DÖNÜM NOKTASI-8

O gün Helin’le yaptıklarımız bizim için tam manasıyla yeni bir sürecin başlangıcı olmuştu. Evde annem ve babam salondayken Helin’in mutfağa geçtiğini duyduğumda odamdan kalkıp yanına gidiyordum, poposunu bazen elliyor bazen de arkasından ona dayanarak sürtünüyordum. Helin’in de okulu başlamıştı, çarşamba günleri akşam okulun halk oyunu grubuna kaldığından okuldan geç çıkıyordu. Babam da o günler kardeşimi arabayla almamı söylemişti. Normalde bana külfet gibi gelecek olan şey, şimdi can atarak yaptığım bir aktivite haline gelmişti. Öyle ki, halk oyunu yaparken üstünde uzun bir sweat, altında da bir tayt oluyordu. Gidip onu aldığımda altında taytıyla arabaya biniyordu. Arabada çok bir şey yapmasak da apartmana geldiğimizde yine onu elliyor, okşuyordum. Asansörün içinde arkasına dayanıyor, kıyafetler üzerinden ileri-geri hareket ederek kendimi tatmin ediyordum. Tüm bu yaptıklarımız dışında hala abi-kardeş ilişkimizi sürdürüyorduk. Fırsat buldukça birbirimize dokunsak ve birbirimizi rahatlatsak da asla sevgili gibi değildik. Çocukluktan beri gelen abi-kardeş oyunlarının içerisine, bu yaşımızda cinselliği katmış gibiydik. Bu durum ikimizi de rahatsız etmiyordu ve gerçekten hem zevk alıyor hem de cinsel isteğimizi bastırmış oluyorduk.

Her ne kadar bunları yapsak da henüz kardeşimi kendi isteğiyle çıplak görmemiştim. Pantolonunun, taytının içinden çok kez ellesem de o pantolonunu veya taytını halen sıyırmış, kardeşimin güzel poposunu gün yüzüne çıkarmamıştım. O benimle doğrudan ilgilendiği için penisimi görüyordu ama ben onun herhangi bir özel yerini görmüyordum. Yaptığımız her şeyi olumlu karşılayan ve hatta kendi de istekli olan kardeşimin, onu çıplak görmeme de karşı koymayacağını düşünüyordum. Bu düşünceler zihnimde ilk oluştuğunda akşam saatleriydi ve evdeydik. Helin odasında, annem ve babam salonda, ben de odamdaydım. Kalkıp yanına gittim. Helin yatağının üstüne uzanmış, pantolonunu çıkarmış ve yatağının yanında yere atmış şekildeydi. Havalar artık soğuduğu için pantolonun içine termal külotlu çorap giymişti ve o halde yatağında yatıyordu. Bizimkiler içerde durduk yere kardeşimin yanına gittiğimi düşünmesin diye elimde bir kitapla Helin’in yanına gitmiştim.

– Bu kitabın ikinci cildi senin kütüphanende miydi?

Evdeki en büyük kitaplık, kardeşimin kitaplığıydı. Odanın bir duvarı neredeyse kitaplıkla kaplıydı. Yine de Helin, odaya kitap için gelmediğimi biliyordu. O da benim oynadığım oyuna ayak uydurarak;

H: Bakayım bir kitaplığıma buradadır muhtemelen.

Külotlu çorabıyla ayağa kalkmıştı. Bacakları yine mükemmel gözüküyordu. Çorap, poposunu iyice sarmış müthiş bir görüntü ortaya çıkarmıştı. Kalkıp kitaplığına bakmaya başladığında benim de gözüm Helin’in vücudunda, kulağım içerideydi. Annem ve babamda herhangi bir hareketlenme yoktu. Bu da demek oluyor ki, kardeşime istediğim gibi dokunabilirdim. Anın rahatlığıyla Helin’in arkasındaki yerimi aldım. Eşofmanımı sıyırarak penisimi dışarı çıkardım. Helin alışık olduğu şekilde penisimi hemen eline aldı ama annemlerin gelebileceğini düşünerek pek de rahat değildi.

H: Abii, gelirler görürler bak kapat.

– Tamam tamam kapatacağım şimdi.

Helin elini penisimden çekmişti. Halen oyunu devam ettiriyor kitaplıktan kitaplara bakmaya devam ediyordu. Ben ise ilk defa penisim açık bir şekilde Helin’in arkasına yaslandım. Önceki temaslarımız hep kıyafetler üstündendi. Şimdi ben çıplaktım, Helin ise incecik bir çoraptan abisinin penisini vücudunda hissediyordu. Bir süredir birbirimizi tatmin ediyor olsak da bu yaptığım yeni bir hamleydi. Yaptığıma şaşırmasına rağmen, hoşuna gitmiş olacak ki kalçasını hareket ettirmeye başladı. Yine de temkinli olmayı bırakmıyor, annemlerin gelebileceği konusunda beni uyarıyordu. Az daha o şekilde birbirimize dokunup eşofmanımı yukarı çektim. Bu yapacaklarım sona erdi demek değildi. Elimi çorabından içeri atıp bir kez daha yumuşak poposuna dokunmaya, yanaklarını sıkmaya başladım. Diğer elimi de ön tarafından sokup, cinsel organına dokunmaya başladım. Kardeşim yine her zamanki gibi nefes nefese kalmıştı. Fısıldar şekilde;

H: Yapma abi şu an boşalmak istemiyorum, sonra yaparız.

– Tamam devam etmeyeceğim.

Gerçekten de ön tarafından elimi çekmiştim. O ana kadar hiç yapmadığım bir şeyi yaptım. Külotlu çorabını aşağıya doğru çekerek poposunu açığa çıkardım. Kardeşimin güzel mi güzel, bembeyaz poposu şimdi çıplak bir şekilde karşımdaydı. Helin, içeride annemlerin olduğunu yine hatırlatarak hızlıca çorabını yukarı çekip poposunu kapattı.

H: Abi yakalanacağız ya yapma.

– Tamam gidiyorum tamam.

Helin, gerçekten de yakalanma korkusuyla mı kapatmıştı yoksa rahatsız olmuştu emin değildim. Bunu anlamanın tek yolu, bu eylemi daha rahat bir zamanda tekrarlamaktı. Bunun için de önümüzde yarın akşam gibi bir fırsat vardı. Annem ve babam evlilik yıl dönümleri sebebiyle dışarda yemek yiyecekler, biz okuldan akşam gelecek olan kardeşimle evde birkaç saatliğine yalnız olacaktık. Bu fırsat, ilk kez doğmuştu. Tatilden döndükten sonra ilk kez kardeşimle yalnız kalacaktık. Bu yalnız kalma, tatil öncesi yalnız kalmalar gibi olmayacaktı, bunu ikimiz de biliyorduk.

H: Yarın rahat oluruz zaten…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir