Kız Kardeşimle Maceralar(s2-b3)

BERNA: sonra babama dedim ki baba lütfen gir içime sikini içime sok dedim.. Babam hemen önce tişürtünü çıkardı, sonra şortunu indirdi, sonra yavaşça boxerını indirince inanamadım..

Abi babamın siki resmen dimdik olmuştu, o kadar kalın duruyodu ki inan bileğimden kalındı. Hele uzunluğu bence en az 22-23 cm vardı. İçimden resmen dedim ki ben bunu hayatta alamam bu sik beni öldürür.. Annemi de şimdi anlamıştım niye üzüldüğünü bu sike ulaşamamak gerçekten üzücü olmuştur tabiki..

Sonra babam tekrar üzerime doğru geldi bacaklarımı babam için ayırdım ve baba lütfen yavaş ol dedim. Babamda tamam kızım rahat ol aynı abinle yaptığın gibi sonuçta baya iyi sikişiyordunuz eminim o ilk seferiniz değildi dedi..

Bende gülümsedim.. O benim gülümsememden anlamıştır heralde..

Sonra sikinin kafasını amımın girişine dayadı kafası bile kocamandı değer değmez korkudan titremeye başladım. Ama o kadar ıslaktım ki ve azmıştım ki öyle yada böyle o siki almalıydım içimde.. Sonra babam biraz tükürükleyerek sikini destekledi sonra milim milim içime itmeye başladı..

Abi ilerledikçe sanki amımı yarıyodu baba yavaş lütfen yavaş diye diye kafasını sokmuştu içime..

Sonra biraz daha biraz daha derken sikinin yarısını içime almıştım ama resmen karnıma ağrı girmişti.. Sonra babam biraz çekip biraz iterek yavaş yavaş git gel yapa yapa o kocaman şeyi amıma gömmeye başladı ve baya bir uğraştan sonra o kocaman yarrağın tamamını içime almıştım.. Almıştım ama acıdan ölüyodum ama bir o kadarda zevkten kıvranıyodum. Sonra babam yavaş yavaş git gel yapmaya başladı.
Bir süre sonra artık amım alışmaya başladı ve am dudaklarımdan artık fena zevk almaya başlamıştım sonra babam biraz daha hızlanarak sikini amıma vurmaya başladı bu sefer artık ellerimi babamın kalçalarına attım ve kalçalarından kendime doğru çekerek iyice içime girmesini sağlıyodum.

Ama abi inanırmısın evinde boş olmasını da fırsat bilip o kadar çok bağırıyor, inliyor, haykırıyodum ki şuan sesim kısıldı resmen. Babam baya bir süre içimde git yaptı üzerime eğilip göğüslerimi emdi sonra beni kaldırdı yatağa kendi uzandı benide gucağına aldı. Üstüne çıkıp sikinin üstüne oturmaya başladım yavaş yavaş bu sefer biraz daha rahattım amım babamın sikine alışmıştı resmen sonra başladım sikinde zıplamaya ben zıpladıkça babam elleriyle göğüslerimi sıkıyordu sonra tokatlamaya başladı göğüslerimi küfürler ediyor, aşşağıdan amıma pompalıyor. Yaa o küfler beni o kadar gazlıyodu ki anlatamam.. Sonra beni belimden tuttu hafif kaldırdı. Dedim ne oluyor acaba.. Abiiiii bir anda aşşağıdan makine gibi bir pompalamaya başladı bir an o koca yarrak göbeğimden çıkıcak sanmaya başladım pat pat pat nasıl vuruyor amıma sikini biliyomusun öyle böyle değil..

Sonra babam iyice hızlandı hızlandı ve geliyorum diyee bağırmaya başladı.. Bende baba içime boşal tüm döllerini içimde istiyorum diye bağırmaya başladım ve babam bir volkan gibi içime o kadar çok boşaldı ki anlatamam.. Resmen bitmedi boşalması adamın o kadar çok dolmuş ki bütün herşeyiyle içime boşaldı..bildiğin kan ter içinde babamın göğsüne yığıldım babamın siki hala tam inmemiş içimdeydi hızlı hızlı nefes alıyoruz o kadar çok yorulduk ki ama muhteşem bir seks olmuştu..

Üstelik bu durum hem bana hem babama hem de sana yaramıştı..

Ben: daha çok sana yaramış gibi.. Dedim gülümsedim..

BERNA: yani dürüst olmak gerekirse evet bana daha çok yaradı şimdi iki tane muhteşem sikli kocam oldu..

Berna babamla olan seksini anlatınca hem kıskandım hem kızdım hem çok azmıştım bütün duyguları bir arada yaşıyordum ki öyle söyleyince berna biraz rahatlayıp hoşumada gitmişti.. Yani babamla yaşadığı o muhteşem seksden sonra benim papucum dama atılmamıştı aksine artık 2 kocam var diyerek hem beni ve artık hem babamı mutlu edeceğini belirtmişti..

( eee dedim sonra ne oldu)

BERNA: bir süre o şekilde babamla uzanıp dinlendik sonra yüzüne doğru dönüp dudaklarına öpücük kondurdum teşekkür ederim babacım bu muhteşem bir seksdi dedim. Babamda yüzüme bakıp benim içinde öyleydi kızım uzun zamandır bu kadar zevkle seks yapmamıştım bende çok teşekkür ederim.. Dedi..

Sonra ben babama dönüp peki bundan sonra ney, nasıl olucak baba dedim.. Çünkü merak ediyordum ne diycekti kafasında ki plan neydi..

Babam yüzüme baktı dudağıma bir öpücük kondurdu artık siki küçülmüş içimden çıkmıştı ve dölleri ve benim sularım amımdan çarşafa ve babamın üstüne doğru akarken.. Babam hafifce hareketlendi altımdan kalktı masanın üstünden ıslak mendili aldı sikini bacağını kasıklarını sildi sonra bana da bir ıslak mendil verdi. Bende amımı ve kasıklarımı silerken babam hem üstünü yavaş giyiniyor hem de konuşmaya başladı ..

Bak kızım bu muhteşem bir seks oldu benim için abinle seks yapman ne kadar doğru değilse aslında bizimde seks yapmamız o kadar doğru değil ama abinle seni şimdi daha iyi anlıyorum yapana kadar herşey çok iğrenç gelsede yaptıktan sonra insanın içini müthiş biz keyif sarıyor.

Babama dönüp evet baba abimle seks yaparken de seninle yaparkende ben çok keyif aldım ve çok mutlu oldum. İkinizi de çok seviyorum dedim.. Sonra babam devam etti..

Evet kızım bende sizi çok seviyorum tabi ki abinle yaşadığınızda artık ikimizin yaşadığıda sırdır abinle arandaki olaya karışmıyorum ikinizde yetişkin insanlarsınız sizin kararınız keyfini tadını çıkarın ama birbirinizi sakın kırmayın bir şey olursada bana gelip yine danışın, konuşun sonuçta yinede babanızım. Dedi…

Bende teşekkür ederim babacım iyiki varsın dedim..

Babam devam etti.. Yani biraz tehditle başlamış olduk seninle seks yapmaya ama eğer benimle seks yapmak istersende ben hep burda olucam. Bende tabi ki seninle her gün bile seks yapmayı çok isterim. Sen muhteşem bir güzellikte ve seksilikte bir kızsın umarım beni artık kendi rızanla yine istersin.. Dedi..

Bende hemen ayağa kalktım babamın yanına gittim boynuna kollarımı doladım.. Babacım öncelikle anlayışın için sonra bu muhteşem seks için teşekkür ederim evet ilkten çok korktum ve böyle bir şey kolayına aklıma gelmezdi ama şuan hayatımdaki en iyi sekslerden bir tanesini seninle yaşadım.. Ve seninle sende ne zaman istersen seks yapmak için burda olucam..dedim ve dudaklarına yapıştım uzun bir süre öpüştük. Sonra dudaklarımız ayrıldı babam yüzüme baktı seni seviyorum hayatım dedi… bende seni seviyorum babacım dedim… sonra ayrıldık babam artık abin gelmeden gidip duş aliyim kendime geliyimde sonra yemek yer yatarız dedi..

Bende tamam babacım dedim sonra o odasına gitti ben mutluluktan uçar şekilde yatağımda oturdum sonra duşa girdim öyle zaman aktı sonra geldin..

( ben adeta şok içinde dinlemiş bir o kadar azmış bir o kadar sevinmiş ve kıskanmıs her duyguyu yaşar halde olmuştum. Şöyl bir düşününce babamın bizi öldürmesi yada evden kovmasımı daha iyiydi yoksa kız kardeşime bana ortak olmasımı bilemedim. Ama ortak olması şuan daha iyi gibi duruyordu..)

Ben: berna senin adına ve kendi adıma sevindim aslında bundan sonra ne nasıl olur görücez bakalım..

Berna: bişey olucağı yok abi seninle herzaman seks yapmaya devam edicez sen benim ilk kocamsın..

Ben: öyle olsun bakalım.. Dedim biraz buruk..

Berna: abi kıskanıcak bişey yok evet çok güzel bir seksdi ama seninle yaptığımız seksde yaşadıklarımızda muhteşem şeylerdi. Sen benim muhteşemimsin..

Ben: tamam bebeğim ozaman sen deli gibi yorgunsundur. 2 gündür deli gibi sikiliyosun..(dedim güldüm)

Berna: offf sorma abii ikinizde pestilimi çıkardınız muhteşemsiniz ama gerçekten hayatım kaydı ne amım kaldı ne götüm.. Resmen oturamıyorum gidip uyuyim bari..

Ben: ee bişey unutmadın mı ?

Berna: unuturmuyum hiç..

Dedi ve dudağıma kocaman bir öpücük kondurdu ve iyi geceler abicimm seni seviyorum dedi ve odadan çıkıp odasına gitti.

Bernanın anlattıklarıyla yüzlerce farklı duyguyu bir arada yaşayıp bir o kadarda azmıştım ve dayanamayıp kalkıp banyoya girdim sıcak suyun altında babamla bernayı seks yaparken hayal edip 31 çekip boşaldım ve duşumu alıp yatağıma gidip uzandım.. sonra uyuya kalmışım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir