Yengem Merve 10

Yüzü buz kesmiş vaziyette bunu nasıl anladığımı anlamaya çalışıyordu. İnkar etmeye devam etti, hayır dedi gördüm ve kaçtım. Merve!! Diye bağırdım, beni izlediğini biliyorum…

Yutkundu, nasıl olduğunu bilmiyordu ama bu kadar emin olmamdan artık net olarak bildiğimi anlamıştı, blöf yapmadığım ortadaydı. Çatallı bir sesle özür dilerim dedi, ağlamaklıydı sesi. Ben ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık, sen niye böylesin, abin niye böyle, ben niye böyleyim derken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.

Yanına gidip sarıldım. O da buna karşılık vermiş bana sıkıca sarılmıştı. Zaten hazır olan sikim kalkmaya başladı. Birden gülmeye başladı 3-4 duyguyu birden yaşıyordu resmen. Bu ne kalkıyor böyle diye aşağıya doğru baktı. Sana kalkıyor işte dedim. Ağlaması durmuştu, ben burada ağlıyorum sen beni sikmenin derdinde misin gerçekten dedi. Sustum, hala yaşlarla dolu gözlerine bakıp çok istiyorum dedim.

Elini sikimin üstüne getirdi. Eşofmanın üstünden okşuyordu ama kafasını hiç kaldırmıyordu yukarı, çenesinden tutup kaldırmaya çalıştım ama bakmıyordu. Utandığı çok belliydi. Sonra yavaşça yüzünü bana çevirdi, dudaklarımız ilk kez birbirine değmişti. Küçük birkaç öpücükten sonra deli gibi öpüşmeye başladık. Sonra durdu, burada olmaz Can yakalanırız annen gelir dedi. Size çıkalım dedim. Olmaz seni de görmeyince şüphelenir dedi. Umurumda bile değil ben seni istiyorum dedim. Tamam ben yukarı çıkıyorum, anneni ara arkadaşıma gidiyorum de bir şey de o zaman dedi. Annemi arayıp arkadaşlarımla buluşacağım geç geleceğim dedim. Merve yok mu diye sordu, yukarı eve çıktı sanırım dedim.

Merve benden önce yukarı çıkmıştı. Eve anahtarla girdiğimde derin bir sessizlik vardı. Salonda yoktu, yatak odasına girdiğimde ise şok oldum. Toz pembe inanılmaz seksi bir gecelikle yatağın başında bekliyordu. Bunu mu istiyorsun dedi. Evet dedim. Gel al o zaman dedi. Dudaklarımız yine kavuşmuştu. Deliler gibi öpüşüyorduk. Elleri vücudumun her yerinde geziyordu adeta, kollarımı sıkıyor ve her sıktığında mmm bir beğenme sesi çıkartıyordu. Ben de onun bütün vücudunu okşuyordum. O muhteşem memeler avuçlarımdaydı, götünü sıkıyordum artık delirmiştim. Birden onu yatağa itiverdim. Sere serpe uzandı. Üzerine uzandım dudaklarından boynuna, oradan memelerine indim. Sonra geceliği çıkarttı. Altına hiçbir şey giymemişti. Memelerinin altını göbeğini her yerini öpüyordum. Sonra kafamı bacaklarının arasına soktum. Gerçekten mi ya dedi. Gerçekten aşkım dedim. Kafamı bacaklarının arasına gömüp önce küçük birkaç öpücükten sonra yalamaya başladım. Ne kadar da çabuk ıslanmıştı. Klitorisini dilimle uyarıyordum. Elleri kafamda geziyordu, arada saçlarımı tutuyor çok güzel sesler çıkartıyordu. Sulu ve inanılmaz tatlı bir amcığı vardı, tazecik duruyordu adeta. Bir süre yaladıktan sonra artık çıkardığı sesler değişmeye başladı. Saçlarıma asılıyordu. Beli yukarı doğru kalktı, bacakları titremeye başladı, kontrolsüz sesler çıkartıyordu. Yeter yeter demeye başladı ama benim bu zevki bitene kadar bırakmaya niyetim yoktu 10-15 saniye kadar sürdü bu. Elleri saçlarımdan uzaklaşmıştı. Kafamı kaldırdığımda ağzını kapatıyordu. Yüzünde şaşkınlık ve mutluluk var gibiydi. Noldu dedim gülerek. Ellerini ağzından çekti, o sesler benden mi çıktı dedi. Evet dedim senden çıktı. Naptın bana ya dedi. Bacaklarının iç kısmına birer öpücük kondurup daha yeni başlıyoruz bebeğim dedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir