Annemle Kanka Oldum – Bölüm 3

Artık babamı da olaya dahil etmek istedim. Kafamda bir fake senaryo kurdum ve babamla tek kalacağımız zamanı bekledim. Elime yalnız konuşabileceğimiz bir zaman geçince de babama biraz telaşlı bir şekilde kafamdaki senaryoyu anlatmaya başladım;

-Ben: Baba seninle bir şey konuşmamız lazım.

-Babam: Söyle ne oldu.

-Ben: Bak şimdi ben annemler kadınlarla dedikodu yaparlarken duydum. Biraz özelinize giriyorum ama yapacak bir şey yok. Şimdi duyacaklarını sakın gidip anneme anlatma. Benim dediklerimi harfiyen yaparsan biz bu işten çıkarız.

-Babam: Söylesene oğlum, telaş yapacak bir şey değil belki. Nedir, anlat.

-Ben: Annemle aranız yatakta pek iyi değilmiş galiba. Çok iyi değil dedi annem seks için. Dedikodu yaparlarken duydum, ben mutfaktaydım ben duymuyorum sandılar. Annem şakayla karışık birkaç ay daha süre veriyorum düzeltemezse veririm başkasına falan gibi şeyler söyledi. Ama sakın telaş yapma sinirlenme bu duyduklarını anneme gidip söyleme sakın. Beni dinleyeceğine ve söylediklerime harfiyen uyacağına söz verirsen bağımlın olur annem. Ben bunları nereden biliyorum diye de sorma çünkü sürekli bizim eve misafirliğe geliyor apartmandaki kadınlar ve kadınlar aralarında her şeyi konuşuyorlar. Oradan biliyorum.

Anlattığım hikaye sahteydi öyle bir şey olmamıştı ama babam zaten içine kapanık, sessiz, sakin biri olduğu için belli ki telaş yaptı ve dediklerimi kafasını sallayarak onayladı.

-Babam: Nasıl yapıcaz oğlum. Babana destek ol çıkar bizi bu işten.

-Ben: Baba şimdi biraz açık konuşucam bunun için özür dilerim öncelikle. Annem çok güzel, çok seksi bir kadın. Annem biraz kendisine patronluk yapılmasını, erkeğinin emrinde olmayı seviyor. Kendisine biraz orospu gibi davranman gerekiyor.

-Babam: Evet öyle şeyler yapmaya çalışıyor ama ben sevmiyorum, tuhaf geliyor bana.

-Ben: Tuhaf falan ama artık seçme şansımız yok ne istiyorsa onu vericez biz de.

-Babam: Tamam oğlum anlat:

-Ben: Öncelikle libidonu yüksek tutacaksın. Anneme göstermeden, macundur, sağlıklı şeylerdir.Cinsel gücü artıracak şeyler tüketeceksin sürekli yüksek olman gerekiyor. Daha sonra anneme biraz orospu gibi davranmalısın. Benim yanımdayken falan şaplak atabilirsin. Elleyebilirsin. Öpebilirsin. Kucağına oturtabilirsin. Açık saçık konuşabilirsin. Seks esnasında ona sert davran. Boğazını sık hafifçe, tokat at. Dirty talk yapın. Belki 3. kişiler istiyormuşsunuz gibi taklit yapabilirsiniz.

Babam söylediklerimi üzgün bir şekilde dinledi, sürekli kafasını sallayarak onayladı beni.Amacım annemi babamın ve benim bir orospusu haline getirmekti.

-Ben: Daha açık giyinmesini isteyebilirsin. Seksten sonra hemen dönüp uyuma sarıl, öp, iltifat et.

Biz bunları konuştuk bitirdik. Annem de misafirliğe gittiği komşudan döndü. Annemin üzerinde gündelik kıyafetler vardı. Ben kombinin derecesini yükselttim üşüdüğümü söylerek. Dolaptan bira alıcam istiyor musunuz dedim bizimkilere. Normalde istemezler, babam iki tane getir bize de dedi.Annem de kabul etti. Daha sonra babam çok sıcak oldu ya ben gidip şort falan bi şey giyiyim diye odasına gitti anneme de yavrum sen de şort falan giy oturma böyle dedi. Annem de gitti peşinden. Biralarıyla geri geldiler annemin altında gri kısacık bir şort, çorapları yok o güzel ayakları, bacakları ortada neredeyse götü görünüyor, eğildiğinde falansa zaten götü meydanda. Üzerinde askılı siyah bir kolsu tshirt sütyen takmamış memeleri çok güzel görünüyor saçlarını toplamamış sarı saçları salınıyor. Annem yerden bir şey alırken babam götüne sağlam bi şaplak attı. Taş gibi karım maşşallah dedi ve sıktı götünü.

-Annem: Teşekkür ederim.

-Babam: Gel şöyle otur kucağıma dedi elini dizine vurdu.

-Annem: Sen bi aşka geldin ama hayırlısı dedi bacak bacak üstüne atarak oturdu babamın kucağına.

Babam arkadan annemi ellemeye devam ediyordu. Daha sonra annemin dudaklarına bir öpücük kondurdu diğer eliyle de annemin bacak arasını okşadı uzunca.Okşarken annemin kısa şortundan o pembe güzel amı göründü. Altına çamaşır giymemişti ve ıslanmıştı.

-Annem: Yeter çocuğun yanında kudurdun aniden.

-Babam: Ne var karımı öpüyorum ne olacak. Hem o yan odada uyuyor seks yaptığımız zaman duymuyor mu sanki ne olacak.

-Annem: İyi çocuğun yanında sikişelim o zaman aaaa.

-Babam: Sağlam bir tokat attı götüne annemin. Sus kocana cevap verme dedi gülerek.

Annem kabullenmişti. Bir süre böyle devam ettiler biraları bitince uyumaya gittiler. Ben de bir süre daha takılıp yattım. Gece boyu babam annemin içinden çıkmadı, inlemeler, bağırmalar, sabaha kadar sikti annemi. Sabah olunca annemin yanına gittim direkt.Babam işe gitmişti. Annem üzerinde dünkü şort ve kolsuz siyah tshirt ile uyuyordu.Oda döl kokuyordu.

-Ben: Dün gece zor geçti herhalde.

-Annem: Çok zor geçti. Mesai ile çalışan orospu gibi kullandı beni.

-Ben: E sen kendin istiyordun. Bak işte ne güzel oldu.

-Annem: Şikayet etmiyorum canım çok şükür.

-Ben: İçine boşalmadı umarım.

-Annem: Yok yüzüme boşaldı. Normalde hiç yapmaz. Bugün başka biriyle sikişiyor gibiydim. Adam kudurdu mu ne oldu aniden.

-Ben: Babam ağzının tadını biliyor ya keşke bir videoya falan alsa da biz de görsek. Teşekkür hediyesi gibisinden dedim.

-Annem: Ben sana Melihayı yapıcam hediye olarak dedi ve güldü.

-Ben: Meliha kim ya sen dururken. Senin gibisi var mı dedim götünü okşadım.

-Annem: Çek elini babası kılıklı.

-Ben: Babama da ben taktik verdim böyle böyle yap dedim.

-Annem: Neden böyle bir şey yaptın.

-Ben: Senden çok hoşlanıyorum babam ve benim orospumuz gibi takılsan çok hoşuma gider babam yokken benim ben yokken babamın.

-Annem: Sen iyice anneni sikmek istiyorsun gerçekten.

-Ben: Çok istiyorum kafayı yemek üzereyim o kadar seksisin ki.

-Annem: Hayır sana vermem ama madem çok istiyorsun babanla da aramızdaki her şeye sen de karıştın. Bazı şeylere izin veririm. Benim olmaz dediklerimi yapamazsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir