Karımla Bir İlk 1.Bölüm

Eşimle evliliğimizin artık onuncu yılına gelmiştik evliliğimizin ilk yıllarında ve hatta çıkmaya başladığımız zamanlarda neredeyse her gün seks yapıyor sürekli sevişiyorduk. Son 4-5 yıldır evliliğimiz çok monotonlaşmış heyecan azalmıştı ve ben bunu nasıl renklendirebileceğimiz düşünüyordum. Eşimin sekse karşı tutumu benimkinden çok daha düşük olduğu için bazı konularda çok zorlanıyordum ve onu nasıl bu moda sokarım diye düşünüyordum Ama artık bu cinsel hayatı renklendirmenin vakti geldiğini düşündüm ve yavaş yavaş onunla fantaziler yapmaya çalıştım. Ilk önce bir vibratör alarak ona değişik videolar çektirdim değişik şeyler yaptırmaya çalıştım, vibratörle beraber seks yapmaya başladık bu şekilde sanki iki kişiymişiz gibi bazen fanteziler yapıyorduk. Daha sonra konuşarak da bir şeyler yapmayı tercih ettik seks esnasında sanki başka biriyle seks yapıyormuş gibi eşimle konuşmaya başladık, Bazı gecelerde de eşimi parmaklarımla sikiyor her yerini öpüp okşuyordum ve o şekilde onun boşalmasını sağlıyordum. Ama benim onu izlemem ya da başka bir erkekle beraber eşimi sikmek geçiyordu aklımdan bazen bunu eşime söylediğimde fantezi olarak bana eşlik ediyordu ama kesinlikle gerçek hayatta bunu yapamayacağını söylüyordu. Ama ben bir şekilde bunu yapmamız gerektiğini ve bundan çok keyif alacağımızı düşünüyordum.
Bunu yapmayı çok istiyordum ama bir yandan da kiminle ve nasıl olabilir diye düşünüyordum önce yabancı birim olmalı hiç tanımadığımız yoksa tanıdık biri mi olmalı diye çok kafa yordum. Çünkü İki şekilde de kendi açılarından iyi ve kötü yanları olabilirdi yabancı biri bana sanki daha riskli gibi geliyordu çünkü bir yerlerde bir şeyler anlatıp anlatmayacağını bilememek daha sonra istemezsek yapışıp yapışmayacağını bilememek sıkıntı çıkarır mı çıkarmaz mı bilememek kafamı çok kurcalıyordu, Bu yüzden sanki tanıdık birinin olması benim güvenebileceğim birinin olması ilk denememiz olacaksa eğer daha mantıklı olacağını düşündüm Ve aklıma her zaman her konuyu konuşabildiğim çocukluğumdan beri beraber olduğum her şeyi beraber yaptığım kuzenim geldi.
En azından kuzenimin ağzına sıkı olduğunu bir şeyler yaşarsak eğer aramızda kalacağını ve sır tutabileceğini biliyordum ve daha sonra bir daha böyle bir şey yapmayacak olsak dahi kuzenim rahatlıkla uzaklaştırabileceğimi Milliliğim için ve ilk kez böyle bir şey denemek istediğim için daha mantıklı geldi. Sırada eşimi ikna etmek vardı çünkü eşim çok karşıydı ve bazen fanteziler esnasında kuzenimi söylediğimde ya da ima ettiğimde pek sıcak bakmıyordu.
Bir gün karımla yine sohbet ederken onun çok istediği bir şey vardı ben de aklıma hemen Bu durumu fırsata Çevirebilmek geldi ve eğer sen benim istediğim bir şeyi yaparsan ben de senin istediğin şeyi yaparım diye teklif sundum.
Karımda nasıl bir şey istediğimi sordu Ben de ona eğer grup seks yaparsak ya da seni seks yaparken izlersem ve sonra istersen ben de dahil olurum istemezsen sadece izlerim bunu kabul edersen ben de senin istediğin şeyi yaparım dedim.
Karım önce çok karşı çıktı ne diyorsun sen falan gibi trip atmaya başladı ama ben onla sakin bir şekilde bunun sadece fantezi olduğunu aramızda kalacağını eğlenebileceğimizi zaten pişman olursak bir daha asla yapmayacağımızı hayata bir kere geldiğimiz denemekten zarar gelmeyeceğini tatlı tatlı konuşarak anlatmaya çalıştım benim kararlı ve ciddi olduğumu görünce Bu sefer karım nasıl olacak kiminle olacak gibi sorular sormaya başladı Ben de aynı şekilde her şeyi anlattım kafamdaki düşüncelerimi Ve eşime mantıklı geldi ama yine de nasıl olacağını Yapıp yapamayacağını emin değildi ama o şekilde konuşarak tamam diye karar aldık.
Ben çok geciktirmeden hemen kuzenimle bu konuyu konuştum zaten karımı çok beğendiğini daha önce bir kere dışarda şişe Çevirmece gibi bir oyun oyna oynadığımızda falan sürekli sürekli karımı sikmek istediğini tahmin ediyordum zaten teklifimi duyunca da balıklama atladı.
O da aynı şekilde nasıl olacak gibi SORULAR sordu ona sadece çok temiz olmasını iyice hazırlanmasını ben ayarlılayacağımı söyledim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir