DÖNÜM NOKTASI-2

Helin’in bacaklarıyla penisime dokunması aklımdan hiç çıkmadı. Resmen büyülenmiş gibiydim. O günden sonra tatilin geri kalanı da benim için oldukça farklı geçti. Bu dakikadan sonra yanımda, yanı başımda arzuladığım bir kız vardı. Belki bilerek belki de tamamen masumane şekilde istemeden yapmıştı. Ama her ne olursa olsun beni etkilemeyi başarmıştı. Bu hissettiğim kardeşime karşı bir aşk duygusu değildi. Sadece onun kardeşim olduğunu unutup, onun vücudunu arzulamaya başlamıştım. O yüzden, birçok kez aynı odada uyumuş olmamıza ve hatta aynı yatakta bile yatmış olmamıza rağmen ilk defa şimdi gece yandaki yatakta uyuyan kız kardeşimi izler ve onunla ilgili hayal kurar hale gelmiştim. Helin, yan yatakta üzerinde askılı bir tişört ve altında kısa bir şortla dikkatimi çekiyordu. Uyurken bacağını karnına doğru çekiyor ve güzel poposunu ortaya çıkarıyordu. Bir sağa bir sola dönüyor, dönerken tişörtü yukarı doğru toplanıyor beli, göbeği gözümün önünde kalıyordu. Manzaranın büyüsü ve içimdeki anlamlandıramadığım suçluluk hissiyle, gidip kendimi rahatlatmadım bile. Kardeşimi izlerken uyuyup sabah yeni bir maceraya uyandım.

Ertesi gün hep beraber denize gidecektik. Kahvaltının ardından deniz çantası ayarlandı ve Helin ile ben önceden çıktık. Annem ve babam da arkadan geleceklerdi. Gitmek için hazırlanırken Helin, ben odada giyindiğim için banyoda giyinmeye karar verdi. Dün gece izlediğim kombiniyle banyoya girdi ve çıktığında üzerinde güzel mi güzel kahverengi bikinisi vardı. Kardeşimi daha önce de çok kez bu halde görmüştüm ama şimdi bambaşka bakıyordum. Çok büyük olmasa da ele avuca gelecek şekilde duran memeleri, ince bacaklarının üstünde kalın basenleri ve dolgun poposu. İlk kez gözüme bu kadar seksi geliyordu. Yine de ailemin yanında olduğumuzu bilerek kaçamak bakışlar atıyordum kardeşime. Ön tarafımda penisimin hareketlendiğini hissediyordum ve onu saklamak için uğraşıyordum. Helin, bu güzel görüntüsünün üstüne hemen kalçalarının hizasında biten yazlık elbisesini giyerek hazır olduğunu söyledi. Güneş gözlüğünü de takarak aynada kendisine son kez baktı.

H: Hadi abi çıkabiliriz.

– Tamamdır geliyorum.

Sanki hiç kardeşimi dikizlemiyormuş gibi telefonumun ekranını kapattım mayo şortumun cebine attım. Helin kapıdan çıkarken, kapının yanında alt çekmecede duran sandaletlerini almak için eğildi. Zaten kalçasının hizasında olan elbisesi yukarı doğru çıkınca poposunun yanakları ve bikinisi gözüktü. Az önce direkt bikinili olarak görmeme rağmen, bu şekilde frikik vermesi daha çok hoşuma gitmişti. Üstelik benim de kapıya doğru hareketlendiğim anda bu şekilde eğilmesiyle aramızda az bir mesafe kalmıştı. Benim önümde, benim için o pozisyonu aldığını hayal etmeyi engelleyemedim. Ancak biraz daha bunları düşünürsem şortumun önündeki çıkıntıyı saklayamayacaktım. O yüzden kardeşimin yanından geçtim ve dışarıya adımımı attım.

Annemlerle beraber akşama kadar rahat oturabileceğimiz bir yer bulmak için Helin’le erkenden plaja gelmiştik. Helin tam olarak yüzme bilmiyordu. Yanında güvendiği biri olduğunda kendini suya bırakıyor ancak yanındakinin de onu tutmasını istiyordu. Bu yüzden denize girdiğimizde genelde beraber yüzerdik. Yanımızda eşyalar olduğundan annemler gelmeden ikimizin denize girmesi mümkün değildi.

– Git istersen kıyıda yüzersin sadece bir şey olmaz zaten ben buradayım.

H: Yok ya beraber gireriz yine.

Helin bunu söyledikten sonra üstündeki elbisesini çıkardı. Yine hayallere dalmıştım. Elbisesini benim için çıkardığını, kardeşimin önümde benim için soyunduğunu hayal ettim. Hayal aleminden kardeşimin sesiyle çıktım.

H: Ben şöyle kıyıya doğru gidiyorum ayaklarımı ıslatacağım.

– Tamam git sen ben buradayım.

Helin gözümün önünde bembeyaz vücuduyla yürümeye başladı. Ben sadece poposunu ve bacaklarını izliyordum. Ayakları suyun içine girdi. Elleriyle de suya dokunmak için öne doğru eğilince poposu yine dikkat çeker bir şekilde ortaya çıktı. Manzaram harika olmasına rağmen, etrafta başkalarının da olduğu aklıma gelince Helin’e seslendim.

– Heliin, otursana suyun içine doğru.

Kardeşim neden uyardığımı anlamış olacak ki hemen dediğimi yaptı. Yere oturup ayaklarını suyun içinde bıraktı. Ne kadar engel olmaya çalışırsam çalışayım, kumun üzerinde bembeyaz poposu yine çok güzel görünüyordu. Daha önce de plajlarda dikkatimi çeken kızlar olurdu. İçlerine düşercesine sapıkça dikizlemesem de göz ucuyla baktıklarım, etkilendiklerim oluyordu. Bu defa ise sadece Helin’e bakıyordum. Ayrıca bu defa neredeyse içine düşecekmişim gibi kilitlenip sadece onu izliyordum. O sırada telefonum çaldı. Babam arıyordu, plajın girişindelerdi. Ben de ayağa kalkıp el sallayarak onları çağırdım. Annem ve babam da geldiğine göre artık denize girme vaktiydi. Onlar şezlonga yerleşirken ben de tişörtümü çıkardım ve kardeşimin yanına yürüdüm. Helin kuma uzanmış güneşleniyordu. Bu kez memeleri de dikkatimi çekmişti. Memelerini izleye izleye yanına geldim.

– Hadi yanıp kıpkırmızı olacaksın böyle bizimkiler geldi gel girelim suya.

H: Okey hadi.

Helin hemen kalktı ben de denize yürüdüm ve girdim. Biraz alışma evresinden sonra suya atladım. Birkaç kulaç attıktan sonra Helin’e döndüm. Helin, bel hizasına kadar suya girmişti.

– Atlasana suya.

H: Yanıma gel tut beni.

Helin’in yanına gittim. Helin kendini suya bıraktı. Ben de koltuk altından tutarak ona destek oldum. Ellerim yan taraftan memelerine de değiyordu. Yine aklıma daha önce de bunu çok kez yaptığımız geldi. Ancak bu defa ben bambaşka hissediyordum. Parmaklarım Helin’in memesindeydi ve ben sıkıca onu tutuyordum, çünkü o öyle istiyordu. O da benim kolumdan tutuyor, vücuduma değiyordu. Belimden aşağısı suda olduğu için kalkan penisimi de saklama ihtiyacı hissetmiyordum. 15-20 dakikalık süreçte Helin’in hem memelerine hem göbeğine hem bacaklarına doyasıya dokunmuştum. Daha sonra o sudan çıkmak istediğinde benim biraz zamana ihtiyacım vardı. Zira hemen çıksaydım, bütün plaja şortumun önündeki kabarıklığı sergileyebilirdim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir