Kız kardeşimle maceralar (s2-b1)

Bir şekilde akşam uyumayı başarmıştı ve sabah uyandığımda kendime gelmeye Çalışıyordum.
Biraz Ayıldığımda yine kafama akşamki gölge takıldı. Acaba doğru mu görmüştüm yanlış mı görmüştüm..

Eğer doğru görmüşsem kim olabilirdi? Annen mi? Babam mı? Ablan mı? Hangisi olursa olsun gerçekten yine de bu beni bayağı düşündürüyor ve bayağı Germişti.

Yavaşça kalktım yatakta doğruldum daha sonra banyoya doğru ilerledim tuvaletim yapıp elimi yüzümü yıkadıktan sonra kullanıp yavaşça salona doğru ilerledim. Herkes Salonda kahvaltı sofrasında toplanmıştı.

Masaya doğru ilerlediğimde Kimsenin yüzüne bakamıyor gibiyim kafam aşağıya doğru eğik yavaşça masaya ilerledim herkese günaydın dedim ve sandalyeme oturdum.

Annem bana da bir çay koyarak al oğlum bir çay iç işe gitmeden önce güzelce kahvaltını yap dedi.
Annem baya iyiydi normal konuşuyordu acaba annem değilmiydi diye düşündüm.

Daha sonra ablam canım benim hala uyanamadın mı ne bu halin bitkin gibisin dedi. Bir anda kafamı kaldırıp ablama baktım ve İçimden acaba ablam mıydı diye geçirdim..

Ben: Yok abla iyiyim biraz geç yattım telefonla video izlemeye ve oyun oynamaya dalmışım o yüzden henüz ayılamadım.

Sonra Berna dönüp bana pis pis bakarak gülümsedi ve Abi o kadar videolara dalmasaydın sonra bak böyle bitkin oluyorsun dedi. Ben de haklısın abicim ama bazen insanın canı çekiyor dayanamıyor oturup oyalanıyor dedim..

Babam: hadi oğlum yap kahvaltını bitir doğruca ofise geç bugün biraz yoğunmuş galiba işler gecikme

Ben: Tamam baba şimdi üstümü değiştirip geçiyorum

Annem: bırak Çocuğu bir lokma yemek yesin
Babam: Yemesin demedim zaten çabuk olsun dedim
Annem: Tamam işte çocuğun boğazına dizme
Ben: Tamam anne uzatacak bir durum yok zaten doydum yiyip hemen üstümü değiştirip çıkacağım.

Annemle babam yine resmen buz gibiydi anladığım kadarıyla uzun zamandır babamla ilişkiye girememek hem babamı hem annemi germişti.

Ablamla konuştuğumuz şeyleri hatırlıyorum babamın ameliyattan sonra çok fazla ereksiyon olamadığını Ve annemle yeteri kadar ilgilenmediğini annemin de bundan bayağı şikayetçi olduğunu biliyordum.

Daha sonra ablamla yine konuştuğumuzda nadir bir şekilde ilişkiye girebildiklerini ama o kadar çok istekli olmadığını ya artık annemi eskisi kadar beğenmediğini istemediğini ya da gerçekten ameliyat sonrası eskisi kadar ereksiyon olamadığını söylemişti.

Benim düşüncem yılların evliliğinden dolayı eski hevesleri kalmamış olabilirdi ve babam da bir bahaneye sığınıyor olabilirdi ama tabii ki hastalığından kaynaklı da olabilirdi.

Bu Gergin ortamdan bir an önce çıkmak istedim Artık resmen çok garip bir ortam vardı ben ve kız kardeşimin ateşli bir seks hayatı, birinin bizi gördüğünü neredeyse emin olabildiğim bir röntgencimiz ve bir dargın bir barışık cinsel hayata sahip olan Annemle babam..

Bu düşüncelerle evden çıktım ve ofisin yolunu tuttum, ofise vardığımda gerçekten işler yığılmıştı resmen hemen işlere dalmıştım. Gece geç saatlere kadar çalışmak zorunda kaldım Ofisten çıktığımda neredeyse saat 23:00 oluyordu. Hızlıca artık evin yolunu tutmak ve bir an önce duş alıp yatmak istiyordum. Eve vardığım da kapıyı açıp içeri girdim ve odama doğru ilerlerken evde bir sessizlik hissettim. Sanki evde kimse yok gibiydi ben de hiç bozuntuya vermeden doğru odama ilerledim kapıyı kapattım tam üstümü çıkartmaya başlarken kapı çaldı ve Berna içeri girdi.

Berna: abi nasılsın
Ben: iyiyim canım sen nasılsın?
Berna: iyi gibiyim yani hem çok iyi gibiyim hem çok garip gibiyim..
Ben: hayırıdır kızım ne oldu bişey mi oldu?
Berna: dur abi babam az önce yattı biraz uyuduğuna emin olayım, odana gelirimde biraz konuşalım.
Ben: amk çabuk ol meraktan öldürme beni..
Berna: tamam abi gelicem birazdan… dedi

Ve odadan çıktı. Kendi kendime dedim aha sıçtık kesin bizi izleyen gören kimse Berna’yı çekti ağzına sıçtı belki de evde kavga çıktı şimdi kim evde kim yok belli değil, belki de evi terk ettiler resmen kafayı yemiş gibi her türlü senaryo kafamda deli gibi dönüyor çıldıracak gibiydim uyku, yorgunluk falan hiç bişey kalmadı odada bir o tarafa bir bu tarafa volta atıyordum resmen aradan bir süre geçti ve nihayet kapı çaldı ve berna içeri girdi..

Ben: kızım nerdesin amk deli oldum burda be oldu anlat hemen çatladım.
Berna: geldim geldim abi.. Dedi
Ben: anlat ne oldu.. Dedim
Berna: abi sana şimdi bişeyler anlatıcam beni dikkatle dinle dedi

acaba bizim konuyla alakalı bir şeymiydi yoksa değil miydi boşuna mı panikledim bilmiyordum, diye düşünürken kardeşime dönüp anlat o zaman kızım ne oldu bütün gün dedim ve KIZ KARDEŞİM ANLATMAYA BAŞLADI:

BERNA: abi sen evden çıkıp ofise gittikten sonra bizde kahvaltı yaptık ve sofrayı falan toplamaya başladık babam tv karşısına geçti ablam ben annem sofrayı topladık bulaşıkları falan dizdik makineye sonra annem telefonda teyzemle biraz konuştu sonra telefonu kapadıktan sonra ablama dönüp berrin hadi kalk teyzene gidelim biraz işleri varmış ona yardım ederiz hatta akşam onlarda kalırız belki dedi.

Ablamda iyi tamam bende çok sıkılıyordum biraz gözdeyle ( gözde teyzemizin kızı )sohbet ederiz takılırız özlemiştim zaten dedi. Annem bana dönüp kızım sen evde kal abin akşam gelecek aç olur babanda aç olur sen burada kal onlarla ilgilen dedi. Bende zaten üşeniyordum akşamda seninle yaşadığımız muhteşem seks’den sonra hiç canım çekmiyordu zaten dedi.

( ben öyle söyleyince gülümsedim sonra berna devam etti anlatmaya)

Neyse annemle ablam hazırlanıp çıktılar bende odama çekildim biraz yatağa uzanıp müzik falan dinlerim dedim. Babamda salonda tv izliyordu.

Yarım saat 1 saat sonra falan kapım çaldı gelen babamdı. Berna müsaitsen kızım gelebilirmiyim dedi. Ciddi bir ses tonuyla Bende gel baba müsaitim dedim ve babam içeri girip yataga doğru yöneldi ve yanıma doğru gelip baş ucuma doğru oturdu. Sonra kızım seninle biraz konuşmak istiyorum dedi müsaitsen.

Bildiğin hafif sert bakışlı, çok ciddi ve ses tonu hafif sert şekilde..

Bende biraz yatakta doğrulup, buyur baba ne oldu bir şey mi oldu dedim babama..

Babam biraz sıkıla sıkıla kızım dedi. Dün gece su içmek için kalktığımda kulağıma bazı sesler geldi noluyor bişeymi oluyor diye merak ederek ilerledim ve sesler abinin odasından geliyordu..

Abi inanırmısın babam daha öyle söylediği anda dedim ki aha boku yedik babam öldürücek bizi büyük sıçtık, inanırmısın bir anda bütün vücudum titremeye başladı bir anda sanki başıma ağrı girdi korkudan ölücek gibiydim..

( ben resmen şok içindeydim demek ki gece bizi izleyen birini düşünmekte haklıydım ve kardeşime dönüp ee ne dedi sonra diyebildim heyecan ve korkuyla)

BERNA: abi şok olmuş babamı dinlemeye devam ediyordum dilim tutulmuştu resmen yüzüne bakıyordum. Sonra BABAM devam etti anlatmaya.. Kızım abinin odasına yaklaştıkça anladım ki inleme ve seks sesleri geliyordu bu eve kız mı attı bu saat de diye düşünüp tam arkamı dönüp gidiyordum ki, şeytana uyup merak edip bir bakiyim şu oğlana dedim ve kapı deliğinden biraz eğilip bakiyim dedim.

Ben resmen şok olmuştum abi gözlerim dolmuş babamı dinliyordum babamda anlatırken gözümün içine bakıyordu resmen.

Aslında sakin konuşuyordu beni incitmek istemiyor gibiydi yada korkutmak daha kötü şeyler olabilmesinden korkuyordu ama çok ciddiydi yinede..

Yani aslında öyle şeyler yapmazdım ama annenle nadir olarak bişeyler yaşıyoruz ve ondada ben hap, jel falan kullanıp o şekilde bir şeyler yaşıyoruz. Diye anlatmaya başladı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir