Lisenin Yıldızı Annem – Bölüm 6

Part 6- Yorum ve upvotelarınızı bekliyorum lütfen-

Sonunda o gün gelip çatmıştı, annem doğum günü fotoğraflarımda güzel çıkmak için her doğum günümde çok şık giyinirdi ve bu sefer de istisna olmadı. Siyah beyaz puantiyeli kısa bir elbise ve siyah bir çorap giymişti, gerçekten her zamanki gibi çok güzeldi. Gerek göğüs dekoltesi gerek elbisenin kısalığı olsun bugünü annemin frikik vermeden tamamlaması zor duruyordu.

Ben uyandığımda o çoktan kalkmış pasta ve aburcubur alışverişini yapmış, hazırlıklara başlamıştı. Uyandığımı görünce “Güzel oğlum iyi ki doğdun” diyerek sarıldı bana. O an nedense yaz boyu aklımda olan o sapkın düşünceler gitmişti, bana bu kadar değer veren birine gerçekten ihanet etmiştim. Çok kötü hissettim.

Kahvaltı yaptıktan sonra arkadaşlarımı beklemeye başladık, üst katta benim odamda takılacaktık ancak içimde huzursuzluk vardı. Annem ilk kez arkadaşlarımla tanışacağı için heyecanlıydı ama ben yaz boyu yaptıklarımdan dolayı büyük pişmanlık ve sıkıntı duyuyordum.

Bu esnada kapı çaldı, ben henüz kalkmadan annem kapıya bakmak için atılmıştı bile, hızla gitti kapıyı açtı, peşinden ben de geldim. İlk gelen Arda oldu, annem “Hoşgeldin tatlım ismin neydi” dedi. Arda annemin elbisesinden ötürü resmen büyülenmişti, bir pot kırmasın diye yüksek bir sesle “Hoşgeldin Arda içeri gel” dedim.

“Kusura bakmayın Leyla teyze bir an kal geldi” dedi ve salona geçtik. Annem biraz kızardı sanırım anlamıştı ne olduğunu ama bozuntuya vermedi.
Annem aç olup olmadığını sordu ve Arda biraz aç olduğunu söyledi. “Anne bende acıkırım 1 saate kadar birlikte yeriz” dedim. Biz bunları konuşurken kapı çaldı. Mert ve Can birlikte gelmişti, annemle onları da içeri aldık. Dediğim gibi Can kısa boylu, zayıf ve oldukça sessiz bir çocuktu ama onun bile annemden etkilendiği belli oluyordu.

Salonda fazla oyalanmayıp üst kata benim odama geçtik. Bilgisayar oynayıp sohbet ediyorduk fazla geçmeden konu anneme geldi.

Arda:A Can:C Mert:M Hakan:H

A: Kanka yanlış anlama ama annen attığın fotoğraftakilerden 100 kat daha güzel

M: Kesinlikle kanka ben hayatımda böyle milf görmedim, öğretmenler falan hikaye asıl olay annen

-Yaz boyu açık açık konuştuğumuz için onlar rahat rahat söylüyordu tabi ama iş gerçeğe binince ben huzursuzlandım, sabahki hislerim devam ediyordu ve kendimi suçlu hissediyordum, Can bunu farketti sanırım-

C: Beyler sessiz olun Leyla teyze duyacak şimdi

H: Beyl..

-Tam ben söze girerken kapı açıldı, abartmamalarını söyleyecektim ama yarım kaldı. Elinde tepsiyle annem gelmişti, bize biraz içecek ve abur cubur getirmişti. İçeride ölüm sessizliği oluştu.-

“Beylerrr size biraz abur cubur getirdim” dedi annem.

İçecekleri dökmemek için yavaş adımlarla bize doğru yaklaşıyordu, içeride adeta ölüm sessizliği olmuştu. Tepsiyi önümüzdeki sehpaya bırakırken elbisesinden taşan göğüsleri adeta ortadaydı, Can’ın bile nefesi kesilmişti.

“Anne sağol hadi bizi yalnız bırak artık” dedim. Aslında yaptığım çok ayıptı ama durumun saçmalığına bir son vermem gerekiyordu, annem de şaşırmış ve üzülmüştü.

Sağ kulağıma doğru eğilip “Tamam Hakan’cım misafirlerimizin önünde kaba olmana gerek yok” diye fısıldadı ve yanağımdan öptü. Açıkçası haklıydı yaptığım yanlıştı ama o kadar iyi kalpliydi ki solumda oturan Arda’nın o beni öperken bile bacaklarını adeta gözleriyle ellediğinin farkında değildi.

Sadece “Tamam anne hadi” dedim. Bir an önce gitmesini istiyordum, o da öyle yaptı. Giderken bütün arkadaşlarım onu izliyordu, puantiyeli elbisesi gerçekten kısaydı ve en ufak bir hatada annemin kalçalarını görebilirdik, neyse ki öyle bir şey olmadı.

Annem gittikten sonra yeniden konuşmaya başladık.

H: Beyler abartmayın annem güzel olabilir ama o çok iyi niyetli birisi, yazın olanları kapatalım

A: Kanka saçmalama amk giydiği elbiseyi görmüyor musun

C: Arda yeter artık baksana kadın bizim için abur cubur hazırlamış, abartma artık

-Mert de çok azmıştı ama rahatsızlığımı o da farketti-

M: Aynen kanka bokunu çıkarmayalım tamam annen güzel ama bence de sadece iyi niyetli, eminim sana hiç karışmıyordur

H: Yok kanka ne eve girdiğim saate karışır ne başka bir şeye

-Arda bozulmuş gibiydi-

A: “İyi öyle olsun” demekle yetindi.

Konu kapanmıştı böylece ve mutlu olmuştum, Ardanın beni rahat bırakmayacağından emindim ama en azından diğerleri ikna olmuştu.

Aradan 1-2 saat geçti ve gerçekten acıkmaya başlamıştım. Arda’ya sorduğumda o da aç olduğunu söyledi, diğerleri yemek yiyip gelmişlerdi. Anneme bize yemek hazırlamasını söylemek için aşağı inecektim ki Arda’da tuvalete gitmek istediğini söyledi, onunla birlikte odadan çıktık. Koridorda yürürken malum konuyu açtı benimle

A: Kanka diğerleri haklı kusura bakma ama bence istesen annen sana verir

H: Kapat bu konuyu artık amk, o sadece beni seviyor ve iyiliğimi istiyor ne alakası var

A: Evet ama her iddiasına varım istesen sana siktirir bile, hareketlerini nasıl giyindiğini görmüyor musun?

-Ne anlatıyordu bu amk, yani annem her zaman benim iyiliğimi isterdi ama o kadar da değil-

H: Dediğin saçmalık amk

A: 5000 lirasına iddiaya girerim ki annen şimdi gitsen mutfağa sana verir

-Bu gerizekalı sapığın parasını almalıydım, çok porno izlemişti. En fazla gidip annemden bir tokat yiyecektim, gerçi bana hiç tokat atmamıştı ama her şeyin bir ilki vardır-

H: Tamam seni sikik ama bundan sonra asla bu konuyu açmayacaksın, 5000 liranı da alırım ona göre.

A: Tamam kanka hadi (Heyecandan sesi titremişti, bu kadar çabuk ikna olmamı beklemiyordu ama kendimden emindim)

Birlikte aşağı kata indik, annem mutfakta bulaşıkları yıkıyordu. Arda mutfak kapısının arkasında saklandı. Yavaş adımlarla mutfağa girdim, aklımda bir plan vardı elbette.

-Part 6 sonu, hikayenin kırılma noktasına geldik yorum ve ilginize göre bugün veya yarın yeni bölüm gelecek-

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir