Kız Kardeşim ve Arkadaşlar 2

Çadırlarımızı kurmuştuk 2 saat boyunca kürek çekmek bizi gerçekten çok yormuştu eşyalarımızı ayarladıktan sonra Taşınabilir şezlonglarımızı da Güzelce çadırın yanına koyup uzanmaya başladık hem çok yorulmuştuk hem hava gerçekten sıcaktı resmen ter içinde kalmıştık.

Berna çok Terlediğini ve serinlemek için suya gireceğini söyledi ve yavaşça nehre doğru yürüdüğünde arkadan kalçalar adeta muhteşem gözüküyordu Emre’yle Burak gözünü ayırmadan onu izliyordu doğrusunu söylemek gerekirse ben bile dayanamadım ve uzun uzun kalçalarını izledim. Daha sonra Berna suya girdi birazcık yüzdü ve daha sonra sudan çıkıp bize doğru yürümeye başladığında adeta şoka girmiştim. Berna meme uçları sip sivri olmuştu ve bikini üstünden resmen belli oluyordu ayrıca sudan çıkarken bikinisinin altı vücuduna yapışmış çok hafif kenara kaçmış ve am dudağının tam arasına girmişti çıkarken Berna bunu düzeltirken resmen hepimiz am dudağını görmüşdük. Düzelttikten sonra bile resmen amının arasına girmiş ve şekli neredeyse tamamen ortaya çıkmıştı. Kız kardeşim sudan çıktıktan sonra İlerideki bir kayalığım dibine Doğru giderek uzandı ve güneşlenmeye , kendime geldiğimde kendime bir süre kızdım ama manzaraya karşı koyamadım. Kız kardeşim Sudan çıkarken adeta bir playboy posteri gibiydi. Oldukça güzel bir manzaraydı.

Bizim çocuklar da bunu fark etmişti önce burak direk suya atladı ve ardından da yüzerek çaktırmadan kız kardeşimin yanına doğru İlerleyip onunla sohbet etmeye başladı. Daha sonra bu fırsatı kaçırmak istemeyen Emre de hemen suya atladı ve o da hemen Berna’nın yanında yerini aldı. Bu durum beni hem çok güldürmüştü hem de kızdırma gibi garip bir duyguya sokmuştu.

hem güneşlenip hem sohbet ettikten sonra bir şeyler yemek ve ateşi yakmak için hep beraber çadırın yanında tekrar toplandık. Neredeyse akşamüzeri olmak üzereydi ve gerçekten hiç kimseyi görmemiştik neredeyse hiçliğin ortasındaydık sanki sadece biz var gibiydik.

Üç erkek ve tek bir kız bu durumdan kız kardeşim gayet memnun gözüküyordu çünkü üniversiteye başlayacak ve daha şimdiden tüm erkeklerin ona ilgi gösteriyor olması onu çok mutlu ediyor gibiydi.

Ateşi yaktık bir şeyler yedik ve bayağı bir kirlendik çok kirlendiğini ve nehirde yıkanacağını söyledi ve bir havlu ve şampuan aldı. Gittiği nehir kenarı sadece 50 metre uzaktaydı. Havluyu indirdi, sonra bize baktı. Daha sonra bikinisinin üst kısmını çözdü ve bir dalın üzerine astı. Aynısını Bikini altı içinde yaptı nehrin içindeydi ama resmen şu an çırılçıplaktı. Bize doğru döndü ve siz bu şekilde pislik içinde mi kalacaksınız Çürük yumurtalar diye bağırdı. Bunu duyan Burak’la Emre hemen şartlarıyla suya daldılar. Şimdi hepsi Hepsi suyun içindeydi Berna’ya çok fazla yaklaşmıyorlardı benim olmamdan dolayı ama yine de uzaktan bile olsa Berna’nın suyun içinde çıplak bedeni neredeyse belli oluyordu. ‘nın bu kadar rahat olmasına ve bu şekilde ilgi toplamaya çalışmasına şaşırdım ne Yapmam arasına gidip gelirken akışına bırakmayı ve kız kardeşim ve benim Sadece eğlenmemizi istediğimize karar verdim. Berna ileriden bana bağırdı. Berna: Abi istersen artık elbiseni çıkart ve suya gir pislik içindesin. Bir anda kendime geldim ve suya atladım çocuklarla bernaların arasına girebilmek için Berna’ya doğru yüzdüm. Berna’ya yaklaştıkça resmen sikim kalkmaya başlamıştı ve Berna’ya yakın bir yerde durdum. Berna bana abi istersen sen de şortunu çıkartabilirsin dedi. Sanki bir anda bana komut gibi geldi ve çocuklara doğru baktım daha sonra şortumu çıkarttım ve ben de onun yanındaki dala doğru yüzerek şortumu dala astım şu an resmen Berna’yla yan yan yandık. İkimizde çırılçıplaktık ve şampuanlanmaya başladık. Berna biraz suyun üstüne çıktığında resmen göğüslerini net bir şekilde görebiliyordum. Çocuklar resmen yıkanmak bahane Berna’yı izlemekten ihale olmuşlardı. Berna saçlarını durulamak için suyun içine daldı ve çıktığında bütün su kafasından göğüslerin den aşağıya doğru akarken muhteşem bir görüntü vardı. Bu göğüsleri büyük ihtimalle çocuklar da görmüştü ama ben orada olduğum için hiçbir hamle yapamadılar ben orada olmasaydım büyük ihtimalle çoktan Berna’ya saldırmışlardı.

Kız kardeşim bana şampuanı Uzattı ve benim de yıkanma mı yoksa çadırda pis kokunla benimle yan yana yatamayacağını söyledi, de onu dinleyip hemen şampuan aldım ve her yerimi yıkadım. Daha sonra Berna Yavaşça uzanıp önce havluyu aldı her tarafını sardı ardından bikinisini aldı ben de şortma doğru ilerlerken yeni yıkanmış ve duranmış olduğum için sikimin kalkmamış olmasından memnundum ama hareket ettikçe ereksiyon olmaya başlıyordum ve bunu Berna’ya çaktırmadan hemen şortumu aldım ve Önlü arkalı bir şekilde Berna’yla sudan Çıkmaya başladık.

Sudan çıkarken Berna çocuklara doğru baktı çocukların resmen kalkmış olan sikleri belli oluyordu Berna Onların sikine doğru kısa bir bakış attı Ve sonra gülümseyerek sudan çıktık. resmen çocuklara gizli gizli kur yapıyordu ve onları kudurtuyordu kız kardeşimin bu kadar farklı davranabileceğini tahmin etmiyordum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir