem de çok isterim.
Annem: Ohaaa çok güzel, çok büyük off ne güzel zıplardım üstünde.
Adam: Yarrağımın üzerinde zıplamak hoşuna gider miydi?
Annem: Hem de çok giderdi en sevdiğim pozisyon. Ben kucağa gelicem alttan beni sikeceksin. Ağzındada göğüslerim olacak.
Adam: Offf hayali bile çok kudurtucu. O pembe ve beyaz amcığına girmek için sabırsızlanıyorum.

Bunun gibi adamın annemi nasıl sikmek istediğini, annemi nasıl orospusu yapacağını, boşalmadık yerini bırakmayacağını yazdığı bir sürü konuşma vardı…

Bunları okuduktan sonra, ne tepki vereceğimi bilemedim adeta donmuştum..

Eğer beğenirseniz part part olayların hepsini anlatacağım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir