Bakış Açım 3

Onur annemin bacaklarını ve sırtını yağlamayla işe başladı. Annemin yağlanmış vücudu 3 kat daha sexydi. Vücudu ay gibi parlıyordu çünkü. Onur anneciğimin bacaklarını ve belini elden geçiriyordu. Kalçasını avuçlamamak icin zor duruyordu ancak odada ben olduğum için çokta ileri gidemiyordu. Onurun siki şortunu yirtacakti az kalsın. Bu yarrak en az 17cm vardır, benimkinden bariz büyüktü onurun siki. Annem Onurun sikinin o halini görse direkt atlarmıydı acaba üstüne. Nede olsa 2 yıldır doğru düzgün ilişkisi yoktu. Onur ikide bir bana bakış atıyordu yanımızdan git dercesine. Onur kafaya koymustu güzel anneciğimi sikmek istiyordu.

B: Ben markete gidip soğuk limonata alayım masajdan sonra içeriz beraber.

A: İyi olur oğlum git sen

Kapıyı aralık bıraktım, markete gideceğim yoktu amacım onları yalnız birakip annemin ne yapacağını görmekti. Telefonumu alıp kapı aralığından kayda basladım. Bu görüntülerle hem 31 cekecektim hemde anneme karşı ilerde kullanabilirdim. Onur gittikçe annemin büyük ama sıkı kalcalarına doğru gitmeye basladı. Az daha annemin üstünde ileri giderse büyük yarrağı annemin kalçalarına değecekti. Açıkçası her ne kadar zevk alsamda onurun annemi sikmesini istemiyordum. Annemi babam dışında biri sikecekse o ben olmalıydım. Ama bu tamamen anneme bağlıydı. Annem onuru isterse ona karşı gelmeyecektim. En yakın arkadaşım belkide annemin kocası yani babam olacaktı. Tabi bu anneme bağlı, onun kararına elimden geldiğince saygı göstereceğim. Onurun siki annemin sırtına baskı yapıyordu,

O: Bu kadarı yeterlimi Ecem Teyze

Annem çok sexy bir sesle yeterli canım dedi. Ayağa kalktı ve Onurun sikine kaçamak bir bakış attı. Kalçasını kıvırtarak kapıya doğru geldi. Hemen dışarı çıktım. Markete limonata almaya giderken kafamın içinde milyon tane düşünce vardı. Onur annemle işi ilerletmisti ve ilerletecek gibi de duruyordu. Çok pasif kaldığımı harekete geçmem gerektiğini düşünüyordum. İcecekleri aldım ve evin kapısını çaldım. Annem kapıyı açtı ve çıkardığı crobunu giyinmemis, siyah dantelli sutyeniyle duruyordu. Beyaz memeleri sutyenden tasiyordu resmen. O kadar sexy bir görüntü vardı ki karşımda.. Annem Onurla fazla samimileşmişti.

B: Anne niye sutyenlesin Onur yokmu içerde

A: Benim güzel oğluşum annesinide mi kiskanirmis. Ateş bastı oğlum o yüzden biraz böyle durayım dedim.

Annemi belinden tutup kendime çektim. Yanağına ıslak bir öpücük bırakıp kahve gözlerine tebessüm ettim.Yumuşak beyaz memelerinin göğsüme teması sikimi kaldırmak için yeterliydi. Annem crobunu giyindi ve sonrasında limonatalari içmeye basladık. Annemin sexe ihtiyacı vardı. Bunun için beni mi onuru mu tercih edecek yoksa ikimizide mi tercih edecek merak ediyordum. Bu bana göre Onurla aramızda olan bir savaştı.

A: Onurcum masajdan daha sık isterim bundan sonra, harikaydın

O: Memnuniyetle Ecem Teyze. Ne zaman istersen beni ara geleyim .

Bu bahaneyle Onur anneme numarasını vermiş oldu. Artık annem ne zaman isterse Onuru çağırabilecek onunla ellesebilecekti. Ve bu konuşmaların benim önümde gerçekleşmesi onlar için bir avantajdı çünkü ses çıkarmadığım için onaylamış sayılıyordum.

Sohbet muhabbetten sonra Onur artık kalktı. Saatte geç olmuştu zaten. Annem ve Ben hala duşa girmemistik üstümüz yağlıydı.
Annemi belinden tutup kendime yaklastırdım, sikim neredeyse etek uzerinden amına değecekti, aramızda çok az mesafe vardı.

B: Anne duşta sırtımı keselermisin

A: Sende benim sırtımı keseleyeceksen Neden olmasın canımm

Annemin bu lafından sonra ellerimi kalçasının biraz üstüne atıp dudağına yakın bir yerden 5 saniye boyunca öptüm…

                      Devam Edecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir