Kız Kardeşimle Maceralarımız – 1

Kız kardeşimle yaşadığımız o muhteşem kamp macerasından sonra artık evimize gelmiştik hiçbir şeyin zaten eskisi gibi olmayacağım artık tahmin ediyorduk ve bu durum bizim için hiç de kötü değil aksine çok da iyi olacağını biliyorduk.

Uzun bir Yolculuktan sonra nihayet eve varmıştık. Geldiğimizde evde bizi annem babam ve ablam karşılamıştı. Bizi gördüklerinde çok mutlu oldular

Annem: sizi çok merak ettik Doğru düzgün iletişime geçemedik telefonunuzu orada çekmiyor muydu
Ben: Evet anne orası biraz sıkıntılıdı o yüzden çok telefon çekmiyor
Berna: Sıkıntı yok anne geldik işte sadece çok yorulduk
Babam: her şey yolunda değil mi bir sıkıntı olmadı
Ben: Yok baba çok güzel geçti bayağı eğlendik Berna da çok eğlendi (dedim ve Berna’ya doğru dönerek sinsi bir gülümseme attım)
Tabi Berna da bana doğru Dönüp aynı şekilde oda bir gülücük attı.
Ablam: Hoşgeldiniz canlarım sizi çok özledim.
Ben: hoş bulduk ablacığım biz de seni çok özledik.
Dedim ve ablama doğru ilerleyip ona da sarılıp öptüm.
Daha sonra ben çok yorgun olduğumu üstümü basımı çıkarıp bir duş alıp uzanmak istediğimi söyledim herkes tamam dedi aynı şekilde Berna da ben de çok yorgunum iyi bir banyo yapıp yatmak istiyorum dedi.
Bizim ev biraz büyüktür maddi durumumuz çok kötü olmadığı için güzel müstakil bir evde kalıyoruz.
Hepimizin kendi banyosu ve kendi odası var ev 4 + 1 olduğu için tüm kardeşlere bir oda düşüyor ve hepimizin kendi banyo tuvaleti olacak şekilde babam bir ev ayarlamıştı bize.
O yüzden herkes odasına çekildi Berna’yla ben odalarımıza Çekildik.
Daha sonra ben odama geçip çantalarımı Boşalttım ve duşa girdim.
Duşta suyun altında hala daha gözümün önünde yaşadığımız şeyler canlanıyor ve onları düşünürken sikim yine hareketleniyordu.
Gerçekten hayatımda hiç böyle bir grup seks yapabilecegimi düşünmüyordum üstüne kız kardeşimle yapabilecegimi hiç Düşünmezdim.

Bunları düşünürken yine sikim kalktı ve 31 çekip boşaldıktan sonra yıkanıp çıktım ve çıplak bir şekilde yatağıma uzandım. Akşam üzeri erken saatler olmasına rağmen yorgunluktan uyuyakalmışım ve sabah annemin kapıyı çalıp beni uyandırmamasıyla uyandım.

Annem: Oğlum hadi kalk kahvaltı hazır gelin de hep beraber güzel bir kahvaltı yapalım.
Ben: Tamam anne kalktım şimdi üstümü giyinip geliyorum.

Resmen çıplak halde uyumuştum kalktım ve üstüme bir şeyler giyinip salona indim sofra kurulmuştu ablam Berrin kız kardeşim Berna annem babam sofradaydılar ben de hemen geçip sandalyemi çektim oturdum ve kahvaltıya başladım herkese günaydın dedikten sonra.

Tam yanımda ablam Berrin oturuyordu benim karşımda da kız kardeşim Berna onun yanında da annem masanın baş tarafında da babam oturuyordu.
Kahvaltı yaparken bacağıma doğru bir ayağın değdiğini hissettim ve kafamı kaldırıp berrine baktığımda yüzüme doğru bakmıyordu ama dudağı ile yarın bir gülücük yapıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir