Sanatçı İntikamı 7

Bu Kekeç gerizeklısı ,ile konuştuğumda bana ailesiyle ilgili bazı özel şeyler anlatmıştı. Bunlar Sibeli evlatlık olarak almışlar halasından. Halaları fakir bir kadınmış ve bir sürü kız çocuğu olunca bir tanesini bunlara vermek istemiş. Babasıda kabul etmek zorunda kalmış .Sibelin bunlardan neden bu kadar farklı olduğunu hep merak etmiştim o güne dek. Sonra benim için oda ailelerinden biri gibi olmuştu. Onlar kabul etmiş olduktan sonra bana bişey düşmezdi.
İçeri giren Sibelden Gözlerimi alamıyordum. Önümü kapatıp kapatmama ile kaldığım yerden devam etme konusunda kararsız kalmıştım. Şaşırdığım şey aşağı kapıyı neden kilitlemeyi unuttuğumdu. Ben kapıyı kapatmayı unutunca o da bizim nerde merak edip içeri dalmıştı. Beni pompa halinde gördüğünde ise öylece kasılıp kalmıştı. Meğerse Kekeç gerizekalısı ablası Sibel’e Ceyda ile birlikte burada olduğumuzu söylemiş. Oda merak edip buraya gelmek istemiş. Kekeç ise onu bahçenin girişinde bırakıp işe yetişmek için hızla geri dönmüş. Düşününce aklıma geldi. Mangal malzemeleri de olduğu gibi aşağıda duruyordu.
Bu saatten sonra dönüş yoktu. Hızlıca kendimi toparladım ve ayağa kalkarak Sibel’in yanına gittim. Derin biraz çekinmiş olacak ki çarşafı toplayıp sarınmıştı. Bende ise film koptuğu için dal daşak Sibelin yanında bitivermiştim.
-Hoş geldin . deyip yanaklarından öpünce şaşırıp kalmıştı.
Uzun yıllardır görmediği adamın böyle dal daşak önünde durması ve onu yanaklarından öpmesi şaşkınlık duymasına neden olmuştu. Elinden tutup yatağa doğru götürdüm ve Derin’i takdim ettim. Derin’i tanıyordu belli ki ,bu yüzden hiç hoşuna gitmediği belliydi.
-Kızma ona benim hatam. Diyerek Derin’i savundum. Sonrada yüzüne baktım ve şaha kalkmış aletime baktığını gördüm. Kaçacak yeri yoktu. Eğilip kulağına fısıldadım.
-Herşeyi biliyorum. Ceyda her şeyi anlattı bana. Bana ilgi duyduğunu ve benim için yandığından haberdarım. Bence hiç bozmayalım kaldığımız yerden devam edelim. Sonra nasılsa konuşacak vaktimiz olacak.
-Ya Ceyda ? dedi
-O uyuyor. Top atsan uyanmaz. Sen şöyle gel.
Yüzüne bir memnuniyet geldi.
-Herşey aramızda kalacak korkma. Bunun duyulmasını hiçbirimiz istemeyiz ama bundan alacağın olağanüstü zevk için sana garanti verebilirim. O orospu çocuğunun sana yaptıklarından haberim var .dedim
-Sana güvenebilir miyim?
-Tabi ki . Bana daha önce güvenip açılsaydın bugün bu yatakta sadece ikimiz olabilirdik. O orospu çocuğu hayatında olmayabilirdi. Dedim
Kafası Derinden dolayı hala karışıktı ama tadını aldıktan sonra, aletimin ve dudaklarımın bağımlısı olacaktı.
Derin hala şaşkındı. Nasıl olurda bu kadar kısa sürede Sibel’i tava getirebildiğimi merak ediyordu.
Ben ise özgüvenimi tavan yaptırmıştım.Tek sorun özgüvendi Onuda yurtdışında aşmıştım. İntikamımı Ceyda olmadan kendi kendime alacaktım.
Sibel Ceydadan iki yaş daha büyükt ve 37 Yaşındaydı. Renkli yeşil gözleri ile insanın aklını başından alacak kadar güzel bir yüzü vardı. Siyah düz ve sırtına kadar inene saçları hala aynıydı , tıpkı yıllar önceki gibi.
Ama zamanla kendisini salmış ve götünü kocaman yapmıştı. Kilolu sevmememe rağmen onu arzuluyordum. Bu gençliğimde vurmak istediğim ideal parçaydı benim için.
Daha fazla zaman kaybetmek istemiyordum. Hemen dudaklarına yumuldum. Ceyda ve Derine yaptıklarımı ona yapmak istemiyordum. Onunla oynamak yerine tek istediğim elde etmekti. Sonra kendisi zaten öyle yada böyle değersizlik hissinden bıktığı için bana gelecekti. Bu yüzden onu soyup biraz öprükten sonra , yüzüstü yatırdım ve içine giriverdim. Arkadan yapmak istemiyordum. Kocaman götü ile ona aletimi arkadan yettirebileceğimden emin değildim. 16.5 santim yetmezdi buna. Gerçi yeterdi orgazm olması için ama benim alışılageldiğim algı üzerine kendimi kötü hissetmeme neden olabilirdi. Halbuki bir kadını orgazm etmek için normalde 10 santim bile yeterdi. Kullanmasını bildikten sonra her alet iş görür. Bunu kimseyi teselli için söylemiyorum. Gerçek bundan ibaret.
Bu arada acele etmiyordum. Onu da orgazm etmeden bırakmaya niyetim yoktu. Ağırı ağır dibine dibine giriyordum. Pozisyon değiştirmek istemedim ilk defa. Çünkü koca götünü yeden kaldırıp bir pozisyona sokuncaya kadar iştahım kaçabilirdi. Bir dağın sırtında dağ varmış gibi gidiyordum mecburen. Bu arada yine de Derini çağırdım ve onun göğüslerini emmeye başladım. Derin beni öldürüyordu resmen. Sibel\^’e odaklanmayı bırakmışken Sibel inleyerek boşaldı. Benden önce boşaldığı için memnundum. Aksi takdirde Sibel’i daha fazla sikmemek için kendimi zorla boşaltabilirdim. Sibel boşalıp kendinden geçtiğinde Derini Sibel’in yanına uzattım. Onu bir yandan yalıyor öte yandan pompalamaya devam ediyordum. Bacaklarını omzuma almıştım böylesi onun içinde daha rahattı. O arada da Sibel’in hazinesini parmaklıyordum. Daha fazla dayanamayıp Derinin içine akmaya başladım. Derin boşalmadan ben boşalınca bu defa morali bozulmuştu. Ama kulağına eğilip fısıldadım.
-Bu ilk ve son. Bir daha sen boşalmadan önce boşalmam. Rahat ol aşkım .Hem daha eğlenceye yeni başlıyoruz.
Derin gülümsedi. Sibel’in onda meydana getirdiği gerginlik ona sahip olduğumu söylememle yerini mutlu bir gülümsemeye bırakmıştı. Oda kulağıma doğru gelerek ,
-Seni hiç bırakmayacağım aşkım. Deyince anladımki bizimkisi cinsel bağlılıktan öte bir yere gidiyor. Olsun zararı yok. Zaman her şeyin ilacı. Bu arada karnımız acıkmıştı. Biz toparlanıp üzerimize bir şeyler alıp aşağı mutafağa indik. Güle oynaya kahvaltı hazırladık. Ceyda henüz uyanmamıştı. Sibel ceydayı hiç sormuyordu bile. Onunda yüzüne bir renk gelmiş, yıllar sonra insan gibi muamele gördüğü için kendine gelmişti.
Biraz sonra Sibel’e Ceydayı uyandırmasını söylediğimde yüzü biraz şekil değiştirdi ama bozuntuya vermedi. O yukarı doğru çıkınca ben derine bir işaret çakıp gizlice arkasından gidelim dedim. İkisine birden şaka yapacaktım. Şortumu çıkardım. Altım çıplak halde sibel fark etmeden arkasından yukarı çıktık. Derine aletimi emip uyandırması için işaret ettim. Sessizce eğilip emmeye başladı koridorun ucunda. Hemen uyandı aletim. Sibel ise oda dan içeri girdiğinde yatağa doğru ilerlemişti. Biz ise odanın kapısına gelmiş sessizce olacakları izliyorduk. Ceyda çırılçıplak yüzükoyun uzanmış sağ bacağını kendisine doğru çektiği için hazinesi kabak gibi ortaya çıkmıştı. Gidip dalmak istedi canım birdenbire ama Sibel’in onu nasıl uyandıracağını merak ettiğim için ses çıkarmadım. Sibel oda da kameralar ve ışıkları görünce afalladı ve Ceydaya seslendi.
-Kalk kız. Orospu gibi yayılmışsın. Herşey bitti yediğin salatalıklarla porno mu çekiyorsun birde .kalk.
Ceyda ablasını gördüğü için şaşkındı. Hele böyle sereserpe çırılçıplak görmüş olması onu bayağı şaşkına çevirmişti.
-Senin ne işin var burada?
-Seni merak ettim. Yine nerde sürtüyorsun diye peşine düştüm.
-Ya dur abla sabah sabah. Çık üzerimi giyineyim geliyorum.
-Gel gel bak ben sana neler yapacam.
O anda içeri girdim ve Sibel’in arkasından sarıldım. Aletimi sibelin koca götüne ortaladım. Bir yandan aletimi dayıyor diğer yandan memelerini avuçluyordum.
-Ne yapacaksın mesela? Dedim.
Bunu beklemiyordu. Kardeşinin karşısında bu duruma düşmüş olmanın şaşkınlığıyla vücudunu unutmuş kibirine tutunmuştu.
-Aile arasında bu . Onunla bizim aramızda.
-Tamam işte merak ediyorum. Ne yapacaksın mesela? Kız ne yapmış ki bu kadar kızdın ona? Hem sende aynısını yaptın az evvel.Bu alet edevat az önce tamir görmedi mi kız? Neye yükseldin?
Bu sözlerimi duyunca şaşkınlık sırası Ceydadaydı.
-Ne ne ne. Olamaz. Gerçekten mi?
Ben işi muzırlığa vurdum.
Ceyda hanım henüz tapusunu size vermedik kusura bakmayın. Kullanım hakkı anonim. Gelen geçen bu çeşmeden faydalanabilir. Sibel hanımda istedi, suyunu verdik.
Bu arada sibeli yatağa doğru domaltıp üzrindeki pantolon ve külodu tek seferde indirdim. Sibel şaşkınlıktan ne yaptığını bilemiyordu. Aletimi hazinesinden içeri bir çırpıda sokup pompalamaya başladım.
-Ne yapacakmışsın benim Ceydama söyle bakalım? Seni bir cezalandırayım da gör. Sen böyle ceza görmemişsindir. Al sana düşman, al sana.
Böyle şeyler söyleyip bir yandan onları neşelendiriyor diğer yandan da sibeli azdırıyordum. Sibel inlemeye başlamıştı. Ceyda ise ablasını öyle gördüğü için kıs kıs gülüyordu.
-Ver cezasını ver. O bunu çoktan hak etti. Bu olanlar hep onun suçu. Al intikamını al.
Bu arada kameralardan birisini açmış ve çekime başlamıştı Ceyda. Bu sırrımıza ortak olacak kim varsa bundan sonra bu görüntülerde hatırası olacaktı.
-Sen şimdi dün gece neler olduğunu merak ediyorsundur Sibel.
Sana onu da göstereyim deyip aletimi çıkardım sibelin içinden ve durdum. Gel Ceyda dedim. Yat şuraya diye buyruk verdim ve kamerayı sibelin eline tutuşturdum.
-Doğru düzgün tut oynatma. Güzel bir çekim istiyorum.
Ceyda sırt üstü yatınca içine girdim ve pompalamaya başladım.
-Anladın mı Sibel he. Anladın mı? Bak böyle kaç defa üstünden geçtim bu zavallının gık etmedi. Sende kıza laf ediyorsun. Hep senin yüzünden bunlar. Bak cezasını çekiyor ama ne kadar mutlu. Bak şuna bak. Diyordum.
Ceyda ise sözlerimi dinlemiyordu ve kendisini hazza teslim etmişti.
Derine baktım ne yapıyor diye. Yavrum kapıda öylece kalakalmıştı. Ceydanın içine boşalıncaya kadar tek pozisyonda devam ettim. İçine aktığımda Ceyda terden sırılsıklamdı. İyice boşaldıktan sonra.
-Hadi çocuklar daha yapacak çok seksimiz var ama kahvaltı yapalım önce.
Sibel şaşırdı. Hala yapacak mısın?
-Yeni başladık daha. Sana özel birkaç kutlama atışı yapmamız lazım. Bu işin mucidi sensin nasılsa. Dedim ve kahkahalarla güldük.
Kahvaltı için aşağı indiğimizde Kekeç’in arabasının bize doğru geldiğini gördüm camdan.
-Kızlar kekeç geliyor. Onu defetmek sizin işiniz yoksa bundan mahrum kalırsınz dedim.
Kekeç gelince annesinin fenalaştığını ve kızları götürmeye geldiğini söyledi. Kızlar apar topar çıktılar. Derin ile ben baş başa kaldık.
Onları uğurladıktan sonra Derin ile güzelce kahvaltı yaptık . Sonra sohbet etmeye başladık. Derin’ bir daha yapmak istedi ama ona bir şart sundum.
-Ben değişikliğe alıştım aşkım. Sen biriciksin ve hep öyle olacaksın ama bana şöyle gençten arkadaşlarından azan varsa getirmeni isteyeceğim senden. Uygun mu senin için?
-Derin’in canı sıkıldı ve bu sıkıntı yüz ifadesine yansıdı.
-Tamam. Bir arkadaşım var ama benden habersiz onu çağırmayacaksın . Anlaştık mı?
-Tabi sen nasıl istersen.
Arkadaşını yanımda aradı kızla bir süre konuştuktan sonra kıza adresi verdi. Bir saat sonra yeni kız kapıdaydı. Delirmiştim artık. Bu ne kadar sürecekti bilmiyorum ama kapıda beliren o sarışın mavi gözlü iri yarı kız benim aklımı başımdan almak için yeterliydi. Ne Ceyda ne Derin nede bir başkası artık vardı gözümde. Yalnız oydu benim gerçeğim. İnanılmaz güzellikteydi bu Kız. Resmen aşık oldum onu görür görmez.
Kendime hayret ediyordum.Deli cesaretiyd bu yaptığım. Sürekli birilerini eve getirip düzmekten daha çılgınca bir şey düşünemiyordum. Evliydim ben ve bu eylemlerimi onaylamayacak bir çevrem vardı. Bense çevremden başlayarak düzmeye başlamıştım.
Pınardan sonra durmayı düşündüm o an. Ama pınar durulacak gibi değil delirilecek bir şeydi. Gavat kocasının pozisyonunu da ayrıca anlatacağım.