Muhafazakar Sevda 2. Bölüm

Numaralarımızı aldıktan sonra ben orayı terkettim. Yolda giderken başıma nasıl bir ihale aldım onu düşünüyordum derken aklıma birden bire böyle bir buluşmayı neden kabul etti ki sorusu takıldı. Acaba Ferhattan alamadığı şeyleri benden mi almak istiyordu. Yoksa dostane bir buluşma mı olacaktı. Bu soru benim aklıma takıldığı için artık sikim beynimi ele geçirmişti peş peşe sigaralar yakıyor olabilecek senaryoları düşünüyordum. En sonunda kafamda bir plan canlandı ve aramızda sex olabilme ihtimaline karşılık bir hazırlık içersine girdim. Geçenlerde çarşıda bir elektronikçide 3lü prizin içine monte edilmiş gizli kameralar görmüştüm. Hemen gidip onlardan 2 tane aldım. Daha sonra üniversiteye yakın bir yerde yarın için günlük kiralık daire tuttum. Bu harcamalar bana 1500 tlye mal olmuştu. Cumartesi sabahı oldu ben o gün en şık kıyafetlerimi giydim saçlarımı yaptım en güzel parfümümü sıktım ve birkaç hazırlık yapmak için tuttuğum daireye gittim. Gizli kameraların birisini banyoya diğerinide yatak odasına kurdum. Bu hazırlıkların başlangıcında bile olabilecek sikişi düşünüp iyice azmıştım ve bir posta 31 çektim. Neyse buluşma saatlerine yakın Sevda ablaya üniversite kampüsünün oralarda gençlerin takıldığı ve biraz gürültülü olan bir cafenin konumunu gönderdim. Amacım burada kendisini rahatsız hissedip daha sakin bir yerlere geçmek istemesiydi. Ben buluşma yerine gittim ardımdan o da geldi normal tokalaştık falan. Aşırı makyaj yapmamıştı sadece o ince dudaklarına parlatıcı sürmüş birazda allık sürmüştü.

B: Daha önce geldin mi abla buralara?

S: Yok ablacım ya bizim yaşlara göre değil buralar baksana hep gençler dolu.

B: Abla sen yaşına çok takılıyorsun ya genceciksin genceciksin alışırsın birazdan.

Çay kahve sohbet muhabbet derken sanırım planladığım gibi mekan onu biraz germişti. Çevredeki insanlar bizim masaya baktığında orta yaşlarda başörtülü bir kadın karşısında genç yakışıklı bir çocuk aile gibi de değiller ne ayak bunlar diye muhakkak düşünmüştür.

B: Abla sen galiba sevmedin burayı istersen başka yere gidelim.

S: Valla ablacım çok gürültülü ben alışık değilim kalkalım artık bu kadarı bile çok iyi geldi çok sağol.

B: Abla olur mu ya daha saat 2 yine eve gidip koca gün boş boş oturacaksın. Bak eğer istersen benim buraya yakın bekar evim var. Sana çay demlerim ben biraz Ferhat abinin dedikodusunu yaparız.

İşte planın en kritik noktalarından birisi burada hayır derse kadını zorla eve götüremem ve herşey başlamadan bitmiş olur.

S: Bilmem ki

İşte beklediğim cevap diyebilirdim buna kesin bir şekilde reddetmedi. Burada yine efendilik modumu açıp sempatiklikle ikna edebilirdim.

B: Gel gel korkma zehirlenmezsin yaptığım çayla . Dedim gülerek

“İyi madem yakınsa gidelim”dedi. O kendi jeepine bindi bende kendi arabama bindim beni takip etti ve eve vardık. İçeri girdik biraz içeriyi süzdü ve değişik bir konsept yapmışsın dedi. Bende yok abla ya hazır eşyalı daire ya ben düzmedim içeriyi dedim. Üstündeki pardesüyü çıkarırken hemen atıldım omuzlarından aldım ve askıya astım.

B: Abla geç rahatına bak bende çayı demleyeyim.

S: Tamam ablacım lavabon müsaitse kullanabilir miyim?

B: Tabi abla hemen 2. Kapı.

O banyoya girer girmez hemen telefonu açtım bluetoothla yerleştirdiğim gizli kameraya bağlandım. Amacım onun işemesini falan görmek değildi. Ayna karşısında neler yapacağıydı. Ki beklediğim gibi de oluyordu. Aynaya bakıp dudaklarındaki parlatıcıyı kontrol ediyor bluzunu çekiştiriyor başörtüsünü düzeltiyordu. Şuana kadar herşey aklımdaki gibi ilerliyordu kafayı yemek üzereydim. Ama konuyu sikişe nasıl bağlayacaktım. Bir an herşey terse dönerse nasıl reaksiyon verecektim. Ya o herşeyi masumane bir şekilde görüyorsa. Kafamın içinde milyon tane soru birikmeye başladı. Sevda banyodan çıktı mutfağa yanıma geldi.

S: Hadi bakalım senin elinden çay içmekte varmış Enes efendi göster marifetlerini.

B: Umarım beğenirsin abla herşey senin için valla

S: Çok incesin keşke bazıları da senin gibi olsa.

Bunu derken kocası Ferhattan bahsediyordu. “Bu konuları içeride konuşuruz abla”dedim. Çayın olmasını beklerken salonda

B: Eeee anlat abla ne bu derdin noluyor sana

S: Ne olacak işte bizim Ferhat halt yemeleri. O para pul ile her şeyin güzel olabileceğini zannediyor.

Yalandan onun dertlerini önemsiyormuş gibi hareket ediyordum 3lü koltukta yan yana oturuyorduk aramızda bir oturmalık boş yer vardı.

B: Bu belki özel olacak ama sana şiddet mi uyguluyor?

Aslında o bilmesede cevabını bildiğim soruları soruyordum. Maksat onun dertlerine yalandan ortak olmak.

S: Yok canım dayak falan atamaz ona cesaret edemez de başka şeyler var işte..

B: Abla maksat anlatıp kendini rahatlatman merak etme burda konuşulan burada kalır.

S: Sana inanıyorum Enes ya.. Ferhat abin beni ara ara aldatıyor.

B: Hadi yaaa. Hiç anlamıyorum bu adamı ya ne güzel ailen var gül gibi eşin var Allahtan daha belanı mı istiyorsun.

S: İşte durumlar böyle olunca artık birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz. O bana pahalı kıyafetler arabalar alıyor diye herşeyi sineye çektiğimi düşünüyor ama bende insanım.

Konuşma böyle seyrederken müsaade isteyerek çay doldurmaya gittim. Mutfakta nasıl bir yol izlemeliyim diye düşündüm. Karıyı iyice depresyon moduna sokup olacak işimize çomak sokmayalım diye düşünmeye başladım. Konuyu direk cinselliğe en son ne zaman birlikte olduklarına bağlayamazdım. Sevda her ne kadar bekar birinin evine girmişte olsa öyle veya böyle dindar ve biraz ketum bir kadın. Neyse çayları aldım içeriye geçtim. Yaptığım çayı beğenmişti. Benim özel hayatımla alakalı sorular soruyordu ama ben topu her defasında ona geri atıyordum. Parfümü burnuma harbiden güzel gelmişti. O çirkin dediğim kadın bu sefer gözüme alımlı çalımlı gelmeye başladı. Tabi o konuşurken ben bilinçaltımda onu şekilden şekile sokup sikiyordum. Yaklaşık 40-45 dk geçti saat 3e yaklaşıyordu. Bu birazdan kalkıp gitmeden bir hamle yapmalıydım.

B: Abla senin bu parfümün neymiş böyle ya evin içini cennet bahçesine çevirdin resmen.

S: Hahahahaha sağol canım beğendin mi gerçekten

B: Yani insanın aklını başından alır bu..

Bunu dedikten sonra imalı bir şekilde baktım. Galiba o da artık konunun nereye varacağını az buçuk anlar gibi oldu. “amaaan yok canım bildiğin parfüm işte” diyerek konuyu geçiştirmeye çalıştı ama karar verdim buradan yürümeliydim.

B: Abla yakından koklayabilir miyim bu parfümdeki notalar neymiş böyle eğer unisex ise bende alırım.

İnceden yutkundu ve olur şeklinde kafa salladı.

Boynunun sol tarafına doğru yaklaştım başörtüsüne 1-2 cm kala kokuyu içime çektim ve sikim demir gibi olmuştu. Onu ürkütmeden romantik bir şekilde yaklaşmaya karar verdim.

B: Çok güzel kokuyorsun..

Dedikten sonra kafamı çekerken tamamen istemsiz bir şekilde yanağına yumuşak bir öpücük bıraktım. Anında kıpkırmızı olmuştu biraz kendini geri çekti ama bağırıp çağırmadı.

S: Napıyorsun sen kendine gel

B: Ben gayet kendimdeyim. Olan sana oluyor yaşlıyım diyorsun ama daha gençsin Ferhat abi milletle zevk yaşarken seni yapayalnız bırakmış.

S: Yine de bu yaptığımız doğru değil. Benim çocuklarım var ailem var onların yüzüne nasıl bakarım.

B: Sevda abla seni anlıyorum ama bu yaşananlar onların gözü önünde olan şeyler değil. Ayrıca burada sana zorla hiçbir şey yapmam yaptırmam. Dostane bir şekilde buluşmuşken senin bu durumundan dolayı sana alıcı gözle baktım ve sende kendinin farkında değilsin sanırım.

S: Enes ben lavaboya gidicem

Lavaboya gider gitmez hemen açtım kamerayı uzun uzun düşünmeye başladı derin bir nefes verip yanıma geldi.

S: Bak bir duyan olursa..

Derken ayağa kalktım ve ellerinden tutup koltuğa oturttum.

B: Hiç kimse duymayacak bilmeyecek hissetmeyecek. Merak etme bu yalnızca senin değil benimde sonum olur.

Belki de cümlenin sonu olumsuz bitecekti ama sanırım bir şekilde manipüle etmeyi başarmıştım. İyice yanına sokulup dudaklarının kenarına yine bir yumuşak öpücük bıraktım. Hafif hafif kafasını yana çeviriyormuş gibi yapsada istediğini anladım. Sol elimle çenesini yüzüme çevirip dudaklarını öpmeye başladım. Gözlerini yummuş hareketsiz duruyordu. Elleri aşağıda dudaklarında hiçbir hareket yoktu sanki bir heykelle öpüşüyordum. Sanırım içinde fırtınalar kopuyordu ve bir karar verecekti.

B: Kadınlığını yaşamak istemiyor musun?

Dedim fısıldayarak ve kafasını onaylar biçimde salladı. Tekrar dudaklarına yaklaştım bu sefer o da karşılık veriyordu. Başörtüsünün arkasından tutup kafasını arkaya yatırdım. Öpüşmeyi bilmiyordu dilini ağzımın içine sokup duruyordu. Sol elimi göğüslerine atıp okşamaya başladım. Sevda derin derin burnundan nefes vermeye başladı onun zevk alması benide azdırıyordu. Elimi aşağı doğru indirip saten pantolonunun üstünden amını yokladım hemen o zevkle kendini yukarı doğru kastırdı. Daha sonra onun elini tutup sikimin üstüne koydurdum. Pantolonun üzerinden sıvazlamaya başladı ama tam randumanlı yapamıyordu. Koltukta öpüşürken sağ kolumu beline sardım sol elimlede bacağından kavrayıp kucağıma oturttum. Kucağımdayken başörtüsünü söktü aslında kafasında durmasını istiyordum ama ilk etapta ipleri onun eline vermeliydim. Daha sonra ben alttan bluzunu tutup çıkarttım kucağımda altında pantolon üstünde sadece siyah sütyen şeklinde duruyordu. Bu sefer o direk dudaklarıma yapıştı. Deli gibi öpüşürken kalkmış sikimin üzerinde yılan gibi kıvranıyordu. Elimle sütyenini açmaya çalışıyordum ama bir türlü beceremiyordum. Sonra o kendisi sütyenini açtı. Açar açmaz Orta boyda hafif sarkık memeler karşımdaydı dudaklarından yavaş yavaş boynuna indim ben boynunu emerken kafasını iyice yukarı dikiyor yalamalarımdan ekstra zevk alıyordu. Daha sonra memelerine indim kafamı memelerine daldırdım fütursuzca emip yalıyordum. Sevda “ohh ohhhfffff” şeklinde inliyordu. Götünden kavrayıp kucağımda hemen yatak odasına götürdüm. Kucağımdayken yatağa fırlattım ve bacaklarının arasındayken onunla öpüşmeye deli gibi öpüşüyorduk. Artık bir karar vermişti ve dönüşü olmayan bir karardı. Öpüşürken bir yandan sol elimle pantolonun üzerinden amını deli gibi okşuyordum. Dudaklarından yavaş yavaş sıyrılıp yalaya yalaya aşağı doğru iniyordum pantolonunu çıkarttım düz siyah bir külot giymişti. Külotu da vahşice çıkarttım ve ona bekle burda dedim mutfağa gittim bir koşu. Şaşkınlıkla bakarak” nereye gidiyorsun noldu” diye sorular yöneltirken sabahtan ayarladığım buz kabından bir küp buzu alıp ağzıma attım internette görmüştüm buzu kadınların amına sürtünce deli gibi zevk alıyorlardı. Hemen sokuldum bacak arasına o hafif tombul selülitli bacaklarını araladım ve ağzımdaki buzla Sevdanın amını yalamaya öpmeye emmeye başladım. Sevda “ayyhhh içimmmm.. bayılıcammm..” diyerekten kendini geri atmaya çalışıyordu ama nafile iki elimle bacaklarına tutunduğum için kıpraşsada bir yere gidemezdi. Sımsıcak amcıgının içini buz gibi ağzımla tecavüz ediyordum resmen amını yalarken kafamı sağa sola sallayıp burnumdan nefes veriyordum. Sevdanın kalbi artık neredeyse patlamak üzere gibiydi kafamı kaldırıp ona baktığımda yılan gibi kıvranırken bir yandanda bir eliyle memelerini ovuşturuyordu. Zevk içinde kıvranırken”hadi artık lütfen sik artık dayanamıyorum” diye inliyordu. Amacım ona tatmadığı zevkleri yaşatıp benim sex kölem olmasıydı. Artık bende amını yalamaktan yorulmuştum en son kasıklarından bacaklarının içini öpüp ayağa kalkıp doğruldum pantolonumu çıkarttım ve taş gibi olan sikimi kavrayıp Sevdanın amının üzerinde yukarı aşağı sürtüyordum hafifçe kafasını sokar gibi yapıp geri çekiyordum. Sevda sanırım boşalıyordu çünkü tir tir titremeye başladı”hadi gir içime girr”diye yalvarırken.

B: İstiyor musun bu yarrağı?

S: Ihhh evet evet istiyorum hadii

B: İstiyorum aşkım istiyorum kocam de o zaman.

Dedim sert bir tonla.

S: İstiyorum ıhh aşkımmm istiyorummm.

Bende artık dayanamayıp sikimi Sevdanın amına sokmaya başladım o sırada”oohhh”dedi içten bir şekilde. Büyük bir hınçla bacaklarını omzuma alıp iyice yüklendim götüde iyice havaya kalktığı için daha rahat bir şekilde sikebilecektim. Önce hızlı ve sert bir şekilde sikmeye başladım Sevda “ahhh aahhhh ohhhhh harikaa ahhhh “ diye inliyordu ince ince. Bu pozisyonda iyice yorulmuştum sikimi çıkarttım kalk Sevda domal çabuk dedim. Hemen toparlandı ve domaldı o basenli koca götü karşımdaydı iki elimle ayırdım önce şöyle bir baktım baktıkça iştahlandım. Aslında hayatta yapmam diyeceğim şeyi yaptım o an Sevdanın göt deliğine dil attım Sevda irkildi öne kaçar gibi oldu.”Ne yapıyorsun Enesss” sikim zevk sularıyla dolup taşmıştı elimle bir daha sıvazlayıp Sevdanın amına geçirdim iki elimlede koca götünden yakaladım ileri geri şap şap sikiyordum götü büyük ve etli olduğu için her çarpışmada inanılmaz sesler yankılanıyordu. Birkaç dakika bu şekilde siktikten sonra bende kendimden geçmiş bir halde “Aşkım boşalıcamm”dedim Sevda hemen kafasını geri çevirip”İçime olmaz korunmuyorum dışarı boşal”dedi. Ürkmeyeceğini bilsem bütün döllerimi amının içine atardım ya köprüden geçene kadar ayıya dayı diyecektik mecbur. Boşalmama çok az kalmıştı” kalk aşkım dön bana” Sevda toparlandı dizlerinin üzerinde bana doğru döndü. Sol elimle sert bir şekilde çenesinden kavradım bunu iyice sıktım yanaklarından o kadar sert tuttum ki ağzını kapatamıyordu sağ elimle de yüzüne bakarak 31 çekiyordum.

S: Nabıyorsun ? yüzüme boşalma üstüm başım batar.

Çenesini tuttuğum elimle tatlı sert yanağına bir tokat atıp “işime karışma”dedim onun bana karşı gelmesi beni daha çok sert şeyler yapmaya zorluyordu hiç aklımda yokken yüzüne tükürdüm ve boşalmaya başladım ama ne boşalmak oluk oluk döllerim Sevdanın dudaklarına yüzüne gözlüğüne saçlarına her yerine bulaşmıştı. Sikimin ucundaki dölleri en son ağzına sürtmek isterken hışımla kafasını çevirdi ve elimden kurtuldu olduğu yerde durdu. Karışık hisler içerisindeydi eminim sikildiği için mutluydu ama en sonda yüzüne tükürmem ve boşalmam biraz moralini bozmuştu sanırım. Yatağın yanındaki komidinde duran kağıt havluyu alıp ellerimle yüzünü silmeye başladım. Yavaş yavaş siliyordum o esnada “Beni ne duruma soktuğunun farkında mısın kendimi bir çöp gibi hissettim”. Eşler birbirlerini azdırmak için böyle şeylerde yaparlar dedim ona sonra peçeteyle dudaklarını sildikten sonra”Hem bak az önce boşaldığım bu dudakları aşkla öpüyorum hala” diyerek dudaklarına öpücük kondurdum. Bu hamleden sonra yumuşamış olacak ki” ne bileyim ben böyle şeyleri hiç yaşamadım. Bizim Ferhat abinle ilişkimiz çok sıradan az önce yaptığımız bir çok şeyi daha önce hiç yapmadık.” Ellerimle yanaklarını okşayıp “yatakta hiçbir zevk tek taraflı olmaz ikimizde zevk alacağız yaşadıklarımızdan merak etme” dedikten sonra banyoya gidip elimi yüzümü yıkayacağımı söyledim ve kalktım yataktan banyoya doğru evin içinde dal taşak yürümeye başladım. Aynaya baktığımda tüm vücudum ter içinde yüzüm kıpkırmızıydı buz gibi bir suyu yüzüme çaldıktan sonra duş başlığını açıp 5-10 saniye sikime su tutup temizledim. Banyodan çıkıp tam içeriye girecekken bir baktım o esnada Sevda iç çamaşırlarını giymiş pantolonunu giymek üzereyken

B: Hayırdır niye giyiniyorsun

S: E yaptık işte bitti giyiniyorum nolmuş

B: Saat daha erken.. hem yapmışsak nolmuş ben doymadım belki..

Bunu duyduktan sonra pantolonunu yatağın üzerine bırakıp iç çamaşırlarıyla salona geçti. Ben mutfaktan 2 bardak su kapıp yanına geçtim. Kana kana içti bu suyu hatta içerken ağzından taşırmıştı falan baş parmağımla dudağının kenarındaki suları silip yine dudağının kenarına bir öpücük bıraktım. Bu sırnaşmalara bir şey demesede eminim ki bu romantik tavırlar hoşuna gidiyordu çünkü senelerdir kocasından görmediği aşkı romantikliği sexi şurda bir günde benden görmüştü.

B: Eee anlat bakalım nasıldı neler hissettin

S: Bu hayatıma kadar yaşadığım en iyi sevişmemdi inkar edemem ama bana bir orospu gibi davranman hoşuma gitmiyor.

B: Bak Sevda eğer istediğin Ferhat gibi ayda bir kere 3-5 dakikada sikip bırakmaksa onu yapan zaten kocan var. Eğer istemiyorsan bundan sonrası olmaz. Bu evin içerisinde dışarıdaki sen ve ben yokuz burada söz sahibi benim sikişirken benim dediklerim olur.

S: Yaa tamam Enes daha önce hiç yaşamadığım için garip geldi alışkın değilim kusura bakma.

Yanına sokuldum iyice sol koluma omzuna attım kendime yaklaştırdım elimle çenesinden kendime doğru kaldırdım kafasını ve öpüşmeye başladık yavaşça. Kendimi azdırmaya çalışıyordum onu sanki dünyanın en güzel en seksi karısı gibi düşünmeye çalışıyorduk evet sikişiyorduk ama kadın gerçekten güzel değil ve sikişmeyi geçtim öpüşmekten bir haberdi. Öpüşürken kafamı geri çektim Sevdanın gözleri yarı kısık dudakları büzüşük şekilde yarım kalmış gibi tekrar onu öpmemi bekliyordu. Elimle kafasından bastırıp sikime doğru yöneltmeye çalıştım biraz yaklaştıktan sonra

S: Aaa hayır ben beceremem onu hem tiksinirim.

B: Tiksinirim mi ben az önce senin amını götünü yaladım tiksindim mi Sevda saçmalama

S: Ya gerçekten beceremem

Dinlemedim bacaklarımı açtım onuda yere diz çöktürüp saksoya başlattım. Dediği gibi de beceremiyordu dudaklarını içe katlayıp sakso çekmeye çalışıyor bir yandan dişleri değiyor derken iyice libidom düşmeden kaldırdım bunu yanıma oturmasını söyledim. Gittim telefonumu aldım telefonu elimde görünce şaşırdı”noldu niye telefonu aldın” diye sordu “bekle göstericem”derken telefonu elimden alıp galerinin nerede olduğunu sordu anladığım kadarıyla onu gizlice fotoğraf çekip çekmediğimi görmek istiyordu telefonu elinden almadım galeriyi gösterdim girdi fotoğraflara baktı hatta son silinenlere baktı onunla alakalı hiç bir şey göremeyince güveni yerine geldi ve telefonu bana tekrar uzattı” hadi göster bakalım ne göstereceksin” ben hiç bir şey demeden bir tane sakso videosu açıp izlettim nasıl sakso çekebileceğini ilk seferde bu kadar iyi çekemesende zamanla becerebileceğini söyledim. Pornoyu izlerken Sevdanın ağzından”adamın ne büyük şeyi varmış” kelimeleri döküldü yanağına orta şiddetli bir tokat daha attım “bizim ki neyine yetmiyor orospu”dedim.”ben orospu değilim sözlerine dikkat et Enes” Dönüp dolaşıp aynı yerlere takılıyorduk az önce benimle katır gibi sikişen karı bir orospu kelimesine takılır oldu. “orospu olsanda benim orospumsun” diyerek izlediklerini uygulamasını istedim. Gerçekten dediklerime içerlenmiş olacak ki gözleri dolu dolu sikimi ağzına aldı ileri geri yalamaya başladı arada çıkartıp diliyle komple dil atıyor ben ona vakumlayarak yalamasını söylüyorum dediklerimi yerine getirmeye çalışıyor birkaç dakika geçtikten sonra sikimi ağzından çıkartıp “e hadi ağzım yoruldu boşal” dedi “ seni sikmeden ne boşalması yavrum” deyip eğilip dudaklarına öpücük kondurdum yatak odasına geçmesini söyledim kırıta kırıta yatak odasına geçti bende hemen arkasındayım tam yatağa doğru uzanacakken kolundan kendime çektim yine bir öpücük kondurduktan sonra dudaklarına iki elimle onu sırt üstü yatağa ittim bu sefer ayak bileklerinden başlayarak öpücüklerimle tüm vücudunu gezmeye başladım. Sırtımı baza başlığına vererek yatağa uzandım Sevdayı kucağıma aldım külodunu yana sıyırırak sikimi amına yerleştirdim daha sonra külodu o kadar kalındı ki sikimi acıtmaya başladığı için çıkartıp fırlattım bir yandan sütyeni de çıkardım Sevda sikimin üzerinde ileri geri giderken bende göğüslerini yalıyordum miss gibi kokuyordu teni Sevda kendini o kadar kaptırmıştı ki “offf offff çok güzel çok güzel ahhhh” şeklinde kulağıma doğru inliyordu götüne semsert bir şaplak atmıştım “aahhh yavaşşş” dedi sadece kısık bir sesle Sevda. Şimdi onu aynı pozisyonda ters çevirmeliydim ki yerleştirdiğim gizli kamera yüzünü net görsün. Onu kaldırıp ters bir şekilde diz çöker vaziyette sikimin üstüne oturttum o yine üzerimde aşağı yukarı gibi gelirken bende bir yandan arkasından vücudunu ellerimle yavaşça okşuyorum bir yandan onu inceliyordum. Sevdayı fantezi oyuncağım yapacaktım bunu kafaya koymuştum. Boşalacağımı anlayınca onu üzerimden kaldırdım bende ayağa kalkıp bu sefer sikimi ağzının içine verdim sakso çekerken çenesinden tutup yüzüme bakması şeklinde uyarır gibi kafasını yukarı kaldırdım. Onun o şekilde gözlerime bakması boşalmama yetmişti. Kafasını iyice bastırıp tüm döllerimi ağzının içine doldurmuştum. Biraz tiksinde döllerimi yutmuştu. Sevdayla ilk buluşmamızda bunları yaşamıştık ve bugünün sonuna gelmiştik saat daha geç olmadan eve gideceğini söyledi bende çok karşı gelmedim hem yorulmuştum hemde bu olanların hepsinin kritiğini yapmam gerekti. Sevda giyindi hazırlandı onu yolcu edeceğim esnada benimle vedalaşmadan direk kapıya yöneldi.

B: Ne o elveda öpücüğü yok mu?

Bunu dedikten sonra yanaklarıma tokalaşmak için uzandı ama yanağından tutup dudaklarına up uzun bir öpücük bıraktıktan sonra kıçına hafif bir şaplak atıp evden uğurladım. Bacaklarım sikim taşağım her yerim ağrıyordu. Bir gece daha burada kalayım dedim hemen dışardan bir pizza siparişi verdim o gelene kadar da sıcak bir duşun iyi geleceğini düşünüp sıcacık suda duşumu aldıktan sonra artık görüntüleri izleme vaktiydi. Görüntüler beklediğimden çok çok daha iyidi ayrıca insanın kendi pornosunu izlemesi de ayrı keyifliymiş. Bu görüntüleri alma nedenim ne Sevdayı şantaj etmek ne de bunlara bakıp 31 çekmekti sadece kendi götümü sağlama almak için bunları kaydettim çünkü yarın öbür gün işler tersine döndüğü zaman bu orospu beni zorla sikti der işin içinden kendi kurtarırdı. Hemen kayıtlardaki gereksiz kısımları sildim kalan bölümleri de bir birine ekledikten sonra kaydettim. Sevda bana ters bir hamle yapmadığı sürece bu görüntülerden asla haberi olmayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir