Kız Kardeşimle Maceralarımız-4

Tam kız kardeşimin içine doğru itmek için hazırlanırken bir anda kapı çaldı ve panik halinde toparlanmaya Çalıştık hemen hızlıca içme boxerımı giymeden Eşofman altını giydim Ve eşofman üstümü giyinip aşağıya doğru ineceğim sen de hemen üstünü giy diye kız kardeşime tembihledim.
Hızlı adımlarla kapıya doğru ilerledim ve kapıyı açtığımda karşımda annem vardı:
Ben: Anne Ne arıyorsun burada? Hayırdır bir şey mi oldu?
Annem: yok oğlum gittik ama içim içimi yedi sen hastasın diye hemen tebrik Edip babanla ablana söyleyip ben atlayıp geldim.
Annem: kapıyı sen niye açtın? kız kardeşin nerede? hasta hasta seni mi gönderdi bir de?
Ben: yok anne o kadar kötü değildim zaten biraz midem ağrıyordu bir de düğüne gitmek istemediğim için birazcık abarttım (diyerek güldüm)
Annem: off oğlum ben de içim içime sığmadı için bir de kalkıp geldim babanla ablanın düğünde bırakıp..

Daha sonra annem biraz gözlerini aşağıya doğru kaydırdığında içime boxer giymediğim için eşofmanın üstünden belli olan yarı ereksiyon halindeki sikime baktı. Kısa bir süre baktıktan sonra tekrar yüzüme baktı ve bana kız kardeşin nerede diye sordu.

Ben: yukarıdaydı anne bir şeyler hazırlıyordu yiyelim diye
Annem: O zaman yanına gideyim de hemen ona yardım edeyim.

Sanki imalı bir şekilde söylemiş gibi oldu bu beni biraz tedirgin etti sonra hızlı adımlarla yukarıya doğru Çıkmaya başladı, Ben de hemen tabii ki peşinden onun yanına doğru gidiyordum.
Yukarıya doğru çıktığımızda kız kardeşim eşofman altını ve üstünü giymişti, tek sorum kız kardeşim içine sütyen giymeyi unutmuştu ve meme uçları sip sivri bize doğru bakıyordu.
annem ona doğru baktı ne yapıyorsun kızım dedi..
Berna: hiç anne Öyle oturuyorduk lavabodaydım sen kapıyı çalınca abim açmaya gelmiş. Dedi
Annem: “öyle olsun bakalım” dedi şüpheci bir tavırla

Annem bir şeyler sezmiş miydi bir şeylerden şüphelenmiş miydi tam olarak bilmiyordum ama gerçekten çok fena korkmuştum.
Sonra annem beni elimden tutarak hadi bakalım odana biraz dinlen dedi ve benimle beraber odaya doğru ilerledik.
Odaya girdiğimizde ben Yatağa uzandım annem de gelip dizlerimin biraz yukarısına doğru oturdu.

Annem: oğlum iyisin değil mi
Ben: Evet anne iyiyim sorun yok tamamdır

Annem şöyle göz ucuyla sikime doğru bakarak, Sana bir şey soracağım ama dürüst ol dedi. Ben de sor anne sorun yok diyerek cevap verdim,

Annem hemen sordu: genç ergen çocuksun kanınız kaynıyor senin de kız kardeşinin de biz evde yokken herhangi bir şey olmadı dimi?
Ben: ne gibi anne
Annem: Sonuçta Gençsiniz hormonlarınız fazla çalışıyor, Belki bir cahillik yapmış olabilir misiniz?

Ben aslında ne demek istediğini anlıyordum ama resmen salağı yatıp çaktırmamaya çalışıyordum dizlerimin Titrediğini hissedebiliyordum.

Ben: anne ne yapacağız ki sonuçta o benim kız kardeşim sadece odada öyle takılıyorduk oyun falan oynadık yastık savaşı falan yaptık öyle eğlendik.

Annem: Anlıyorum oğlum ama şunu bilmeni istiyorum ben sizleri çok seviyorum ve benimle her şeyi paylaşabilirsiniz sıkıntı yok sadece her zaman bana dürüst olun yeter ben sizden başka bir şey istemiyorum.

Annem bunu söylediğinde ona biraz güven duymuş biraz rahatlamış gibiydim ama yine de ona kız kardeşimle Sex yaptigimizi zaten grup seks yaptigimizi söyleyemezdim de ikimizin de seks yaptığını söylemem mümkün değildi.
Ben: tamam anne senin bu güven veren sözlerin çok güzel ben kolayına senden bir şey saklamam bir şey paylaşacak olursam da yine seninle paylaşırım.

Annem tamam o zaman diyerek odamdan çıktı kapıyı kapattı ve ilerledi arkasından sesleri dinlediğimde Berna‘nın odasına doğru gittiğini fark ettim büyük ihtimalle Berna’yla da konuşacaktı. Tahminimce adeta ayrı ayrı sorgu odaların’da sorgulanan kişiler gibi ikimizin de ağzını arayıp bir açığımız var mı yok mu ya da yedigimiz halti anlamaya çalışacaktı.

Tedirgin ve gergin bir şekilde Bekliyordum daha sonra annemin Berna’nın odasından çıkış sesini duyduktan sonra hemen Berna’ya telefondan mesaj attım.

Ben: Berna annem sana neler sordu çabuk söyle.
Berna: abi önce normal yanıma geldi seni seviyorum kızım canım benim falan yaptı sonra ağzımı aradı.
Ben: eeee
Berna: işte seni çok seviyorum benimle her şeyi konuşabilirsin falan gibi söyledi gençsiniz dedi kanımız kaynıyor dedi abinle oyun oynarken isteyerek ya da istemeyerek abinin penisini kaldırdığını ben fark ettim sen de fark ettin mi diye sordu?
Ben: Ciddi misin tahmin etmiştim zaten direk sikime doğru bakıyordu.
Berna: abi ben de bilmiyorum anne çok fark edemedim sadece şakalaşıp oyun oynuyorduk oyun esnasında istemeden bir şeyler olduysa da veya bana dokunduysa hissetmedim. Dedim
Ben: off Fena oldu annem resmen ikimiz de yok diyor umarım bu geceyi unutur ve daha fazla zorlamaz..
Berna: sonra bana dediki abin sonuçta genç bir delikanlı sen de çok güzel bir kızsın istemli veya istemsiz abinle şakalaşırken penisi Kalkmış olabilir bir dahaki sefere daha dikkatli olun. Dedi
Ben: sen ne dedin?
Berna: Ne diyeceğim abi tamam anne diyip geçiştirdim.

Bu konuşmalardan sonra biraz yatıp uyumaya çalıştım ve uyudum sabah kalktığımda işe gitmek için hazırlanırken evde sadece annem ve ben vardık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir