Üniversitede Birtakım Olaylar – 6

Arabayla evinin önüne geldik. Birbirimize uzanarak öpüşmeye, tavan yapan libidomuzla sırnaşmalarımıza başlamıştık bile. Vakit gece geç saatler, sokakta kimse yoktu fakat birileri olsa da o an çok umurumda değildi açıkçası.

Pantolonundan üzerinde bacaklarına elimi attım, üst bacağından gezdirirken amına doğru elimi yaklaştırıyordum, vulvasını biraz okşadıktan sonra karnına, oradan yukarı doğru çıkıp göğüslerini avuçlamaya başladım. Henüz eve girmeden sevişmemiz başlamıştı bile.

Dudaklarını emerken kulak memesine yönelip birkaç öpücük kondurarak boynuna indim, nefes alışverişleri hızlanmış ufak inlemeleri beni aşırı tahrik etmişti. Penisim pantolonumun içinde sıkışmış zonklamaya başlamıştı. Özlem sıcak nefesiyle “Hadi yatağıma gidelim, nolur dur lütfen Deniz, biri görecek” diyebildi zorlanarak.

Zor bela birbirimizden geri çekilerek arabadan indik. Nabzımın yüksek atışıyla içim içime sığmıyordu Özlem’i takip etmeye başladım. Giydiği kot pantolondan kıvrımlı kalçası aklımı başımdan almıştı en çok da bacakları harikaydı. Orantılı ve pürüzsüz olan bacaklarına dayanamıyordum.

Daire kapısını eli titreyerek açmaya çalıştı, sonunda açmış içeri kendimizi atabilmiştik.

Elimden tuttuğu gibi o benim önümde ben onun arkasında yatak odasına doğru hızlı adımlarla yöneldik.

Yatağın önünde dudaklarına yönelerek yarım kaldığım yerden devam ettim. Özlem kavun sarısı gömleğinin düğmelerini çözmeye başlarken, bende üzerimdeki tişörtü bir hamlede çıkardım. Tekrar dudaklarıyla tutkulu öpüşmeye devam ederken, bedenimiz temas etti. Elimi sırtına götürerek sutyenini arkasından çözerek yavaşça aramızdan alıp yere attım. Sıcacık vücudu tenime temas ediyor, kokusunu içime çekerek dudaklarını öpmeye doyamıyordum. Aşağı inerek göğüslerini emmeye ve yalamaya başladım. İnlemeleri devam ederken göğüs ucunu dilediğimde derin bir ah sesi geldi. Penisim taş gibiydi pantolonumdan kurtulmam lazımdı.

Hızlı bir hamleyle pantolonumu indirdim. O da kotunun düğmesini çözmüş fermuarı açıyordu ki onu tutup yatağa doğru atarak üzerine adeta çullandım. Biraz öpüştükten sonra göğüslerine indim, deliler gibi öpüyor, göğüs uçlarını somuruyor, memelerinin etrafında geziniyordum. Göbeğine doğru indim dudaklarımla öpücükler atarken pantolonunu kemer kısmından tutarak çektim ve dizine kadar sıyırdım. Kırmızı külotunun amının üstündeki kısmı yana açarak, alev alev yanan kadınlığına doğru yönelmiştim. Amı tıraş edilmiş, şaşırtıcı şekilde açık renkte ve oldukça nemliydi. Bir elimle külotu yana tutarken dilimle deliğine doğru dalış yaptım, değer elimi de memelerine doğru uzatmıştım. Saçlarımı eliyle tutup okşuyor ah oh sesleri çoğalıyordu. Dilimli titreştirerek amının içinde gezdirdim ve arada içinden çıkararak amının dudaklarını somuruyordum. Artık iyice sulanmıştı çıkardığı sesler ve inlemeleri artmış beni daha da çıldırmıştı.

Külotunu aşağı çekerek altındakileri ayağından çıkarıp attım, bacaklarını iki yana ayırmasını sağladım ve yukarı doğru ilerleyerek dudaklarına yöneldim, birkaç öpücük kondurdum. Üzerimde kalan baksırımı sıyırıp, sertleşen sikimi elimle tuttuğum gibi amının girişine götürerek fırçalamaya başladım. Artan inlemeleri odada yankılanıyor, iniltileri nidaları beni mahvediyordu. Biraz daha fırçalarken penisimi amının üstünde bırakarak dudaklarına yöneldim. Nefesi o kadar düzensizdi ki doğru düzgün öpemedim, boynuna yönelerek somurmaya devam ettim. “Artık sok yeter! neyi bekliyorsun Allah’ın belası” dedi. Vücudum hareket ederken penisim amının üstünde sürtünüyor, ucundan zevk sıvısı damlıyordu.

Göğüslerine yöneldim onları yalarken..

-Beni kadar zamandır istiyordun?

“Bana yaklaşmaya ahh çalıştığın ilk zamandan beri” dedi.

-Ne kadar arzuladın? Sikmemi çok istiyor musun?

– Çok istedim aghhh beni bir an önce sikmeni istiyorum. Deniz artık sok şunu. Vibratör mü çıkarayım illa şerefsiz, beni ne kadar yalvartacaksın daha.

Ben göğüslerini emmeye, meme uçlarını dillemeye, elimi bedeninde gezdirmeye devam ediyordum.

-Peki istediğini aldın yalvarırım sok artık amımı doldur. Deniz seni içimde istiyorum.

Benimde artık daha fazla direnme gücüm kalmamıştı. Elimle sikimi sapından tutarak başını amına daldırdım. Yavaşça sıcak ve derin vajinasına girmeye başladım.

Bacaklarının arasında deliğine köklemiş, kalçamı yavaşça geri çekerek tekrar hızla içine girerek pompalamaya devam etmeye başladım. Ben soktukça göğüsleri sallanıyor vücudu geriye titriyordu. Çıkardığı sesler beni daha da ateşliyordu. İki elimi Özlem’in iki yanına yatağa koymuş üzerine eğilmişken, zevkten mest olmuş yüzünü izledim. Aynı anda sikmeye devam ettim. İleri geri hızımı arttırdım daha sert sikmeye başlamıştım. Özlemin inleme sesleri ve yatağın gıcırtısı artık odada yankılanmaya başlamış, benim ise gücüm tükenmeye başlamıştı. Biraz yavaşlayarak usul usul sikerken “gelmek üzereyim nasıl yapalım Özlem’im” dedim.

Göbeğime aghh göbeğime boşal hayatım. dedi.

Çıkarıp üzerine tazyikli şekilde boşalmaya başladım. Göbeğine ve göğüslerine spermlerim fışkırırken tüm vücudum titriyordu. Bitkin şekilde bana bakan Özlem gözlerini kapatıp bir süre uzanmaya devam etti.

Mutfağa yönelerek peçete almaya gittim. “Dur seni temizleyeyim, senle işim daha bitmedi” dedim.

“Deniz döllerin yere damlamasın dikkat et. Yerde sperm temizlemek istemiyorum” dedi. Biraz oyalanıp döndüğümde yatakta yanına oturdum. Getirdiğim peçete ile bedenini silerken “bu sikişi yaşamak için gerekirse her yeri yalayıp yutacağından eminim bebeğim.” dedim.

Merak ediyorum nasıl bu kadar cüretkarsın. Yaşına rağmen tecrübelisin yoksa kendimi sana siktirir miydim. Evet istediğini aldın Deniz. dedi.

İşimiz daha bitmedi diyerek elimle amını okşamaya başladım. Tekrar hafif hafif inlemeye başladı.

Şimdi farklı birşey yapacağız seninle dedim.

“Ihmm mmm neymiş o” dedi.

“Aramıza biri daha katılacak çok daha güzel bir seks bizi bekliyor bebeğim” dedim.

Gözleri fal taşı gibi açıldı. “Ne diyorsun kim geliyor Deniz” dedi. Seslendim..

-Hayatım içeri gel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir