Kız Kardeşimle Maceralar s3b3

Bir anda yerde yatan babamın bana doğru işareti yaptığını gördüm bana gel gel yapıyordu..
Bu işareti ne demek olduğunu anlamıştım. kalktım yerde yatan babamın bacaklarının arasına doğru geçtim. babam Berna’ya pompalamaya bırakmıştı hareketsiz bir şekilde duruyordu ama öpüşmeye devam ediyorlardı. Ben de yavaş yavaş yavaşça Berna‘nın göt deliğine doğru Sikimin kafasını getirdim ve dayadım.. Berna bir anda öpüşmeyi bırakıp bana doğru döndü gülümsedi ve tekrar babama doğru dönüp onunla öpüşmeye devam etti..

Ben sikimi iyice tükürükle dedikten sonra yavaşça Bernanın götüne içine doğru itmeye başladım..
Berna bana dönüp: abi biraz lütfen yavaş yavaş ol dedi..
Ben: tamam canım..

Şimdi babam da Berna da benim Berna’nın götüne girmemi bekliyordu.. önce yavaş yavaş sikimin kafasını Berna hanım götünün içine soktum Bernadan ufak bir inleme sesi geldi.. Imhhhh ..diye

Daha sonra yavaş yavaş hareketlerle sikimin tamamını Berna’nın götünün içine gömmüştüm artık. şimdi yavaş yavaş git gel yapmaya başladım ve benim içine girdiğimi ve gitgel yapmaya başladığını fark eden babam o da aşağıdan yavaş yavaş Kızkardeşimin amına doğru pompalamaya başladı..

Şimdi aynı kampta Arkadaşlarımızla beraber olduğu gibi bu sefer de babamla anlı götlü Berna’yı sikmeye başlamıştık.
Babam alttan pompalıyor ben götten saldırıyordum.. Berna adeta zevkten deliye dönmüştü artık acı falan kalmamıştı ya da çok az bir acı hissediyordu ama asıl büyük kısmı deli gibi zevk alıyordu..

Berna: offf kocalarımmm sikin beniiii… babaaa sikk kızınııı parçala amımıı… abiiii del götümüü çok iyisiniz…. sikin benii offf hızlı hızlı girin çokkk iyisiniz erkeklerim…

Diyerek deli gibi inliyor ayrıca bizi resmen çıldırtıyordu.. Berna‘nın 2. Kez Titrediğine şahit oldum ve ikinci kez boşalmaya başlıyordu ve resmen bütün vücudu titriyordu.. Biz babamla Sikmeye devam ederken Berna resmen 2. kez orgazmını tamamlamıştı..

Daha sonra babam boşalacağım diye mırıldanmaya başladı..
Berna: İçime boşal baba bütün döllerini içime akıtmanı istiyorum…
Dedi ve 1-2 pompalamadan sonra babamın da titreyerek Bernanın içine boşaldığını hissettim.. tabi bu muhteşem manzara karşısında dayanamayarak ben de Berna’nın götünün içine bütün döllerimi fışkırtmaya başladım. Babamla beraber kız kardeşimin amını ve götünü de doldurmuştuk ve tamamen son damlasına kadar kız kardeşimin içine patladıktan sonra yavaşça kız kardeşimin götünün içinden çıktım ve yerde koltuğa doğru dayandım.. kız kardeşimin götünden döllerimi sızıyordu bu şekilde kız kardeşim de babamın üstüne yığıldı ve benim döllerim kız kardeşimin götünden babamın bacaklarına doğru sızıyordu.. kız kardeşimin göt deliği resmen açılmıştı.. Bir 2 dakika sonra babamın siki de kız kardeşimin amından çıktığında şimdi kız kardeşimin amından da döller babamın üstüne doğru akmaya başladı.. daha sonra kız kardeşim babamın üzerinden sol tarafa doğru yuvarlanarak o da halının üstüne uzandı ve dinlenmeye başladık..

Babam ayağa kalktı ve gidip kendimi bir temiz duşa doğru hareketlendi.. Berna benim de temizlenme lazım baba diyerek babamla beraber ikisi duşa doğru hareketlendi.. ben bayağı bir yorulmuştum ve bir süre daha dinlenmek için bekledim..

Birkaç dakika sonra ben de duş almak için ayağa kalktım ve odaya doğru ilerlerken babamın odasından gelen sesleri duydum ve onun odasındaki banyoya doğru ilerledim..

Kapıdan içeriye doğru baktığımda yatak odasının içinde bulunan banyoyu iyi bir şekilde görebiliyordum.. manzara çok iyiydi babamla kız kardeşim duşun altında büyük ihtimalle ilacın etkisinden dolayı babamın siki yine dimdik olmuş ve suyun altında kız kardeşim onun sikine yine sakso çekiyordu..

Bir süre oturup onları izlemeyi tercih ettim.. Kız kardeşim deli gibi suyun altında babamın sikini yalamaya çalışıyor taşakları kadar emiyor deliyle dibinden kafasına kadar aşağı yukarı sikine fırça atıyordu..

Babam da elleriyle kardeşimin göğüslerine doğru uzanmış onları ovalılayarak deli gibi sıkıyordu..

Tabii onları izlerken yine benim sikim kalkmaya başladı acaba girsem mi diye düşünürken babam suyu kapattı Berna’yı duştan çıkarttı ve yatak odasına Geçip Berna’ya yatagın Üzerine yüzüstü Berna’yı uzattı..
Daha sonra Babam Yatagin başındaki yastığı alıp Berna’nın karnının altına koyarak Berna’nın götünü havaya doğru kaldırdı ve şimdi Berna’nın amı ve göt deliği kaymak gibi babamın karşısındaydı..

Babam hemen az önce sikmiş olduğum Berna’nın göt deliğini yalamaya başladı Berna bacaklarını iyice açmış babamın onu iyice yalamasına izin veriyordu.. babam aşağıdan yukarıya doğru deli gibi Bernanın hem amını hem götünü yalamaya başladı.. Bir yandan yalıyor bir yandan da kalçalarını sıkıyordu.. çok güzel gözüküyorlardı ve sikim yine taş gibi olmuştu ve onları izlemeye ne kadar daha dayanabileceğimi bilmiyordum.

Üstüm yapış yapıştı henüz duş alamamıştım Sonra yatak odasına doğru girip onların yanından geçerek babamların duşuna doğru ilerledim. Ben yanlarından geçerken babam hafifçe kafasını kaldırdı bana baktı ve tekrar Berna’nın götüne doğru yumuldu. Berna da çarşafları sıkarken bana doğru yüzü dönüktü göz ucuyla bana baktı ve tekrar gözlerini kapatarak zevkten inlemeye devam etti..

Ben duşa girdikten sonra bir yandan yıkanıyor bir yandan da onları izlemeye devam ediyordum. Ben duşumu alıp çıkana kadar babam Berna’nın amını götünü dakikalarca tükürük diyerek bir köpek gibi yaladı..

Daha sonra ben duştan çıktım bir havluyla kurulmaya başladım duş kapısının oradan da babamları izliyordum ve babam yalamayı bitirip Berna’nın üzerine doğru ilerledi ve şimdi sikinin kafasını Kızkardeşimin göt deliğine doğru dayadı. Anladığım kadarıyla babam artık kız kardeşimi götten de sikmek istiyor.

Berna: Baba o siki asla götümden alamam lütfen yapma..

Babam: korkma kızım yavaş yavaş yapacağım canına acımayacak acıdığı zaman duracağım ve alışmanı bekleyeceğim.. Dedi
Ve sikinin kafasını Berna’nın göt deliğine doğru dayadı biraz bastırmaya başladı ama Berna kendini sıktığı için babam ilerleyemiyordu.. babam Berna’ya biraz rahat ol kızım dedi ve sonra bana dönerek oğlum şu üst çekmeceyi aç orada annenin bir yağı var onu bana ver dedi..

Komidine ilerledim çekmeceyi açtım çekmecenin içinde bulduğum ya babama verdim..

Resmen babamın kız kardeşimi Götten sikmeye hazırlanması için ona yardımcı ve destek oluyordum.

Daha sonra babam yağı bolca önce kız kardeşimin göt deliğine daha sonra sikine sürdü iyice göt deliğini yaladı sonra yavaşça önce bir parmağını daha sonra iki parmağını kız kardeşimin götüne doğru sokarak onu iyice alıştırdı..

Şimdi kız kardeşimin hazır olduğunu düşünerek sikinin kafasını tekrar Kızkardeşimin götüne doğru dayadı ve bir anda yağı da etkisi ile babamın sikinin kafası kız kardeşimin götüne girmişti.

Kız kardeşim büyük bir çığlık attı ardından da çarşafları ısırmaya ve eliyle sıkmaya başladı..

Berna: Baba çok acıyor.. çok büyük… lütfen çık ben bunu alamam.. lütfen beni sadece amımdan sik.. diyerek çığlıklar atıyor babamı durdurmaya çalışıyordu..

Ama babamın gözü dönmüştü kız kardeşimin o muhteşem sıkı dar götünü sikmeye niyetliydi.. sonuçta babamda haklıydı kaç yaşındaydı böyle diri genç güzel bir kız yakalamışken götünden sikmeden olmazdı..

Babam bir sürü hareket etmeden durdu kız kardeşimin hazır olmasını bekledi sonra yavaşça biraz daha itmeye başladı biraz daha biraz daha derken yarısına kadar neredeyse kız kardeşimin götüne sokmayı başarmıştı..

Kız kardeşim acı dan inliyor hala daha bitmesini bekliyor ve babamın vazgeçmesine umuyordu..

Ama babamın vazgeçmeye niyeti yoktu şimdi babam birazını geri çekti kız kardeşim rahatlamış gibiydi sonra tekrar yavaşça gitti çekti itti ve git gel yaparak kız kardeşimin götünü sikine alıştırmaya başladı..

Kız kardeşim artık teslim olmuş babamın onun götünü yarmasına artık engel olmuyordu.. babamdı tabi tecrübeli olduğu için kız kardeşimi yavaş yavaş bu duruma alıştırdı ve şimdi yavaş yavaş kız kardeşimin götünün içine neredeyse o kocaman sikin tamamını sokmayı başarmıştı..

Resmen bir ara kız kardeşimin götünün içinde babamın sikinin tamamının kaybolduğunu ve taşaklarının amına vurduğunu gördüm.. şimdi babam hafifçe hızlanarak o güzel götü sikmeye başlamıştı..

O gitgel yaptıkça ve bu büyük yarağı kız kardeşimin alabildiğini gördükçe benim de sikim dimdik olmuş ve kız kardeşimin başucuna doğru ilerlemiştim.

Daha sonra Yatağan öbür tarafından kız kardeşimin ağzına doğru sikimi uzattım ve ağzına doğru götürdüm.
Durumu hemen fark eden kız kardeşim eliyle sikimi tuttu bana biraz 31 çekmeye başladı ama henüz hala daha ağzına ağzına alabilecek gücü kendinde görmüyordu çünkü hala daha tam olarak acısı dinmemişti beni de mutlu etmeye çalışıyordu…

Birkaç dakika sonra artık kız kardeşim rahatlamış gibiydi babam da kız kardeşimin götüne daha hızlı pompalamaya başlamıştı ve bu duruma Alişan kız kardeşim artık sikimi hafifçe yalamaya ve ağzına almaya başladı şimdi babam arkadan kız kardeşimi sikerken ben de önden ağzını sikiyordum..

Berna bana sakso çekerken bir anda babama dönerek:

Berna: Baba muhteşem sikiyorsun… Köküne kadar gir… daha hızlı gir daha hızlı gir ….senin tamamını içimde İstiyorum… diyerek deli gibi inliyor hem söyleniyor hem sikimi yalamaya devam ediyordu..

Orospu kız kardeşim amından ve götünden rahatça sikilebilir hale gelmişti artık 40 yıllık orospu gibi sikilmeye bayılıyor amından götünden ve ağzından sikilmek artık onun için muhteşem bir hal almıştı…

Babam yatar vaziyette bir süre daha Berna’yı siktikten sonra belinden tutup kendine doğru kaldırarak şimdi köpek pozisyonuna getirip domalmış vaziyette götten sikmeye devam ediyordu..

Adam ilacın etkisiyle ve boşalmış olmanın verdiği enerjiyle dakikalarca boşalmadan kız kardeşimin götünü sikmeye devam etti..

Babam şimdi köpek pozisyonunda Berna’ya götten girip çıkıp sikerken aynı anda da götünü tokatlayıp Kızı resmen perişan ediyordu..

Siki kalkmıyor diye alay ettiğimiz adam meğerse bir seks makinesiymiş demek ki doğru kişiyi bulunca adamda içindeki cevheri tekrar çıkartma fırsatı bulmuştu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir