Canım Ablam 3. Bölüm

O gece de öyle kapanıp bitmişti yarın bizimkiler 1 haftalığına Uludağ’a gideceklerdi. Ablamla yaptığım anlaşma dışında pek bir şey olmamıştı erkenden yatıp uyumaya gittim. Odam sıcak olduğundan altımda don üstüm çıplak yattım. Derin bir uykuya dalmam uzun sürmedi. Rüyamda ablamı gördüm, önümde duruyor sürekli sarılıyor orama burama değiyordu sürekli. Uyandım birden rüyamın en güzel yerinde dürtülme ile uyandım. Gözlerimi hafifçe araladım, ablamdı beni dürten kişi.

E: Günaydın uykucu hadi uyan kahvaltı hazırlayalım acıktım ben uyanmanı bekleyemedim daha. Y: Tamam abla geç ben geliyorum.

Kafamı kaldırıp ablama bakınca bana bakmadığını fark ettim. Nereye baktığını kısa sürede fark ettim. Kalkmış sikime bakıyordu hemde belli etmeden değil göz göre göre. Rüyamda ablamı görmenin verdiği ruh halinden midir bilmiyorum ama bu durum daha da erekte etti beni artık sikim kalp gibi atıyordu birisi, özellikle ablam dokunsa oluk oluk boşalacak gibiydim. Fark etmemiş gibi, ‘Abla’ dedim. Bir anda kendine geldi yüzü kıpkırmızıydı.

E: Efendim ablacım?

Konuyu değiştirmek ikimizin de yararınaydı.

Y: Kahvaltıyı dışarıda mı yapsak bayadır baş başa çıkmadık. E: Olur ablacım hadi hazırlan bende hazırlanayım.

Hızlıca hazırlandım ve ablamla beraber otoparka indik. Ufak ilçede yaşamanın zararlarından biri imkan yetersizliğiydi. Kahvaltı etmeyi bırak akşam yemeği yemek için yer bile yoktu. Ablama ufak da bi sürpriz yapmak istiyordum. Önce ben yavaşça motora bindim sonra da ablam destek alarak bindi. Yola çıktım ve yavaşça şehir dışına doğru sürdüm. Ne zaman soracak diye beklerken ablam sorular sormaya başladı:

E: Yiğit nereye gidiyoruz şurada bir şeyler yeseydik ya. Y: Sen merak etme abla seninle eğlenmek istiyorum, bayadır vakit geçirmedik beraber.

Ablam mırıldandı ve üşümüş olacak ki bana iyice arkadan yapıştı. Sırtımda mükemmel göğüslerini hissediyordum ki bu durum yeniden sikimi kaldırmaya yetmişti. Eskiden kızlara yaptığım bir taktiği denedim, giderken aniden frene asılıyordum ki arkamdaki bana iyice dayansın. Şükürler olsun ki ablamda da işe yaradı. Memeleri, bacakları tüm vücudunu hissediyordum. Bu şekilde 1 saate yakın sürdüm ve güzel sakin bir kahvaltı yerinde durdum. Yemeklerin kötü veya iyi olması umrumda değildi pek. Motoru park ettim ve ablamla yürümeye başladık. Sikim öyle kalkmıştı ki pantolondan bile belli oluyordu artık, acaba ablam bakıyor muydu diye düşünürken kafamı hafifçe ablama çevirdim. Tam da düşündüğüm gibiydi, arada kaçamak bakışlar atıyordu. Yürüdük ve rahat bir yere ablamla kurulduk.

Y: Ne yiyeceksiniz prenses karar verdiniz mi yolda?

Ablama şu ana kadar hiç prenses dememiştim, amacım yem atmaktı. Ablam da şaşırtıcı şekilde hoşuna gitmiş gibi hafif cilveli bir tonda karar veremediğini söylemişti. Karar verme aşamasından sonra garsonu çağırdım ve ablamın istediği her şeyden bolca sipariş ettim. Abartı tavırlarım ablamın çok hoşuna gidiyordu. Böyle ablamı tavlayabilir miydim acaba? Bu sorular aklımdayken kendime geldim, ne düşünüyorum ben o benim ablam; ama ablam da aramızdaki ilişkiyi tuhaflaştırmıştı. Bu düşünceler beynimin içinde dönerken kahvaltılarımız geldi. İkimiz de birbirimize bakmış, hafifçe gülümseyip kahvaltımızı etmeye başlamıştık. Ablamın huyudur kahvaltıda ekmeğe yağ ve bal sürer ve güle güle yer. Bu sefer yapmadı, bende neden olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı kendim sürdüm ve ablama uzattım. Elimden almasını beklerken birden ekmekten ısırık aldı. Şaşkınlık hissi artık yerini bilinmezliğe bırakmıştı. Sahte bir gülümseme ile ablama bakıyordum. Ablam mı beceriksizdi yoksa ben mi yaptım bilmiyorum ama ablamın ağzının çevresi bal ile kaplanmıştı. Elime peçete alıp yavaşça ve özenle ağzının kenarını silmeye başladım. O ana kadar ablamın dudaklarının bu kadar güzel olduğunu fark etmemiştim. O kadar öpülesi dudakları vardı ki ablamın resmen dokunduğumda bile aklıma o dudakları öptüğümün hayalleri geliyordu. Sikim yeniden kalkmaya başlamıştı ama kimse göremeyeceği için rahatça hayal etmeye devam edebiliyordum. O dudaklar, ah o dudaklar yok mu. Keşke sikimde hissedebilsem o dudakları. Böyle düşündüğüm için kendime kızdım ama bu kızgınlık yerini yine ablam hakkında fantezilere yerini bırakmıştı bile. Ablamın konuşması aklımı başıma geri getiren şey olmuştu.

E: Yetmedi mi biraz daha silersen güzel dudaklarımı da götüreceksin. Y: Ha şey pardon dalmışım ya. Bence de o güzel dudaklara bir şey olmasın.

Benle çok fena cilveleşiyordu. Bilerek yapıyordu sanki, tek amacı aklımdaki düşünceleri arttırmaktı. Ne yapsam ne etsem düşünceleri aklımı esir almışken kahvaltı salonunun sahibi boşlarımızı almaya gelmişti. Bu kadar olayın arasında sofrayı tertemiz etmiştik kırıntı bile kalmamıştı. Birer Türk kahvesi istedik ve kahvaltı salonunun boş olmasından dolayı çok kısa sürede gelmişti kahvelerimiz. İlk yudumlarımızı almıştık ki önümüze üzerinde kalp olan bir dilim pasta konmuştu. Kafamızı kaldırdığımızda mekan sahibinin suratında munzur bir sırıtış vardı. Bugünün ilk aşk kuşlarına ev sahibinden ufak bir ikram demiş ve hızlı adımlarla uzaklaşmıştı. Ne aşk kuşu ya? Ablam o benim düşünceleri beynime hücum etmişti. Kafamı kaldırdım ablama baktım, saçları kahverengi siyah arası, burnu ufak ve şekilliydi. Kendime baktığımda ise saçlarım siyahtı, gece kadar siyah, gözlerim ise biraz çekikti ablamın aksine; burnum ise ablama nispeten büyüktü. Dışarıdan tanımayan herkes bizi sevgili zannedebilirdi hatta zannetmişlerdi bile. Ablam bu durum hakkında ne düşünüyordu acaba? Kafamı kaldırdığımda yine göz göze gelmiş ve ablamın hemen kafasını indirmesi ile sona ermişti. Yanakları yine kıpkırmızıydı. Utandığında çok tatlı oluyordu, gerçi her zaman öyle ama utandığında ayrı tatlı oluyordu. Sessiz sessiz kahvelerimizi içtik ve pastayı bitirdik. Hesabı ödedim ve kapıdan güneşin ışıklarıyla iyice aydınlanmış bahçeye çıktık. Ortamdaki sessizliği bozmam lazımdı ama aklıma bir sohbet konusu gelmiyordu.

Y: Ee sıradaki durak neresi? E: Bowlinge gidelim mi lütfennn. Y: İyi bakalım gidelim ama baştan söyleyeyim yenilince ağlamak yok. E: Ben mi yenilecekmişim? Güldürme beni asıl sen ağlama.

Motora bindik ve çevredeki en lüks bowling salonuna sürdüm. 15 dakika sonra sonunda gelmiştik. Parayı ödedim ve oyuna başladık. Mekan pahalı olduğundan kimsecikler yoktu. Çok uzun süre boyunca oynadık artık ikimiz de yorulmuştuk fakat ortamda dönen muhabbet ve çekişme yorgunluğumuzu geri plana atmamıza sebep oluyordu. Son oyunumuza başlamıştık hatta bitirmek üzereydik. Skorlarımız çok yakındı ikimiz de içimizden dualar ediyorduk kazanmak için ve şans benim değil ablamın yüzüne güldü. 1 skor ile kazanmıştı, biraz dalga geçmek için sandalyeye oturdum; kaybettiğim için perişanmış gibi gözükmeye çalışıyordum. Yanıma gelerek,

E: Üzülme kaybettiğin için ya, başka şeylerde kazanırsın. Y: Neyde kazanacağım ki abla?

Hafiften kızarmıştı.

E: Sende çok soru soruyorsun hadi kalk kazanmaktan sıkıldım. Y: Pisliksin.

İkimiz de gülücüklerle ayrılmıştık bowling salonundan.

Y: Oo saate bak kaç olmuş hiç farkında değilim. E: Zaman su gibi akıp geçmiş ama olsun değer seninle vakit geçirmek.

Konuşmamızı ablamın çalan telefonu yarıda kesti, arayan Alara’ydı. Sesi ağlamaklı geliyordu, belki de ağlıyordu bilmiyorum ama ablamın ciddi konuşması işin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyordu. Kısa sürede konuşmaları bitti, ablam çaresiz gibiydi.

Y: Noldu abla hayrola? E: Sevgilisi terk etmiş Alara’yı akşama bize gelebilir mi onu sordu. Birazcık içeceğiz sonra da konuşacağız kızlar gecesi yani. Y: İstersen evden gideyim bu gece rahatsızlık vermeyeyim. E: Yok canım kal, sende destek olursun Alara’ya hem işimize yarayabilirsin bu gece karşı cinsiyetin fikri de lazım olacak. Y: Nasıl istersen abla. Şimdi geç olmadan eve gidelim 1.5 saatlik yolumuz var Alara anca gelir.

Kafasını tamam anlamında sallamıştı. Hızlı adımlarla motora yürüdük ve hızlıca bindik. Kafamda bir sürü soru işareti ve kararsızlık ile arkamda ablamla karanlığa doğru hızla sürmeye başladım.

Yazar Notu: Arkadaşlar bugün bölüm geç geldi kusura bakmayın hiç müsait olamadım parça parça yazıp bitirdim. Kopukluk veya mantıksızlıklar olabilir mazur görün lütfen. İyi akşamlar/günler, iyi okumalar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir