Hikaye : 2103

Kavurucu sıcak yerini bir anda asit yağmuruna bırakmıştı. Vücuduna taktırdığı son model metal uzuvlarına asit yağmuru zarar vermesin diye herkes bulabildiği yerlere saklanmaya çalışıyordu. Ben bu sırada evime gelmiştim ancak yine de biraz ıslanmıştım.

Kapıdan içeri girerken pembe saçlı, sol kolu metal, güzel ve dolgun kalçalı, ortalama boyutta memeye sahip bir hanımefendi gördüm. Kendisi asit yağmurundan saklanacak bir yer arıyor gibiydi. Hızlı hareketlerinin memesini sallaması beni büyülemişti. Kendisini Dileppo adı verilen uzaktan haberleşme sistemi yoluyla asit yağmurundan koruması için evime davet ettim.

Ben sol ayağı metal olan, lazerle geliştirilmiş ve son model teknolojiyle donatılmış yapay gözlere sahiptim. Gerçi bu sıralar herkes taktırmaya başlamıştı. Hanımefendi hemen olduğum tarafa bir bakış attı ve metal beyaz dişleri hafifçe gözükecek kadar bir gülüş attı. Davetim için bana çok minnettar olduğunu söyledi. Ben de kapıyı iris tarayıcısı ile açtıktan sonra hanımefendiyi içeriye davet eder bir el hareketi yaptım.

Gözümle verdiğim talimat ile evin yapay zekası harekete geçti. Işıklar yandı ve evdeki temizlik robotları kendilerini dinlenme moduna aldılar. Hanımefendiyi evimin oturma odasına davet ettim. Bir süre sohbet ettikten sonra hizmetçi robotlar bize içecek getirmişlerdi. İçeceklerimizi yudumlarken partneri olup olmadığını sordum. Kendisi en son partneriyle işlemci uyumsuzluğu nedeniyle ilişkisini bitirmiş.

Ben çekici vücudunu süzerken tabi arada bir beni yakalamıştı. Ancak gözlerimi alamıyordum. O muhteşem dolgun göğüslerini evdeki kameralara bağlanıp zoom yapıp seyrediyordum. Sonra kendisi de benden etkilenmiş olacak ki elini sol metal bacağıma temas ettirdi ve hafif bir elektriklendirme oluşturdu. Bu canının beni istediği anlamına geliyordu. Dışarıda yağmur devam ederken bir anda ben de elimi onun bacağına temas ettirdim. Onun bacağı metal değildi ama hafif bir elektrik dalgası ile kendisine benim de niyetim olduğunu aktardım. Bana döndü ve hadi seks yapalım dedi. Cevabımı dudaklarına yaklaşarak verdim.

Metal beyaz dişleriyle gülümsemesi beni cezbetti, hemen soyundu. O soyunurken ben de boş durmadım ve ben de soyundum. İkimiz de çıplaktık. Ellerimle memesini okşayarak ağzımı ağzına götürüp dillerimizi birleştirdik. Penisimi de tertemiz olan daracık amının içine soktum. Ardından bilinçlerimizi yitirdik ve ortak bir fantezi alanında uyandık. Bu seks şekli 40 yıl önce insan hayatına girmişti. İnsanlar dilleri ve cinsel organlarını birbirine bağlayarak simülasyon ortamında hayal bile edilemeyecek bir zevk ile seks yapıyorlardı. İnsanların cinsel organlarına yerleştirilen uyarıcılar sayesinde zevk alması sağlanıyordu. Bilimsel çalışmalar normalden 100 kat daha zevkli bir ilişki yaşandığını ortaya koymuştu.

Kendisiyle ortak seçtiğimiz seks yeri bir adaydı. Adada gün batımında romantik bir seks yapmak istemiştik. Metal parçalarımız yerini doğal vücutlarımıza bırakmıştı. Hemen deliler gibi öpüşmeye başladık. Öpüşürken bir elimi vücudunda gezdirirken diğer elimle memesini avuçluyor ve bazen amıyla oynuyordum. Zevkten dört köşe olmuştu. Hemen yavaşça belinden tutup yere yatırdım ve vücudunun her yerine ufak öpücükler kondurmaya başladım. Kendisine arada küçük bakışlar attığımda deliriyor gibi görünüyordu. Çok zevk aldığı belliydi. Göbeğini öpücükler kondurdum ve sıra amına gelmişti. Önce am dudaklarına küçük öpücükler kondurarak zevkten dört köşe olmasını sağladım. Amından şelale gibi su damlıyordu. Amını yalamaya, dilimi sokmaya başladım. Çok zevk alıyordu. Sonra yalamayı bıraktım. İçine gireceğimi düşünüp tam mutlu oluyordu ki yukarı gelip dudaklarına yapıştım. Biraz daha öpüştükten sonra eliyle penisimi amına dayadı ve kendisini ittirdi. Amı sıcacıktı ve çok kaygandı. Öpüşerek git gel yapmaya başladım. Daha ilk dakikada orgazmı tavanlarda yaşadı. Ben daha yeni başlamıştım. Hızımı yavaşça arttırdım, arada dudaklarını bırakıp boynunu öpüyordum. Elleri ensemde beni dudaklarına çekip kendi dudaklarına doğru bastırıyordu. Kumral saçları terinin verdiği ıslaklıkla çok daha seksi görünüyordu. Git gellerimi hızlandırdım. Zevkten inlemeye başladı. Ben de aşırı zevk alıyordum. Kendimi inlemekten alamıyordum. Ellerimi bacaklarında gezdirerek, kalçasını okşayarak hem ona hem kendime zevk veriyordum. Git gellerim arasında bir daha boşaldı. Ben de zevkten artık kendimi alamıyordum. Boşalacağımı anlamıştım ve sert bir şekilde hızlı hızlı git gel yapmaya başladım. Zevkten adayı inletiyordu. Güneş ufuktan kaybolmak üzereydi. Ellerini ensemde birleştirdi. Sert sert girip çıkarken sesli bir şekilde boşalmaya başladım. O da benimle aynı anda boşalmaya başladı. Karşılıklı boşalıyorduk. Zevkten gülmeye başlamıştık. Yaklaşık 5 dakika birbirimize sarılı kaldık. Ardından içinden çıktım son defa öpüştük.

Kendimize geldiğimizde gerçek hayattaydık. Ağzımı bembeyaz metal dişlerinden çektim. Sonra yavaşça içinden penisimi çıkarttım. Ne kadar boşalmışsam, penisimi çıkarttığımda spermlerim amından damlıyordu. Metal koluyla amını yokladı ve bana gülümsedi. Dileppo mesaj kutuma karşılıklı partnerlik isteği yollamıştı. Hemen kabul ettim. Kendisine banyoyu gösterdim. Duşunu aldı ve yağmurun durduğunu, artık gitmesi gerektiğini söyledi. Tamam dedim ve dudaklarına öpücük kondurdum. Kapıyı kapattı ve gitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir