Yaz Tatili-4

Parti’ye döndüğümüzde Nehir ve Emre sarmaş dolaş dans edip yiyişiyorlardı. Saat epey geç olmuş kalabalık yavaş yavaş dağılmaya başlamıştı. Emre’yle konuşup biz de artık eve dönmeye karar verdik. O gece herkes odalarına çekilmişken yine aşağı kattan Nehir ve Emre’nin sevişme seslerini duydum. Aklıma hemen Damla’nın içindeyken sikimin alev alması geldi ve onu düşünerek mastürbasyon yaparak kendimi boşalttım. Bu artık bizim sırrımızdı. Bir senedir arzuladığım amcığı sonunda sikmiştim. Ertesi gün, uyandığımızda saat öğleni geçmişti. Dün geceki yorgunluğumuzun da etkisiyle evden çıkmadık. Akşama kadar evin içinde zaman geçirmiştik. Yemeğimizi yedikten sonra kızlar “Zaten denize de gitmedik bari üstünüzü değiştirin de havuzda biraz eğlenelim.” diyerek bizi havuza soktular. Havuz başında oyun oynamaya karar verdik. Oyun şöyleydi üç adım gerilerek koşmaya başlıyorduk ve havuzda en yakına atlayan bir shot tekila atıyordu. Biz erkekler olarak genelde ileriye atladığımız için çoğunu kızlar içmişti.

Alkolün etkisiyle olduğunu düşündüğüm “En yakına atlayan bize sikini ya da memelerini göstersin hadi.” cümlesi çıkmıştı Damla’nın ağzından. Herkes birbirine baktıktan sonra onayladık ve atlamaya başladık. İlk turda Nehir bikinisinin üstünü çıkardı. Her ne kadar gözlerimi kaçırmaya çalışsam da Nehir’in memeleri Damla’dan büyüktü. Emre’ye baktığımda gayet rahat bir şekilde sırıtıyordu. Ardından ikinci tur için hazırlandık. İkinci turda kurban Damla’ydı. Damla memelerini bize açtığı için artık Nehir kapatmıştı. Bu durumdan oldukça rahatsızdım çünkü Emre, Damla’nın memelerinden gözlerini bir saniye bile ayırmıyordu. Üçüncü turda yine Damla kaybedince dayanamayıp dördüncü turda bilerek en yakına atladım ve şortumu çıkardım. Kızlar göz ucuyla sikime baksalar da Emre hiç çekinmeden inceledi ve “Benimki kadar olmasa da idare eder Barış hadi yine iyisin.” diyerek güya benimle dalga geçiyordu. Emre’nin laflarına sinirlendiğim için tekilanın kalanından birkaç shot arka arkaya atarak gevşemeye çalıştım.

Nehir içtiği alkolün etkisiyle havuzun yanındaki şezlonglardan birinde uykuya dalmıştı. Aradan çok geçmeden ben de hızlı içtiğim için gözlerim kapanmaya başlayınca Nehir’in yanındaki şezlonga kendimi bıraktım. Damla ve Emre havuzda birbirlerine su şakaları yapıyordu. Gözlerimi dinlendirmek için kısa süreliğine kapadım ve gözlerimi tekrar açtığımda havuz boştu. Yanımda Nehir hala uyuyordu. Damla ve Emre’yi merak edip şezlongdan kalkıp eve doğru ilerledim. Birinci katta kimse yoktu. Üst kattan gelen boğuk seslere odaklandım ve yavaş adımlarla merdivenden ikinci kata çıktım. İkinci kattaki banyodan geliyordu sesler. Banyonun kapısının aralığından sızan ışık ve gelen seslere doğru sessizce yaklaştım. Kafamı kapının kenarından çıkarıp içeriye baktığımda vücudum donup kaldı. Emre, Damlayı dizlerinin üstüne çömeltmiş sakso çektiriyordu. Damla’nın ağzına Emre’nin siki ileri geri hareket ederken, Emre saçlarını tutup eliyle kafasını sikine doğru iyice bastırdı. Emre’nin yarrağı benimkine göre oldukça kalın gözüküyordu.

Benimkini kolaylıkla tamamen ağzına alabilen Damla, Emre’nin sikini alırken zorlanıyor gibiydi. Damla’nın yüzüne dikkatle bakınca yanaklarındaki ve alnındaki dölleri fark ettim. Damla ağzı boşalınca “Yeter ağzımı siktiğin bir posta boşalttım zaten sikini yalayarak artık sikini içimde istiyorum Emre hadi.” dedi. Emre, bir eliyle Damla’nın boynunu kavradı ve diğer eliyle yanaklarına hafif birkaç tokat attıktan sonra sikini Damla’nın yüzüne sürtmeye başlayıp “Çok mu azdın yoksa orospu, dayanamıyor musun biraz daha beklemeye, söyle ne kadar istiyorsun seni sikmemi?” dedi. Damla ayağa kalkıp Emre’nin sikini eline aldı ve sıvazlamaya başlayıp “Çok, sikilmeyi çok istiyorum aşkım. Lütfen hemen sok şu sikini içime.” dedi. Emre, Damlayıp bir eliyle belinden kavradı ve diğer eliyle meme uçlarını sıkmaya başlayınca Damla’dan acı ve zevk karışımı ahlamalar çıkmıştı. Belindeki elini kullanıp Damla’yı çevirdi ve lavaboya doğru omuzlarını bastırarak domalttı. Daha sonra iki eliyle Damla’nın kalçalarını ayırdı ve arkasından amını yalamaya başladı.

Amını yalarken Damla’nın inlemeleri giderek artıyordu. Amını yalamayıp bırakıp Damla’nın kalçasına sert bir tokat attı ve sikini eline alıp önünde domalmış bekleyen, biraz önce yalayarak ıslattığı amcığa dayadı. Birkaç kez sürtündükten sonra direkt amına girince Damla’dan “Ahhh yavaş aşkım.” cümlesi çıktı. Emre ellerini Damlanın beline kenetleyip git gel yapmaya başladığında kasıklarının Damla’nın kalçalarına çarpıp çıkardığı “Şap şap” seslerine odaklandım ve o sırada sikimin kalktığını fark ettim. Bir sene sonunda sikebildiğim kızın önümde domalmış yarrak yemesini izlerken sikim kalkmıştı resmen. Şortumun üstünden biraz sikimle oynamaya başladığımda Emre, Damla’nın ellerini beline attı ve iyice hızlandı. Damla “Durma aşkım sakın durma, sik beni daha sert sik.” diyordu. İçimden “Amk doyumsuz orospu senin gibi kızın anasını sikeyim.” diye geçirsem de Damla’nın azgınlığı beni oldukça etkilemişti. Emre bir eliyle Damla’nın ellerini, belinde kenetlerken diğer eliyle kalçalarını tokatlıyordu. Damla’nın bembeyaz kalçaları tokatların etkisiyle artık tamamen kırmızı olmuştu.

Emre’nin elinin izini rahatlıkla görebiliyordum. Emre tokatlamalarını bırakıp diğer elini de Damla’nın saçlarına attı. Saçlarını tutup kafasını geriye doğru çekiyordu tam gaz sikmeye devam ederken. Emre “Amk orospusu seni bir senedir Nehir’i sikerken seni hayal ediyorum sonunda verdin şu amcığını. Yanındaki sevgilin olacak piçe söyle artık ona ihtiyacın yok. Sen artık benimsin, benim yarrağımı yiyeceksin.” dedi. Damla orgazm olup titremeye başlayınca titrek bir sesle “Seninim aşkım, senin orospun olduma artık.” dedikten sonra çok geçmeden Emre böğürmeye başladı ve sikini Damla’nın içinden çıkardığı gibi sırtına bütün döllerini akıttı. İkisi de yorgunluktan yere yığıldıktan sonra biraz dinlendiler. Ardından Emre “Kalk aşkım temizlenelim birlikte duşa girelim biraz da orda eğlenelim.” diyerek Damla’yı kollarından tutup kaldırdı ve birlikte duşa doğru ilerlediler. O sırada elim hala kazık gibi olan sikimdeydi. İçimdeki şeytan uyanmıştı şimdi. Sessiz adımlarla orda olduğumu fark ettirmeden birinci kata indim ve havuzun başında baygın yatan Nehir’e doğru ilerlemeye başladım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir