Lisenin Yıldızı Annem – Bölüm 7

Arda kapının hemen yanına saklanmıştı, annem bulaşıkları yıkıyordu. O güzeller güzeli puantiyeli elbisesi ve siyah çoraplarıyla gerçekten inanılmaz seksi duruyordu. Hala içimde bir şüphe vardı ama planım çok basitti, arkadan sarılacaktım anneme ve doğal olarak rahatsızlığını belli edecekti. Eğer bir şey demezse biraz ileri gidecektim, en fazla bir tokat yerdim ne olabilirdi ki. Yine de masum annemi iddia konusu yaptığım için kötü hissediyordum, hem de 1 saat önce onu odamdan resmen kovmuştum, acaba bana kırılmış mıydı?

Bu düşüncelerim Arda’nın beni dürtmesiyle bölündü, artık başlamalıydım. Yavaş adımlarla içeri girdim, annem beni farketmemişti.

“Anneciğim ne yapıyorsun” diye seslendim. Göz ucuyla bana baktı “A tatlım sen miydin, ben de tam size acıktınız mı diye soracaktım” dedi, bir yandan tabakları yıkamaya devam ediyordu. Gerçekten kararsız olmaya başlamıştım, ona yaptığım ayıba rağmen hala beni düşünüyordu. Ama eğer annemin kaşar olmadığını kanıtlamazsam iddiadaki para bir yana Arda asla peşimi bırakmazdı. Bu yüzden harekete geçme zamanıydı.

Anneme doğru yaklaşmaya başladım, sorusuna cevap vermediğim için şaşırmıştı, “Hakan?” diye seslendi, sesinde hafif bir endişe vardı. Tam bulaşığı bırakıyordu ki arkadan anneme sarıldım. “Tatlım bir sorun mu var?” dedi. Sesinde bir rahatsızlık yoktu. “Sana bakmaya geldim annecim” dedim. 18 yaşında bir ergenin annesine arkadan sarılması annem için normal olabilirdi tabi, bununla kalamazdım daha ileri gitmeliydim. Ellerimi beline koydum ve daha sıkı sarıldım anneme, zaten elbisesinin kısalığı beni azdırmıştı ama sarılırken omzunun üstünden gördüğüm dolgun memeleri azgınlığımı daha da arttırmıştı. Sikim sertleşmeye başlamıştı ve sikim tam annemin kalçasına denk gelecek şekilde sıkıca sarılıyordum. Adeta annemi taciz ediyordum şu anda.

“Tatlım çok şekersin ama misafirlerle olman gerekmiyor mu?” dedi annem. Şaşırmıştım gerçekten garip hiçbir şey yokmuş gibi davranıyordu. Bu olayı burada bırakırsam Arda beni hayattan bezdirirdi. “Güzel anneme yardım etmeye ve bir hediye istemeye gelmiştim” dedim. “İste benim tatlı oğluşum ama hızlı ol, misafirleri yalnız bırakmak çok ayıptır” dedi, şu durumda bile bana nasihat veriyordu ve hiçbir şey garip gelmiyordu. Yaklaşık 2 dakikadır elim bellerinde herkesin hayalini kurduğu anneme resmen dayıyordum. Sikim iyiden iyiye sertleşmişti. Belli etmeden arkama baktığımda kapı eşiğinde gizlice bizi izleyen Arda’yla gözgöze geldim, yüzünde adeta ben demiştim gibi bir ifade vardı.

Artık tokat yemekten başka şansım kalmamıştı, iyice ileri gitmem gerekiyordu. Annem “Ee söyle bakalım neymiş bu hediye” dedi sevecen bir şekilde, kalp atışlarım hızlandı, bunu yapıp yapmamak konusunda kararsızdım ama azgınlığın da verdiği etkiyle anneme sarılmayı bıraktım yarım adım geriye çekildim.

“Annecim meselaaaa..” dedim. Yavaşça eğilip elimle o kısa elbisesinin eteğinin alt ucundan tuttum, bulaşıkla ilgilendiği için ne yaptığımdan hiçbir fikri yoktu. “Mesela ne tatlım?” dedi masumca. Kalp atışlarım hızlanmış sikim taş gibi olmuştu. “Mesela bunu yapabilir miyim?” dedim ve bir anda annemin o siyah beyaz puantiyeli elbisesini yukarı doğru sıyırdım.

Sanki zaman durmuştu, annemin siyah tangasından adeta fışkıran o bembeyaz götü, hemen altında biten seksi çorapları gözümün önündeydi, artık tokat yemem an meselesiydi ama aynı amanda azgınlığım bambaşka bir seviyeye ulaşmıştı.

Part 7 SON- Merak etmeyin az sonra part 8 ama bol yorum ve upvote bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir