Kız Kardeşimle Maceralar s3b2

Daha sonra Berna kucağımdan kalktı koltuğa oturdu ve şimdi artık kahvelerimizi içelim dedi..

Biz babamla gözgöze geldik gülümsedik ve Berna’nın ne kadar azgın ve azdırıcı bir kız olduğunu düşünerek iç geçirdik..

Daha sonra babamın telefonu çaldı arayan annemdi..

Telefonu kapattıktan sonra ne oldu baba ne diyor annem diye sordum.
Babam da teyzenle işleri biraz daha sürecekmiş bu hafta sonunu orada geçireceklermiş büyük ihtimalle yarın akşam geleceklerini söyledi.

Yani bu resmen babamın da benim de Bernanın da içini kıpır kıpır eden bir telefon olmuştu sanki olacakları az çok tahmin ediyor gibi ve seks dolu bir hafta sonu geçireceğimizi düşünerek gülümsedik..

Yemekler yendi kahveler içildi ortam artık yumuşamış Berna istediği gibi hareket ediyor biz artık babamla rahat rahat konuşabiliyor ve rahat hareket edebiliyor olmuştuk.

Artık sanki üç üniversiteli bir evde kalıyor gibi üç arkadaş bir evde kalıyor gibi üç sevgili bir evde kalıyor gibi rahattık..

Sonra ben kalktım ve duş alacağım dedim odama çıktım Hem duş alırım hem de biraz PlayStation oynarım diye düşündüm..
Berna ben de duş alacağım sonra bir arkadaşlarla kahve içmeye çıkacağız akşamüzeri gelirim dedi..
Babamda madem öyle ben de biraz TV izliyim sonra duş duş alır ben de uzanırım dedi ve herkes kendi rotasını belirleyip hareketlendi herkes kendi işine bakmak için kalktık.

Berna duş alıp çıkmıştı ben de duş alıp PlayStation oynadım. Akşamüzeri oluyordu kapim açıldı Berna gelmişti duymamıştım ben geldim abi dedi.. ben de hoş geldim canım dedim.. Abi bir şeyler hazır değil mi?… ben de evet açım büyük ihtimalle babam da açtır o da bir şey yemedi bir şeyler yiyelim hazırlarsan iyi olur dedim…

Berna da tamam tamam o zaman bir şeyler hazırlayayım yemek yiyelim sonra akşama film keyfi yaparız dedi..

Ben de okey dedim.. sonra biraz daha PlayStation oynadıktan sonra Berna seslendi yemek hazır gelin diye..

kalkıp salona geçtik masaya oturduk yemek yedik normal sohbet muhabbet daha sonra Berna kalktı sofrayı topladı biz de koltuğa oturduk televizyonu açtık televizyon izlemeye başladık..

Berna da mutfağı hallettikten sonra önce bir odasına gitti daha sonra salona gelip üçlü koltuğa benim yanıma oturdu..

Berna: Baba şöyle güzel bir film açıp izleyelim mi?
Babam: Olur canım nasıl istersen..
Berna: Hadi güzel bir film aç izleyelim..
Ben: Tamam canım seçiyorum..dedim

Kumandayı aldım bir film sectim ve açtım sonra oturduk izlemeye başladık..
Berna babama döndü dedi ki
Berna: baba sen de yanımıza gelsene şöyle direk karşıdan hep beraber televizyon izleyelim.. dedi yanına çağırdı.

Babam oturdu ikili koltuktan kalktı üçlü koltuğa bizim yanımıza Berna’nın yanına oturdu..
Şimdi koltukta ben kız kardeşim ve onun yanında babam olacak şekilde kız kardeşim ortağımızda kalacak şekilde koltuğa oturup televizyon izlemeye başladık..

Film Akmaya devam ediyordu biz de izlemeye Sonra bir ara filmde sevişme sahnesi çıktı ve gerçekten güzel bir sevişme sahnesi oluyordu..

Tabii birbirini bilen üç kişi televizyonda bir sevişme sahnesi olunca otomatikman hepimizi ufak bir hareketlenme sarmıştı.

Berna sol elini benim bacağıma, sağ elini babamın bacağına koymuş şekilde bacaklarımızla oynayarak film izliyordu. Böyle bir ortamda biz de olabileceği kadar film izlemeye çalışıyorduk ama tabi sevişme sahnesi olunca da filme bayağı bir odaklanmıştık.

Sonra bir anda Berna‘nın eli benim sikimin üstüne doğru geldi ve Şortumun üstünden sikimle oynamaya başladı.. gözümü aşağıya doğru kaydırdım Berna’nın sikimle oynamasına baktım daha sonra kafamı hafif sağa çevirdiğimde bana yaptığı şeyin aynısını babama da yaptığını gördüm..

Daha sonra Berna bana doğru döndü ben de ona doğru döndüğümde yü yüze geldiğimizde birbirimize doğru yaklaşıp öpüşmeye başladık..

Berna hala deli gibi öpüşürken Berna bir yandan da babamın sikini avuçlamış onu resmen Ovalayarak dimdik yapmıştı..

Tahminimce babam iki günlük hafta sonu tatilinde bir şeyler olacağını sevdiği için yine hap almış olabilirdi..

Şimdi Berna benimle öpüşmeyi bırakıp bu seferde babama doğru döndü ve babamla öpüşmeye başladı.. ve bu seferde benim sikimle oynayarak babamın sikini de bırakmadan babamla öpüşmeye devam ediyordu..

Ortam gerçekten bir anda muhteşem bir hal almıştı da karanlık sadece televizyonun ışığı vuruyor ve bu loş ışık ortamında bir sevişme olayı başlamıştı..

Berna babamla öpüşürken daha sonra ayağa kalktı babamın Önüne doğru geçti dizlerinin arasına çömeldi, babamın şortuna doğru hamle yaptığı ellerini yandan taktığı aşağıya çekmek istediğini belli edince babam da hafifçe kalçasını yukarıya doğru kaldırarak kız kardeşime yardımcı oldu ve şimdi babamın şortu ile boxerını bir anda Berna Aşağıya İndirmiş oldu..

Babanın sikini ilk kez görüyordum ve gerçekten Berna’nın anlattığı gibi bayağı bir heybetli duruyordu..
Berna bir anda babamın sikini eline attı önce başına bir Öpücük Attı daha sonra dudaklarının arasına babamın sikinin kafasını alarak emmeye başladı.

Kız kardeşim babamın sikini emmeye başlayınca babam kafasını arkaya doğru yaslayıp bu saksonun keyfini çıkartmaya başladı..

Bu manzara karşısında o şekilde duramazdım ve ben de hemen şortumu ve boxerımı aşağıya indirip sikimle oynamaya başladım..
Kız kardeşimin boğa çektiği saksoyu izleyip kendime yavaş hareketlerle mastürbasyon yapıyordum..

Kız kardeşim alabildiği kadarını neredeyse boğazına kadar babamın sikini ağzına alıp onu yutmaya çalışıyordu..

Ben biraz daha babama doğru kayarak manzarayı daha iyi görebilmek ve kardeşime daha yakın olabilmek İçin biraz daha koltukta babama doğru yaklaştım..

Bunu Gören kız kardeşim babamın sikini yalamaya devam ederken bu sefer eliyle benim sikimi kavradı ve bana 31 çekmeye başladı…

Bir süre babama sikini yaladıktan sonra kafasını kaldırdı ve bana doğru yaklaştı şimdi benim bacaklarımın arasına girmiş benim sikimi ağzına alarak yalamaya başlamıştı..

Babamı bıraktığı gibi babam koltuktan kalkıp üstündeki tişörtünü de çıkarttı daha sonra köpek pozisyonunda duran kız kardeşimin arkasına doğru hareket ettiği onun şortunu tutup aşağıya doğru indir.. kız kardeşim de babamın rahatça çıkarabilmesi için yavaşça ayaklarını kaldırdı iki bacağından şortunu çıkartmasını sağladı.. de bu durumu görünce hemen badisine elimi atıp üstünden sıyırdım ve şimdi kız kardeşim önümüzde sadece süngersiz ve göğüslerini belli eden siyah sütyeni ve tanga koduyla kalmıştı..

Babam kız kardeşimin köpek pozisyonunda bacaklarını biraz aralayarak belini hafif bastırıp kalçalarını dışarıya attırıp bir anda ağzını amına ve götüne gömüp deli gibi kız kardeşimi yalamaya başladı..

Kardeşim resmen inlemeye ve zevk sesleri çıkartmaya başlamıştı..

Berna: offf çok iyi babaaa yalamaya devam et dilin çok iyii.. Diyerek resmen zevkten kıvranıyordu..

Babam uzun bir süre Bernanın amını yalamaya devam etti o sırada Berna da benim taşaklarıma kadar başından sonuna kadar sikimi deli gibi yalıyordu.. resmen artık boğazından tükürükler sikime akıyor sikim su içerisinde tükürük içerisinde yüzüyor ve Berna’nın ağzından sikime doğru uzayan bir yol yapıyordu…

Ben bir yandan Berna hanım göğüsleriyle oynuyordum bir yandan da kafasını kaldırıp bazen ağzında benim sikimin tadının olduğu tükürüklere ve benim zevk sularıma bulanmış dudaklarını deli gibi öpüp emiyordum…

Tam bu sırada babam ayağa kalktı sikini tükürük dedi ve Berna’nın amına doğru yasladı. Berna o anda eliyle sikimi tutarak sadece babamın girmesini beklemeye başladı..

Babam yavaşça sikinin kafasını Berna’nın amına soktuğunda Berna bir çığlık attı..

Berna: offf baba çok büyükk lütfen yavaş.. Offf çok iyi yavaş yavaşş lütfen.. diyerek babamın sikini içine almaya çalışırken bir yandan da zevkten inliyordu..

Daha sonra babam neredeyse yarısını Berna’nın içine sokmuş ve git gel yapmaya başlamıştı.. Berna acı içerisinde inliyo ve amının bir an önce bu sike alışmasını bekliyordı..

Babam git gel yaptıkça Bernada Artık acının yerine zevk almaya başlamıştı ve babam neredeyse o koca sikini Berna’nın amının tamamına sokabiliyordu ve Berna resmen eminim inlerken olabildiğince benim sikimi yalamaya çalışıyordu..

Babam artık Berna’nın amına girip çıkarken bir yandan da götüne tokatlar patlatıp Berna’ya adeta çıldırtıyordu..

Daha sonra babam Berna’yı belinden tuttu içinden çıktı yere halıya doğru uzandı ve Berna’ya gelip üstüne oturmasını söyledi.. Berna şimdi benim önümden kalkmıştı babam yere uzanmıştı ve babamın kucağına doğru oturup sikini amına doğru hizalayıp yavaşça üstüne oturmaya başladı…

Manzara muhteşem gözüküyordu önümde resmen canlı bir porno var gibiydi babam Berna’nın belinden tutarak sikine doğru bastırıyordu Berna bir süre sonra sikinin tamamına oturabilmişti.. oturduktan sonra babam Berna yavaşça kendine doğru çekip Berna’yla öpüşmeye başladı aynı zamanda da alttan amına pompalamaya devam ediyordu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir