Kardeşimi Yalnız Bırakmamalıydım

Kiz kardesim Tugce 18 yasinda lise son sinifa giden memeleri ele avuca gelen baya buyuk, gotu gurbetci bavulu gibi olan ve dudaklari da saksoya yatirmak icin dolgun bir kiz.

Gunlerden pazartesi ve kardesim sabah 8.30 da ders baslamasina ragmen her gun 6.30da cikiyor ve bu durum beni oldukca iskillendiriyordu oysa ki okulu da yakin. Neden 2 saat erken ciktigini merak ettigim icin ve sabahin korunde tam bir fahise gibi hazirlanmasindan suphelendigim icin onu takip etmeye karar verdim.

Kiz kardesim yine her zamanki gibi sabah erkenden dusa girdi saclarini kuruttu egildiginde cok rahat gotu gorunebilen etegini giydi ve saat 6.32de evden cikti. Ben de hemen gizlice hazirlanip onu takibe koyuldum. Gittigi yol okul yolu degildi tam tersi yone donmustu. Assagi yukari yarim saat yurudukten sonra siyah sedan bi bmwnin ustunde oturan yapili ve gayet yakisikli bi cocukla bulustugunu gordum. Cocuk Tugceden yasca buyuktu sakalli ve uzun sacliydi uzerinde ise resmi bir gomlek ve pantolon vardi. Kardesim cocugun yanina gittiginde direkt opusmeye basladilar, cok sasirmistim cocuk kardesimin gotunu avucluyor ve el degmemis aminin (ben oyle saniyordum) uzerinde ellerini gezdiriyordu ben ise abisi olarak yalnizca seyrediyordum. Istemeden tahrik de olmustum.

Cocuk kardesimin gomleginden elini soktu ve meme uclarini eliyle tuttu, uzaktan izlememe ragmen kardesimin kabaran meme uclari direkt kendini belli ediyordu. Yaklasik 10 dakika kadar on sevisme yaptiktan sonra arabaya bindiler ve aniden beklemedigim bir hizla uzaga dogru surmeye basladilar. Onlari takip etmeliydim ancak su an bunu yapamazdim cunku yaya gelmistim.

Ertesi gun gittikleri yeri ogrenmek icin takip edecektim…