Yengem Merve 3

10-15 dakika kadar dinlendik, bir şeyler içtik. Bana geçmişinden falan bahsetti. Nişanlıymış falan ama benim umurumda değildi açıkçası. Ben sikimin keyfine bakıyordum. Muhabbet ettiğimiz süre içinde Deniz küçük küçük sikimle oynuyordu ve ben yine sertleşmeye başlamıştım. Hareketlendiğimi görünce o muhteşem saksosuna başladı yine. Ben arkama yaslanmış keyfime bakıyordum. Bu sefer kontrolü ona bırakmıştım. Taşaklarımı, sikimin yanlarını , kafasını, her yerini aynı iştahla yalıyor ve arada çok tatlı bu ya diye beni gaza getirecek cümleler kullanıyordu. Bir süre sonra hazırdım artık. Deniz’i kaldırıp öpmeye başladım. Ağzında halen benim tuzlu tadım vardı. Sırtı dönük şekilde kucağıma geldi ve sürtünmeye başladı. Belini çok seksi hareketlerle kıvırıyordu ve sırtı müthiş seksi görünüyordu. Götünü bir taraftan avuçluyor bir taraftan tokatlıyordum. Her attığım tokatta zevkli bir çığlık atıyordu. Bir süre sonra artık gidip gelişinde amının ıslaklığı ile çok güzel bir ses çıkmaya başladı. Sikimi kavrayıp usulca içine aldı. Ben bu postada artık tamamen ona bırakmıştım kendimi. Sikimi bir vibratör gibi kullanıyordu. Harika şekilde zıplıyordu sikimin üstünde, ben sanki bir porno izler gibi sikimin giriş çıkışını seyrediyordum. Merve acaba hangi pozisyonda bu kadar gaza geliyordu, onu sikebilecek miydim, kafamda bu sorular dönerken Deniz’in artık yorulmaya başladığını sezmiştim, temposu bozuluyordu.
Birden göbeğinden tutup ayağa kalktım. Onu yere doğru uzattım ve göbeğinde yukarı çekerek doggy pozisyonuna getirdim. Kalçalarını iki avcumla sıkarak içine hızlı hızlı girmeye başladım. Göt deliği önümde çok tatlı görünüyordu. Bugün değil ama Deniz’in götünü de bir sonraki sefere sikmeye karar verdim. Başparmağımla deliğine küçük küçük masaj yapıyordum. Hafifçe içine sokunca küçük bir ıhh sesi çıkarttı ama yine itiraz etmedi. Artık süreyi çok uzatmadan evi de boşaltmamız gerektiğinden sırtına boşaldım. Merve’ye operasyon tamam 🙂 diye mesaj attım ve Deniz’i gönderdim. Bir süre sonra da kendim eve gittim. Merve utancından mı pişmanlığından mı bilmiyorum yüzüme bakmıyordu.

Ertesi gün okuldan geldiğimde Merve evde yalnızdı ve banyoyu temizliyordu. Kolay gelsin deyip odama çekildim. Bir süre sonra yanıma geldi, biraz kızgın bir ifadesi vardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir