Yengem Merve 11

Merve yataktan doğrulup geldi ve beni öpmeye başladı. Bir taraftan eliyle sikimi tutuyordu. Ben biraz geriye doğru çekilince o da yataktan inmek zorunda kaldı. Ellerim saçlarını arasında şehvetle öpüşüyorduk. Sonra hafifçe kendini geri çekti, gözlerinin içi gülüyordu adeta, sıra bende mi dedi. Evet dedim. Beni küçük öpücüklere boğarak aşağıya doğru indi. Dizlerinin üstündeydi, eşofmanın üstünden sikimi okşuyor arada kafasını bastırıyordu. Önce eşofmanı ardından boxer’ı indirdi. Eliyle sikimin kafasında parıl parıl parlayan zevk suyunu şöyle alıp iki parmağının arasında uzattı ve parmaklarını yaladı. Sonra bana aşağıdan seksi bir bakış atarak çok tatlıymış dedi. Yukardan bakınca inanılmaz seksi görünüyordu. Taşaklarımı okşarken sikimi yavaş yavaş yalamaya başladı. Tadını çıkartıyordu adeta. Arada ağzından çıkartıyor altından kafasına kadar yalıyor, sonra tekrar ağzına sokuyordu. Bu iştahlı hali beni yükseltmişti. Taşaklarımı ağzına sokup çıkartmaya başladı. Bir taraftan da eliyle sikimi sıvazlıyordu. Ben bu sırada kafasını okşuyor, harikasın bebeğim devam et diyordum. Arada biraz eğilip memelerini sıkıyordum. Sonra hızlı hızlı ağzına sokup çıkartmaya başladı. Beni boşaltmak istediği belli oluyordu ama ben o kadar kolay teslim olmayacaktım. Onu yukarı doğru çektim. Elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi nazlı nazlı, boşaaal dedi. Hayır dedim bunu en son yapacağım. Artık ikimizde büyük birleşmeye hazırdık. Prezervatifin var mı dedi. İstemiyorum dedim. Önce çok tehlikeli olmaz diye itiraz edecek gibi oldu ama seni hissetmek istiyorum deyince o da masum bir gülüş atarak kabul etti.

Yatağın ucuna oturdum. O da yüzü bana dönük biçimde kucağıma geldi. Boynunu öpüyor, götünü avuçlarımla deli gibi sıkıyordum. Tam sikimin üstüne gelip ufak birkaç gel git yaptı. Aşağıda oluşan ıslaklık çok tahrik edici bir ses çıkarıyordu. Usulca sikimin üstüne oturdu. İniltiyle karışık bir zevk sesi geliyordu Merve’den. Tamamını içine aldıktan sonra durdu. Tırnakları sırtıma batıyordu, bana sıkı sıkı sarılmıştı. Sonra küçük hareketlerle inip kalkmaya başladı. Sanki iyice hissetmek istiyordu bunu. Bir süre sonra hareketleri hızlanmaya başladı. Beni biraz itti ve ben yatağa doğru uzandım. Kadınım üzerime binmiş sikimin üstünde zıplıyordu. Gözleri, yüzü değişik bir hal almıştı çok zevk aldığını görebiliyordum .

Her içine aldığında oh diyordu. Sanki hasret kaldığı bir şeye kavuşmuş bir nidası vardı güzel yengemin. Aradığı erkeği çok yakınında bulmuştu. Bir süre böyle devam ettikten sonra o da üstüme doğru uzandı. Artık ben aşağıdan girip çıkmaya başladım. Vura vura giriyordum içine. Sesler odada yankılanıyordu. Artık pozisyon değiştirmenin zamanı gelmişti. Belinden sarılıp sikimi hafifçe çıkarttım içinden. O da anlaşmıştı. Emekler pozisyonda yatakta ilerledi. Hiç konuşmadan yapmak istediğimiz pozisyonda anlaşmıştık. Doğruldum. Yengem yatakta domalmış, kafasını yastığa koymuş, amını bütün güzelliğiyle açmış beni bekliyordu. Müthiş davetkar bir sahne vardı önümde. Önce elimle küçük bir masaj yapıp parmağımı 1-2 kez soktum. İnliyordu. Sikimi yerleştirip sertçe ittim ileri doğru. Birden çığlık gibi bir ses çıkartırken ağzını kapattı. Bu beni iyice gaza getirdi.

Götünü iki lobundan tutmuş pompalamaya başladım. Arada tokat atıyordum ve tokat attığımda çok hoş bir ses çıkartıyordu. Kafasını yastığa gömmüştü kendi sesini bastırmaya çalışıyordu ama ben duymak istiyordum. Saçlarına yapışıp kafasını yukarı doğru kaldırdım. Ah diyordu, oh diyordu, oy diyordu.. seslerini kontrol edemediği belliydi. Bir süre pompaladıktan sonra bu ne biçim bir şey demeye başladı, belki 6-7 defa bu ne biçim bir şey bu ne biçim bir şey diye tekrarlarken bacaklarının titrediğini hissedebiliyordum. Kadınım yine geliyordu. Artık kendimizi kaybetmiştik. Bir süre geçtikten sonra artık ben de sonuca yakınlaşmıştım. Çok aşırı uzun bir vaktimiz de yoktu ve kadınımı ilk seferi için fazlasıyla mutlu ettiğime emindim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir