Bakış Açım 5

Olaydan sonra hiç annemle konuşmadan uyumustum. Sabah kafamda binbir tane soruyla uyandım. Annem neden beni reddetmiş olabilir diye düşünüyordum. Bence 2 tane sebebi olabilirdi. 1- Babamı aldatmak istemiyor oluşu. Babam her nekadar 2 yıldır bizden ayrı yurtdışında yaşasa bile sonuçta bizim içindi. Yurtdışında yukses maaşa çalışıyor ve maaşının yarısından çoğunu bize yolluyordu. Babam sayesinde annem ve ben çalışmadan gül gibi geciniyorduk. 2- Beni arzuluyordu fakat öz oğlu olduğum için bunu yanlış bulup utanıyordu. Yada belkide ağırdan almak, bu hazzı doya doya yaşamak istiyordu.
Bunu anlamanın tek yolu vardı; anneme daha fazla yanasmam lazımdı. Altımdaki boxeri çıkardım ve sadece şortla kaldım. Kalkık sikim şorttan oldukça belli oluyordu. Yatağımdan kalkip mutfağın yolunu tuttum. Annemin altında incecik kısa bir şort üstündeyse bralet tarzı köyü yeşil renk dantelli birşey vardı. Sikim çelik gibi oldu bu görüntü karşısında. Anneciğimin ince şortu üstünden yarrağımı amına doğru yasladım. Verceği tepki benim için çok önemliydi. Annem arkasını döndü elimden tuttu ve yatak odasına doğru götürdü beni. Bir an vercek zannettim ama konuşacağız dedi.

A: Ferhat sorularıma dürüstçe cevap vermelisin.

B: Söz, Seni dinliyorum anne

A: Ne olduda 18 yıldır arzulamadığın annemi son zamanlarda deli gibi arzular oldun?

B: Kıskandım Anne! Babam gittikten sonra sen degistin. Arkadaşlarınla oldugunu soyleyip eve geç geliyordun. Tangalarında döl lekesi olduğunu düşündüğüm beyaz lekeler oluyordu. Ama benim sana olan bakış açımı en çok değiştiren benim çocukluktan arkadaşım olan Onurla gözümün önünde yaptıklarındı. Eğer biri seni sikicekse, sana sahip olucaksa bu ben olmalıyım

Konuşmam bittiği an annem dudağıma atıldı. 5-6 kızla öpüşmüşlüğüm vardır ama hiçbiri annem kadar zevk vermemişti. Dudaklarında kırmızı ruj vardı ve kullandığı kaliteli nemlendirici den olacak, dudağı yumuşacıktı. Annemin 2 yıldır doğru düzgün ilişkisi yoktu ama bu boşluğu ben dolduracaktım. Bunda kararlıydım. Kontrolü annemden aldım. Belinden kavrayıp yatakta altıma yatirdim annemi. Deliler gibi yiyişiyorken annemin şortunu yavaş yavaş indirdim. Üzerinde kırmızı tangası ve braleti kalmıştı. Kırmızı tangasının üzerinden annecigimin hiç yarrak yememiş gibi gözüken taze pembe amını okşuyordum. Amı sırılsıklamdı, tanganın üzerinden okşasam bile elim annemin am sularıyla kaplanmıştı. Tangadan önce braleti çıkarmaya karar verdim. Braleti çıkardığım gibi annemin üstüne yattım ve öpüşmeye başladık. Öpüşürken bana baskı yapan süt gibi memeleri çok güzel hissettiriyordu. Memelerini yalamaya, emmeye başladım. Sikimi anneciğimin beyaz memeleri arasına yerlestirip memelerini de sikecektim ama şuan değil. Memelerini bırakıp göbeğini öpmeye başladım. Yavaşça annemin her yerini öperek, hissederek amcığına doğru iniyordum. Kasıklarına kadar hissettim annemin beyaz tenini. Şimdi sıra asıl yere, annemin amına geldi. Annemin kırmızı tangasını ağzımla çıkarttım. Sikimi bir an önce karşımdaki kusursuz amcığa sokmak istiyordum ama acele etmeyeceğim. Annemi yalvartmak istiyorum çünkü. Dilimle klitorisini yalamaya başladım. Annemi bu şekilde 2 defa boşalttım, ama bu daha baslangıctı, annemin hayatındaki erkeksizlik sorununu cözecektim. Sıra sikime geldi, sikimi annemin amına sürtüyordum. Annemin amı vıcık vıcık olmuştu zevkten. Annem sok sikini artık Ferhat dedi inleyerek. Benimde dayanacak bekleyecek gücüm kalmamıştı zaten. Annemi sikip milli olacaktım. Sikimi anneciğimin dar amına yavasca soktum. Annem çığlık attı sikimi sokarken. Annemin amcığı daracıktı. Sanki hiç sikilmemis gibiydi. Annemin amında hızlı hızlı gitgel yapıyordum. Annemin yüzüne baktığımda göz bebekleri bile kaymisti zevkten. Yaklaşık annemin amında geçirdiğim 6-7dk dan sonra dayanacak gücüm kalmamıştı, annemde ben içindeyken 2 defa boşalmıştı zaten. Sikimi annemin amindan çıkartıp ağzına verdim.

B: Geldim Anne!

A: Doldur annecigini Ferhat!

Annemin ağzının içi komple döl oldu. Dollerimi yuttuktan sonra öpüşmeye başladık. Bunlar teşekkür öpücüğüydü. Ben anneme beni milli yaptığı için teşekkür ediyordum, annem bana her zerresine kadar orgazm ettiğim için teşekkür ediyordu.

                         Devam Edecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir