Zevk Dolu Bir Hayat #39

Bir süre sonra Ayla Hoca’da girdi sınıfa ve yerine oturup dersi işlemeye başladı.Teneffüs zili çaldığında herkes ayaklanmış ben sıramda arkamı dönmüştüm bu sefer erkek arkadaşlarımın yanına gitmemiş onlar kapıya gelip Ece ile konuştuğumu görüp kaş göz yapmışladı.Bunu Ece`de fark etmiş olacak ki bana bakıp cilveli gülüşünü gösteriyordu.

Ece:Yaa sizinkiler gıcıklığa başladı bile.(Gülerek)

Ben:Bizimkiler öyle ya güzel biri ile konuştuğumu görünce.

Ne ben daha az önce ne demiştim güzel mi demiştim.Bunu sena duysa beni orada boğazlar öldürürdü.Ama sena olmadığı için sabahın azgınlığı üstümde olup senanın olmamasının gazı ile böyle konuşuyordum.

Ece:(Benim sözümü duyup yanakları kızarıp gözlerini kaçırıyordu.)G g güzel miyim?

Ben:Evet değil misin?

Ece:Teşekkür ederim.

Ben:Rica ederim.

Bu kızın utanmış hali bile çok tatlıydı.Kız bu yaşta olmasına rağmen hala bebek gibiydi böyle birşey olamaz ya. Biz sohbet ederken zil çalmış biz yine yerlerimizi almıştık.Bu sefer ki dersimiz Ece`nin annesineydi.Ece annesinin öğretmen olmasını hiç sevmiyordu ders konularında sorunu olmuyordu ama herşeyinide görüyordu.Bu yüzden rahat davranamıyor gibiydi zaten. Biz klasik sıkıcı matematik dersini işledikten sonra teneffüs zili çalmıştı.Zil çaldığında.Yan sınıftan birisi yanıma gelmişti.

Öğrenci:Emre Ayla Hoca seni odasında bekliyormuş.

Ayla neden beni çağırıyordu ki?

Yine rehberlik odasına doğru gittim kapı kapalıydı kapıyı tıklattım.

Ayla:Geellll.

Ben kapıyı açıp içeriye doğru girdim.

Ayla:Emrecim kapıyı kilitle.

Ben arkamı dönüp kapıyı kapattım ve kilitledim.Geçip yine yerime oturdum.

Ben:Hocam beni çağır mışsınız.

Ayla:Evet Emrecim seninle bir kaç konu hakkında konuşacağım.

Ben:Tabi ki hocam ne konuşacağız.

Ayla:Oğlum sen cidden ayakları çok mu seviyorsun?

Ben:Yani öyle söylenebilir.

Ayla:Peki senden birşey istesem.

Ben:Tabi ki hocam ne gibi.

Ayla:Emre biliyorsun bütün gün burada sürekli dersteyim ayrı olarak bide rehber öğretmeni olmadığı için beni yerine koydular.Çoğunlukla ayaktayım ve biraz rahatlamaya ihtiyacım var.Hem biraz sen rahatlarsın hemde ben rahatlamış olurum uzun bir süreden sonra.

Ben:Nasıl bir rahatlatma hocam?

Ayla evli değildi ne sex yapıyor ne de biri ilgi göstermiyor olmalıydı.

Ayla:Yani ayaklara ilgi duyduğun için ayaklara masaj yapmayıda biliyor olmalısın.Hemde en iyisinden.

Ben:Yani hocam siz benim öğretmenimsiniz bu bize yakışır mı?

Ayla:Emre benim evli olmadığımı biliyorsun ve bana yardım edecek ne kocam ne de yakınım var sadece istediğim biraz masaj daha fazlası değil bundanda birşey olacağını sanmıyorum.

Ben:Öğretmenim öyle diyorsanız peki yardım edeyim.

Ayla:Teşekkür ederim emrecim.

Ben:Hocam nasıl yapacağız şimdi.

Ayla oturduğu koltuktan ayaklarını masaya doğru uzatmıştı.Ben Ayla`nın masasının yanına gidip topuklu ayakkabısının tekini yavaşça çıkarmaya başladım.Ayla`da kafasını arkasına yaslayıp gözlerini kapatıp anın rahatlığına varıyordu.Ben yavaşça çıkartırken o külotlu çorabın içinde olan 38 numara kırmızı ojeli ayakları çok güzellerdi.Ayakları çok kibar ve bakımlı gözüküyordu.Ben topuklu ayakkabıların ikisinide çıkardıktan sonra karşımdaki manzara çok gğzellerdi bu manzara benim yavaştan sikimi kaldırmaya başlıyordu.

Ayla`nın Ayakları ve Bacakları

Ben ellerim ile sol ayağını alıp havaya kaldırıp masaj yapıyordum ki o anda birşey fark ettim.Ayla altına etek giydiği için hem ayaklarının masada olması hemde ayağının tekinin bende olması bacak arasının gözükmesine sebep oluyordu. Ve baktığımda gördüğüm şey sadece siyah bir iç çamaşırı olması ama bu benim sikimi fazla kaldırmıyor.Tam aksine ayaklarının elimde olması ve bacakları benim sikimi daha çok kaldırıyordu.Ben yavaştan masaja devam ederken.Kafasını hafifçe kaldırıp gözlerini açtı ve bana bakakaldı.

Ayla:E e emre o ne?

Ben: Ne ney hocam?

Ayla sağ elini kaldırıp gösteriyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir