Lisenin Yıldızı Annem – Bölüm 3

Kapı açıldığında adamlar bir anda sustu, izin isteyip geçtiğimde neden sustuklarını anladım. Annem karşımda duruyordu, üzerinde mavi renkli çiçekli bir yaz elbisesi vardı, omuzlarını örtüyor ancak göğüs dekoltesi biraz fazlaydı, elbise annemin o dolgun göğüslerine tam oturuyordu, siyah saçları omzundan göğüslerine doğru dökülüyordu. Elbisede göğüs dekoltesinin tam ortasında da mavi ipli bir fiyonk vardı. Elbisenin boyu da kısaydı, dizinin üzerinde bitiyordu, neredeyse mini diyebiliriz. Annemin o sütun gibi olan beyaz bacaklarından büyülenmeyecek insan yoktu. Öyle ki konuşkan rusları bile susturmuştu.

Sanki zaman durmuştu ve yeniden akmaya başlamıştı, asansör çoktan gitmişti bile öylesine donmuştum ki annem bile endişelenmişti “Hakan ne oldu, Hakan??” diye soruyordu, irkilip kendime geldim “iyiyim anne sorun yok” dedim. “Hadi tatlım yemeğe geç kalacağız Gonca teyzenle beni bekletme” dedi. “Tamam anne” diyip odanın yolunu tuttum.

Odadan girerken iyi ki havlumu şortumun üzerine sarmışım diye düşündüm, az önce annemin seksiliğinden neredeyse sikim kalkmıştı, neler oluyordu bana. Annem gerçekten güzeldi ama kendime hakim olmam gerekiyordu. Duşa geçerken asansördeki ruslar geldi aklıma, acaba ne düşünmüşlerdi annem hakkında, imkanı olsa neler yaparlardı ona. Ben indikten sonra ne konuştular acaba kendi aralarında.

Neler saçmalıyorum ben diye düşündüm kendimden utandım ama bir yandan gerçekten sikim kalkmaya başlamıştı, bu düşünceleri kovmak için hızlıca bir 31 çekip hazırlanıp annemlere akşam yemeğine katıldım.

Restoran otelin çatı katında güzel ve deniz manzaralıydı. Ancak bu güzel manzaraya rağmen herkesin gözü annemdeydi, o bahsettiğim hafif serin esinti hala devam ediyordu ve annem üşüdükçe tüyleri diken diken oluyor, o ince mavi elbisesinden neredeyse meme uçlarının sertliği belli oluyordu.

Bir yandan elbisenin kısalığı bir yandan soğuk onu zorluyordu. Neyse ki serinliği farkedip ceket almıştım yanıma, onu anneme verdim. Artık annemin göğüslerini güvenceye almıştım ama rüzgar estikçe o güzel çiçekli elbisesi havalanmaya devam ediyordu, her ne kadar saklamaya çalışsa da Ege rüzgarları annemi rahat bırakmıyordu, bense ilginç bir şekilde bundan rahatsız olmam gerekirken zevk alıyordum. Annem frikik verdikçe kalp atışım hızlanıyor belli etmeden etraftakilerin ona bakışına dikkat ediyordum. Ne olmuştu bana böyle?

Muhtemelen daha önceki yıllarda da aynı şeyler oluyordu ama ben bunu ilk kez farketmiştim. Her geçen gün annem gözüme daha güzel geliyordu.

Ben bunlarla uğraşırken her şeyi değiştiren mesajlar tatilin 2. haftasında başladı. Öğle vaktiydi şezlongta uzanmış internete bakıyordum. Annemle Gonca teyze de yanımdaydı ama şezlonglarımız güneşin tepeye çıkmasıyla gölgede kalmıştı biraz ve birbirlerine yakındı şezlonglar yani güneşlenmeye pek imkan yoktu o an. Hani otellerde jakuzi gibi olan küçük havuzlar olur ya, annem ve Gonca teyze hem güneşlenmek hem de serinlemek için onlardan birinin yanında gidip yere serdiler havlularını.

Arkadaşlarım daha önce de annemle ilgili üstü kapalı şekilde konuşmuşlardı ama bu bir kırılma anıydı. Ben internette dolaşırken Whatsapptan bildirim geldi.

A:arda C:can M:mert H:hakan(ben)

A: Beyler tatil nasıl gidiyor

C: Sabah akşam evdeyiz ya nasıl geçsin

M: Benim de aynı sitedekilerle takılıyoruz

H: Klasik tatil işte kanka ne olsun

C: Hadi oradan sen otelde değil misin

H: Evet de sabahtan akşama yatıyorum kanka sıkıcı işte

A: Kıymetini bil kanka, Leyla teyzeyle başbaşa tatil herkesin hayali hahahaha

H: Ne alaka amk annemle

A: Hadi ama annenin okula geldiği o son günden beri herkesin aklında bu var kanka, diğer sınıftakiler bile bana mesaj attılar isminizi falan sordular ama söylemedim

C: İyi arkadaş dediğin böyle olur zaten

H: Hayır Arda ne var herkesin aklında söyle ne ima ediyorsun

M: Hakan salak mısın amk

C: Beyler abartmayın

A: Hakan illa açık açık söyleyelim mi amk, o gün anneni gördükten sonra tatile gittiğinizi de duyunca herkes annenin bikinili halini merak ediyor.

-Bunu okuyunca kafamda bir şeyler dank etti. Gerçekten bu kadar güzel ve arzulanan bir kadın benimdi, istediğim zaman onu görebiliyor, ona sarılabiliyordum, onun her halini görüyordum, bu düşünceler bile içimde bir kıpırtı yapmaya yetmişti. Gözümü telefondan kaldırıp soluma baktığımda annemle Gonca teyzeyi gördüm, Gonca teyze serinlemek için küçük havuza girmişti bile, annemse yüzüstü yatmış güneşleniyordu, ama ne güneşlenmek o öyle. Açı olarak tam annemin arkasında kalıyordum, bacak arasını görüyordum neredeyse. Annemin o süt beyazı dolgun kalçaları resmen ortadaydı, zaten biraz küçük olan mavi bikinisi resmen araya kaçmış ve tam bir tanga gibi duruyordu. O an zaman durmuştu sanki, bütün okulun kot pantolonla görüp deliler gibi arzuladığı o kadın neredeyse çıplak şekilde 10 metre ötemde yatıyordu, anneme karşı olan zincirlerimin kırıldığı an buydu, ilk kez böylesine azmıştım. Gidip ona sarılmak o kalçalara ellemek istiyordum, annem olması umrumda değildi o benimdi. Çılgına dönmüştüm resmen. Mesaj gelmesiyle yeniden telefona kaydı odağım-

M: Kanka valla yanlış anlama ama annen harbiden taş gibi

A: Evet işte bende onu diyorum, kesin annesine bile azıyordur bu sapık

-Arda gerçekten içimi biliyordu-

C: Beyler gerçekten bokunu çıkarmayın Hakan’ın annesi güzel diye ne yapsın amk sizin annenize böyle şeyler dense ne yaparsınız

-Artık gruba bir şey yazmam gerekiyordu, ama dona kalmıştım-

A: Can benim böyle annem olsun sabah akşam konuşurum amk sanki sen o gün dalıp gitmedin Leyla teyzenin götüne

-Arda sınırı aşmıştı artık ama bu mesajlar beni sinirlendirmek yerine daha çok azdırıyordu, üstünden 2 hafta geçmesine rağmen kavga ettikleri kadını, annemi.. kafamı sola çevirsem adeta götünü sergilerken görebiliyordum.-

C: Yinede Hakan bizim arkadaşımız beyler abartmayın başkaları ne derse desin

A: Hadi ordan sen ibneysen biz ne yapalım

C: Ne alakası var oç

M: Can, Arda haklı amk sanki sen Leyla teyzeyi hayal etmiyorsun amk

C: Hakan şunlara bir şey söyle artık amk

-İçime bir kurt düşmüştü, annemle ilgili onlarla konuşmalı mıydım, hatta belki şu solumdaki manzarayı gizlice çekip onlara mı atsaydım. Hayali bile beni azdırmaya yetmişti ama işler çığırından çıkmadan artık bir şey yapmam gerekiyordu. İlk kez anneme karşı cinsel bir çekim hissediyordum ve o her şeyden habersiz güneşleniyordu. Ne yapmalıydım, annemin kalçalarının fotoğrafını gerçekten çekmeli miydim, acaba bizim grup bu manzaraya ne derdi. Yoksa sadece Arda’ya mı atsam fotoğrafı.-

Tanrım neler saçmalıyorum ben derken aniden whatsapp’ı kapattım, uygulamalar arasından kamerayı buldum, her geçen saniye kalp atışım hızlanıyordu, açtım kamera uygulamasını, geri dönülmez yolla aramda yalnızca 5 saniye vardı, bunu gerçekten yapmalı mıydım? Tüm bunları düşünürken havluyu üstüme doğru çekip dizlerimi büktüm, bütün parlaklığı kısıp telefonu sanki elimde tutuyor gibi yapıp gizlice ses açma tuşuna basarak annemin fotoğrafını çektim.

Evet yapmıştım sonunda, belli olmasın diye bir süre daha telefona bakmamaya karar verdim, saniyeler sanki saatler gibi geçiyordu, acaba nasıl çıkmıştı fotoğraf. Bu esnada telefon titremeye devam ediyordu, muhtemelen grupta büyük bir kavga başlamıştı. Zavallı Can benim hakkımı savunurken aslında benim de buna istekli olduğumu bilmiyordu, ben burada annemin fotoğrafını çekerken o beni savunuyordu.

Peki bundan sonra ne yapacaktım diye kara kara düşünürken annem bana seslendi.

PART 3 SONU—-

Arkadaşlar bugünlük sondu sonraki bölüm ne zamana gelir bilmiyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir