Kız Kardeşim ve Arkadaşlar 4

Berna: tamam abi sadece bir Öpücük Oyunbozanlık yapmak yok herkes kurallara uyacak. Ben Berna’ya doğru baktım aslında öpmeyide istiyordum ama emin olamıyordum bende daha fazla uzatmadım ve tamam o zaman dedim. Berna bana doğru yaklaştı ve dudağımdan öpmeye başladı ve ve bir süre sonra dilini ağzıma sokmaya ve dudaklarımı emmeye başladı resmen deli gibi öpüştük, dudaklarımız ayrıldığında cocuklar şok Olmuş gibiydi ama baya hoşlarınada gitmişti. Ben burnaya bu sekilde öpüşmeyi nerden öğrendin der gibi bakınca Berna: abi ilk kez öpüştüğümü düşünmüyorsundur zaten ‘dedi’ Ben: ilk kez öpüşmediğini anladım ama simdi aklıma başka sorularda gelmeye başladı “dedim ve güldüm” Kardeşim ne demek istediğimi anladı ve bir kahkaha atarak aynen öyle abi artık cocuk degilim dedi. Sonra sıra Berna’ya gelmişti, Berna cevirdi ve bana geldi. Berna: doğruluk mu cesaret mi? Ben: doğruluk Berna: beni hiç çıplak gordun mu?

Bu soruya şaşırmıştım baya bir anda kafamda hızlıca hersey gecti ve cevap verdim.

Ben: evet bir kaç sene önce evde dusa girmek icin odanda soyunduğunda kapi aralık kalmıştı ve aradan seni kısa bir sure çıplak görmüştüm. Berna: ooo demek beni izledin. Ben: hayır izlemedim sadece geçerken görmüştüm.

Hemen Berna ve herkes gülüşüyordu bana sinsi sinsi bakıp gülüştüler.

Sonra sıra bana geldi cevirdim ve burak geldi.

Ben: doğruluk mu cesaret mi? Burak: cesaret Ben: çıplak bir sekilde soyun ve dışarı da 5 dakika bekle. Boylece tüm sinekler burak’i yiyecek ve heryeri kırmızı olucak diye söyleyip herkesi güldürmüştüm. Burak hemen ayağı kalktı tisortunu çıkardı sonra sortunu çıkardı ve boxerin üstünden siki yari ereksiyon halde belli oluyordu ve baya iyi duruyordu. Kız kardeşim gözünü burak’in sikine dikmiş kaçamak kaçamak bakıyordu sonra burak dışarı çıktı ve ona bağırdım. Boxerini’da çıkarıp o sekilde kalacaksın gotunu falan hep yesin sinekler diye söyledim herkes kahkahayı basmış gülüyordu.

Burak tamam diyerek boxerını aşağıya indirirken birden siki fırladı resmen siki kalkmış ok gibi bizi gösteriyordu kardeşim gülerek dogrudan sikine ve burak’in yüzüne bakıyordu sonra burak utanarak yavaşça eliyle sikini kapatıp o sekilde 5 dakika dikildi sürekli ahh yandım anam diye bağırdı sinekler hiç acımamıştı.. Tekrar çadıra döndüğünde kız kardeşim o sekilde oyuna devam etki sineklerin ısırdıkları yerler daha cok acısın dedi gülerek.. Bu tabi burak’in isinede geldigi icin tabi canim ederim ne demek dedi ve siseyi eline aldı ve cevirdi. Sisenin ucu Berna’yı göstermişti yine ve burak intikam almak ister gibi baktığı belli oluyordu. Burak: doğruluk mu cesaret mi? Berna: doğruluk Burak: en son ne zaman seks yaptın?

Ben bu soruya sok olmuştum ve bir burak’a bir Berna’ya bakmiştim. Alkolünde etkisiyle artık herkes gevşemiş rahatlamış istediğini sorabiliyor istediği gibi durabiliyordu ve herkes cevabi bekliyordu.

Berna: 1 hafta önce yaptım. Dedi ve güldü

Bu 1 hafta önce dediği mezuniyet partisine gidicez dediği zamandı demek ki partide biriyle tanışıp yada tanidigi biriyle yetmişti..

Burakla, emre ooo diyerek tezahürat yaptı sonra sonra emre burak’a donup Berna senden daha hızlı kardeşim dedi ve kahkaha atmaya başladı buna tabi Berna’da kahkaha atarak karsılık verdi ve gülmeye başladık. Bende artık ortamı kabullenmiş akışına bırakmış kendimi olacaklara ve eğlenmeye vermiştim.

Simdi sıra yine berna‘daydı ve Berna cevirdi emre geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir