Kırılma Noktası – Bölüm 7

BÖLÜM 7

Gamze: kalk hadi alper sabah oldu!

Beni sarsarak uyandırmaya çalışıyordu. Gözlerimi açtığımda gamzenin gülen suratını gördüm. Duvarda ki saate baktığımda daha saat 06:20 yi gösteriyordu. Yastığı yüzüme koydum;

Alper: daha çok erken biraz daha uyumama izin ver.

Gamze: olmaz hadi yoga yapacağız birlikte.

Alper: ben var bilmemek yoga istemek uyku.

Gamze: eğer bu şekilde konuşmaya devam edersen o yastıkla boğarım seni kalk artık uyuşuk.

Söylenerek kalktım yerimden, elimden tuttu ve birlikte banyoya doğru gidip elimizi yüzümüzü yıkayıp dişlerimizi fırçaladık. Gamze getirdiği mat’ı bahçeye serdi. Biraz açma gere hareketleri yapıp vücudunu hazırladı. Ben ise bundan kaçış yolu arıyordum. Gidip kahvaltıyı hazırlayım belki bana bulaşmaz derken. Beni durdurdu yanına çekti. Kaçış yoktu. Ona hareketleri yapamayacağımı şınav mekik çeksem yeterli olur mu diye sordum. Üstelemek istedi ama sonra sinsi bir sırıtışla kabul etti. Çıplaklığa iyice alışmıştım artık dal taşak evin içimde gezmek rahatsız etmiyordu beni. Yere sırtüstü uzanmamı ve bacaklarımı açabildiğim kadar açmamı istedi. Gamze ise ayakta domalıp ellerini göğüs kafesime doğru koydu. Sol bacağını arkaya uzatarak öylece durmaya başladı. Amı ince bir düz çizgi gibi duruyordu. Benim ilgilendiğim yerin aksine o gözlerime bakıyordu. Bir müddet sonra diğer bacağını arkaya uzattı. Aşağıya doğru kaymamı istedi. Tam amının olduğu konumda durdurdum kendimi. Bacaklarını yana açmaya başlamıştı. O ince çizgi açılıyordu. Bacakları ayrılmış şekilde doğruldu ve iyice açarak yüzüme doğru inmeye başladı. Yüzüme oturacaktı ve öylede oldu. O kalın dudaklı am dudaklarımın üstündeydi. Ufak öpücükler kondurmaya başladım. Öpüp 2 saniye bekliyordum sonra tekrar öpüp yine iki saniye bekliyordum. Bu şekilde öpücükler kondurup onu azdırmak istiyordum. Dilimin ucuyla fırça çekiyordum amının üstüne. Gamze yoga yaparken ben onu yalıyordum hafif inlemelerini duyuyordum. Sikim sertleşmiş hedefine gitmeyi bekleyin bir füze gibi dimdik duruyordu. Ellerimi baldırlarına koyduğumda, “olmaz sadece dilin ve dudakların ellerinden destek almak yok.” Tekrar ellerimi yana yatırdım.

Gamze: saat 7 oldu artık benim her istediğimi yerine getireceksin. Yalayarak boşalt beni!

Dilimi ve dudaklarımı en efektif şekilde kullanmaya başladım. Ağzımın içine amını sığdırmaya çalıştım ve ağzımın içindeki amını içime çekmeye başladım. Dilimi sokabildiğim kadar içine sokuyordum ve içini yalıyordum.

Gamze: hı hı evet orası daha hızlı yala ımmmm

Gamze yoga pozisyonunu bozmuş bacaklarını kafamı arasına alacak şekilde birleştirmiş yüzümde oval hareketler yapıyordu.

Gamze: evet devam et daha hızlı yalaaa! Sana Bug-ün yapa-caklar-ımı HAYAL bil-e edemezsin!

Artık ellerimi kullanmam gerekiyordu. Onun amını yalarken kalçalarını sıkıyor parmaklarımı göt deliğine doğru götürüp ovalıyordum. Gamze saçlarımı tutmuş hem bastırıyor hemde çekiyordu. Canım yansada yalamaya devam ediyordum.

Gamze: daha hızlı YALA! boşalıcam GELMEK ÜZEREYİM!

Dilimi am dudaklarında gezdirip tekrar içeri sokuyordum. Klitorisini bulup dilimle artık sadece orayı olabildiğince yalamaya başladım. Gamzenin inlemeleri çoğalmış sadece hızlı yala diye bağırıyordu. Yüzümden kalkıp diz kapaklarının üzerinde kendi elini amına atıp hızlıca okşayarak bağırıyordu. Yüzüme doğru “squirt” boşaldı. Sanki işiyor gibiydi. Bacak kasları istemsizce kasıldı ve kendi bedenini geriye atarak derin bir nefes aldı. Ağzı açık derin nefes alışverişi yaparak bana bakıyordu gülümsemeye başladı.

Gamze: offf çok iyi geldi bu.

Alper: 4 oldu gamze

Gamze: (kahkaha attıktan sonra) gün uzun hepsinin sırası var hadi şimdi banyoya. Yıka beni alper!

Emri vaki konuşmalarla beni yönlendiriyordu. Dominant olmayı seviyordu sanırsam ama tam emin değildim. Sorun şu ki aynı şekilde ben de dominanttım yönlendirme yapmayı ben seviyor ve istiyorum.

Duşa girip suyu açtım gamze yüzü bana dönük şekilde kendisini liflememi istedi. Onu liflerken daha öncede söylemiş olduğu gibi bugünün çok güzel geçeceğinden bahsediyordu. Göğüslerini, boynunu, karnını bacaklarını amının üstünü lifledikten sonra sırtını, kalçalarını, kalçalarının arasını, bacaklarını her yerini sabunladıktan sonra. Duş başlığı ile su tutmaya başladım. Sırtı bana dönükken eliyli sikimi tutmaya çalıştı ve tuttuğunda okşamaya başladı geri adım atarak bana doğru yaklaştı kafasını geriye yaslayıp;

Gamze: beni en çok hangi pozisyonda sikmek istiyorsun?

Alper: kucağımda zıplarken memelerinin senkron şeklinde hareket ettiğini görmek istiyorum özellikle.

Gamze: ilk nereme boşalmak istiyorsun peki?

Alper: göğüslerinin arasından yüzüne doğru.

Eliyle sikimi sıvazlıyordu. Ben de parmaklarımı amında gezdirip hafifçe içine sokuyordum.

Gamze: bu sefer parmaklarınla boşalt beni. Kulağıma beni nasıl sikeceğini anlat.

Telefon sextingi yapmıştım ama banyoda ilk kez böylesini yaşıyordum.

Alper: ikimiz denizde yüzüyoruz çıplak olarak, seni kucağıma alarak kumsala götürüyorum. Şezlonga sırtüstü yatırıp, bacaklarını ayırıp öylece bırakıyorum. Karşında sikimi elime alıp sıvazlamaya başlıyorum.o sıra sende kendini okşamaya başlıyorsun. İkimizde kendimizi hazır hale getiriyoruz.

Gamze: bunu yapıcaz bugün. Karşımda mastürbasyon yapmanı istiyorum.

Üç parmağım gamzenin içinde kavisli şekilde gidip geliyordum. Eliyle hızlı şekilde sikimi sıvazlamaya devam ediyordu. Gamzenin kulağına fısıldarken arada kulak memesini emmeye başlamıştım.

Alper: İkimiz hazır hale geldiğimizde seni yüzüstü çevirip kalçalarını kaldırıp, içine giriyorum önce yavaş şekilde. Baş parmağımla göt deliğini okşayıp onuda içine sokuyorum. İçinde hızlanıp girip çıkarken diğer elimle senin götünü şaplaklıyorum.

Gamze parmaklarının ucuna kalkmış almakta olduğu zevki yaşıyordu. Devam et anlatmaya boşalmaya yakınım diyordu.

Alper: Seni yan yatırıp, cenin pozisyonu alıyorsun ve o sırada tekrar giriyorum içine tüm sikimi olabildiğince içine sokup çıkartıyorum. Hem memeni hem kalçanı tokatlıyorum. Sen zevkten gözü dönmüş şekilde bağırıyorsun. Etrafımızda kimse olmadığı için yüksek sesle bağırıyorsun.

Gamze ellerini sikimden çekip bir eliyle memesini kendi ağzına getirip emerken diğer eliyle amını okşuyordu. İniltileri yükselmiş sesle ve emreder tonda içime gir diyordu. Kafasını yavaşça ıslanmış amına doğru sokmaya başladım ve gidip gelirken anlatmaya devam ediyordum.

Alper: Tekrar sırtüstü şeklinde yatırıyorum seni. Bacaklarını havaya kaldırıp omuzlarına kadar büküyorum artık amın daha dar olduğu için aldığın zevk daha fazla oluyor. İçine girip hızlaca git gel yapmaya başlıyorum ve göğüslerini sıkıp tokatlamaya başlıyorum. Arada boğazını sıkıp gözlerimi gözlerinle birleştiriyorum.

Gamze titremeye başladı tekrardan sikimin üzerine boşalmıştı. Yüzünü bana döndü ve bana sarıldı.

Gamze: kahvaltıyı hazırlasın biraz dinlemem gerek mahvettin beni.

Alper: ben ne olucam peki? Böyle kaldım.

Gamze: başının çaresine bakarsın tatlım. Uff o neydi öyle.

Alper: 5 oldu ama artık hem hikayede hem burada yarım bıraktın aslında 6 oldu böylelikle.

Gamze gülerek eğildi ve önümde çömelipi iri göğüslerinin arasına sikimi alıp bana bakarak göğüsleriyle mastürbasyon yapıyordu. Günlerdir birikmiş olan enerjinin patlamasıyla yüzüne ve göğüslerine normalden fazlasıyla boşaldım. Rahatlamıştım artık. Temizlenip kahvaltı hazırlamaya gittik.

Bahçede sofrayı hazırladıktan sonra harcamış olduğumuz enerjinin geri gelmesi için sağlam kahvaltı yapıyordum.

Alper: ne zamandır sana sormak istediğim bir şey var ama araya başka şeyler giriyor diye soramadım bir türlü. Şu baldırında olan dövmenin anlamı var mı?

Gamze: üniversite sonrası yaptırdım onu 7 uğurlu rakamım, sade olmasın diye yılan eklettim o kadar. Bir anlamı yok aslında

Bunu sorduğumda gamzenin yüz ifadesinin değiştiğini fark etmiştim.

Alper: üniversiteden sonra ne yaptın peki? Direkt babanın iş yerinde mi başladın işe?

Gamze: hayır, bir yılı avrupa da iki yılı amerika da olmak üzere oralarda takıldım. Dil geliştirme kültür tanıma gibi şeyler bilirsin. Sen iş durumunu ne yapacaksın bu arada var mı kafanda bir plan?

Alper: her şey aniden gelişti, geldiğimden beri sanki o hayatımı hiç yaşamamış gibiyim. Çok iyi geldi bana burası.

Gamze: aslında sana bir iş ayarlayabilirim ve bunun için güvenebileceğim birisine ihtiyacım var. Kafamda sen bu iş için biçilmiş kaftansın olarak düşünüyorum. bunu sana sahilde de söylemiştim. İşin içeriğini duymadan önce söylemem gerekli çok hassas bir iş ve beni yanlış anlama ihtimalin yüksek baştan söylüyorum.

Alper: merak ettim şimdi sen böyle söyleyince. Ne kadar absürt olabilir ki bir iş duymak isterim.

Gamze: bunun için senden şimdiden özür dilerim. Duyduktan sonra lütfen bana karşı olan düşüncelerin değişmesin. Ufak bir aile hesaplaşması gibi düşünebilirsin.

Alper: dinliyorum gamze sendeyim.

Gamze: babam şirketindeki hissesini bana devretti ve ortadan hiçbir şey olmamış gibi bir anda kayboldu bir veda bile etmeden. Bu durum beni rahatsız ettiğinden araştırmak sebeplerinin ne olabileceğini öğrenmek için tüm gücümü bu işe seferber ettim. Kesin olarak elde ettiğim bilgiler bir kişiyi gösteriyor. Bundan sonrası ancak işi kabul edersen ve bir sözleşme imzalarsak devam edebilirim alper. Çok hassas bir konu bu benim için.

Alper: sadece tek bir soru sorucam sana o halde işin ucunda birisini zarar vermek var mı? Eğer varsa kabul edemeyeceğim.

Gamze: kısmen ama öldürmek yaralamak yok. Sadece yaptığı pisliğin ortaya çıkması için video itirafı gibi bir şey gerekli kariyer suikastı olarak düşünebilirsin.

Alper: işin içinde ne gibi bir pislik var karşı tarafta?

Gamze: bunu sana nasıl söylesem bilemiyorum oldukça gizli bir bilgi aslında. Bu kötü insan yaptığı bir pislik yüzünden babamın iş hayatını bitirdi. İşlerin daha büyüyeceğini anlayan babam bunun önüne geçmek için bir pazarlık yapmış. Bu insan hissenin bir kısmını alıp yüzdenin büyük bir kısmına sahip oldu. Babamın bana bıraktığı hisselerle yaşıyor ve işleri uzaktan yürütüyorum.

Alper: anladım sanırsam benden istediğin bu kişiye yakınlaşıp yaptığı pislikleri ortaya dökmemi istiyorsun. Peki sence ben buna uygun birisi miyim? Daha önce bu insana birilerini gönderdin mi?

Gamze: tam aradığım profil sensin. İlk defa içime sinen birisi var şu an bu işi yapabileceğini inandığım. Evet gönderdim ve başarısız oldular. İşlerine son verdim.

Alper: peki bende başarısız olursam işime son verecek misin? Sadece iş ilişkisine mi dönecek bu aramızdakiler?

Gamze: en kötü senaryoyu düşünelim o halde. Hayır yine birlikte yaşayacağız ve planlar yapmaya devam edeceğiz. Çok uzakttık bence kabul edersen detaylara geçelim derim.

Alper: peki kabul ediyorum.

Çağla ve Canan’a yaptıklarım vicdanıma dokunmuştu onlara olan öfkem ve nefretim geçince en azından gamzeye yardım edip yüreğimi hafifletmek istiyordum. Kendimi faydalı hissedebilirdim. Gamze içeri geçti birkaç dakika sonra elinde belgelerle geldi.

Gamze: bunu sana yapmak içinden gelmese de mecburum anlayış göstereceğini umuyorum. Çok hassas bir konu bu. İş te sözleşmen;

Sözleşmede bu bilgileri dışarıda paylaşmayacağımı en ufak bir imada dahi bulunamayacağımı ve iş bitene kadar bu işten çıkamayacağımı belirten maddeler mevcuttu. Giriyorduk bir yola ama dur bakalım dedim içimden. İmzaladım.

Gamze: ilk olarak iş yerinde onun departmanında çalışacaksın ve amacın onun en yakını, güvendiği kişi olabilmek. Bu kişinin adı; Duru. İşte resmi iyi incele.

Duru 30’lu yaşların sonunda siyah uzun ve küt saçlı, resimde siyah gözlü olduğunu tahmin ettiğim, keskin yüz hatlarına sahip. Boyu 1,65 gibi, topuklu ayakkabı ile 1,70 civarı olan, geniş kalçalara sahip, takım elbise giymeyi sevdiği kadar resimde de olduğu üzere dekolte vermeyi seven yuvarlak tahminimce silikon ile doldurulmuş geniş göğüslere sahip bir kadındı.

Gamze: kendisinin nerelerde takıldığını, nelerden hoşlandığını az çok biliyorum. Sana bu konuda birkaç tavsiye yazısı yazıcam. Ayrıca iyi bir evde oturacaksın. Altına iyi bir araba verilecek. Bir hesap kartın olacak zarf içinde evinde bulabilirsin. İçinde yüklü miktarda para var harcamaktan çekinme tüm imkanlarımızı kullanma iznin var. Şirkettekilere dikkat etmeni istiyorum orası bir çakal yuvası ayağını kaydırmak isteyenler, sana mobbing uygulamaya çalışanlar olacaktır. Kadınlara ayrıca dikkat et. Bazıları diğer hissedarların elemanları senin yüzüne gülüp, avuçlarına almalarına izin verme. Ayrıca onlarla sevişmeyi aklından bile geçirme mahvederim seni. Her adımından haberdar olacağımı bilmeni istiyorum.

Alper: senin de elemanların var yani (gülerek)

Gamze: kim olduklarını bilmeyeceksin. Böylesi daha zevkli olur hem. Bir telefonun olacak sadece benim numaramın olduğu böylelikle gps aracılığıyla seni takip edebileceğim. Evinde ki bilgisayarla haberleşeceğiz. Özel bir ağ kurdurttum hacklenmelere karşı oldukça güvenli. Gördüğün gibi kartlarımı açık oynuyorum. Senden bir şey saklamıyorum. Bunun tek sebebi seni kaybetmemek. İş ne şekilde biterse bitsin ben yine yanında olacağım. Benden istediğin bir şey varsa söyle lütfen!

Alper: 5 dakika gamze ile şimdi ki gamze arasındaki fark oldukça fazla. Şu babanın olayları hakkında biraz daha konuşmak isterim.

Gamze: iş farklı arkadaşlığımız farklı. Bu konuşma bittiğinde yine öncesi gibi olucaz merak etme. Babama itibar suikastı yapıldı. Şirketinin insan kaçakçılığı ile karıştığına dair bir dosyadan bahsediyorum. Yurtdışından getirilen kızları zenginlere pazarlayan bir adam imajı yaratıldı. En güvendiği adamları ona ihanet etti ve babam aklanamadı. Organize şekilde babama operasyon çekildi anlayacağın. Bu organizenin başındaki isim ise sana gösterdiğim kadın olan duru. Diğer hissedarlar bu işin içinde mi bilmiyorum. Sen yine de tedbirli ol.

Alper: böylesine büyük bir olay nasıl olurda medyaya yansımadı?

Gamze: babamın yaptığı anlaşma sayesinde. Hem polis ve savcı tarafı hem o duru kaltağının şahitler eşliğinde yapılan anlaşma sayesinde olay örtbas edildi. Sen sanıyor musun ki bu devlet için çalışanlar sadece bu tarz insalar. Tahmin edemeyeceğin kişiler arkada bu düzeni ve dengeyi koruyor. Artık eski halimize dönelim derim. Kalk bakalım alpercim. Etrafı topla yürüyüş yapıcaz.

Öğlen saatlerinde güneşin en tepede olduğu konumda orman içine doğru yürüyüş yapacaktık. Çıplaklık kampımız devam ediyordu 3. Günümüzde de, ufak bir sırt çantasına su, iki sandiviç ve kuru bir havlu koyup, terliklerimizi giydik sonuçta ayağımıza çam iğnesi batmasını istemezdik. Birer şapka takıp güneşin başımıza geçmesini engelleyerek yürüyüşe başladık. Kuş sesleri eşliğinde el ele tutuşmuş, arada birbirimize bakarak gülümsüyorduk. Son yaşadıklarımdan sonra böylesine bir tatil bana çok iyi gelmişti. Telefondan uzak kimin ne yaptığının umrumda olmadığı bir hayat yaşıyordum. Yıllardır aradıp bulamadığım hayatın şu an tadını çıkartıyordum. Yanımda harika bir kadın ve ben. Başka kimse yok. Acaba sıkılır mıydım bu durumdan ilerleyen zamanlarda. Bu konuları düşünüp anın tadını bozmamaya karar verdim ve yürüyüş sırasında gamzenin yanaklarına ara ara öpücükler konduruyordum. Bana gülümseyerek bakıyordu öptüğümde ve karşılık veriyordu. Rahat bir hayatı olsada zor bir dönem geçirmişti gamze. Para demek ki her zaman mutluluk vermiyordu ancak, yine de bir çok kişiye göre hayatta bazı avantajları vardı. Bir gün sonra uçak biletim vardı yine aynı şehire dönüp hayatıma devam edecektim. Biraz farklı bir iş bulmuştum ama yine koşuşturmam devam edecekti. Gamzeye anlattığımda çağla hakkında eksik bilgiler vermiştim. Canan konusuna ise hiç girmemiştim bile. Acaba ona bu durumlarıda anlatsam ne tepki verirdi? Anlatmalı mıydım? Yoksa saklamalımıydım? Gamze hayatımda olacak mıydı hep? Benden öğrenmese başka yollarla öğrense, bana olan güveni sarsılırdı kesin. Bu sefer de anlatırsam benim manyak ruhlu biri olduğuma inanırdı ve yine aramız bozulurdu. Zor bir ikilemde kaldım. Bana teklif ettiği iş konusu aslında ona anlatmam için güzel bir kozdu. Gamze göründüğü kadar temiz birisi miydi ki hem? O da benim gibi planlar yapmıştı hatta uzun zamandır bu işin içindeydi. Anlatmalıydım bence biraz yumuşatarak anlatırsam bir şansım olabilirdi. Ormanın içine doğru girdiğimiz de elini tuttuğum gamzeyi durdurdum ve kendime doğru çevirdim.

Alper: sana anlatmam gereken bir konu var. Kahvaltı sofrasında bana geçmişinle ilgili anlattığın konuda sana hak veriyorum.

Gamze: anlayış…

Alper: lütfen ben konuşayım bitirince sen yorumunu yaparsın. Benimde sana karşı açıklamam gereken bir durum var aslında ve yeni başıma geldi. Buraya erken gelmemi sağlayan bu olaylardı.

Derin bir nefes aldım. Gamze dikkatlice beni dinliyordu.

Alper: çağla konusunu az çok biliyorsun ama biraz daha detaylandırmam gerekli sanırsam yoksa içimde sana karşı hep bir vicdan azabı çekeceğim.

Olanları eksiksiz bir şekilde gamzeye anlattım. Gamzenin tepkisini bekliyordum. Kader anıydı benim için kısa bir süre birlikte olsak da gamzenin yanında kendimi çok mutlu hissediyordum ve bu mutluluğun bozulmasını hiç istemiyordum. Gamze yüzüme bakıyordu. Bir müddet sonra yüzüme doğru gülümsedi.

Gamze: bana karşı dürüst olduğun için teşekkür ederim. Bu sayede bana ilk anlattığın hikayedeki boşluklar tamamlanmış oldu. Geçmişinde yaşadıklarına müdahale edemem ama bu dakikadan itibaren kontrolüm altında olacaksın. Ayrıca tehlikeli biriymişsin bunu tasdiklemiş olduk oldukça hoşuma gitti.

Alper: bana karşı bir kızgınlığın ya da ne bileyim bir duygu değişimin var mı?

Gamze: hayır yok. Karşımda sadece canı yanmış bir adam duruyor. Kendi çapında bir intikam almak istemişsin anlayışla karşılıyorum. Önceden de bahsettiğim gibi bundan sonra benimsin. Birlikte yaşayıp kendi küçük hayatımızda yaşlanacağımıza inanıyorum.

Alper: evlenme teklifi mi bu şimdi?

Gamze: (gülerek) kağıt üzerinde olmasak bile şimdilik, artık yol arkadaşımsın alper. Ölüm bizi ayırana kadar bana bağlısın. Bu sözümü unutma hiçbir zaman.

Alper: acaba sende birazcık dominantlık olabilir mi?

Gamze: birazcık mı (kahkaha attı) dominant kelimesinin sözlük karşılıyım diyebiliriz. Senin de düşüncelerine önem veriyorum ancak son söz benim olur muhtemelen hep.

Alper: kendinden o kadar eminsin yani. Yeni challenge kabul edildi o zaman. (elim çenesini tutar vaziyette) Gamzeye tek dominantın kendisi olmadığı öğretilecek!

Gamze çenesinde olan elime bakıp, onu tutmaya başladı ve parmaklarımı tek tek öpmeye başladı. Avuç içlerimi öpüyor, bileklerimden boynuma kadar devam ediyordu. Onu izliyordum sadece. Issız bir ormanın içinde gamzenin öpücük sesleri yankılanıyordu. Boynumdan kulağıma doğru çıktı kulak mememi emerken, bir eliyle sikimi okşamaya başlamıştı.

Gamze: sen geri gelene kadar sana doymalıyım. Her zerrini dilimle işaretlemeliyim ki. Bana ait olduğunu diğer kızlar bilsin.

Boşta bulunan diğer eliyle yanağımı tuttu ve kendi yüzüne doğru çevirdi. Dudaklarımı ısırırken hem sertleşmiş sikimi sıvazlıyor hem göğüs kafesimde ellerini gezdiriyordu. Gamzenin yanaklarını okşuyor yanağındaki saçlarını düzeltiyordum. Gamze artık yavaş yavaş eğilmeye dudaklarını vücudumda gezdirmeye başlamıştı. Hem yalıyor hem küçük öpücükler konduruyordu. Göğüslerimi ısırırken bana bakıp gülüyordu. Tam anlamıyla geldiğim günden beri gamzenin içine girmemiştim ama bugün girecektim. Gamze kasık gölgeme geldiğinde, kısa öpücükler konduruyor. Elleriyle kalçamı sıkıp, kendine doğru bastırıyordu. Üst taraftan bakınca aldığı anın tadını çıkarıyordu. Göğüs uçları büyümüş bir eliyle kendi amını okşamaya başlamıştı. Pek dominant gibi gözükmese de asıl olay yatakta nasıl davrandığıydı. Yumurtalıklarımla başlamıştı emmeye ve yalamaya kafamı geri atmış zevk iniltileri çıkarıyordum. Gamze yumurtalıklarımla ilgilenirken bana bakışlar atıyor bu beni daha çok zevke getiriyordu. Göz teması her zaman önemliydi. Büyümüş sikimi eline alıp sıvazlarken yumurtalıklarımı sıkıyor ve kafasına ufak öpücükler koyup bana bakarak gülüyordu. Elimi gamzenin başına attım ve saçlarının arasına daldırarak çekiştirmeye başladım. Ağzını açıp başının bir kısmını aldı ve kocaman bir öpücük verirmiş gibi geri çekti. Bunu birkaç kere daha yaptıktan sonra diliyle ağzının içindeki sikimi oval hareketler çizerek yalamaya başladı. Gamzenin saçlarında olan elimi biraz daha bastırmak için çekiştirdim. Gamze ağzının içine aldığı sikimin tamamı yutmak için kendini bastırmaya başlamıştı. Hepsini çıkartıp derin bir nefes alarak bana bakıp tekrar ağzına alıyordu. Tekrar ağzına aldığında hepsini boğazına sokmak için olabildiğince açtı ağzını ve aldı. Artık boğazındayken git gel yapıyordu. Ellerini bacaklarıma sarmış bastırıyordu ve bana bakıyordu. Hızlandıkça bende saçlarından bastırıp daha ileri gitmesi için kuvvet uyguluyordum. Sırılsıklam olmuştu sikim. Ağzındayken çıkardığı sesler daha çok bastırmam için beni dürtüyordu. Birkaç dakika daha devam ettikten sonra boşalmamın yakın olduğunu anladım ve gamzeyi ayağa kaldırıp ters çevirip domalttım. Kalçalarının arasında sürtünürken sırtına doğru boşaldım. Temizlemek için havluya doğru hamle yaptığımda kalsın dedi. Bu şekilde üzerimde senin döllerinle yürümek istiyorum dedi eve gidince beni yıkayacaksın sonuçta.

Tekrar yürümeye başladık. Elele ormanın tadını çıkartıyorduk. Akşam saatlerine kalmamak için dönüş yoluna başlamıştık. İstemsizce gülüyordum.

Gamze: (gülümseyerek) bu gülümsemeni neye borçluyuz alper?

Alper: aklıma adem ile havva geldi onlarda böyle yürümüşlerdir bizim gibi kovulmadan önce.

Gamze: yahudilere göre öyle olmuş. Yasak elmayı yemesi için yılan kılığına girmiş şeytanın kandırması ile başlayan bir süreç bu.

Alper: ben anlamıyorum neden elma? O kadar meyve varken.

Gamze: (kahkaha attıktan sonra) elma orada metafor canım benim.

Alper: nasıl yani?

Gamze: şöyle örnek vereyim cinsel birliktelik sırasında yasaklanan tek şey nedir?

Alper: arkadan yapmak.

Gamze: evet aynen öyle ve elmanın sapının olduğu çukuru göz önüne getirdiğinde ikisinin benzerliğini görebiliyorsun. Bir sonraki nesillere kibarca açıklamışlar olay bu sadece.

Alper: anladım şimdi hiç bu açıdan bakmamıştım.

Gamze: ah siz erkekler cinsellik konusunda her şeyi bildiğinizi sanırsınız ama sadece fazla olan et parçanızı sokmak için sıcak ve nemli bir delik ararsınız. Detaylara, inceliklerle önem vermezsiniz.

Alper: ben o tarz erkeklerden değilim gördüğün gibi.

Gamze: o konuda sana hak veriyorum başka bir auran var. Kadın ruhundan anlıyorsun. Seni tanıyan bir çok kadın seni arzuluyordur bundan eminim. Birde benim gibi tadına bakıp alışanlar var ki sorma gitsin. Seni eve kapatmak lazım aslında.

İkimizde gülüyor eğleniyorduk. Yolda yürürken bir anda durdum.

Alper: hassiktirr! Unuttum ben!

Gamze: nedir unuttuğun şey?

Alper: ben istifa etmiştim hatırlarsan, onun için faks çekmem gerekiyordu.

Gamze: faks mı? Faks mı kaldı bu devirde bir tuhafsın alper.

Alper: o işin pislik tarafıydı. Bu ismail var ya insan kaynakları müdürü. O puştu uğraştırmak için yapacağım bir şeydi.

Gamze: hımm anladım. Hallederiz. Eve varınca bir mail atarım senin adına onlar çeker faksı dert etme.

Alper: sana nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ki.

Kocaman bir öpücük kondurdum dudaklarına.

Gamze: bu yetmez eve gidince ben biliyorum nasıl teşekkür edeceğini.