Geniş Ailemizin Yaşamları – 3

ayağa kalkmadan önce bir an sessizce orada oturduk. Ayakkabılarımı çıkardım, oğlumun önüne geçtim ve sessizce soyunmaya başladım. Kazağımı çıkararak başladım, altımda gömlek yoktu ve çıkardıktan sonra yatağa attım. oğluma küçük bir gülümseme verdim, sonra pantolonumu çıkardım, üst düğmeyi açtım ve uzun bacaklarım boyunca aşağı çekip kazağının üzerine atmadan önce fermuarını açtım.

Mert, sadece bir adım ötede dururken, sadece kırmızı dantel bir sütyen ve uyumlu kırmızı külot giyiyordum, annesinin vücuduna hayranlıkla bakıyordu oğlum. Merte rahatlatıcı bir gülümseme daha verdim ve düz karnını ve pürüzsüz bacaklarını incelerken pantolonunda büyüyen bir şişkinlik fark ettim.

“Devam etmemi istiyor musun?” Dedim Oğlumun önünde sütyenim ve külotumla dururken biraz rahatsız oldum.

“Hı hıı ” dedi mert başını salladı ve onun için soyunmaya devam ederken gözlerini annesine yapıştırmıştı. derin bir nefes aldım ve sutyenimi açıp yavaşça çıkarırken hissettiğim rahatsızlığı görmezden geldim ve büyük göğüslerimi oğluma gösterdim.

Annesinin çıplak göğüslerini görünce mertin gözleri büyüdü. Küçük pembe başları ve küçük sert meme uçları olan büyük yuvarlak göğüslerim vardı. Mertin şahsen gördüğü ilk göğüs çiftiydi ve internette gördüğü herhangi bir çiftten daha güzel olduklarını kesindi. Annesinin göğüslerine hayranlıkla bakmaya devam ediyordu. Göğüslerime büyülenmiş görünüyordu ve pantolonundaki büyük şişkinlikten sertleşmiş olduğunu anlayabiliyordum. Daha sonra her iki başparmağımı da bel bandının içine yerleştirdim ve külotumu şehvetli bir şekilde aşağıya doğru çıkardım.

Ben külotumu çıkarırken mertin bakışları anında değişti. Aşağı baktı ve annesinin tamamen traşlı amının görüntüsüyle karşılandı. Penisini çıkarmamak ve çıplak annesine okşamaya başlamak için mertin tüm gücüyle kendini tutuyordu. Şimdiye kadar gördüğü en ateşli şey olabilirdim.

“Peki, ne düşünüyorsun?” Dedim, oğluma. Amımı özellikle onun için traş etmiştim ve o ona bakarken, mertin yüzünde onu hem heyecanlandıran hem de korkutan aç bir bakış vardı.

“Vay anne, çok güzelsin” dedi mert çıplak vücudumu izlerken. sonra yavaşça arkamı döndüm, yanına oturmadan önce çıplak vücudumun her bir parçasını gördüğünden emin oldum.

“Sıra sende” dedim gelişi güzel ve oğluma baktım. Mert ayağa kalktı ve garip bir şekilde annesinin önünde durdu. Parlak bir şekilde kırmızıya döndü ve soyunmaya başlamadan önce tam bir dakika boyunca çıplaklığımı izledi. Gömleğini çıkarıp yatağa atarak, annesine fit vücudunu göstererek başladı, ardından hızla pantolonunu çıkardı ve orada sadece siyah boxırıyla durdu, ereksiyonu gözle görülür şekilde kumaşı zorluyordu.

Mertin soyunmasını izlerken ıslandığımı hissedebiliyordum. Gömleğini çıkarırken kaslı göğsünü ve karın kaslarını, güçlü bacaklarını, pantolonunu aşağı çekerken ve ereksiyonda arkasını dönmeden önce boxırın üstünden ereksiyon olmuş sikini izledim. oğlumun boxırını çıkarmadan önce arkasını dönmesine biraz şaşırdım ama hiçbir şey söylemedim. Oğlumun utangaçlığına kendi kendime gülümsedim, orada tamamen çıplak oturmasına rağmen baxırını çıkarmak için arkasını döndü. Boxırını çıkarıp yere atmayı bitirdiğinde sıkı kalçalarına baktım.

Mert birkaç saniyeliğine sırtı bana dönük orada durdu. Sonunda yapmadan önce birkaç saniye sonra geri dönme cesaretini topladı ve annesine baktı. Kalkmış sikini hatırladığında daha zordu ve erkekliğini incelerken annesinin tepkisine bakıyordu.

“Ne düşünüyorsun?” Mert, çıplak vücudumu incelemeye devam ederken annesine gergin bir şekilde sordu.

“Çok yakışıklı görünüyorsun” dedim , çıplak vucudumun bana ulaştığını hissederek.

“Ya benim…? Bu…?” Mert mırıldanmaya başladı ve kırmızıya döndü.

“Çok güzel bir penisin var” dedim oğluma dürüstçe ve söylediğim gibi kızardı. Oğlumun penisi yaklaşık 18 cm uzunluğundaydı, babasının boyuna çok benziyordu ama daha inceydi ve dibinin etrafında kalın koyu kasık kılları vardı. yanımdaki yatağa oturmadan önce oğlumun sikine birkaç saniye daha baktım ve mertin bana katılmasını istedim.

“Bununla başlamaya ne dersin…” dedim oturduktan ve oğluma yaklaştıktan sonra. Bacaklarımızın çıplak tenimize dokunana kadar aramızdaki boşluğu kapattım. Daha sonra bir elimi boynuna doladım ve ona doğru hareket ettim ve dudaklarından uzun bir öpücük aldım.

Mert, benim öpücüğüme hazırlıksız yakalanmıştı, ama çabucak alıştı ve oda bana karşılık vermeye başladı ve beni tutkuyla öpüyordu. Mert aniden dilimin ağzına kaydığını hissettiğinde ve onun dilini bulana ve onun ağzını zevkle inletene kadar sinsice hareket ettim ve birkaç dakika öpüştük.

Oğlumla birkaç dakika öpüşmeye devam ettik, dillerimizi ve dudaklarımızı kopana kadar şiddetle birbirine bastırdık. İkimiz de nefes nefeseydik ve birbirimizin gözlerinin içine baktık.

“Onları beğendin mi?” Dedim, beşinci kez göğüslerime bakarken yakaladıktan sonra oğluma sordum.

“Ne?” Mert, göğüslerimden hızlaca gözlerini kaçırırken sordu.

“Göğüslerim,” dedim kendi kendime gülümserken “onları beğendin mi?” Merte tekrar sordum ve kışkırtıcı bir şekilde onlarla oynamaya başladım. Şehvetli bir şekilde ellerinimi büyük göğüslerimin her yerinde ovuşturdum, ardından oğlum hayranlıkla izlerken meme uçlarımı nazikçe sıkıştırmaya başladım.

“Evet” zayıf bir şekilde söylemeyi başardı ve yardım edemedi ama sert sikine hızlı bir dokunuş yaptı.

oğluma “istersen onlara dokunabilirsin” dedim. Tutması için göğsümü dışarıdan tuttum ama yüzündeki isteksizliği fark ettiğimde sağ elini tuttum ve sol göğsüme koydum. Elimi oğlumun üstünde tuttum ve elini uzaklaştırmadan önce birkaç saniye hareket ettirmeden oynattım.

Mert yavaşça diğer elini mememe getirdi ve büyük güzel kavunlarımı yoğurmaya başladı. Annesinin göğüslerine dokunduğuna inanamıyordu. Onlar hakkında birçok kez hayal kurmuş olabilirdi, ama onlara dokunmayı hayal bile edemezdi, onları gerçekten göreceğini hiç düşünmezdi. onlarla bir dakika kadar oynadı, kendini tutamayana kadar onları sıktı ve okşadı. Mert tek kelime etmeden ağzıyla sol meme ucuma ulaştı ve açgözlü küçük bir bebek gibi emmeye başladı.

oğlum meme ucumu emerken dayanamadım ve inlemeye başladım. Meme uçlarımın emilmesinin üzerinden uzun zaman geçmişti, ama bu çok farklıydı. Devam ederken oğluma baktım, her seferinde emmediği mememle ovmak ve oynamak için diğer elini kullanırken göğüslerim arasında dönüyordu.

Mert göğüslerimde tamamen kaybolmuştu ve ona durması için işaret vermeseydim ve nazikçe onu uzaklaştırsaydım bir saat daha yalamaya devam edebilirdi. Siki hala kaya gibi sertti ve elleri göğüslerimdeydi, ellerimle sikinin etrafını tuttum ve sıkıca kavradım.

“Ah anne” dedi mert, annesi sikini tutarken nefes nefese. Daha sonra önünde dizlerimin üzerine çöktüm ve yavaşça oğlumun sert sikini okşamaya başladım. Mert çıplak annesine baktı ve sıcak yumuşak ellerimin siki boyunca hareket ettirirken nazikçe inledi. Yaklaşık bir dakika boyunca onu okşamaya devam ettim, başımı aşağıya indirmeden ve oğlumun sikini ağzıma almadan önce zevkle inlemesine neden oldum.

“Ah siktir et anne,” diye seslendi mert, sikini emmeye başladığımda “bu çok iyi hissettiriyor.” Bir inleme ile söyledi ve coşkuyla sikini emerken annesine şaşırmış görünüyordu. Ucundan başladım, oğlumun inlemelerine yükseldikçe ben yaladım ve emdim ve sonra oğlunun sikinin giderek daha fazla ağzıma almaya devam ettim. Ona ilk oral seksini yaparken yüksek emme sesleri çıkarırken başını aşağı yukarı salladı.

oğlumun sikini emmekten ne kadar keyif aldığıma inanamıyordum. Tadına ve dudaklarımı sararken ve dilimi her yerine kaydırırken ne kadar yumuşak ve pürüzsüz olduğuna inanamıyordum. Kocamınkiyle karşılaştırıldığımda ne kadar uzun ve ne kadar ince oluşumu sevmiştim, kolayca ağzımda kayıyordu. Ama en çok sevdiğim şey, emmeye devam ederken oğlumu ne kadar zevk getirdiğimdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir