Kırılma Noktası – Bölüm 4

Dinlendikten sonra temizlenip duştan çıktık. Poşetten çıkardığı çiftler için üretilmiş olan bornozu eline aldı. Bu yıkanmadan giyilmez diyip tekrar ellerimi tuttu ve salona doğru yürümeye başladık. Sikim fil hortumu gibi önümde aşağıya doğru bakıyordu. Perdeleri çekmeye başlamıştık. Her adımında kalçaları titriyordu. İstemsizce sikim tekrar büyüdü. Dönüp bana baktığında gördüğü manzara karşısında gülümsemişti. Üstüme hucüm edip beni devirmeye çalıştı, dengemi kaybettiğim için başarılıda olmuştu üstüme çıkmış beni gıdıklıyordu. Kalçaları sikimin üstünde zıplıyordu ayrıca. O gıdıklarken ben kendimi kasıyordum. Baldırlarıma tokatlar atmaya başladı. Biraz eğlenmesine izin veriyordum. İki hamleyle altıma almam çok zor olmazdı.ellerini tutup yakaladığımda kafasını göğsüme dayayıp beni ısırıyordu.

Alper: bak şimdi göstericem sana gününü

Canan hiçbir şey yapamazsın ben daha güçlüyüm

Alper: öyle mi? Görürsün sen hele bi kurtulayım.

Isırıp, arada öpüyordu. Sikim iyice sertleşmişti. Ellerimi iki yana uzatmış bastırıyordu. Yalan zaferini kutluyordu. Amını sikimin üstünde sürterek, dudaklarımı ısırıyordu. Çenemi yalayıp, burnumu öpüyordu. Ben ona yalandan tehditler savurup oyununa eşlikler ediyordum. Ona böyle tehditler savurmaya devam edersem sabaha kadar bu şekilde bana eziyetler edeceğini söylüyordu. Artık sıra bana gelmişti. Ellerimi kurtarıp ufak bir hamlede belinden yakalayıp onu sırtüstü yere yatırmıştım. Üstte olma sırası bendeydi. Karın bölgesine doğru tam oturmamış, hafif havada durarak ellerini iki yana uzattım. Suratına yaklaştım;

Alper: sıra bende çekeceğin var benden şimdi.

Canan: ya ama ama bana kıymazsın değil mi? Ben sana kıymadım bak (numaradan üzgün bir surat ifadesi yapmaya çalışıyordu)

Alper: yemezler canım, elime düştün şimdi.

Dudaklarını ısırıyordum hafifçe, yanaklarını ve çenesini kısacası yününün her yerini hafif ısırıklarla iz bırakıyordum. Ellerini başının üstüne doğru çekip tek elimle onu zapt ediyordum. Kendimi ileri çekip sertleşmiş sikimi yüzüne sürtüyordum. Ağzıyla yakalamaya çalışıyordu ama nafile. Tek elimle sikimi tutup, dudaklarına yavaşça vurmaya başladım. Daha sonra yanaklarına vuruyordum. Ben vurdukça o gülüyordu. Hoşuna gitmişti. Ağzını açmasını söylemiştim dediğimi hemen yaptı iyice öne kayarak yumurtalıklarımı ağzının içine koyup yala emrini vermiştim. Önce emerek sonra yalayarak denileni yapıyordu. Sikim onun yüzünü kaplamıştı. Daha yeni başlamıştı gecemiz. Keyif aldığını belirten homurtular çıkarırken yeter bu kadar dedim. Şimdi 69 yapacağız ama altta olan sen olacaksın demiştim. Gözü sikimde bir köpek gibi dilini dışarı çıkarmıştı ne istersem yapmayı kabul ediyordu. Sırtımı onun yüzüne vermiştim. Sikimi ağzına sokacak şekilde hizalayıp açık olan ağzına sokmaya başlamıştım. Hafif kafasını soktuğumda bekledim ve dizlerim üzerinde amına doğru eğilip kasıklarına ve klitoris bölgesine dilimi gezdirmeye başladım. Canan bir eliyle yumurtalıklarımı okşayıp elliyor, diğer eliyle sikimi dik tutup iyice gırtlağına kadar almaya çalışıyordu. Dilimle birlikte artık parmaklarımda çalışıyordu. Am dudaklarını okşuyor, parmaklarımı teker teker sokmaya başlıyordum. Önce işaret parmağımı ardından orta parmağımı sokup gidip gel yaparken klitoris bölgesinde olan dudaklarımla zevk suyunu içime çekiyor, içiyordum. Canan alabileceği kadarını alıp yumurtalıklarımı okşamaya devam ediyordu. Aldığı haz o kadar çok artmıştı ki konuşmaya çalıştı ama çıkan ses sadece boğulma sesiydi. Benim durumumda aynıydı. Boşalacağımı söylediğimde ellerini kalçalarımdan tutup iyice bastırıyordu. Bu ağzıma boşal işaretiydi. İnleyerek boşalma sırası bendeydi. Öylede oldu. Canan üzerinden beni attı ve öksürmeye başladı. Ama döllerimi yutmuştu. Boşaldıktan sonra kendimi yere atmıştım sırt üstü uzanıyordum. Kendine geldiğinde;

Canan: bu bu harikaydı. Alper ama ben doymadım.

Alper: daha yeni başlıyoruz bu aperatifti. Sen şimdi içerinde en sevdiğin alkolü alıyorsun ve bir bardağa koyuyorsun. Sadece bana getiriyorsun hadi.

Canan denileni yapmaya gitmişti. Koltuğa oturdum gelmesini bekliyordum. Yanıma gelip oturdu, elinden bardağı aldım.

Alper: ben sana oturabilirsin demedim kalk ayağa ve karşımda beni bekle!

Canan bunu duyunca garip bir şekilde mutlu olmuştu. Bu kızın zayıf noktasının, partnerinin dominant olmasını istemesini hemen anlamıştım.

Alper: ben diyene kadar öylece duracaksın.

Canan: tamam efendim siz nasıl isterseniz.

Canan karşımda öylece bekliyor ben ise elimde alkol bardağı ile sikimi sıvazlamaya başlamıştım. Bir an ellerinin arasına almak için adım atmaya yeltendi ama durdurdum onu. Gözlerini sikime kenetlemiş izliyordu sadece. Ayak parmaklarını katlıyordu. İçten içe içi gidiyordu. Bardakta bulunan alkolün birazını ğöğsüme döktüm. Dökülen alkol dağılarak karnıma kasıklarıma göğüs uçlarıma doğru süzüldü. Ne yaptığımı anlamıştı canan yüzünde gülücükler açıyordu.

Alper: sadece dilini kullanarak yala şimdi. Başka temas yok anladın mı?

Canan hiçbir şey demeden önümde diz çöktü. Ben alkolümü içmeye başlarken o ise vücuduma dağılmış alkolü dilinin ucuyla yalayarak topluyordu. Kasıklarımdan göğüslerime kadar yaladı yuttu. Üzerimdeki tüm alkolü tükettiğinde bana yalvaran gözlerle bakıp;

Canan: bitti biraz daha içmek istiyorum.

Dizlerinin üzerinde yüzü sikime yakın bir şekilde bana bakıyordu. Yavaş bir şekilde yanaklarını tokatlamaya başladım. Demek hepsini vucüdümdan içip sarhoş olmak istiyorsun diyip tokat atmaya devam ediyordum. Sinirli bir şekilde bana bakıyordu. Parmaklarımı bardağın içine daldırıp olabildiğince alkolü sikime damlattım ve yala emrini verdim. Emiri duyar duymaz yalamaya emmeye başladı ama çabuk bitmişti tekrar aynısını yaptım. Yine yalamaya başladı. Kafasından tutup bastırmaya başladım. Ağzının içindeyken yanakları şişmiş gözleri kızarmıştı. Tükürükler dudaklarından taşıyordu. Kafasını geri itip sikimi ağzından çıkarttığımda derin derin nefes alıyordu. Kucağıma oturmasını içine alıp beklemesini söyledim. Sıcacık amıyla tekrar temas etmiştim. Hafifce kıpraşıyordu üstümde. Tokat atmaya devam ettim. Ben vurdukça o sert gözlerle bakıp ahh! Off! Nidaları çıkarıyordu.

Alper: sana banyoda söylediğim sıralamayı unut bu sefer yine yüzüne boşalacağım.

Canan: boşal sevgilim her yerime sıcak sıcak boşal. Keşke senden iki tane daha olsaydı her deliğime girip defalarca aynı anda boşalsaydınız. Beni sikerken tokatlamayı unutma sert ol hep.

Alper: demek grup fantezin de var ben tek yetmiyor muyum sana?

Canan: yetiyorsun hayatım ama senin her deliğimi aynı anda sikme fikrin beni öldürüyor. Daha ne kadar böyle durmam gerekli artık zıplamak istiyorum üstünde hepsini içime almak istiyorum.

Alper: beni daha önceleride arzuluyor muydun?

Canan: her zaman, çağlanın aksine ben seni hayallerimde bile aldatmadım.

Çağlanın ismi geçince öfkelenmiştim. Canan pot kırdığını anlamıştı. Ama aldığı zevk daha baskındı üzerimde zıplamaya başlamıştı.

Alper: şu an kendi yüzündeki ifadeni keşke sende görebilsen. Daha hızlı zıpla karıcım!

Karıcım demem onu daha da çoşturmuştu. Kısık sesle durma karıcım daha hızlı zıpla zevk suların kaplasın sikimi, sikim içindeyken boşal dedikçe çığlık atarcasına inliyordu. Gözleri kaymıştı, titremeye başladı. Anlamsız nidalar çıkıyordu ağzından. Ve kasılarak boşalmıştı. Üzerime yığıldı. Derin derin nefes alıp vermeye başladı. Üstümdeyki sesi çıkmıyordu. Ben ise içinde sert bir şekilde duruyordum. Kendine gelmesi içi beklemeye başladım.

Canan: ben bittim artık. Böylesine boşaldığımı hatırlamıyorum. Sen yokken ne yapacağım ben alper!

Alper: istersen video çekebiliriz. Yanyana olmadığımızda bu günlerimizi hatırlayıp rahatlamak için ne dersin? Hem ben hala sertim baksana.

Canan: bana biraz müsaade ver. Kendime gelemedim hala hem biraz zaman geçsin tahriş olmayalım. Videoyu da gece yatağımızda çeker çağlaya atarız hem.

Bunu söylemesini beklemiyordum. Çağlaya karşı güç gösterisiydi bu. Hakkını vermek gerek bunu söylemek bile herkesin harcı değil.

Alper: hayır şimdi yapacağız. Sen ağzına alıp sakso çekerken konuşacaksın. Ben seni videoya çekeceğim boşalana kadar. Gece yatak odamızda sabaha kadar benimsin gücümü oraya saklıyorum.

Canan telefonunu alıp geldiğinde, kamerasını açıp bana verdi. Dizlerinin üzerine çöktü eline sikimi aldı.

Canan: (gülerek) sen hazır olduğunda söyle başlayayım.

Canan ağzına alıp, dibine kadar boğazına sokmaya çalışırken arada çıkartıp, “çağla böyle ağzına alabiliyor mu aşkım?” tekrar ağzına alıp biraz sakso çektikten sonra tekrar konuşuyordu. “uff bu sik nasıl bırakılır!”, cananın gözleri kızarmış yanaklarından tükürükler sızıyordu. Çağlaya özel yaptığımız bu video onu daha da iştahlandırmıştı, bu konuşmalarında yansıyordu. “ Alper, ağzımın içine dolu dolu boşal bebeğim, sıcak sıcak istiyorum onları.” Artık sınırlarımı zorluyordum. Canan bunu anlamış olacaktı ki, ağzından çıkartıp sinsi bir gülümsemeyle başını öperken hadi boşal bitanem diye kısık sesle konuşuyordu. Gözlerimin kısılmasıyla, hafif bir titreme ile boşladım. Dudaklarının üstü ve yüzünün bir kısmı döl olmuştu. Parmaklarıyla döllerimi alıp meme uçlarına sürüyordu ve parmağını yalıyordu.Video kaydını durdurdum. Sen göndermek ister misin diye sordum? Memnun olan bir yüz ifade ile eline telefonu aldı ve videoyu gönder tuşuna bastı. Altına yorum olarak; sakın alperin yanından bile geçme o benim, bana ait! Yazmıştı. Canan telefonu diğer koltuğa bırakıp, mutfağa geçti yemek için birşeyler hazırlamaya gitti. Telefonu elime alıp, arada bakıyordum cevap geldi mi diye. Biraz vakit geçtikten sonra pes etmiştim cevap gelmeyecekti. Yerimden kalkıp mutfağa geçtim. Canan çıplak bir şekilde yemek hazırlıyordu. Arakasından gelip belinden sarıldım. Gülümsemeye başladı, ben elimle amına doğru hamle yapıp, okşamaya başladım. Halinden memnundu. Kalçalarını bana bastırıyordu. Biraz daha üzerine eğilip kulaklarına doğru fısıltıyla;

Alper: ben duşa giriyorum. Sen beni bekleme atıştır. Ben sana açım.

Sertleşmiş sikimi içine sokmuştum. Hafif iniltilerle sadece nida çıkarıyordu. Elindekileri bırakıp mutfak tezgahını yastık sıkar gibi sıkmaya çalışıyordu.

Alper: gecemiz yeni başlıyor. Şimdilik bu kadarıyla idare et!

Kıçına şaplak atıp içinden çıkmıştım. Doğruca banyoya gidip hızlıca duş aldım.

Salona geçtiğimde canan yemeğini yemiş çıplak bir şekilde ortalığı topluyordu. Canan’a hadi duşunu al sevgilim gece daha uzun diyerek onu gönderdim. Duşa girdiğinde hızlıca üzerimi giyindim ve kapıyı olabildiğince sessiz açıp dışarı çıktım. Telefonumu elime aldım ve mesaj yazmaya başladım;

Canan bir boşluğa düştüm ve bu boşluğu seninle doldurmaya denedim ama başaramadım. Çağla ile kendini kıyaslaman çok zavallıcaydı, senin adına utandım. Umarım bir daha konuşmayız ve görüşmeyiz. Tek gecelik bir ilişki yaşanılacak birisi bile değilsin. Seninle sevişirken kusmamak için zor dayandım. Sen bana layık değilsin. Kendi denginde birini bul.

Yazıp gönderdim. Canan’ı da aşağılayarak hayatımdan çıkarttım bu sayede. Ancak bu yaptıklarımdan sonra artık aynı şirkette çalışamazdık. Telefonda rehberlerime gelip ismaili aradım.

İsmail: aramak için biraz geç değil mi alper bey, bir sorun mu vardı.

Alper: Var ismail bey, istifa ediyorum. İstifa dilekçesini yazıp faks atarım size.

İsmail: ne saçmalıyorsun alper ne istifası hem faks mı kaldı.

Alper: sikimde değil ismail. Ben faks atıyorum sen de benim çıkışımı yapıyorsun. Eğer zorluk çıkartırsan karına çağla konusunda her şeyi anlatacağımdan emin ol. Tüm hayatımı senin hayatını sikmek için uğraşmakla geçiririm.

İsmail: Ne biçim konuşuyorsun lan sen!

Alper: senin o kel kafanı sikerim ismail. Duydun işte. Yarın gelmiyorum. Sende uslu uslu normal yollardan çıkışımı yapıyorsun. Şimdi kapatıyorum amına koduğumunun evladı.

Çat diye vurmuştum telefonun kapama tuşuna. Rahatlamıştım. Ama yapacaklarım bitmemişti. Gecenin bu saatinde çilingirci bulup evimin dış kapısının kilidini değiştirdim. Çantamı hazırladım. Bu sırada canan beni arıyordu ama cevap vermiyordum. Telefonlarını açmayınca mesaj atmaya başlamıştı. Sadece sövüyordu. Bir sürü mesaj atmıştı. İnstagrama girip Gamzeye mesaj attım.

Alper: planlar değişti istifa ettim. Eğer müsaitsen sabaha uçak bileti alıp yanına gelmek istiyorum. Tatilimizi erkene almış oluruz hem.

Bir müddet sonra cevap gelmişti.

Gamze: bunu beklemiyordum. Ama sen gelene kadar hazırlıkları yapmış olurum. Kapım her zaman açık sana çık gel bekliyorum.

Gamze kısmınıda halletmiştim. Şimdi uçak saatini beklemek kalmıştı. Antalya’ya gidip kafa dağıtıp yeni bir hayata başlayacaktım. Bir aldatma yüzünden hayatım bir anda değişmişti. Bakalım gamze ile neler yaşayacaktım…