DÖNÜM NOKTASI-3

Denizde geçen vaktin ardından plajda şezlonglara uzanıp dinlendik. O sırada babam ve oradan tanıştığı bir arkadaşı akşam için güzel bir balık restoranında rezervasyon yapmaya gitmişlerdi. Adamın eşi de annemin yanındaydı. Helin’e dönüp eve döneceğimi söyledim.

H: Ben de geleyim abi yandım iyice burada.

– Hadi toparlan o zaman gidelim.

Helin üstüne elbisesini geçirdi. Havlusunu da yanına alıp hazırlandı ve beraber eve vardık.

– İlk kim giriyor duşa?

H: Ben, diyerek elbisesini çıkardı ve hızlıca banyoya girdi.

O an içimden banyoya girmek, onu duş alırken izlemek geçti. Tabi ki buna cesaret edemezdim. Hem de kendimi çok iyi hissetmiyordum. O duşa girdiğinde ben de yatağıma uzanmış, hem geçen gün yaşananları hem de denizde yaşadıklarımızı düşünüyordum. Bir süre sonra banyodan gelen su sesi kesildi. Hemen akabinde Helin, üzerinde bornozu ile banyodan çıktı.

– Sıhhatler olsun.

H: Sağ ol.

Onu bornozlu görünce yine hoşuma gitmişti. Ön tarafımda çıkıntı belli oluyordu. Bu defa annemlerin de evde olmamasını fırsat bilerek kardeşime ön tarafımı göstermek istedim. Duşa girmek için ayağa kalkıp onun önünde tişörtümü çıkardım. Helin bana doğru bakıyordu ve onun için kalkmış penisimi görmeme şansı yoktu. Ben tişörtümü çıkardığımda önce bana bakıp sonra kafasını çevirdi. Dolaptan giyecek kıyafet almaya başladı. Ben de banyoya girdim. Banyonun kapısı Helin’le kaldığımız odaya açılıyordu. İçeri girdiğimde Helin’in şimdi üzerini giyineceğini düşündüm. Ben banyoya girdiğim için bornozunu çıkaracak ve kıyafetlerini giyecekti. Bir anda banyodan çıkarsam bornozunu çıkarmış halini görebilirim diye düşündüm. Bir bahane bulmalıydım. O an aklıma yanıma kıyafet almadığım geldi. Aslında ben de bornozla çıkıp giyinebilirdim ama dışarı çıkmak ve onu çıplak yakalamak istediğimden bu bahaneyle kapıyı açtım. Gerçekten zamanlamam iyiydi. Helin bornozunun önünde ipi çözmüş külotunu giyiyordu. Arkası kapıya dönük bir şekildeydi, külotunu yukarı çekerken bornozunu da biraz yukarı kaldırmıştı. Aniden çıkınca poposunu biraz gördüm ama o da ani bir hareketle bornozunu tekrardan kapattı. O an şanssız olduğumu düşündüm. Eğer Helin’in yüzü banyo kapısına dönük olsaydı çıplak vücudunu çok net şekilde görebilecektim.

H: Abii giyiniyordum.

– Hih, pardon ya kıyafet almadığım için çıktım valla düşünmedim. Dur hemen alıp gireceğim tekrar bakmıyorum sana.

H: Tamam.

Kıyafetlerimi alıp tekrardan banyoya girdim. Anlık da olsa poposunun birazını görmek güzel hissettirmişti. Duştan önce son yaşadıklarımızı düşünerek mastürbasyon yapmaya başladım. Geçen gün sadece Helin’in vücudunu düşünerek boşalıyordum. Bu sefer hayallerimde Helin’le seviştiğimi düşünmek istemiştim. İstemsizce git-gel hareketi yapıyordum. O an hayalimde Helin’in içindeydim. Doruk noktasına ulaşıp boşaldım ve duşa girip temizlendim. Duştan çıktığımda Helin terastaydı. Geçtiğimiz gün bacaklarıyla beni okşadığı koltukta yine aynı şekilde uzanmıştı. Aslında ilkte onun yanına gitmek, yine aynı yere oturmak istedim ama üstümde eve geldiğimizden beri bir ağırlık vardı. Güneş çarpmış olabilir diye düşünerek yatağıma uzandım. Çok geçmeden de uykuya dalmıştım. Bir süre sonra annem uyandırdı ve akşam yemeği için restorana gideceklerini kalkıp hazırlanmamı söyledi. Anneme iyi hissetmediğimi dinlenmemin daha iyi olacağını söyledim. Biraz telaş yapsa da önemli bir şey olmadığını güneş çarptığını belirttim. Bana dönüşte bir porsiyonu paket yapacaklarını söyleyerek çıktılar. Ben de tekrardan uykuya daldım. Tam olarak ne zaman bilmiyorum ama üzerinden bir süre geçtikten sonra bizimkiler geri geldiler. Ben uykudan uyanmak istemesem de gözlerim bir kez açılmıştı. Daha sonra Helin odadan içeri girdi. O anda bir anlık kararla uyuyor gibi yapmaya devam ettim.

H: Uyuyor daha abim.

Annem uyuduğumu görünce yanıma gelip iyi olup olmadığımı sordu. Daha iyi olduğumu ama biraz daha uyusam hiç fena olmayacağını söyledim. Annem ve Helin daha sonra yanımdan çıktılar. Ben uyanıktım ama yatakta bir o tarafa bir bu tarafa dönüyordum. Helin tekrar odadan içeri girdi. Beni rahatsız etmemek için odanın lambasını yakmak yerine karşı tarafta komodin üzerinde duran gece lambasını yaktı. Gözlerim kapalıydı ama Helin’in bana baktığını anlayabiliyordum. Herhalde uyuduğumdan emin olmuş olacak ki üzerini çıkarmaya başladı. Hafifçe gözlerimi araladım ve gerçekten Helin’in üstünü değiştirdiğini gördüm. Önce tişörtünü çıkardı, sırtı bana dönük olduğu için memelerini göremedim. Yine de sırtının bile ne kadar güzel olduğunu o an fark ettim. Üstüne evde giydiği askılı tişörtünü giydikten sonra kafasını bana doğru çevirdi. Hemen gözlerimi kapattım, yakalanmamıştım. Helin daha sonra altındaki şortu da çıkardı. Duştan sonra giydiği beyaz külotu şimdi karşımdaydı. Külot poposunu sıkıca sarmıştı ve Helin’in poposu gerçekten çok güzel gözüküyordu. Ben Helin’in altına da evde giydiği şortunu giymesini beklerken o yatağın üstünde duran telefonunu aldı. Aynanın karşısında hızlıca kendinin fotoğrafını çekti. Sonra aynaya arkasını dönüp, poposunu ön plana çıkaran bir fotoğraf daha çekti. Bu fotoğrafları muhtemelen sevgilisi için çekiyordu.

Helin daha sonra yatağının üstüne çıktı. Aynanın önünden aldığı bir kremi önce ellerine sonra da bacaklarına sürmeye başladı. Kremi bacaklarının her yerine yediriyor, bacaklarının her zerresini okşuyordu. Ben artık büyülenmiş şekilde kardeşimi izliyordum ve bacaklarından gelen sesi dinliyordum. O sırada Helin, telefonuyla bir kez daha bacaklarını çekti. Bununla da kalmayarak bacaklarını hafif araladı ve bacak arasını da çekti. O anda bu hallerini sevgilisine attığı için kızmıyor, aksine o fotoğraflara erişmek için can atıyordum. Bu sırada ben de uyanmaya karar verdim. Kafamı doğrulttuğumda Helin biraz telaş oldu.

H: Abi krem sürüyordum ben de sese mi uyandın?

– Yok ya uyanayım artık akşamüstünden beri uyuyorum.

H: Tamam bir arkanı dön üstümü giyineyim ben de.

– Kızım ha bikini ha külot ne fark ediyor? Görmedim mi seni hiç böyle yani?

H: Olsun abi o başka bu başka.

– İyi iyi, diyerek yan tarafa döndüm. Giyindiğini söylediğinde de yataktan kalktım. Aklımda hala çektiği fotoğraflar vardı. O telefonla gittiği gördüğü yerlerin fotoğrafını çekmeyi sevdiği için, tatilin en başından beri fotoğrafları o çekiyordu. Bunu fırsat olarak kullanabilirim diye düşündüm.

– Çektiğin fotoğrafları atsana bana benim olduklarımı Instagram’a atayım bir tanesini.

H: Tamam göndereyim, dedi ve bilgisayarına yöneldi.

– Bilgisayar ne alaka?

H: Yedekliyorum fotoğrafları ben hepsi bilgisayarımda duruyor oradan atacağım.

Yanına gittim bilgisayarın ekranına baktım, kendi fotoğraflarının da olduğu bir klasörde tatil fotoğraflarımız vardı. Helin tüm fotoğraflarını buraya yedekliyordu. Helin’in bilgisayarının şifresini bildiğimden, ilk yalnız kaldığım anda fotoğraflarına bakabilirim diye düşündüm. Böylece kardeşimin özel fotoğraflarını görebilecektim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir