Kız Kardeşim ve Arkadaşlar 7

Bu görüntüyü gören Burak yerinden kalktı ve arkadan kız kardeşimin kalçalarına doğru yaklaştı. Ben meraklı gözlerle takip ederken Burak kız kardeşimin göt deliğini yalamaya başladığını gördüm. Fena bir görüntü vardı Emre alttan kız kardeşime pompalarken şimdi Burak kız kardeşimin göt deliğini yalıyor ve Eminim ki aklındaki Berna’nın götünü sikmekti. Berna resmen inliyor evet Emre çok güzel lütfen duruma devam et Burak sen de durma devam et yalamaya devam et diye inliyordu. Şimdi Burak ayağa kalktı ve sikini yavaşça kız kardeşimin götüne doğru dayadı bunu fark eden Emre yavaşlayıp durdu ve Burak’ın içine girmesini Bekliyordu sanki bir bileni anlamış gibiydiler. İyice tükürük deyip sikinin kafasını Kızkardeşimin göt deliğine doğru bastırmaya başladı kız kardeşim acıyla beraber bir elini arkaya doğru atıp Burak’a yavaş olmasını söylüyordu.

Berna: Lütfen yavaş yavaş yap daha önce hiç arkadan yapmadım. Burak: tamam canım merak etme alıştıra yavaşça gireceğim. Emre: bekliyorum kanka sen içine girene kadar hareket etmeyeceğim yavaşça gir.

Artık Burak kafasını kız kardeşimin götüne sokmuştu ve önce biraz bekledi kız kardeşimin alışması için. Yavaş hareketlerle milim milim kız kardeşimin götüne doğru girmeye başladı birkaç dakika İçinde artık sikinin tamamını kız kardeşimin götüne sokmuştu ve Emre’yle Burak’ın siki kız kardeşimin içinde buluşmuşlarlardı. Şimdi Berna yavaş yavaş hareketlenmeye başladı ve hem Burak’ın hem Emre’nin sikini biraz içine biraz dışına çıkaracak şekilde hareket ettiriyordu. Bunu fark eden Burak’la Emre artık kontrolü ellerine alıp Emre alttan Burak üstten pompalamaya başladılar. Kız kardeşim resmen çığlıklar atıyordu ve deli gibi inliyordu.

Berna:Evet bu muhteşem bir şeymiş buna bayıldım çocuklar sizi çok seviyorum sakın durmayın devam edin bugün resmen ölebilirim muhteşem evet evet.. Diyerek resmen çığlıklar atıp İnliyordu. Bir anda Berna bana dönerek abi o sikini hemen buraya getir ve onu ağzıma sok dedi. Hemen ayağa kalktım ve kız kardeşimin önüne doğru bacaklarıma açıp Emre’nin de üstüne geçerek şimdi tam kız kardeşimin karşısında sikimi ağzına dayadım. Muhteşem bir görüntü vardı kız kardeşim amlı götlü sikilirken aynı zamanda da deli gibi sikimi yalıyordu hatta bazen zevk ve acıyla karışık sikime ufak ısırıklar atıyordu. Bir süre bu şekilde pompalamaya devam ettikten sonra artık Emre dayanamadı ve kız kardeşimin içine doğru boşalmaya başladı. Emre’nin boşalması bittikten sonra hiç şeklini bozmadan Burak’ın işini bitirmesini bekliyordu ve o arada alttan Berna’nın göğüslerini yalayarak Berna’yı uçurmaya devam ediyordu. Berna bu süre zarfında 1-2 kere rahatlıkla orgazm olduğuna şahit oldum ve hala daha sikilmeye devam ediyordu.

Ve artık burak da hareketlerini hızlandırmaya başladı ve o da deli gibi kız kardeşimin götünün içine boşalmaya başladı boşalması bittikten sonra siki küçülülene kadar o şekilde bekledi ve sonra yavaşça içinden çıktı ve şimdi kız kardeşimin amından ve götünden arkadaşlarımın dölleri sızıyordu.

İlk önce Burak dışarıya çıktı ve tahminimce nehire doğru gidip kendini yıkamak istedi daha sonra Emre kalkmak ister şekilde hareket edince Berna bunu anladı ve onun altından kalkmasına izin verdi ve Emre de Burak’ın yanına dışarıya doğru hareketlendi. Şimdi çadırın içinde kız kardeşimle beraber yalnız kalmıştık.

Birinci boşalmadan sonra genelde ikinci boşalmam benim biraz uzun sürer bu yüzden çocuklar gibi henüz boşalma durumuna gelmemiştim. Berna bana dönerek.

Berna: seni de içimde istiyorum ve beni götümden sikmeni istiyorum.

Bunu demesi ile beraber hemen Berna‘nın arkasına doğru ilerledim onu köpek pozisyonunda domalttım sikimin kafasını Berna‘nın götünün ucuna koymamla beraber içinde bulunan Burak’ın döllerini de etkisiyle sikim yavaşça içine kaymaya başlamıştı bile. geçmeden artık sikimin tamamı Berna‘nın göt deliğine girmişti ve ileri geri yaptıkça Burak’ın döllerini resmen dışarıya doğru çıkartıyordum.

Berna: Abi çok iyi seni içimde hissetmek çok güzel Ben: Evet Canım senin de içinde olmak muhteşem çok güzel bir götün var Berna: abi bundan sonra amında götümde senindir ne zaman istersen sik beni. Ben: seni küçük orospum bundan sonra sürekli sikicem seni Berna: Evet abi senin orospunum Sürekli durmadan sik beni.

Artık resmen uçmuş vaziyetteydik kız kardeşimin saçlarından tuttum kendime doğru çektim hızlıca götüne pompalarken diğer elimle götünü tokatlamaya başladım. Hızlı hızlı sikiyordum acı dan ve zevkten kız kardeşim resmen delirmiş vaziyetteydi. Bir süre götünden siktikten sonra içinden çıktım ve yere uzandım kız kardeşim de yuzunu çadırın kapısına dönecek şekilde arkası bana dönük bir şekilde yine kucağıma oturup tam göt deliğinden sikimi içine almaya devam etti. şimdi kız kardeşim ters ata biner şekilde diz kapaklarımdan destek alarak üstümde hop hoplamaya başladı. üstümde hoplaken çocuklar çadırın kapısını açtı ve Berna’nın üstümde Zıplayışını onu götünden sikişiğimi ve büyük ihtimalle zıplayan göğüslerini izlemeye başladılar. Adeta porno izler gibi çocuklar benim kız kardeşimi sikişimi izliyorlardı. Berna da çocuklara nispet yapar gibi evet abi sik kardeşini göster arkadaşlarına kardeşini nasıl siktiğini evet abiciğim çok iyi durma devam et devam et diyerek hem beni hem çocukları resmen çıldırtıyordu. Artık bu manzara karşısına daha fazla dayanacak halim kalmadı be hızlanarak kız kardeşimin götünün içine boşalmaya başladım O kadar çok boşalıyordum ki resmen uzun bir süre boşaldım. Ben durunca kız kardeşim de yavaşlayarak resmen sikimi çıkartmadan sırtüstü üzerime doğru uzandı. Onun göbeğine sarılarak adeta iki sevgili gibi sarılmaya başladık.

Burak: Kanka bir şey diyeyim mi resmen kardeşin de sen de muhteşemsiniz Emre: oğlum hayatımda gördüğüm en iyi sevgili gibi kardeşsiniz. Burak: kanka tatilin bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Emre: Ben de kanka süper oldu

Benim sikim artık küçülmüş kız kardeşimin içinden çıkmış Burak’ın ve benim döllerimi kız kardeşimin kıçından üstüme doğru akmaya başlamıştı. Ve çocuklara doğru bakarak ikimizde gülümsüyorduk. Kız kardeşim yavaşça kenara kayarak ayağa kalktı çocuklara doğru ilerledi bir Burak’ı dudağından öptü bir de Emre’yi dudağından öptü. Daha sonra teşekkür ederim çocuklar gerçekten benim için de muhteşem bir tatil oldu dedi ve çadırdan çıkarak nehire doğru ilerledi. Ben resmen hayatımın seksin yaşamış ve bunu kız kardeşimle yaşamıştım ve üstelik bunu arkadaşlarımla beraber yaşamıştık hepsini kafamda geçirirken üstümdeki dölleri temizlemek için ben de nehire doğru gittim kız kardeşimle beraber birbirimize gülerek üstümüzü yıkadık ve tekrar çadıra döndük.

Çadıra döndüğümüzde Burak’la Emre yataklarına uzanmışlardı yine çıplak vaziyette ben kız kardeşim de çocukların yanına uzanıp üstümüze de bir şeyler örtüp uyuduk.

Sabah kalktığımda Berna yerinde yoktu çocuk hala uyuyordu çadırın kapısından dışarıya çıktığımda Berna dışarıda üstüne bir şeyler Giyinmiş şekilde bize çay ve sandviçlerimizi hazırlamış Şekilde oturmuş bekliyordu.

Ben: Günaydın canım benim Berna: Günaydın canım abiciğim Ben: Nasılsın iyi misin? Berna: her yerim ağrıyor ve tutulmuş vaziyette ama hayatının en güzel gecesini geçirmiş bir kız olarak çok iyiyim abiciğim. Ya sen nasılsın her şey yolunda mı?

Aslında Berna biraz ağzımı yoklamak istiyordu herhangi bir pişmanlığın var mı yoksa ben de mutlu muyum bunu öğrenmek istiyordu.

Ben: Doğruyu söylemek gerekirse ben de hayatımın en iyi gecesini geçirmiş olabilirim. ( Dedim ve gülümsedim)

Bu Berna‘yı mutlu etmişti..

Berna: Buna çok sevindim abiciğim hatta aşkım (Dedi ve gülümsedi) Ben: Evet aşkım bundan sonra hem kardeşim hem sevgilim sayılırsın (dedim ve gülümsedim) Bu Berna‘nın çok hoşuna gitmişti çünkü hem çok iyi anlaşan iki kardeştik sırlarımızı paylaşırdık şimdi de muhteşem bir seks yaşamış iki sevgili gibiydik.

Çocuklar da artık kalkıp yanımıza gelmişti hep beraber sandviçlerimizi yedik ve çayımızı içtik Daha sonra üstlerimizi giyerek eşyalarımız toparladık ve dönüş yolu için her şeyi hazırladık.

Şimdi Berna’yla ben ayrı bir şekilde kendi evimize çocuklarla beraber kendi evlerine gideceklerdi.

Artık her şeyi bambaşka olacak gibiydi Berna çocuklara sarıldı ikisinin de dudağına birer Öpücük kondurdu tekrar teşekkür etti ve yanıma gelip koluma girip Umarım tekrar görüşürüz çocuklar Diyerek onlara cilveli bir şekilde veda etti.

Daha sonra esyalarimizi alip evimizin yolunu tutmaya basladik..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir