Bakış Açım 1

18 yaşında , gideri olan bir erkeğim.Yeşil gözlü , orta boylu biriyim anlayacağınız. Adım Ferhat. Ev hanımı 1.68 boyunda , siyah saçları olan, teni ay gibi parlayan 42 yaşında bir annem var. Annemin adı Ecem. Bu yaşıma kadar sıradan monoton bir hayat yaşadım. Tabi tek çocuk olmanın verdiği rahatlık ve yakışıklı olmanın verdiği özgüvende üstümdeydi. Annemde aynı şekilde 42 yaşına kadar çoğu insanın yaşadığı bir hayat yaşadı.

Annem rahat ama giyinmeninde ölçüsünü bilen bir kadındır. Ne kapalı ne açık giyinir, ortasını bilir. Birde çocukluktan beri tanıdığım, kardeşim diyebileceğim Onur var ; Onur 1.80 boyunda 18 yaşında, yakışıklı bir çocuktur. Kızları etkilemekte iyidir.

1 hafta önce onuru eve PlayStation oynamak için çağırdım, normalde birbirlerimizin evine çok sık gitmeyiz, hatta yılda bir falan gideriz diyeyim. Onuru çağırcağımı anneme haber verdim. Evi , odamı falan temizledi.(Çok dağınığımdır odamda boxerler yerlerde gezer) ama annem bunlara alışık zaten annemle rahat bir iliskimiz var. Annem üstünü giyindi , V yaka göğüs dekoltesi vermeye müsait bir Beyaz t-shirt (hafiften iç gösteriyor) beyaz bir dantelli sütyen olduğunu görebiliyordum altında. Alt tarafında ise diz üstü bir tayt bulunuyor. Annem gerçekten kalın bacaklarıyla , ay gibi parlayan beyaz teniyle , portakaldan biraz daha büyük göğüsleriyle sexy bir kadındı. Ancak ben ona hiçbir zaman kötü gözle bakmamıştım. Ta ki Onur evimize gelene kadar.

Kapı çaldı, gelen Onurdu . Annemle beraber kapıyı açtık ve sarılma faslı falan işte. Ancak dikkatimi birşey çekti. Onur Annemi görünce içi kıpırdar gibi oldu, kalp atışlarının hızlandığını farkettim. Onur ve Ben odama geçtik, muhabbet ediyoruz annemde o sırada çerez içecek vb getiriyor. Bunları masaya koyarken, giydiği bol beyaz V yaka t-shirt den dekolte veriyordu. Onur bakmamaya çalışıyordu ama kendine engel olamıyordu , resmen ağzının suyu aktı çocuğun. Giydiği kot pantolonun önünde resmen çadır kurulmuş gibi bir kabarıklık vardı. Ben baya bozulmuştum, Kardeşim dediğim çocukluktan tanıdığım çocuk resmen gözümün önünde anneme kaldırmıştı.
(Ben B , Onur O , Annem A)

O : Özlemişim kanka sizin evi malum 1 yıldır ayak bastığımız yok.

B : Bundan sonra daha sık uğra kanka. (İçimden çok sinirlendim , annem için kendini eve daha sık atmanın yolunu yapıyordu şerefsiz.)

Sonra PlayStation oynamaya geçtik. Saat geç olduğundan Onur kalkmak için hazırlanıyordu ama Annem çay demlemiş , içeri çayla geldi ama Onurun da kalkmak için hazırlandığını görünce bir bardak çay içip öyle kalkmasını istedi . Onur bu teklifi reddetmedi . Annem çayları servis ederken onurun elinde su vardı , suyu bilerek annemin üstüne döktü şerefsiz. Tabi anneminde t-shirti beyaz olunca süt gibi olan göğüslerinin sütyene kadar olan kısmı açığa çıktı , Onur ve Ben bu görüntü karşısında sadece yutkunabildik . Sikim anında sertleşti , gerçekten her ne kadar annem olsada görüntü büyüleyiciydi ama Onurun bu şekilde anneme yavşaması içimde farklı hisler uyandırmıştı. Onur annemden çok özür diledi sanki bilerek yapmamış gibi (annemin bilerek yaptığını anladığını düşünmüyorum.)
Çok şaşırdığım bir şey oldu , Onur eline kağit havlu almış benim güzel Annemin t-shirtini kurulama ayağına göğüslerini elliyordu ve işin garibi Annem geri adım atmayip buna müsaade ediyordu . Sanki beynimden vurulmuşa döndüm vücudumdaki bütün kan sikime toplanmıştı…. Devam Edecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir