Erkek Adam Olmak

Erkekliğimi hiç sorgulamamıştım. Penisim vardı, kadınlara azıyordum ve erkektim. Ancak üniversite ikinci sınıfta yaşadığım ilk cinsel deneyim, bende uzun bir yolculuğa başlangıç oldu. Oda arkadaşım sayesinde aydınlandım ve her erkeğin aslında gerçek bir erkek olmadığını fark ettim. Size erkek adam olmayı anlatacağım.

Üniversite ikinci sınıftaydım, 19 yaşındaydım. Sınıftan bi kıza iki senedir vurgundum ve hiç sevgilim olmamıştı. Kız beni beğenmeyeceği için utanıyor ve sır saklıyordum. Yalnızca 6 yıldır en yakın arkadaşım, ünide oda arkadaşım Arif biliyordu. Bahar şenliği yapılacağını öğrenince Arif hemen heyecanlandı. Ben öyle şeylere hevesli değildim, sosyal ortamlarda ezik kalırdım ancak Arif tam tersiydi. Ben 175 boy 95 kilo çirkin bi erkekken kankam Arif 185’e 85 heybetli ve yakışıklı bi erkekti.

Arif’in ısrarları üzerine bahar şenliğine katılmaya karar verdim. “Hem seninki de geliyor” diyip göz kırptı. Hande’nin de şenliğe geleceğini duyunca hepten ikna olmuştum. Hande 160 boyunda minyon kumral tenli, açık kahverengi saçları olan iri göğüslü bir kızdı. Kısa boyuna rağmen şekilli bacakları, ince beli ve anlamsız derecede güzel memeler vardı. Tam bir latino/anadolu kırmasıydı.

Akşam odada Arif’in hazırlanmasını bekledim. Hazırlanma derken, duştan giyinmekten bahsetmiyorum. Bildiğiniz adamın sikini tıraşlamasını bekledim. “Bu gece en az 2 ağız 2 ama girer bu sik” dedi gülerek. Haklıydı. Benim daha sevgilim olmamıştı ama tanıdığım çoğu kız Arif’in malını bi ömür unutmayacak şekilde almıştı içine.

Arifle konserlerin tadını çıkarıyor, bazen kız gruplarıyla tanışıyorduk. Gece iyi gidiyordu, alkol oranımız yükselmişti. Arif bazen beni yalnız bırakıp tanıştığımız iki kızı da alarak çalılıklara gidiyordu. Bazen tek kızı beğenip gidiyordu. Biz de onları bekliyorduk.

Arif 5. Kıza saksoyu basıp geldiğinde yorulduğumu ve odaya çıkacağımı söyledim. Önce bırakmak istemedi ama sonra benim sıkılmama hak verdi. Hem Hande’yi de görememiştim. Benim için vermli bir gece olmamıştı. Arif’i orada kampüsün yarısının ağzını döl doldurma potansiyeliyle bırakıp yurda doğru yürümeye başladım. Derken kalbimin vücudumu delecek kadar hızlanmasına sebep olan bir şey oldu. Karşıdan Hande geliyordu. Elim ayağıma dolandı. Yaklaştıkça topuklu ayakkabı sesinden ve yürüyüşünden, alkollü olduğunu anladım. Tüm cesaretimi toplayıp selam verdim ancak duymadı bile. Geçip gitti. Arkasından o eşsiz kalçaların dansını izledim. Konser alanına gitti, kalabalığa karışmadan hemen girişte sağda bizim masaya yöneldi. Arif’le selamlaşıp sarıldılar. Neden bilmiyorum, dönüp yurda devam etmedim. Onları uzaktan izliyordum. Çok geçmeden kahkaha dolu sohbetin yerini dokunuşlar aldı. Arifle Hande yiyişmeye başlamıştı. Karnım ağrıyor, başım dönüyordu. İnanılmaz bir hayal kırıklığı hissediyordum. Kendime geldiğimde Arif’in Hande’yi kucağa alıp bana doğru yaklaştığını gördüm. Panik olmuştum. Arif’in sakso çalılarında olduğumu yeni fark ettim. Hemen uzaktaki bir çalılığın arkasına geçip çömeldim. Arif iyice tenha olduğuna emin olunca, Hande’yi kucağından indirdi. Hemen çaprazımda bir ağaç dibindelerdi.

“Hande bi şey dicem ya, bizimki sana fena aşık. Eğer bi ihtimal varsa yapmayalım” deyiverdi Arif.

Hande anlamadı. Arif, benim aşkımı açık şekilde aktardı Hande’ye. “Hee senin Ozan… ahahahah ya o çok sessiz ya… demek benden hoşlanıyo”

“Evet” dedi Arif. “Eğer ileride durumunuz olursa… yapmayalım” dedi.

“Yok ya hiç alakam yok çocukla. Yazık kendi halinde demek aşıkmış. Tatlı çocuk ama işim olmaz” dedi Hande, topuklularını çıkarıp diz çökerken. Ardından Arif’in pantolon fermuarıyla uğraşmaya başladı.

“Kankama yamuk yapmak istemem de…”

“Yok yok yamuk yok” dedi Hande, eliyle Arif’in kocaman sikini özgürlüğe kavuştururken. “Bu hariç” diye ekleyiverdi. Gülüştüler. Hande, tempolu bir şekilde saksoya başladı. Kafası ritmik hareketlerle Arif’in bacak arasına yaklaşıp uzaklaşıyor, pornocular kadar iyi sakso çekiyordu.

Bense, hayal kırıklığı bir yana, erekte olmuş halde kankamın, aşık olduğum kızın ağzına pompalamasını izliyordum. İşte her şey böyle başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir