Geniş Ailemizin Yaşamları 4

Oğlumun sikini dakikalarca emmekten çok zevk almıştım.

“Aman allahım, evet, ah siktir, anne. Bu çok iyi!” Diye konuşmaya inlemeye başlamıştı boşalmasının yakın olduğunu anlamıştım ve tüm döllerini annesinin ağzına fışkırtmaya başladı. Mertin resmen tüm vücudu titriyordu ve ağzıma boşalırken hala titriyordu..

Mertin sikine iyice yapışmıştım ve ağzımı kapalı tutarak tüm döllerini ağzıma doldurmasına izin verdim ve onu emmeye devam ettim. İlk başta ne kadar hızlı boşaldığına biraz şaşırdım ve ona daha önce uyarmadığı için biraz sinirlenmiştim. Oğlumun ağzıma boşalmasına izin vermek niyetinde değildim, ama bir kez başladığında onu bozmak istemedim. Bitirmesini bekledim, sonra ağzımı açtım ve spermlerinin sikine ve kasıklarına akmasına izin verdim. Ağzımda kalan son parçaları yuttum ve sonra ayağa kalktım.

“Bu harikaydı anne” dedi mert nefes nefese.

“Buna sevindim” dedim, merte küçük bir gülümsemeyle. Dolaptan bir el havlusu çıkardım, yüzümü sildim ve merte fırlattım. “Mert tatlım,” dedim anne tonunda “bir kız sana oral seks yaparken bitirmeden önce ona söylemelisin. Çoğu kız ya da en azından bazı kızlar, ağızlarına boşalmasından hoşlanmaz.”

“Ah, üzgünüm anne” dedi mert biraz utanarak.

“Sorun değil tatlım, bu yüzden bunu yapıyoruz, böylece öğreneceksin.” oğluma söyledim ve sönmeye başlayan sikini silerken izledim. Oğlumun döl kaplı sikinin görüntüsü, beni gerçekten tahrik etti ve o bitirene kadar onu dikkatle izledim. “Şimdi mert, dizlerinin üzerine çökmeni istiyorum” dedim, kendimi temizledikten sonra oğluma ve tekrar yatağın kenarına oturdum.

“Tamam anne” dedi mert itaatkar bir şekilde ve tıpkı birkaç dakika önce yaptığı gibi annesinin önünde diz çöktü.

“İyi tatlım,” dedim oğluma ve onun için bacaklarımı açtım “yaklaşabilirsin” dedim ıslak pembe amcığıma hayranlıkla bakarken. Oğluma “Bir kadının vajinası böyle görünüyor” dedim ve yarığını başparmağımla ovaladım. Ardından vajinanın farklı kısımlarını göstererek ve açıkladım. Bunu yaparken, onun için dudaklarını açtım ve klitorisinin nerede olduğunu gösterdim. açıklamayı bitirdiğimde oğluma “Devam edebilir ve dokunabilirsin” dedim.

Mert sağ elini amımın kıvrımlarına getirdi ve nazikçe ona dokundu. Başparmağını yavaşça yarığım ve am dudaklarımın üzerinde gezdirdi ve oğlum bunu yaparken gözlerimi kapattım. Oğlum amımı okşarken küçük bir inilti çıkardım.

“Sorun değil mi?” Mert, güzel vajinamı ovuştururken bana sordu.

“Evet bebeğim, bu harika.” dedim oğlum okşarken. Oğlum bana dokunmaya devam ederken her saniye daha da ıslanıyordum. “Şimdi tatlım, vajinamı yalamaya başlamanı istiyorum” dedim oğluma ve onu izledim.

“Elbette anne” dedi sesinde bir miktar memnuniyetle. Elini annesinin amcığından çıkardı ve eğildi. sarhoş edici aromasını solumak için duraklarken oğlumun sıcak nefesini amcığımda hissedebiliyordum, ardından dilini amımın üzerine düz bir şekilde yerleştirip uzun, ıslak bir yalama yaptı.

“Tatlım, bir saniye bekle” dedim, ona iki deneyimsiz ve çok zevkli olmayan iki yalama daha yaptıktan sonra oğluma.

“Sorun ne anne?” Mert sordu ve durdu, bana baktı.

“Bir kadının vajinasını yalarken daha nazik olmanız gerekir. Bir lolipop yalamıyorsun.” Diye hafifçe kızaran oğluma söyledim. “Sorun değil, tam olarak nasıl yapılacağını açıklayacağım,” diye ekledim “Nazikçe üfleyerek başlamanı ve sonra tam olarak sana söylediğimi yapmanı istiyorum, tamam mı?”

“Evet, tamam anne” dedi mert utanarak ve annesinin amına nazikçe hava üflemeye başladı.

“Evet, aynen böyle.” oğluma cesaret verici bir şekilde söyledim. “Şimdi, aşağıdan beni öpmeye başlamanı istiyorum, her yerimde yumuşak nazik öpücükler” dedim oğlum. Yarığı boyunca, dış kıvrımları boyunca, klitorisinin etrafında ve üzerinde öpmeye başladı ve hatta traşlı kasık kısmımı bile öpüyordu. “Harika gidiyorsun tatlım,” dedim inlemeler arasında “şimdi beni yalamaya başlamanı istiyorum ama sadece dilinin ucunu kullan. Yarığım boyunca ve dudaklarımın etrafında dolaşmanı istiyorum.”

Mert beni dinledi ve amımı yalamaya başladığında talimatlarıma uydu. Alttan başladı ve dilinin ucunu yarık boyunca izledi, dilini hareket ettirmeden önce yukarı ve aşağı fırçaladı ve dudaklarının etrafından takip etti ve sonra yarığıma geri döndü. Devam ederken yarığımın daha kaygan hale geldiğini fark ettim ve annesinin suları dudaklarında parlıyodu.

“Ah evet, harika gidiyorsun,” dedim oğluma tam olarak söyleneni yaparken “Şimdi klitorisimin etrafında dönmek için dilini kullanmanı ve birkaç saniyede küçük bir yalama yapmanı istiyorum” dedim oğluma ve tam olarak bunu yaptığını dilini izledim, etraflıca yaladı ve klitorisini dilliyordu. “Siktir bebeğim evet, aynen böyle,” diye inledim oğlum diliyle beni azdırmıştı “Şimdi dilini amcığıma olabildiğince derin ve yukarı doğru kaydırarak yala.”

Mert inleyen annesine memnuniyetle baktı. Amımı yalamaya devam ederken yüzümdeki zevki gördü ve siki taş kesilmişti. Annesini yalamakta gerçekten keyif alıyordu ve tam olarak benim söylediğinimi yapıyordu. Bir süre amımın ucunu yaladı, sonra isteğim üzerine dilini içine olabildiğince derine itti. Kadınlığımın ezici lezzetini tattı ve her parçasını tattı.

mert dilini benim içime ittiğini hissettikçe. Büyüyen inlemelerim ve inlemelerim arasında konuşmaktan zorlanıyordum, içimdeki gerilim oğlumun eylemleriyle artıyordu. “Şimdi bebeğim,” dedim nefes nefese “Seni istiyorum… aman allahım… amımın etrafında ağzını kapatmanı istiyorum… ve emebildiğin kadar sert em”diye zar zor söyleyebildim. Mertin dilini amından çıkardığını, ağzını klitorisinin etrafında kapattığını ve zonklayan klitorisini orgazma kadar emerken inanılmaz bir his hissettiğini izledi.

“Evet, evet, EVET!” Diye çığlık attım ve başımı geriye fırlattım, patlarken gözlerini kapattım. Zevk içinde çığlık atarken, kalçalarımı oğluma doğru iterken ve ağzını amıma bastırırken orgazm boyunca emerken vücudumdan inanılmaz bir cinsel coşku dalgasının geçtiğini hissettim. Son zevk dalgası geçtiğinde sırt üstü yatağa düştüm. Ancak o zaman mert amımı bıraktı ve ayağa kalktı.

“Bu iyi miydi anne?” Mert ayağa kalktıktan sonra ona sordu.

“Tatlım, inanılmazdın. Beni orgazm etmeni beklemiyordum ama sen yaptın.” Hala ağır nefes alırken oğluma gururla söyledim.

“Teşekkürler anne” dedi mert, çıplak annesine şehvetle bakarken gurur ve utanç karışımıyla, ateşli genç oğluma baktım, benim rehberliğimde bile ilk seferinde beni boşalttığına hala inanamıyordum.

“Nefesimi tutmam için bana birkaç dakika ver,” dedim oğluma, sikinin tekrar sert olduğunu fark ettiğimde “o zaman bununla ilgilenebiliriz.” Dedim ereksiyonuna işaret ederek “Bence gerçek şeyin zamanı geldi.” dedim ve sikini heyecanla okşadığını gördüm.

Mert çıplak vücudunun üzerinde ayağa kalkarken benim sözlerim kulaklarında yankılanıyor gibiydi. Yatakta duran muhteşem vücuduma bakarken ve onu bir erkek yapmamı beklerken siki adeta zonkluyor gibiydi.

Merte sonsuzluk gibi görünen bir dakika sonra, yatağın yan tarafına oturdum. Komodinin üzerindeki çekmeceyi açtım ve küçük bir plastik ambalaj çıkardım.

“Gel yanıma otur,” dedim, çabucak yapan merte “prezervatifin ne olduğunu biliyorsun, değil mi?” diye sordum ve oğlum başını salladı. “Güzel.” dedim oğluma ve ambalajı yırtıp açtım. “Şimdi benimle buna ihtiyacın yok çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum, ama seks yaptığın kızlarda takman gerekecek, bu yüzden sana nasıl takılacağını göstermek istiyorum.” Prezervatifi açarken oğluma açıkladım. Oğlumun dik penisini tuttum, tek seferde sikinin kafasına taktım, sonra ona prezervatifi sikinin ucuna nasıl takacağını ve siki boyunca yavaşça nasıl açacağını gösterdim.

Mert siki boyunca takmayı bitirdiğinde “Sanırım anladım anne” dedi. Birkaç saniye boyunca elini etrafında sikini kapalı tuttu, sonra yavaşça çıkardı.

“Hazır mısın?” prezervatifi çıkardıktan sonra oğluma sordum. Oğlumun ilk seferinde mümkün olduğunca zevk almasını istiyordum. Ayrıca, oğlumun çıplak sikinin içime gireceği düşüncesi beni çok azdırmıştı.

“Hı hı” dedi mert ve sikini biraz salladı.

“Tamam” dedim, yatağa uzanıp kıyafetleri bir kenara çekerken , Büyük bir yastık aldım ve başımın altına koydum. “En üstten başlamanı istiyorum.” , oğlumun da başının altına büyük bir yastık koyduktan sonra bacaklarımı aralayıp. “Bir süre sonra değişebiliriz” dedim oğluma, değişecek kadar uzun süre dayanacağından emin değildim.

Mert, annesi yatakta kendini rahatlattığı ve annelerin yapmaması gereken bir şekilde kendini sunduğu için memnuniyetini gizleyemedi. Yine de mert umursamaz bir haldeydi çünkü, gördüğü tek şey onu içine sokmaya ve bir erkek yapmaya istekli güzel çıplak bir kadındı. Mert yatağa doğru uzandı ve yayılmış bacaklarımın arasında ilerledi. Davetkar amıma baktı ve sertleşmiş sikini amımın girişime yerleştirdi.

oğlumu kararlı bir şekilde izledim. Kendini masumiyetinin kaybına hazırlarken yüzündeki ilkel şehveti gördüm. Bu benim fikrim olmasına rağmen, kendimin ve oğlumun yapmak üzere olduğu şey konusunda tamamen rahat değildim.

İçimdeki anne duyguları bastırıyordu yanlış olduğunu hissetsemde, içimdeki azgın kadın bunu çok özlemişti. İçimdeki utançları görmezden geldim ve mert sikini ayarlarken sessiz kaldım. Mertin sikinin ucu, amımın dudaklarıyla buluşurken vücudumdan bir titreme geçti ve bir saniye sonra, oğlum am deliğime girerken vahşi bir zevk duygusu beni yakalamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir